Eva Nazemson

Från Wikipedia

Eva Nazemson Papaconstantinou, född 6 juli 1985[1] i Stockholm, är en svensk fotomodell och programledare. Hon är gift med musikproducenten Alexander Papaconstantinou[2] och paret har en dotter tillsammans.

Karriär[redigera | redigera wikitext]

Kräk-Eva[redigera | redigera wikitext]

Nazemson blev uppmärksammad september 2007[3] efter att hon i på grund av mensvärk[4] plötsligt kräktes i direktsändning på dåvarande TV4 Plus i spelprogrammet Nattliv. Klippet har uppmärksammats på Internet, bland annat via videosajten Youtube där det har fått tio miljoner tittare. Efter detta fick hon det offentliga smeknamnet Kräk-Eva, något som hon accepterat.[4] Händelsen ledde till att hon fick medverka i Tyra Banks pratshow.[5]

Programledare[redigera | redigera wikitext]

Hon var även programledare för tävlingsprogrammet QuizzoKanal 5.

Nazemson var med start hösten 2011 programledare för underhållningsprogrammet WaterwörldTV6, producerat av Jarowskij. 2012 spelade hon sig själv i Den sista dokusåpan, en svensk zombiedramaserie i samma kanal. Sedan våren 2014 är hon programledare för det direktsända tävlingsprogrammet Förmiddag som sänds alla dagar i veckan på Kanal 11, producerat av Interact24 Television.

2018 var hon konferencier för manifestationen Trasdockans dag, som årligen uppmärksammar sexuella övergrepp på barn.

Källor[redigera | redigera wikitext]

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]