Fil:Acantholiparis opercularis.jpg

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Originalfil(1 600 × 360 pixlar, filstorlek: 240 kbyte, MIME-typ: image/jpeg)

Sammanfattning

Beskrivning Acantholiparis opercularis
Datum
Källa Bulletin of the United States Fish Commission United States Fish Commission url
Skapare United States Fish Commission

Licensiering

Den här bilden är fri att använda eftersom det är en inscannad kopia eller tekniskt sett likvärdig reproduktion av ett verk som redan är fritt. Originalverket är fritt att använda på grund av:
Public domain
Public domain
Denna mediafil är allmän egendom i Förenta staterna. Detta gäller amerikanska verk där upphovsrätten har gått ut, ofta p.g.a. att den första publiceringen skedde före den 1 januari 1929. Se denna sida för mer information.

United States
United States
Denna bild kanske inte är allmän egendom utanför Förenta staterna. Detta gäller speciellt de länder och områden där regeln om kortare sikt inte gäller för amerikanska verk; som Kanada, Fastlandskina (inte Hong Kong eller Macao), Tyskland, Mexiko och Schweiz. Skaparen och publiceringsåret är viktig information och måste anges. Se Wikipedia:Public domain och Wikipedia:Copyrights för mer information.

Den här mallen är avsedd att användas för att förtydliga att eventuella förbättringar av bilden inte är tillräckliga för att uppnå verkshöjd.


Notera: Den här mallen är bara applicerbar på inscannade dokument eller motsvarande. För fotografier av tavlor eller andra konstverk som är fria att avbilda, använd mallen {{PD-Art}} i stället. Se Commons:When to use the PD-Art tag.

Bildtexter

Ingen bildtext har definierats

Objekt som porträtteras i den här filen

motiv

image/jpeg

c380ff3b3f5fc2b21f8b73086689f146a5022473

245 413 byte

360 pixel

1 600 pixel

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande1 juni 2010 kl. 00.06Miniatyrbild för versionen från den 1 juni 2010 kl. 00.061 600 × 360 (240 kbyte)Citron{{Information |Description={{en|1=Acantholiparis opercularis }} |Source={{own}} |Author=Sitron |Date= |Permission= |other_versions= }} Category:Acantholiparis opercularis

Följande 2 sidor använder den här filen:

Global filanvändning

Följande andra wikier använder denna fil:

Metadata