Hunter Tylo

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
Hunter Tylo 2012

Hunter Tylo, eg. Deborah Jo Hunter, född 3 juli 1962 i Fort Worth, Texas, är en amerikansk skådespelerska.

Hunter är skild från skådespelaren Michael Tylo och de har tre barn tillsammans. Mickey, Izabella och Katya. Hunter har även sonen Christopher (född 1980) med sin första make. Hösten 2007 dog sonen Mickey. Hunter är en av två flickor och två pojkar i familjen. Hon har en äldre syster Elizabeth, en äldre bror Jay och en yngre bror Cliff. Hunter är delvis cherokeeindian från hennes mors sida. Som barn var hon olydig och älskade reptiler. Hon har en samling av exotiska och ovanliga djur.

I Glamour spelar hon Dr Taylor Hayes Forrester, en psykolog (ex-fru till Ridge Forrester) som ofta bekymrar sig mer över sina patienter än sin egna lycka. People Magazine utsåg Hunter 1993 och 1998 till en av de 50 vackraste människorna i världen.

Hunter har tidigare erfarenhet av såpoperor då hon varit med i både All My Children och Våra bästa år. Hon har även medverkat i flera filmer och gästspelat i olika TV-serier.

1996 blev Hunter erbjuden att spela rollen som Taylor McBride i Aaron Spellings serie Melrose Place. Men Aaron ångrade sitt beslut då det visade sig att Hunter var gravid och ville häva kontraktet. Hunter drog hela produktionsbolaget inför rätta och gick därifrån som segrare med ett antal miljoner dollar i skadestånd.

Hon växte upp i Springtown, Texas. Hunter tvingades att ge upp skolstipendium för att uppfostra ett barn och flyttade till Dallas för att utföra modelljobb och reklam.

Kuriosa[redigera | redigera wikitext]

Född på samma dag som Tom Cruise och Thomas Gibson.

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]