Isabel Lestapier Winqvist

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Ingrid Isabel Lestapier Lundén (f.d Winqvist), född 8 maj 1987 i Helsingborg, är en svensk fotomodell och juriststudent som utsågs till Fröken Sverige 2007 men senare avsade sig titeln.

En dag efter kröningen avslöjades det att Winqvist hade varit med i herrtidningen FHM.[1] Utvik är egentligen emot Fröken Sverige-organisationens regler, men då bilden endast var en bikinibild och således inte ett utvik tog ägaren av varumärket Fröken Sverige, Panos Emporio, beslutet att bilderna inte var grund till att diskvalificera Winqvist. 26 juni avsade hon dock sig titeln efter att det framkom att kontraktet som gällde Nya fröken Sverige inte stämde med det som var sagt från början. Lina Hahne som egentligen kom trea i tävlingen tog över titeln.

Isabel Lestapier Winqvist gifte sig med Peter London, basist i sleazerockbandet Crashdïet, den 25 juni 2010 i Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm. De skilde sig i mars 2012[2].


Referenser[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ Bilden som kan få Fröken Sverige diskad”. Expressen. 29 april 2007. http://www.expressen.se/nyheter/bilden-som-kan-fa-froken-sverige-diskad/. 
  2. ^ http://crashdiet.org/blog/?p=1242