Kourtney Kardashian

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
Kourtney Kardashian 2009

Kourtney Mary Kardashian, född 18 april 1979 i Los Angeles i Kalifornien, är en amerikansk modell, affärskvinna, och TV-personlighet. Hon är dotter till Kris Jenner och avlidne Robert Kardashian. Hon är även äldre syster till Kim, Khloé och Rob Kardashian och halvsyster till Kendall och Kylie Jenner. Hon har även styvsyskonen Burton (Burt), Cassandra (Casey), Brandon och Brody.

Tillsammans med sina systrar har Kourtney deras egen klädkollektion Kardashian Kollection. Kardashian har även tillsammans med sina systrar souvenirbutiken Kardashian Khaos som ligger på The Mirage i Las Vegas.

Hon medverkar tillsammans med sina syskon i realityserien Familjen Kardashian som i skrivande stund gått i nio säsonger sedan 2007 på amerikansk TV. Serien har även fått fyra så kallade spinoffs. Hon är tillsammans med Scott Disick sedan 2006 och tillsammans har de två barn.[1]

Referenser[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ Kardashians förlossning filmades – känsliga tittare varnas”. Aftonbladet TV. http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article15462885.ab. Läst 22 november 2012. 

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]