Lista över avsnitt av Vita huset

Från Wikipedia

Detta är en lista över avsnitt av Vita huset, som sändes i NBC mellan 1999 och 2006.[1]

Säsong 1[redigera | redigera wikitext]

Nr i
serien
Nr i
säsongen
TitelRegissörFörfattareSändningsdatum
11"Pilot"Thomas SchlammeAaron Sorkin22 september 1999
Biträdande stabschef Josh Lyman riskerar avsked för att ha förolämpat en kristen lobbyist i direktsänd tv. Biträdande kommunikationsdirektör Sam Seaborn och pressekreterare CJ Cregg försvarar Josh inför granskande journalister. Sam tillbringar natten med en kvinna, som visar sig vara en callgirl. Staben kallas in till Vita huset när "POTUS" skadats genom att cykla in i ett träd. Staben bjuder in de kristna lobbyisterna till Vita huset för att be om ursäkt. Mötet avslutas abrupt när president Josiah (Jed) Bartlet kommer in i rummet, tillrättavisar lobbyisterna för att inte ha tagit avstånd från extremistiska abortmotståndare, och ber dem lämna Vita huset.
22"Post Hoc, Ergo Propter Hoc"Thomas SchlammeAaron Sorkin29 september 1999

Vicepresident John Hoynes uttalar sig nedsättande om presidenten i media, och C.J. tvingas medla mellan Hoynes och Bartlet. Staben anlita Joshs tidigare flickvän, Mandy Hampton, som mediakonsult. Sam diskuterar med Josh och kommunikationsdirektör Toby Ziegler hur han ska hantera sin relation med den callgirl (Laurie) som han lärt känna.

Presidenten lär känna sin nya läkare, kapten Morris Tolliver. Avsnittet avslutas med att stabschef Leo McGarry informerar presidenten om att Tollivers flygplan blivit nedskjutet av syriska trupper på väg till ett utbildningsuppdrag i Jordanien.
33"A Proportional Response"Marc BucklandAaron Sorkin6 oktober 1999

Presidenten vill hämnas på Syrien, Joint Chiefs of Staff föreslår avgränsade attacker mot militära mål, men Bartlet vill se tuffare tag. Chairman Percy Fitzwallace ger ett förslag som kan drabba civilbefolkningen; han säger att det vore ett för hårt straff för det brott Syrien begått. Bartlet lugnar sig och återgår till de avgränsade attackplanerna. Han ger sin första order om militärt anfall, och talar till nationen i direktsänd tv.

CJ läxar upp Sam för att han inte informerat henne om hans relation med en callgirl. Hon lyckas förhindra att Danny Concannon skriver om relationen i Washington Post.

Josh intervjuar Charlie Young, en ung svart man som sökt jobb som bud, men som erbjuds jobbet som presidentens personliga assistent.
44"Five Votes Down"Michael LehmannAaron Sorkin, Lawrence O'Donnell Jr. & Patrick Caddell13 oktober 1999
Presidenten vill få igenom en ny vapenkontrollag, men fem demokratiska kongressledamöter hotar att rösta emot förslaget. Leo vill inte be vicepresident Hoynes om hjälp, men tvingas dit. Leo och hans hustru separerar. Hoynes och Leo är nyktra alkoholister, aktiva i AA.
55"The Crackpots and These Women"Anthony DrazanAaron Sorkin20 oktober 1999
Leo bestämmer att dagen skall ägnas åt privata organisationer vilket gör att Sam får ta hand om en UFO-galning och C.J. tacklar ett förslag att bygga en väg enbart för vargar. Presidentens yngsta dotter, Zoey Bartlet, introduceras. Josh känner skuld över sin systers död.
66"Mr. Willis of Ohio"Christopher MisianoAaron Sorkin3 november 1999
Leo berättar för presidenten om sin skilsmässa, staben spelar poker och har problem med en lag om mantalsskrivning. Presidentfamiljens personskydd prövas, och president Bartlet målar upp ett scenario för sin dotter om hur hon kidnappas och vilka geopolitiska följder det får.
77"The State Dinner"Thomas SchlammeAaron Sorkin & Paul Redford10 november 1999
Staben får ta hand om många kriser på en gång, en storm och en strejk och allt händer mitt under en statsmiddag till den Indonesiska presidentens ära.
88"Enemies"Alan TaylorRick Cleveland, Lawrence O'Donnell Jr., Patrick Caddell, Ron Osborn & Jeff Reno17 november 1999
99"The Short List"Bill D'EliaAaron Sorkin, Dee Dee Myers & Patrick Caddell24 november 1999

Bartlet förbereder att nominera en ny domare till USA:s högsta domstol, men Sam Seabourn upptäcker att förstahandsvalet inte värnar personlig integritet. Efter djupa diskussioner om USA:s konstitution ger rätt till ett privatliv nominerar Bartlet i stället Roberto Mendoza, en före detta polis med latinamerikansk bakgrund, som blivit jurist efter att ha skottskadats på jobbet. Mendoza uttalar tydligt stöd för integritetsskydd.

Kongressledamoten Peter Lillienfield påstår att en tredjedel av Vita Husets 1 300 anställda använder narkotika regelbundet. Josh Lyman tvingas utreda om det är sant, men vill inte kränka de anställdas integritet. Det är allmänt känt att Leo McGarry är nykter alkoholist, men Josh upptäcker att Lillienfield har nya uppgifter om Leos missbruk.

Danny Concannon ger CJ Cregg en guldfisk, som sedan förekommer i en lång rad avsnitt.
1010"In Excelsis Deo"Alex GravesAaron Sorkin & Rick Cleveland15 december 1999
Toby tar på sig ansvaret över en begravning för en hemlös militärveteran som han aldrig känt. Josh och Sam förbereder en attack mot Lillienfield som attackerar Leo för hans tidigare drog- och alkoholproblem.
1111"Lord John Marbury"Kevin Rodney SullivanAaron Sorkin, Patrick Caddell & Lawrence O'Donnell Jr.5 januari 2000
Krig bryter ut mellan Indien och Pakistan vilket gör att presidenten konsulterar med den excentriske Lord John Marbury. Kampen mot Lillienfield blir värre, hans försök att avsätta Leo märks när Josh tar emot en stämning.
1212"He Shall, from Time to Time..."Arlene SanfordAaron Sorkin12 januari 2000

Bartlet förbereder sitt första State of the Union-tal, men svimmar under en repetition och diagnostiseras med influensa. Hans fru Abigail Bartlet, som är läkare, reagerar kraftigt på händelsen och återvänder till Vita Huset för att behandla sin man. Leo McGarry anar oråd och får Abigail att avslöja att presidenten lider av skovformad multipel skleros. Leo skäller ut presidenten för att ha dolt sitt tillstånd trots att de är goda vänner.

Leos missbruksproblem läcker ut på internet och för att förekomma media håller Leo en presskonferens där han erkänner att han är en nykter alkohol- och läkemedelsmissbrukare. Sam Seabourn skriver presidentens uttalande till stöd för Leo, trots att Leo uttryckligen förbjudit honom att göra det; Leos dotter Mallory tackar Sam med en djup kyss.
1313"Take out the Trash Day"Ken OlinAaron Sorkin26 januari 2000

Kongressens utredning av Leo McGarrys missbruksproblem fortsätter. Sam Seabourn och Josh Lyman förhandlar med en republikansk utskottsordförande för att Leo ska slippa ett utskottsförhör. Priset är att presidenten fördröjer en rapport om sex- och samlevnadsundervisning i skolan som påvisar att dagens undervisning om avhållsamhet är ineffektiv och motverkar sitt syfte.

Av en slump upptäcker staben vem som läckt uppgifterna om Leo. Hon avskedas, men återanställs igen av Leo efter att de båda samtalat om sina erfarenheter av missbruk och medberoende.

Föräldrarna till en 17-åring som mördats för att han var homosexuell bjuds in för att delta när presidenten undertecknar en ny hatbrottslag. Det visar sig att de tycker att presidenten gör alldeles för lite för att skydda och främja homosexuellas rättigheter. CJ döljer beskedet att de inte längre deltar i ceremonin bland en mängd andra pressmeddelanden på fredagen – "take out the trash day" – i hopp om att minska medieexponeringen av den och flera andra ofördelaktiga nyheter.
1414"Take This Sabbath Day"Thomas SchlammeLawrence O'Donnell Jr., Paul Redford & Aaron Sorkin9 februari 2000
Presidenten måste bestämma om han skall benåda en dödsdömd fånge eller inte. Josh blir konfronterad av Joey Lucas som anser att Vita Huset inte stödjer hennes kandidat.
1515"Celestial Navigation"Christopher MisianoAaron Sorkin, Dee Dee Myers & Lawrence O'Donnell Jr.16 februari 2000
Toby och Sam reser till Connecticut för att få ut Vita Husets kandidat till högsta domstolen ur fängelse. Josh blir tvungen att hoppa in istället för CJ och köra en breifing med pressen.
1616"20 Hours in L.A."Alan TaylorAaron Sorkin23 februari 2000
Presidenten och staben gör en snabb resa till Los Angeles för att delta i en av demokraternas insamlingsgalor. Leo stannar i Washington för att förmå vicepresidenten att rösta som presidenten vill.
1717"The White House Pro-Am"Ken OlinLawrence O'Donnell Jr., Paul Redford & Aaron Sorkin22 mars 2000
Staben i Vita huset får mycket att göra när Abby läcker information om vem hon föredrar i en styrelse.
1818"Six Meetings Before Lunch"Clark JohnsonAaron Sorkin5 april 2000
Staben firar att de fått sin kandidat till Högsta domstolen bekräftad.
1919"Let Bartlet Be Bartlet"Laura InnesAaron Sorkin, Peter Parnell & Patrick Caddell26 april 2000
Mandys gamla PM om Bartlet-administrationens svagheter dyker upp helt plötsligt. Sam försöker få igenom en bättre policy om homosexuella i det militära.
2020"Mandatory Minimums"Robert BerlingerAaron Sorkin3 maj 2000
2121"Lies, Damn Lies and Statistics"Don ScardinoAaron Sorkin10 maj 2000
Bartlet kommer närmare att reformera reglerna kring ekonomiskt stöd till kampanjer men stöter på patrull när hans motståndare publicerar uppgifter kring Sams förehavanden med en eskortflicka. C.J. väntar otåligt på resultatet av deras väljarundersökning.
2222"What Kind of Day Has It Been"Thomas SchlammeAaron Sorkin17 maj 2000
En amerikansk pilot skjuts ner över Irak. Bartlet talar i Rosslyn, Virgina - ett möte som slutar med att hela staben hamnar under skottlossning när de är på väg därifrån.

Säsong 2[redigera | redigera wikitext]

Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum
2-01 (23)"In the Shadow of Two Gunmen, Part I"Thomas SchlammeAaron Sorkin4 oktober 2000
Presidenten förs till sjukhus och sövs ner för operation. Toby hittar Josh som har träffats i magen av en kula. Josh har flashbacks till tiden då han börjar arbeta i presidentvalskampanjen. Vi får också se hur de övriga huvudkaraktärerna kommer med i kampanjen.
2-02 (24)"In the Shadow of Two Gunmen, Part II"Thomas SchlammeAaron Sorkin4 oktober 2000
2-03 (25)"The Midterms"Alex GravesAaron Sorkin18 oktober 2000
Presidenten vill kampanja mot en gammal rival som ställer upp i valet till skolstyrelsen i New Hampshire. Sam frågar en vän som han studerade juridik tillsammans med om han vill ställa upp i valet till kongressen. Donna försöker se till att Josh vilar efter sjukhusvistelsen och inte störs av sina kollegor.
2-04 (26)"In this White House"Ken OlinAaron Sorkin, Peter Parnell & Allison Abner25 oktober 2000
Sam åker på stryk i det politiska TV-programmet Capital Beat av en okänd republikan vid namn Ainsley Hayes. Morgonen därpå föreslår presidenten att de skall anställa henne. President Nimbala från republiken Ekvatorialkuhndu och representanter för de stora läkemedelsföretagen är i Vita huset för att diskutera hur man kan hjälpa landet att slåss mot den höga graden AIDS-infektioner i landet.
2-05 (27)"And It's Surely to Their Credit"Christopher MisianoAaron Sorkin, Kevin Falls & Laura Glasser1 november 2000
Ainsley Hayes blir både utskälld och trakasserad sin första dag på nya jobbet, CJ har problem med en av de högsta militärcheferna som skall gå i pension och Bartlet försöker spela in ett radio-tal.
2-06 (28)"The Lame Duck Congress"Jeremy KaganAaron Sorkin & Lawrence O'Donnell Jr.8 november 2000
Presidenten från Ukraina dyker upp full vid Vita Huset och vill träffa Bartlet. Donna lobbar för införandet av nya ergonomiska standarder och Barlet funderar på att kalla in Senaten till förhandlingar för att få igenom en lag som bannlyser kärnvapentest.
2-07 (29)"The Portland Trip"Paris BarclayAaron Sorkin & Paul Redford15 november 2000
Efter att ha skämtat om presidentens favoritlag, Notre Dame, så tvingas CJ med på resan till Oregon. Toby och Sam är också med på resan och försöker skriva ett tal om utbildning åt presidenten. Josh och Leo stannar kvar i Vita huset och tar hand om skilsmässopapper och en situation i Gulfen.
2-08 (30)"Shibboleth"Laura InnesAaron Sorkin & Patrick H. Caddell22 november 2000
En grupp flyktingar kommer till USA i en container och hävdar att de är kristna som flyr ifrån Kina. Toby försöker få Leos syster utsedd till biträdande utbildningsminister för att få igång diskussionen om skolböner. CJ får uppdraget att utse en av två kalkoner som presidenten skall benåda och Charlie försöker köpa en ny förskärare.
2-09 (31)"Galileo"Alex GravesAaron Sorkin & Kevin Falls29 november 2000
CJ försöker kontrollera nyheten att presidenten inte gillar gröna bönor och Leo konfronterar den ryska ambassadören om en brand i en missilsilo. Presidenten skall delta i en nationell TV-sändning riktad till skolbarn när NASA:s rymdsond Galileo anländer till Mars, men NASA får problem med kommunikationen med sonden.
2-10 (32)"Noël"Thomas SchlammeAaron Sorkin & Peter Parnell20 december 2000
2-11 (33)"The Leadership Breakfast"Scott WinantAaron Sorkin & Paul Redford10 januari 2001
2-12 (34)"The Drop-In"Lou AntonioAaron Sorkin & Lawrence O'Donnell Jr.24 januari 2001
2-13 (35)"Bartlet's Third State of the Union"Christopher MisianoAaron Sorkin, Allison Abner & Dee Dee Myers7 februari 2001
2-14 (36)"The War at Home"Christopher MisianoAaron Sorkin14 februari 2001
2-15 (37)"Ellie (The West Wing)"Michael EnglerAaron Sorkin, Kevin Falls & Laura Glasser21 januari 2001
2-16 (38)"Somebody's Going to Emergency, Somebody's Going to Jail"Jessica YuPaul Redford & Aaron Sorkin28 februari 2001
2-17 (39)"The Stackhouse Filibuster"Bryan GordonAaron Sorkin & Pete McCabe14 mars 2001
2-18 (40)"17 People"Alex GravesAaron Sorkin4 april 2001
2-19 (41)"Bad Moon Rising"Bill JohnsonAaron Sorkin & Felicia Wilson25 april 2001
2-20 (42)"The Fall's Gonna Kill You"Christopher MisianoAaron Sorkin & Patrick H. Caddell2 maj 2001
2-21 (43)"18th and Potomac"Robert BerlingerAaron Sorkin & Lawrence O'Donnell Jr.9 maj 2001
2-22 (44)"Two Cathedrals"Thomas SchlammeAaron Sorkin16 maj 2001

Säsong 3[redigera | redigera wikitext]

Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum
3-00 (00)"Isaac and Ishmael"Christopher MisianoAaron Sorkin3 oktober 2001
3-01 (45)"Manchester Part I"Thomas SchlammeAaron Sorkin10 oktober 2001
3-02 (46)"Manchester Part II"Thomas SchlammeAaron Sorkin17 oktober 2001
3-03 (47)"Ways and Means"Alex GravesAaron Sorkin, Eli Attie & Gene Sperling24 oktober 2001
3-04 (48)"On the Day Before"Christopher MisianoAaron Sorkin, Paul Redford & Nanda Chitre31 oktober 2001
3-05 (49)"War Crimes"Alex GravesAaron Sorkin & Allison Abner7 november 2001
3-06 (50)"Gone Quiet"Jon HutmanAaron Sorkin, Julia Dahl & Laura Glasser14 november 2001
3-07 (51)"The Indians in the Lobby"Paris BarclayAllison Abner, Kevin Falls & Aaron Sorkin21 november 2001
3-08 (52)"The Women of Qumar"Alex GravesAaron Sorkin, Felicia Wilson, Laura Glasser & Julia Dahl28 november 2001
3-09 (53)"Bartlet for America"Thomas SchlammeAaron Sorkin12 december 2001
3-10 (54)"H. Con-172"Vincent MisianoAaron Sorkin & Eli Attie9 januari 2002
3-11 (55)"100,000 Airplanes"David NutterAaron Sorkin16 januari 2002
3-12 (56)"The Two Bartlets"Alex GravesKevin Falls, Aaron Sorkin & Gene Sperling30 januari 2002
3-13 (57)"Night Five"Christopher MisianoAaron Sorkin6 februari 2002
3-14 (58)"Hartsfield's Landing"Vincent MisianoAaron Sorkin27 februari 2002
3-15 (59)"Dead Irish Writers"Alex GravesAaron Sorkin & Paul Redford6 mars 2002
3-16 (60)"The U.S. Poet Laureate"Christopher MisianoAaron Sorkin & Laura Glasser27 mars 2002
3-17 (61)"Stirred"Jeremy KaganAaron Sorkin, Eli Attie & Dee Dee Myers3 april 2002
3-18 (62)"Enemies Foreign and Domestic"Alex GravesPaul Redford & Aaron Sorkin1 maj 2002
3-19 (63)"The Black Vera Wang"Christopher MisianoAaron Sorkin8 maj 2002
3-20 (64)"We Killed Yamamoto"Thomas SchlammeAaron Sorkin15 maj 2002
3-21 (65)"Posse Comitatus"Alex GravesAaron Sorkin22 maj 2002

Säsong 4[redigera | redigera wikitext]

Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum
4-01 (66)"20 Hours in America, Part I"Christopher MisianoAaron Sorkin25 september 2002
4-02 (67)"20 Hours in America, Part II"Christopher MisianoAaron Sorkin25 september 2002
4-03 (68)"College Kids"Alex GravesAaron Sorkin, Debora Cahn & Mark Goffman2 oktober 2002
4-04 (69)"The Red Mass"Vincent MisianoAaron Sorkin & Eli Attie9 oktober 2002
4-05 (70)"Debate Camp"Paris BarclayAaron Sorkin, William Sind & Michael Oates Palmer16 oktober 2002
4-06 (71)"Game On"Alex GravesAaron Sorkin & Paul Redford30 oktober 2002
4-07 (72)"Election Night"Lesli Linka GlatterAaron Sorkin, David Gerken & David Handelman6 november 2002
4-08 (73)"Process Stories"Christopher MisianoAaron Sorkin, Paula Yoo & Lauren Schmidt13 november 2002
4-09 (74)"Swiss Diplomacy"Christopher MisianoKevin Falls & Eli Attie20 november 2002
4-10 (75)"Arctic Radar"John David ColesAaron Sorkin & Gene Sperling27 november 2002
4-11 (76)"Holy Night"Thomas SchlammeAaron Sorkin11 december 2003
4-12 (77)"Guns Not Butter"Bill D'EliaEli Attie, Kevin Falls & Aaron Sorkin8 januari 2003
4-13 (78)"The Long Goodbye"Alex GravesJon Robin Baitz15 januari 2003
4-14 (79)"Inauguration, Part I"Christopher MisianoAaron Sorkin, Michael Oates Palmer & William Sind5 februari 2003
4-15 (80)"Inauguration Over There"Lesli Linka GlatterAaron Sorkin, David Gerken & Gene Sperling12 februari 2003
4-16 (81)"The California 47th"Vincent MisianoAaron Sorkin, Lauren Schmidt & Paula Yoo19 februari 2003
4-17 (82)"Red Haven's on Fire"Alex GravesAaron Sorkin, Mark Goffman & Debora Cahn26 februari 2003
4-18 (83)"Privateers"Alex GravesPaul Redford, Debora Cahn & Aaron Sorkin26 mars 2003
4-19 (84)"Angel Maintenance"Jessica YuEli Attie, Aaron Sorkin & Kevin Falls2 april 2003
4-20 (85)"Evidence of Things Not Seen"Christopher MisianoAaron Sorkin, Eli Attie & David Handelman23 april 2003
4-21 (86)"Life on Mars"John David ColesAaron Sorkin, Paul Redford & Dee Dee Myers30 april 2003
4-22 (87)"Commencement"Alex GravesAaron Sorkin7 maj 2003
4-23 (88)"Twenty Five"Christopher MisianoAaron Sorkin14 maj 2003

Säsong 5[redigera | redigera wikitext]

Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum
5-01 (89)"7A WF 83429"Alex GravesJohn Wells24 september 2003
5-02 (90)"The Dogs of War"Christopher MisianoJohn Wells1 oktober 2003
5-03 (91)"Jefferson Lives"Alex GravesCarol Flint & Debora Cahn8 oktober 2003
5-04 (92)"Han"Christopher MisianoPeter Noa, Mark Goffman & Paula Yoo22 oktober 2003
5-05 (93)"Constituency of One"Laura InnesEli Attie & Michael Oates Palmer29 oktober 2003
5-06 (94)"Disaster Relief"Lesli Linka GlatterAlexa Junge & Lauren Schmidt5 november 2003
5-07 (95)"Separation of Powers"Alex GravesPaul Redford12 november 2003
5-08 (96)"Shutdown"Christopher MisianoMark Goffman19 november 2003
5-09 (97)"Abu el Banat"Lesli Linka GlatterDebora Cahn3 december 2003
5-10 (98)"The Stormy Present"Alex GravesJohn Sacret Young & Josh Singer7 januari 2004
5-11 (99)"The Benign Prerogative"Christopher MisianoCarol Flint14 januari 2004
5-12 (100)"Slow News Day"Julie HebertEli Attie4 februari 2004
5-13 (101)"The Warfare of Genghis Khan"Bill D'EliaPeter Noah11 februari 2004
5-14 (102)"An Khe"Alex GravesJohn Wells18 februari 2004
5-15 (103)"Full Disclosure"Lesli Linka GlatterLawrence O'Donnell Jr.25 februari 2004
5-16 (104)"Eppur Si Muove"Llewellyn WellsAlexa Junge3 mars 2004
5-17 (105)"The Supremes"Jessica YuDebora Cahn24 mars 2004
5-18 (106)"Access"Alex GravesLauren Schmidt31 mars 2004
5-19 (107)"Talking Points"Richard SchiffEli Attie21 april 2004
5-20 (108)"No Exit"Julie HebertDebora Cahn, Carol Flint & Mark Goffman28 april 2004
5-21 (109)"Gaza"Christopher MisianoPeter Noah12 maj 2004
5-22 (110)"Memorial Day"Christopher MisianoJohn Sacret Young & Josh Singer19 maj 2004

Säsong 6[redigera | redigera wikitext]

Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum
6-1 (111)"NSF Thurmont"Alex GravesJohn Wells20 oktober 2004
6-2 (112)"The Birnam Wood"Alex GravesJohn Wells27 oktober 2004
6-3 (113)"Third-Day Story"Christopher MisianoEli Attie3 november 2004
6-4 (114)"Liftoff"Alex GravesDebora Cahn10 november 2004
6-5 (115)"The Hubbert Peak"Julie HebertPeter Noah17 november 2004
6-6 (116)"The Dover Test"Laura InnesCarol Flint24 november 2004
6-7 (117)"A Change Is Gonna Come"Vincent MisianoJohn Sacret Young & Josh Singer1 december 2004
6-8 (118)"In the Room"Alex GravesLawrence O'Donnell Jr.8 december 2004
6-9 (119)"Impact Winter"Lesli Linka GlatterDebora Cahn15 december 2004
6-10 (120)"Faith Based Initiative"Christopher MisianoBradley Whitford5 januari 2005
6-11 (121)"Opposition Research"Christopher MisianoEli Attie12 januari 2005
6-12 (122)"365 Days"Andrew BernsteinMark Goffman19 januari 2005
6-13 (123)"King Corn"Alex GravesJohn Wells26 januari 2005
6-14 (124)"The Wake Up Call"Laura InnesJosh Singer9 februari 2005
6-15 (125)"Freedonia"Christopher MisianoEli Attie16 februari 2005
6-16 (126)"Drought Conditions"Alex GravesDebora Cahn23 februari 2005
6-17 (127)"A Good Day"Richard SchiffCarol Flint2 mars 2005
6-18 (128)"La Palabra"Jason EnslerEli Attie9 mars 2005
6-19 (129)"Ninety Miles Away"Rod HolcombJohn Sacret Young16 mars 2005
6-20 (130)"In God We Trust"Christopher MisianoLawrence O'Donnell Jr.23 mars 2005
6-21 (131)"Things Fall Apart"Nelson McCormickPeter Noah30 mars 2005
6-22 (132)"2162 Votes"Alex GravesJohn Wells6 april 2005

Säsong 7[redigera | redigera wikitext]

Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum
7-1 (133)"The Ticket"Christopher MisianoDebora Cahn25 september 2005
7-2 (134)"The Mommy Problem"Alex GravesEli Attie2 oktober 2005
7-3 (135)"Message of the Week"Christopher MisianoLawrence O'Donnell, Jr.9 oktober 2005
7-4 (136)"Mr. Frost"Andrew BernsteinAlex Graves16 oktober 2005
7-5 (137)"Here Today"Alex GravesPeter Noah23 oktober 2005
7-6 (138)"The Al Smith Dinner"Lesli Linka GlatterEli Attie30 oktober 2005
7-7 (139)"The Debate"Alex GravesLawrence O'Donnell6 november 2005
7-8 (140)"Undecideds"Christopher MisianoDebora Cahn14 november 2005
7-9 (141)"The Wedding"Andrew BernsteinJosh Singer11 december 2005
7-10 (142)"Running Mates"Paul McCranePeter Noah8 januari 2006
7-11 (143)"Internal Displacement"Andrew BernsteinBradley Whitford15 januari 2006
7-12 (144)"Duck and Cover"Christopher MisianoEli Attie22 januari 2006
7-13 (145)"The Cold"Alex GravesDebora Cahn & Lauren Schmidt12 mars 2006
7-14 (146)"Two Weeks Out"Laura InnesLawrence O'Donnell19 mars 2006
7-15 (147)"Welcome to Wherever You Are"Matia KarrellJosh Singer16 mars 2006
7-16 (148)"Election Day Part I"Mimi LederLauren Schmidt2 april 2006
7-17 (149)"Election Day Part II"Christopher MisianoEli Attie & John Wells9 april 2006
7-18 (150)"Requiem"Steve ShillEli Attie, Debora Cahn & John Wells16 april 2006
7-19 (151)"Transition"Nelson McCormickPeter Noah23 april 2006
7-20 (152)"The Last Hurrah"Tim MathesonLawrence O'Donnell30 april 2006
7-21 (153)"Institutional Memory"Lesli Linka GlatterDebora Cahn7 maj 2006
7-22 (154)"Tomorrow"Christopher MisianoJohn Wells14 maj 2006

Källor[redigera | redigera wikitext]

Fotnoter[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ ”The West Wing” (på engelska). TV.Com. Arkiverad från originalet den 8 december 2016. https://web.archive.org/web/20161208123724/http://www.tv.com/shows/the-west-wing/episodes/. Läst 12 januari 2017.