Mall:K3

Från Wikipedia
K3

Välkommen till Wikipedia! Ett eller flera bidrag från denna IP-adress har uppfattats som oseriösa och därför har IP-adressen tillfälligt blockerats.

Från offentliga datorer och gemensamma nätverk kan det komma både seriösa och oseriösa bidrag och en blockering orsakad av någon annans klotter drabbar samtliga användare av denna IP-adress. Om du registrerar dig och loggar in får du tillgång till fler funktioner, och dina redigeringar riskerar inte att förväxlas med oseriösa ändringar från IP-adressen.


[visa] [redigera] [rensa sidcachen]

Dokumentation


Användning[redigera wikitext]

  • Normalt används mallen genom att den placeras på diskussionssidan under rubriken Senaste meddelande och signeras inne i mallsyntaxen.
  • Detta är en mall som används av administratörer för att informera användaren och andra att (användarnamnet eller) IP-adressen blockerats. Mallen åstadkommer inte i sig en blockering, och bör därför inte användas av användare som inte är administratörer.
  • Mallen har två parameterpositioner: första parametern gäller blockeringstid och den andra är en signatur. Parametern som meddelar eventuell blockeringstid kan hjälpa vid blockering av offentliga datorer, så att oskyldigt drabbade får veta när de kan redigera Wikipedia igen.
Exempel: {{K3 | | ~~~~}} eller {{K3 | 2 timmar | ~~~~}}

Blockeringstid[redigera wikitext]

Används ofta för IP-adresser som blockerats under en till flera timmar. För användarkonton som blockerats en kortare tid bör en motivering användas istället för mallen.

Se även[redigera wikitext]


Detta är en mall som används av administratörer för att informera användaren och andra att (användarnamnet eller) IP-adressen blockerats.

Mallparametrar[Redigera TemplateData]

ParameterBeskrivningTypStatus
blockeringstid1

blockeringstid

Strängföreslagen
signatur2

signatur

Autovärde
~~~~
Strängföreslagen