Malldiskussion:Botaniker

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Jag testar med att lägga en länk till vilka sidor som länkar till auktorsförkortningen. För att det skall blir bra krävs ju dock att taxoboxarna länkar till auktorn m h a förkortningen. Vad tycks om detta?--sanna 5 maj 2006 kl.10.59 (CEST)

Tror att det är bra om man skippar linjer, för de kan se väldigt olika ut beroende på artikel, utseende etc. Eftersom Auktor och auktorsnamn leder till samma artikel kanske det räcker om det nämns en gång. Förändringsförslag:
Auktorsnamnet {{{1}}} kan användas för denna person i samband med ett vetenskapligt namn inom botaniken. (Wikipedia-artiklar som använder detta auktorsnamn)
alt2
Auktorsnamnet {{{1}}} kan användas för Botaniker i samband med ett vetenskapligt namn inom botaniken. (Wikipedia-artiklar som använder detta auktorsnamn)
/ Elinnea 18 maj 2006 kl.17.34 (CEST)


Fungerar denna mallen fortfarande? I de flesta artiklar länkar ju auktorsnamnet direkt till artikeln i fråga (undantaget är Linné)/Lokal_Profil 5 juli 2007 kl. 20.47 (CEST)[svara]
Jo, det är väl det som är problemet. Mallen bygger väl på att folk länkar i artiklarna till just auktorsnamnet, vilket många (som inte känner till den här mallen) kan tycka är en lite konstig länkning.--Paracel63 (disk) 23 februari 2013 kl. 19.40 (CET)[svara]

Tillsnyggat[redigera wikitext]

Nu har jag i alla fall snyggat till visningen av mallen lite.--Paracel63 (disk) 23 februari 2013 kl. 19.36 (CET)[svara]