Socom: U.S. Navy Seals Combined Assault

Från Wikipedia
SOCOM: U.S. Navy SEALs Combined Assault
OriginaltitelSOCOM: U.S. Navy SEALs Combined Assault
År2006
UtvecklareZipper Interactive
UtgivareSony Computer Entertainment
GenreTredjepersonsskjutare
PerspektivTredje person
Antal spelareSingleplayer, Multiplayer
FormatPlaystation 2
MedieformatDVD
Spelserie
SpelserieSOCOM
Distribution
Europa23 maj 2007
USA7 november 2006
Åldersrekommendation
ESRBT

SOCOM: US Navy SEALs Combined Assault är en tredjepersonsskjutare till Playstation 2, utvecklat av Zipper Interactive och publicerat av Sony Computer Entertainment.

Gameplay[redigera | redigera wikitext]

Spelets kampanjläge har 18 uppdrag och utspelar sig i det påhittade landet Adjikistan. Landet ligger någonstans mellan Afghanistan och Pakistan i Centralasien och spelet utspelar sig i ett antal olika miljöer och naturområden. Spelaren kan också spela sidouppdrag, som kan låsa upp nya uppdrag och ett antal olika spellägen. Man kan också få märken om man har slutfört olika uppdrag. När en spelare samlar ett visst antal märken kan man låsa upp nya vapen och vapenuppgraderingar. Det är även möjligt för spelaren att slutföra kampanjläget i en valfri ordning.

I spelets multiplayerdel kan man tillsammans med upp till tre andra spelare spela igenom spelets kampanjläge online. Spelet har alla SOCOM 3:s multiplayer-banor samt 10 nya. Spelaren kan nu förse sig med nya föremål som ett första hjälpen-låda, en ammunitionslåda eller en skyddsväst.

Se även[redigera | redigera wikitext]

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]