Socom II: U.S. Navy Seals

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
SOCOM II: U.S. Navy SEALs
Originaltitel SOCOM II: U.S. Navy SEALs
År 2003
Utvecklare Zipper Interactive
Utgivare Sony Computer Entertainment
Genre Third person shooter
Perspektiv Tredje person
Antal spelare Single player, Multiplayer
Format Playstation 2
Medieformat DVD
Spelserie
Andra delar SOCOM: U.S. Navy SEALs, SOCOM 3: U.S. Navy SEALs, SOCOM: U.S. Navy SEALs Combined Assault
Distribution
Europa 5 mars, 2004
USA 4 november, 2003
Kina 11 april, 200
Åldersrekommendation
CERO 18+
ESRB M
Datorspelsportalen

SOCOM II: US Navy SEALs är ett Third person shooter spel för Playstation 2, utvecklat av Zipper Interactive och publicerat av Sony Computer Entertainment. Spelet är uppföljaren till SOCOM: U.S. Navy SEALs.

Gameplay[redigera | redigera wikitext]

Spelet är ett Tredje persons taktiskt skjutspel som kombinerar fyra element: strategi, hälsa, reflex och koordination. Det finns 12 olika enspelaruppdrag i 4 regioner: Albanien, Algeriet, Brasilien och Ryssland. Det finns 5 olika rank som kan spelas i spelet: Rekryt, löjtnant, kommendör, kapten och amiral. Spelaren kan låsa upp nya modeller för multiplayer samt filmer, musik, planscher m.m. Varje uppdrag har primära mål, sekundära mål, och dolda bonus mål. Spelaren måste fylla i alla de primära målen för att vinna ett uppdrag, de sekundära och bonus målen är valfria. När man väljer vapen kan spelaren välja ett primärt vapen, som till exempel en automatkarbin eller maskinpistol, ett sekundärt vapen (som pistol), och tre olika taktiska föremål (exempelvis ett kikarsikte för prickskyttegevär eller granater).

I spelets multiplayerdel krävs en bredbandsanslutning för uppspelning. Man ställer upp två lag av marinsoldater och terrorister med upp till åtta spelare av varje. Den förvalda rundan är 6 minuter lång, för att vinna så måste ett lag vinna minst 6 av 11 möjliga rundor.

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]

www.socom.com