The Parkers

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

The Parkers är en amerikansk sitcomprogram som visades på UPN mellan 30 augusti 1999 och 10 maj 2004. Det fanns de upprörande mor-dotter teamet Nikki (Mo'Nique) och Kim Parker (Countess Vaughn). Deras signatur "Heeyyy" har blivit populärt folkspråk. Serien är en spinoff av Moesha, som också är ett amerikanskt TV-program med Brandy i huvudrollen. Från sin start under 1999 till 2002 var det den mest populära showen bland afroamerikaner. Serien går på svensk tv på ZTV i nuläget[när?].

Om serien[redigera | redigera wikitext]

I "The Parkers" får vi följa Nikki (Mo’Nique) och Kim Parker (Countess Vaughn), mor och dotter duo som genomlider sitt collegeår tillsammans på Santa Monica College.

Under resans gång kommer Kim att acceptera och även uppskatta sin mor i sin närhet under skolgången. Nikki, som blev gravid med Kim tidigt, tvingades avbryta sin skolgång i unga år. Men hon är nu tillbaka i skolbänken för att genomföra sina högskolestudier.

Nikki visar sig inte bara vara intresserad av att plocka hem sitt diplom utan även en av skolans professorer, Stanley Oglevee. Det visar sig dock ett lika svårt prov som att klara av studierna.