Användardiskussion:Heymid

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia
(Omdirigerad från Användare:Heymid)
Marionettanvändare

Den här användaren är en bevisad eller misstänkt användare av marionetten Sormene.


Se dess användarbidrag eller blockeringslogg för detaljer.
Marionettanvändare

Den här användaren är en bevisad eller misstänkt användare av marionetten Marcus1090.


Se dess användarbidrag eller blockeringslogg för detaljer.
Marionettanvändare

Den här användaren är en bevisad eller misstänkt användare av marionetten Olof Magnusson.


Se dess användarbidrag eller blockeringslogg för detaljer.
Blockerad användare

Den här användaren är blockerad från redigering på Wikipedia.


Redigeringar från detta användarkonto Blockeringslogg Aktuell blockeringsstatus

Slutspel – Playoff

Hej! Antar att du hittade svar själv på din fråga. Har ändå ett tillägg. Det rör sig inte bara om en namnändring utan också att slutspelet görs på lite annat sätt. Förut stod vissa lag över en eller flera omgångar om de presterat bra i Allettan, men nu får även topplagen två omgångar i slutspelet. Några lag får ytterligare en omgång genom play in som av namngivningen att döma inte ingår i slutspelet längre. Det sista är iofs en rent filosofisk fråga utan större vikt, men att de bra lagen inte står över är nytt. Likaså att alla lagen i kvalserien kommer från Slutspelet och att Hockeyettanfinalen är borta igen.
Vänliga hälsningar /Machatjkala (diskussion) 15 mars 2021 kl. 20.01 (CET)[svara]

Det enda laget förra året som stod över PO2 var Väsby som vann Hockeyettanfinalen och gick direkt till kvalserien. De övriga startade som bäst i PO2. Nu startar lagen som bäst i åttondelsfinal/PO2 eftersom det inte längre är någon Hockeyettanfinal. Och ja, nu slåss de bara internt om uppflyttning medan de två sämsta Hockeyallsvenskanlagen internt gör upp om att hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan. Jag är helt med. --Heymid (bidrag) 15 mars 2021 kl. 20.47 (CET)[svara]

Referens

Det är viktigt att du har tydliga referenser, speciellt om du skall skriva tex öknamn som ”golaren”. Jag har inte hört detta öknamn användas nämnas i programmet, läste dock en artikel där journalisten ondgjorde sig, inte över de som fuskat utan att Ludvig klagat på att de fuskade och hon använde just ordet ”gola”.

Men har du en referens på att han kallas för detta öknamn i serien så kan du givetvis lägga till det. Jo(r) (diskussion) 13 maj 2021 kl. 17.50 (CEST)[svara]

Blockerad per din egen begäran (egentligen för omfattande trolleri)

Hej,

Jag har blockerat dig i en månad per din egen begäran.

Jag lämnar naturligtvis användardiskussionssidan öppen om du skulle ångra dig och hoppas att du snart mår bättre.

- Tournesol (diskussion) 14 maj 2021 kl. 09.51 (CEST)[svara]

Blockera mig på obestämd tid, vill inte dra mer uppmärksamhet och slösa mer tid från andras liv. Tack på förhand. --Heymid (bidrag) 27 maj 2021 kl. 04.55 (CEST)[svara]
Ok, är du helt säker? Papper Pappergörs av trä! 27 maj 2021 kl. 04.55 (CEST)[svara]
Ja. --Heymid (bidrag) 27 maj 2021 kl. 04.57 (CEST)[svara]
Okej, fixar det. Lämnar dock användardiskussionen öppen ifall du skulle ångra dig. Papper Pappergörs av trä! 27 maj 2021 kl. 04.57 (CEST)[svara]

Heymids försvarstal

Nu vet jag att diskussionssidan principiellt bara lämnas öppen för blockerade för att denne skall kunna begära avblockering, men jag känner att jag vill ge något avskedsmeddelande och en redogörelse för mitt olämpliga beteende; om ni ser detta som trolleri eller missbruk av diskussionssidan under blockering så varsågod, ta bort detta inlägg och blockera sedan även den för mig. Ni kan också gärna blockera min e-post, för att undvika att användare här blir trakasserade av mig den vägen, för jag kommer inte komma tillbaka under detta namn.

Jag tänker inte säga exakt vilka konton/redigeringar jag inte stått för sedan i mars, men Bz...-kontot är ett annat troll, som vill länka mig till Zambrott; hen gjorde samma sak på engelska wikin. Förmodligen samma person som anklagade mig på Flashback för att vara Zambrott.

Nå, det här handlar i huvudsak om mig, och ja, jag har stått för nästan allt trolleri de senaste månaderna. Jag accepterar och vet att det jag gjort är fel. EPIC skrev på Estrellas diskussion att jag förbättrat mig. Det är bara en illusion. Ingenting har blivit bättre, utan det som ni har observerat är bara tillfälligheter. Jag hamnade i trubbel under hösten 2010 på engelska wikin och jag har vandaliserat och trollat i flera år sedan dess, men det är först nu det har kommit fram, för på grund av mitt mående är jag inte särskilt duktig på att dölja vad jag håller på med. Och till skillnad från *belix när han försvarade *orvindi så finns det aldrig 100% externt bevis för vilken person som har gjort något, för IP-kollar kan inte identifiera vilken fysisk person som stått för redigeringarna. Det finns den mikroskopiska sannolikheten att Heymid på Flashback i själva verket är någon annan, att jag råkade få samma dynamiska mobila IP-adress som ett annat troll samma dag osv. Inte särskilt sannolikt, och ingen sannolikhet som en objektiv person skulle ens försöka tro på.

Jag gick rakt ned i en djup pool utan tanke om vad jag höll på med när jag var tre. Jag lider av desorganiserat tänkande, men hur mycket jag än beskriver det för utomstående så tror de inte på mig. Och även om de gjorde det måste jag ta deras ord på att man inte kan korrigera ett psyke medicinskt.

Jag inser att det blir svårt för mig att komma tillbaka under den här identiteten, nu när de andra trollen vet vad jag gjort och kommer härma mig för att förhindra mig att komma tillbaka på ett trovärdigt sätt. Mitt enda rimliga alternativ är att göra en nystart under okänt användarnamn om jag någonsin blir frisk (vilket är osannolikt). Jag försökte göra en nystart direkt efter min evighetsblockering 2010, men då var jag korkad nog att gå in på BOÅ första dagen, vilket fick Diupwijk att inse vem jag var. Jag föreslår att användarsidan och diskussionssidan låses för att inte mata andra sugna troll. Föreslår även att någon ändrar blockeringsmeddelandet till något i form med ”Omfattande trolleri i längre tid”, för ingen administratör skulle idag acceptera en avblockeringsbegäran från mig. --Heymid (bidrag) 30 maj 2021 kl. 05.44 (CEST)[svara]

Ok. Jag har inte så mycket att säga mer än att trots de påhopp och förtal jag och andra administratörer fått utstå från dina olika trollkonton och IP-adresser så hoppas jag att du får den hjälp du uppenbarligen behöver här i livet och att du lyckas hitta ett sundare intresse än detta. --EstrellaSueciadiskussion, 30 maj 2021 kl. 06.51 (CEST)[svara]

We need your feedback!

Hej. Apologies if this message is not in your native language: please feel free to respond in the language of your choice. Tack!

I am writing to you because we are looking for feedback for a new Wikimedia Foundation project, Structured Data Across Wikimedia (SDAW). SDAW is a grant-funded programme that will explore ways to structure content on wikitext pages in a way that will be machine-recognizable and -relatable, in order to make reading, editing, and searching easier and more accessible across projects and on the Internet. We are now focusing on designing and building image suggestion features for experienced users.

We have some questions to ask you about your experience with adding images to Wikipedia articles. You can answer these questions on a specific feedback page on Mediawiki, where we will gather feedback. As I said, these questions are in English, but your answers do not need to be in English! You can also answer in your own language, if you feel more comfortable.

Once the collecting of feedback will be over, we will sum it up and share with you a summary, along with updated mocks that will incorporate your inputs.

Also, if you want to keep in touch with us or you want to know more about the project, you can subscribe to our newsletter.

Hope to hear from you soon! -- Sannita (WMF) (talk to me!) 5 augusti 2021 kl. 19.15 (CEST)[svara]