Användare:Kruosio

Från Wikipedia

Wikimedia News
Read Subscribe

sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.

Jag är från Linköping och har läst industriell ekonomiLiU men bor och arbetar nu i Jönköping. Jag är intresserad av segling.

Merparten av mina redigeringar är åteställande av klotter och småändringar i artiklar. De få artiklar jag skrivit har handlat om segling, ämnen kopplade till min utbildning eller lite blandat.

Denna sida har blivit vandaliserad 26 gånger men du är välkommen att ändra på min användarsida med undersidor så länge du inte klottrar eller bryter mot normal etikett. Om det mot all förmodan skulle vara något jag inte gillar kan jag ju alltid återställa.

Jag brukar roa mig med att läsa på alla komiska diskussioner som bedrivs här på Wikipedia. Jag blir alltid lika förvånad över människors vilja att missförstå varandra. Det skulle inte skada om lite fler tillämpar Wikipedia:Utgå från att andra menar väl och ibland kan man ta till Hanlons rakkniv för att lägga band på sig själv.

Jag började använda Wikipedia som ett uppslagsverk sedan min dåvarande klasskompis Tyskis tipsat mig om det med motiveringen att det höll i alla fall lite högre trovärdighet än Susning. Det tog rätt lång tid innan jag registrerade mig och gjorde min första redigering för 19 år, 0 månader och 27 dagar sedan, som var i Optimistjolle. För övrigt så gjorde jag aldrig någon redigering som oinloggad användare innan jag registrerade mig.

Den 24 november 2006 gjorde jag min 5000:e artikelredigering.

Lite grejer[redigera | redigera wikitext]

-ref:uppslagsordet\ som\ består\ av\ flera\ ord\

Tillbakarullning[redigera | redigera wikitext]

Används tillbakarullningsverktyget frikostigare nuförtiden? Min uppfattning "från förr" var att det skulle vara förbehållet klotter medan redigeringar som sker i god tro i första hand ska rv:as med motivering. T ex:


Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Detta är en Wikipediaanvändares sida.

Om du finner denna sida någon annanstans än på W i k i p e d i a, så läser du en spegelsida. Tänk på att sådana inte nödvändigtvis är uppdaterade, och att den användare som denna sida tillhör inte nödvändigtvis har någon personlig koppling till någon annan sida än själva Wikipedia. Den ursprungliga versionen av denna sida finns på http://sv.wikipedia.org/wiki/Användare:Kruosio.

2 580 841