Användare:SergeWoodzing

Från Wikipedia
Blockerad användare

Den här användaren är blockerad från redigering på Wikipedia.


Redigeringar från detta användarkonto Blockeringslogg Aktuell blockeringsstatus

, se vidare (more information, see) Användardiskussion:SergeWoodzing

Jag loggade in i augusti 2009 efter att ha bidragit i åratal från olika IP i Sverige och utlandet. Har tagit över bevakningslistor av en annan användare som slutat.

Hänvisar för övrig info om mig till: engelska Wikipedia. SergeWoodzing 31 juli 2009 kl. 20.00 (CEST)

Nyårskommentar 2011[redigera | redigera wikitext]

Bland de allra trevligaste upplevelserna med att bidra till Wikipedia är att lära sig förstå sig på hur andra som bidrar tillämpar sina goda avsikter, och därigenom att börja samarbeta bättre med personer som man förut haft svårigheter med. Peace on Earth and Goodwill toward men and women! SergeWoodzing 31 december 2011 kl. 20.45 (CET) nyårsafton 2011.

Några tankar om spydighet[redigera | redigera wikitext]

En person som bidrar till svenska Wikipedia och är känd för att vanemässigt vara spydig mot andra användare gör skada på arbetsklimatet och projektet, eftersom den som hen har som måltavla för sin spydighet ofta känner sig ansatt och illa till mods. Min tanke är att hen även med tiden skadar sig själv eftersom hens vänner, som ofta gärna vill instämma med hinnum i en diskussion i sak, även kan känna att det framstår som att de stödjer spydigheten, och sådana hyggliga medarbetare kan då få ett orättvist obehag av en onödig stämning som uppstår gång på gång. --SergeWoodzing (diskussion) 11 september 2014 kl. 16.15 (CEST)

Inte så intresserad längre[redigera | redigera wikitext]

Jag har då och då helt tappat intresset för svenska Wikipedia. Önskar alla som bidrar konstruktivt allt gott. Kommer kanske igen, mest med lite småsaker ibland, & försöker då göra mitt bästa för att undvika konflikter. SergeWoodzing (diskussion) 8 februari 2016 kl. 17.31 (CET)