Wikipedia:Anslagstavlan

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök


Se även: Mall:Anslagstavlan

Thumbtack.pngAnslagstavlan
  • Typerwriter132.svg I Månadens nya och utökade artiklar är det nomineringsdags – du kan nominera dina eller andras januariartiklar. Det går också bra att rösta på nominerade decemberartiklar.
  • Article red.svg I Veckans tävling vecka 5 tar vi en favorit i repris och förbättrar källorna. Var med och gör en viktig insats för Wikipedias trovärdighet!
  • Lagerhuset, Göteborg, 140401 b.jpg De göteborgska skrivstugorna i Kvinnliga huvudpersoner på Wikipedia fortsätter veckovis (på tisdagar). 27/1 har vi öppet hus under filmfestivalen, och 8 mars planeras en söndagsskrivstuga.
  • Oxygen480-actions-dialog-ok-apply.svg Under provmånaden december var sex skrivande uppdragswikipedianer i farten. Den här månaden har Månadens uppdrag hittills lockat 14 skribenter och ytterligare sju uppdragsgivare.
  • Wikipedia-logo-v2-sv.svg Under oktober månad har vi röstat fram det bästa förslaget till en ny Huvudsida (på dess diskussionssida). Nu bearbetar vi valresultatet och förbereder nästa steg i processen.
  • Nuvola apps korganizer.pngProjektkontoret finns ett antal mindre projekt som behöver hjälp. Kanske finns där ett projekt som du är intresserad av?
  • Pictofigo - Idea.png Sök små bidrag från Wikimedia Sverige för att kunna genomföra projekt.Anslagstavlan delar de senaste nyheterna på svenskspråkiga Wikipedia, inklusive viktiga händelser som berör Wikipedias systerprojekt i mån av utrymme. Prenumerera på anslagstavlan genom att lägga in {{Anslagstavlan}} på din användarsida. Alla kan skriva korta notiser på anslagstavlan om maximalt 2–3 meningar. Lägg det nyaste överst och ta bort det som blivit inaktuellt. Anslagstavlan har ingen chefredaktör.

Publicera dina nyheter om svenskspråkiga Wikipedia här!