Wikipedia:Anslagstavlan

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök


Se även: Mall:Anslagstavlan

Thumbtack.pngAnslagstavlan
  • (ny) Nästa vecka finns ingen utlyst Veckans tävling. Det innebär att just du har fria händer att utforma en tävling i ditt favoritämne (fråga gärna om du vill hjälp med att sätta upp tävlingen).
  • (ny) Teleférico La Paz (Vista A La Linea Roja.png) utsågs till oktober månads nya artikel, medan mimikry (Batesian mimicry in fish.jpg) utsågs till den bästa utökade artikeln under månaden. Nu röstar vi om den bästa novemberartikeln, där 32 + 27 artiklar har förnominerats.
  • (ny) Under oktober månad har vi röstat fram det bästa förslaget till en ny Huvudsida (på dess diskussionssida). Nu tittar vi på valresultatet och förbereder nästa steg i processen.
  • De göteborgska skrivstugorna i Kvinnliga huvudpersoner på Wikipedia träffas varje tisdag fram till mitten av december (med trolig fortsättning i januari).
  • Projektkontoret finns ett antal mindre projekt som behöver hjälp med att bli färdiga. Kanske finns där ett projekt som du är intresserad av?
  • Sök små bidrag från Wikimedia Sverige för att kunna genomföra projekt.Anslagstavlan är den sida där du får de senaste nyheterna på svenskspråkiga Wikipedia. Viktiga händelser som berör systerprojekten till Wikipedia kan också tas upp om utrymme finns. Man kan prenumerera på anslagstavlan genom att skriva {{Anslagstavlan}} på sin användar- eller diskussionssida.

Alla är välkomna att posta notiser på anslagstavlan. Gör notiserna korta, på max 2–3 meningar. Lägg det nyaste överst och ta bort det som blivit inaktuellt. Anslagstavlan har inte någon formell hierarkisk struktur och inte heller någon chefredaktör.

Posta dina nyheter om svenskspråkiga Wikipedia här!