Wikipedia:Patenterat nonsens som har raderats/2013

Från Wikipedia

2013[redigera | redigera wikitext]

Lägg till mer humor

Den landgående färjan Schwerin[redigera | redigera wikitext]

Från Schwerin (kryssningsfärja)

Schwerin är en kryssningsfärja byggd av Ärtfärjorna 1989 som M/S Schwerin. Fartyget går för Viking Line mellan Göteborg och Hultsfred. [...] Fartyget sattes in i SF Lines trafik mellan Göteborg - Ulricehamn - Hultsfred och senare Hultsfred - Virserum - Tallinn. Fartyget klarerade av taxfreeskäl in i Tallinn men lade aldrig till. Schwerin har under sin tid i Viking Line gått på både reguljärresor och kryssningsresor med utgångspunkt Helsingfors eller Stockholm. 1995-2003 gick Schwerin i kryssningstrafik mellan Hultsfred, Virserum och Tallinn. 2003 överfördes han till svenska delen av Viking Line och fick svensk flagga. Namnet ändrades då till Viking Schwerin. Han tog då över som kryssningsfartyg mellan Hultsfred och Tallinn efter M/S Rosella. Vid trafikstarten målades fartyget om till vitt.

Från ip-nummer. Fick ligga i 4 månader.
  • Skydda sina inre tankar ifrån regeringens satelliter. När Saurons Öga vilar på en så tar man helt enkelt och lindar in huvudet i ett par lager aluminiumfolie. Är en vanlig huvudbonad bland de som tror på konspirationsteorier.

Med sådana meriter måste man ju bara få en artikel nån gång[redigera | redigera wikitext]

Från särskiljningssidan Tomas Johansson:

Williamus Patragus på latin.

Willam är ett svenskt människor djur på 2 ben som brukar igen kännas på dess Underbett eller verklighet.

Willam upptäcktes första gången av 1996 (okänt datum) i Sverige.

William kan verka vara en vanlig människa tills den utvecklas vid högre ålder runt 10-15.

En william bor gärna ute behandlas dåligt, är oftast homosexuell och uppför sig oftast dåligt.

ett vanligt å komma av williamus patragus är ¨Underbett¨ ¨Hår färg¨ och det vanligaste lockropet från en william är det klassiska ¨Yiish¨

Williamer är ej vanliga i resten av världen och ibland ses i horisonten som ett högt torn, detta ska ej ihop blandas detta är oftast en william på rygg pga. av dess underbett.

Willimer finns på få filmer fångade så bevis för dess existens är knapp. Filmer som Jul med william, Willam duschar och Its william existerar i nu läget.

Den nu varande enda ägaren av en william är Heinrich schutzer, 1955 (österike). H.Schutzer tillåter ej mer efterforskning och kommenterar inte, så knapp information existerar om williamens existens.