Wikipediadiskussion:Layoutlista över mallar om artikelkvalitet

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Mallen Städlista borde kunna tas bort. Den används inte alls och det finns en likadan mall som heter Städas. Vints 8 maj 2006 kl.13.35 (CEST)

Se Malldiskussion:Städlista. Tycker annars att jag aldrig får chansen att skapa någon mall som verkligen används och accepteras, exempelvis då jag delade upp {{Screenshot}} i "software-screenshot", "game-screenshot" med flera. För övrigt: Har du (eller någon annan) något förslag på något användbart importmaterial från någon annan wiki, såsom enwp? Jag hjälper gärna till med att fixa till layout och sånt... /DCP 8 maj 2006 kl.17.45 (CEST)
Det finns fler mallar i enwiki som kanske behöver importeras, se Template messages. T ex Unencyclopedic och Advert.

Ser att mallen Mall:Ej-ordlista är raderad och redictad till en mall med annan betydelse. Skall den bort från den här listan? --NERIUM 31 maj 2006 kl.09.44 (CEST)

Ja och ersättas av {{Dictionary}} om den inte är med --RomanNose 31 maj 2006 kl.16.37 (CEST)
Då skall mall {{Wiktionary}} också ersättas, men på Wikipedia:Lista över mallar för Wikipedias systerprojekt, eftersom den är redict till {{Dictionary}}? --NERIUM 1 juni 2006 kl.08.45 (CEST)
Nja, inte fullt så enkelt eftersom jag tycker att namngivningen ska vara tvärtom --RomanNose 1 juni 2006 kl.08.55 (CEST)
Mallen som idag heter {{Wiktionarylänk}} borde heta {{Wiktionary}} som de andra interwikimallarna och mall {{Dictionary}} borde heta {{Wiktionaryflytt}}?--NERIUM 1 juni 2006 kl.09.13 (CEST)
Nej, jag föresår i så fall {{Wiktionaryflytt}} ska redirecta till {{Wiktionary}} --RomanNose 1 juni 2006 kl.09.27 (CEST)
Du verkar ha rätt, men även gamla {{Wiktionary}} ska då hänvisa till {{Wiktionaryflytt}} vilket innebär att alla referenser till {{Wiktionary}} också måste ändras--RomanNose 1 juni 2006 kl.09.30 (CEST)
Det här var krångligare än jag först trodde, eftersom {{Wiktionaryflytt}} anger att flytt redan skett --RomanNose 1 juni 2006 kl.09.39 (CEST)
Jag förklarade kanske lite dåligt. Jag hade tänkt att funktionerna skulle flytta med namnet så att mallarna för wiktionary har samma namnsystem som de andra interwikilänkarna. Tex {{Wiktionary}} (som nu inte finns) skulle se ut som och ha samma funktion som {{Wiktionarylänk}} har idag. Mall {{Wiktionary}} skulle då motsvara {{commons}}, {{Wikinews}}, {{Wikisource}}, {{Wikibooks}}, {{Wikiquote}}. {{Wiktionaryflytt}} skulle se ut som och ha samma funktion som {{Dictionary}} för att ha samma namsystem som {{diktflytt}} och {{sångflytt}}. Mallen {{Wiktionaryflytt}} har inte något med flytt att göra idag utan är en variant på {{Wiktionarylänk}}. Man får naturligtvis ändra i artiklarna så att rätt mall ligger i dem. --NERIUM 1 juni 2006 kl.09.45 (CEST)
Lite konkret. Jag skulle vilja lägga in mallen {{Wiktionaryexport}} i de artiklar som har mallen {{Wiktionaryflytt}} för att den skall bli tom så att den kan användas i artiklar som bör flyttas till wiktionary och då se ut och ha funktionen som mallen {{Dictionary}}? --NERIUM 1 juni 2006 kl.09.57 (CEST)
Lite info. Det finns en liknande diskussion på Malldiskussion:Wiktionaryflytt.--NERIUM 1 juni 2006 kl.10.03 (CEST)
OK, du verkar ha koll, det viktiga är att du beredd att även ändra mallanropen i artiklarna --RomanNose 1 juni 2006 kl.14.54 (CEST)

Om allt blev rätt så blev det så här och förhoppningsvis kommer det att hålla ett tag:

  • {{Wiktionaryflytt}} Artiklar som borde flyttas till Wiktionary.
  • {{Wiktionary}} Artiklar som har en länk under "Externa länkar" till Wiktionary.
  • {{Wiktionaryexport}} Artiklar som redan har flyttats till Wiktionary.

--NERIUM 1 juni 2006 kl.20.32 (CEST)

Snyggt jobbat!! --RomanNose 1 juni 2006 kl.21.35 (CEST)

Mallen Status[redigera wikitext]

Jag tittade lite här för att fundera på var jag lämpligen skulle infoga {{Status}}, men den platsar i flera kategorier av mallar om artikelkvalitet. Jag undrar om det finns någon bra ide om var man skulle kunna lägga den. Johan G 11 september 2009 kl. 20.51 (CEST)[svara]

En insats![redigera wikitext]

Går det att få bort mallkategoriseringen på denna sida på ett vettigt sätt? Denna sida fyller idag en plats i en mängd kategorier där det egentligen bara ska vara artiklar - eller? -- Lavallen 18 januari 2010 kl. 19.52 (CET)[svara]

Nu bör den här listan borta ur ett antal kvalitetskontrollskategorier. --MagnusA 18 januari 2010 kl. 20.16 (CET)[svara]