Big Time Rush

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Big Time Rush (BTR) är en amerikansk TV-serie som visas på Nickelodeon. Serien handlar om fyra bästa vänner: Kendall, James, Logan och Carlos, som är från Minnesota och spelar ishockey. Scot Fellows har skapat serien (Fellows har också skapat Nickelodeon-serien Neds Declassified). De flyttar in på Palmwoods Hotel i Los Angeles, Kalifornien, tillsammans med Kendalls mamma (Jennifer) och lillasyster (Katie) i hopp om en karriär tillsammans som ett pojkband. I första avsnittet bevisar de för sin potentionelle låtskrivare Gustavo (som egentligen gillar killarna, men inte vill visa det) vad de går för och deras karriär tar fart. Och det är deras utveckling man följer i serien tillsammans med vardaliga problem och romanser. Gustavo har en assistent, Kelly, som försöker hjälpa Gustavo att visa sitt kompisskap till killarna och vägleda dem när de hamnat i trubbel. Big Time Rush är nu inne på sin andra säsong där vi får se många olika kändisar som gästspelar, bl.a. Jordin Sparks där de sjunger en låt som heter "Count On You". Och Cymphonique där de sjunger en låt som heter I Know You Know.

Efter att serien blev en stor hit blev det påhittade bandet ett riktigt band, och Big Time Rush har släppt sitt första album: B.T.R. där låtar från serien finns med, bland andra hitten "Boyfriend". De spelade in en musikvideo till låten "Boyfriend" med rapartisten Snoop Dogg, och en version av jullåten "All I Want For Christmas" tillsammans med Miranda Cosgrove från iCarly!

De har även gjort en film som heter (Big Time Movie) Filmen spelas ut i England.

Flera av killarna har gästspelat i andra Nickelodeon-serier. James har setts i ett avsnitt på iCarly, och Carlos har setts i ett avsnitt av Neds declassified. Grabbarna har precis börjat spela in Big Time Rush säsong 3 nu.

Skådespelare[redigera | redigera wikitext]

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]