Hoppa till innehållet

Café Bärs

Från Wikipedia
Café Bärs
GenreHumorprogram
MedverkandeJohan Petersson
Christian Lans
Johan Rödin
Andreas Tottie
Sofie Rosell
Christina Luoma
Christine Meltzer
Antal avsnitt47
Längd (per avsnitt)30 minuter
Antal säsonger6
LandSverige Sverige
Produktion
ProduktionsbolagBaluba Television
Sändning
OriginalkanalKanal 5
Originalvisning2013
Bildformat16:9
Kronologi
Relaterade programPartaj
Externa länkar
IMDb

Café Bärs är ett svenskt humorprogram från 2013, som sändes på Kanal 5. Programmet är en spinoff från programmet Partaj, i vilket det tidigare var en följetong.

Programmet handlar om fyra Hammarbysupportrar som samlas på en pubSöder för att snacka om fotboll och öl. Det förekommer också olika inslag i programmet såsom "Relationstips med Hasse Hansson", där programledaren Jocke (Johan Petersson) läser upp ett brev och Hasse Hansson besvarar en fråga som ofta handlar om relationsproblem. En återkommande hälsningsfras är "tjääna" som samtliga fyra rollfigurer utbrister i början av varje program.

Ett återkommande inslag handlar om hur Jocke åker ut och jobbar som hantverkare med egen byggfirma, vilket är en parodi på olika TV-program där proffsiga byggare visar hur man gör olika arbeten. Jocke lyckas alltid trassla till det, men fuskar ihop det hela på slutet och säger glatt: ”Sådärja, då går vi hem och fakturerar!”.

Vinjettmusiken är Janne Svenssons "Hem till Söder".

Skådespelare[redigera | redigera wikitext]

Referenser[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ [a b c d e] Jan-Olov Andersson (5 december 2012). ””Café Bärs” blir ett eget tv-program” (på svenska). Aftonbladet. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article15883135.ab. Läst 21 mars 2013. 

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]