Danny Masterson

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Danny Masterson
Danny Masterson juni 2015.
Danny Masterson juni 2015.
FöddDaniel Peter Masterson
13 mars 1976 (43 år)
USA Albertson, Long Island, New York, USA
Aktiva år1988-
MakaBijou Phillips (2011–)
Betydande roller
Steven Hyde i That '70s Show.
IMDb SFDb

Daniel Peter "Danny" Masterson, född 13 mars 1976 i AlbertsonLong Island i New York, är en amerikansk skådespelare från Long Island. Han är mest känd för sin roll som Steven Hyde i That '70s Show. Han medverkade också som Justin i Cybill, Jimmy in Roseanne, och har gästspelat flera gånger i "dolda-kameran"-programmet Punk'd samt MADtv. Hans halvbror är skådespelaren Christopher Masterson som spelar med i Malcolm - Ett geni i familjen.

Han är delägare i restaurangen Dolce, som han startade tillsammans med Ashton Kutcher och Wilmer Valderrama, medspelare i That '70s Show. Masterson är också återkommande DJ på nattklubbar i Los Angeles under namnet DJ Donkey Punch. Masterson håller även i en mycket populär radioshow, Feel My Heat, på Indie 103.1 i Los Angeles.

Han är liksom sina föräldrar medlem i Scientologikyrkan [1]. I december 2005 hjälpte han till med att inviga en kontroversiell scientologigala för museet: Psykiatri: En dödsindustri (Psychiatry: An Industry of Death) MuseumPsAn Industry of Death", där en konspirationsteori presenteras där Adolf Hitler kopplas samman med psykiatrikeryrket.[källa behövs]

Filmografi[redigera | redigera wikitext]

Television[redigera | redigera wikitext]

Referenser[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ nndb.com - Danny Masterson

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]