Diskussion:Dromaeosaurus

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Går det verkligen idag att avgöra vilket av djuren som först åt av ett fällt byte och dessutom vad av bytet som detta djur åt? Gottfried Multe 7 oktober 2006 kl. 22.43 (CEST)

Förmodligen inte. Texten kryllar av märkliga påståenden. Svårt att avgöra om artikeln är ett allvarligt menat bidrag. Macheteredigering behövs. Eller kanske hellre en helt ny text. /Mimarob 7 oktober 2006 kl. 23.13 (CEST)

Svar från artikelförfattaren[redigera | redigera wikitext]

Artikelförfattaren har lämnat följande svar på min användarsida: "Ja det går att se vad djuret åt först äffter som man har hittat fosil av dromeosaurier som hoppar på ett byte och det varaltid ett som hängde på mage och hadde huvudet mellan revbenen.ps det var altid den största hannen som hängde på magen.Bernard Jozic" Gottfried Multe 11 oktober 2006 kl. 20.15 (CEST)

bernard hadde rätt på en punkt ledarhannen åt faktist först efftersom fossil av dromeosaurier som jagar har man alltid hittat den största hannen som hänger under magen resten var sant.Paleontologen abdull khosnehmi
Tack för den upplysningen, paleontologen! Har du tänkt på att du och Bernard skriver ganska lika, och från samma IP-adress? mvh Mimarob 21 oktober 2006 kl. 22.04 (CEST)
vi har samma ip-adress för att jag är en vän till Bernard och vi redigerade den tillsamans hemma hos honom (Abdull Khosnehmi

Snälla, logga in![redigera | redigera wikitext]

Snälla, kan inte du/ni skaffa er användarnamn och logga in! Då får ni en egen diskussionssida där man kan ställa frågor till er och vara säker på att ni ser dem. Det finns rätt många frågetecken som skulle behöva rätas ut i Bernards texter. Det han skrev om Amerikanskt lejon var till exempel fullständigt fel. mvh / --Mimarob 30 oktober 2006 kl. 12.58 (CET)

Jag har skapat ett konto och jag heter bernie! --Bernie (diskussion) (Wikipediasignatur tillagd i efterhand.) 15 december 2006 kl 17.29 (CEST)

Faktakoll[redigera | redigera wikitext]

Jag har försökt faktakolla det som stod innan i artikeln. Påsåtenden jag inte hittat belägg för har jag således tagit bort från artikeln. Tog bort faktakollmallen. Linda W 7 januari 2007 kl. 12.48 (CET)

Språkvård[redigera | redigera wikitext]

Jag har språkvårdat och tagit bort språkvårdsmallen. Linda W 7 januari 2007 kl. 12.48 (CET)