Fil:C2E2 2014 - Death Star (14271782234).jpg

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Originalfil(2 583 × 3 621 pixlar, filstorlek: 3,17 Mbyte, MIME-typ: image/jpeg)

Om denna mall har placerats vid en fil du har laddat upp: Personen som lämnade detta meddelande förstår sannolikt inte svenska (men troligen engelska). Om du vill få hjälp med ovanstående av svensktalande personer kan du lämna ett meddelande på Commons:Bybrunnen.

Sammanfattning

Beskrivning

Cosplay of the Death Star (it even has tiny X-wings) at Chicago Comic & Entertainment Expo (C2E2) 2014.

Datum
Källa 151
Skapare GabboT
Andra versioner

Licensiering

w:sv:Creative Commons

erkännande dela lika

Denna fil har gjorts tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-Dela Lika 2.0 Generisk
Du är fri:
  • att dela – att kopiera, distribuera och sända verket
  • att remixa – att skapa bearbetningar
På följande villkor:
  • erkännande – Du måste ange upphovsmannen och/eller licensgivaren på det sätt de anger (men inte på ett sätt som antyder att de godkänt eller rekommenderar din använding av verket).
  • dela lika – Om du ändrar, bearbetar eller bygger vidare på verket får du endast distribuera resultatet under samma licens eller en licens som liknar denna.

Personality rights
Även om det här verket har en fri licens eller är Public domain kan personerna som avbildas ha rättigheter som begränsar möjligheterna till återanvändning om inte personerna har lämnat medgivande till återanvändning. Ett medgivande kan vara ett skydd mot rättsliga åtgärder. Personen som laddat upp filen kan, men har inget krav på sig att, hjälpa till att skaffa ett medgivande. Se våra allmänna förbehåll för mer information.
Costume
Den här bilden skildrar ett verk av kostymer. Fotografiet är under en fri licens, men återanvändning av filen kan vara utsatt för juridiska hinder, beroende på behörighet och oberoende av dess upphovsrättsliga status. Innan du använder innehållet bör du försäkra dig om att du har friheten att göra det enligt de lagar som gäller i de sammanhang du använder det i. Du är ansvarig för att du inte inkräktar på någon annans lagliga rättigheter. Se vår allmänna ansvarsfriskrivning.
Checked copyright icon.svg Denna bild laddades ursprungligen upp på Flickr av GabboT på https://flickr.com/photos/57638320@N00/14271782234. granskades den av roboten FlickreviewR och befanns vara licensierad under licensen cc-by-sa-2.0.

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande2 augusti 2015 kl. 17.57Miniatyrbild för versionen från den 2 augusti 2015 kl. 17.572 583 × 3 621 (3,17 Mbyte)AdamBMorganTransferred from Flickr via Flickr2Commons

Följande sida använder den här filen:

Metadata