Johnny Test

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Johnny Test är en amerikansk animerad TV-serie som hade premiär den 17 september 2005. I Sverige visas serien på kanalen Cartoon Network.

Serien parodierar Dexters laboratorium. Johnny är i motsats till Dexter inte en vetenskapsman. Och systrarna Susan och Mary är i motsats till Dee Dee i Dexters laboratorium är inte störiga och smarta.


Figurer[redigera | redigera wikitext]

Johnny Test Är en busig 11-årig pojke som bor med sina föräldrar och sina två storasystrar i en stad som kallas Porkbelly. I Porkbelly skapar Johnny med hjälp av sina systrars uppfinningar, och med bästa kompisen (den talande hunden Dukey) oreda. (Skådespelare i den svenska: Nick Atkinson)

Dukey Är Johnnys talande hund och bästa vän. Dukey visar sig rätt ofta vara smartare än Johnny på många sätt som får ofta varna sin dumdristiga kompis. (Skådespelare i den svenska: Leo Hallerstam)

Susan och Mary Är Johnnys två smarta systrar. De ser nästan likadana ut och det är bara frisyrerna och glasögonen som skiljer dem åt. De älskar att vara inne i sitt labratorium där de uppfinner en massa komplicerade och ibland omöjliga saker.

Gil Susan och Marys största kärlek. En tonårspojke som bor granne med dem och knappt har en aning om att Susan och Mary ens existerar.

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]