Johnny Test

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Johnny Test
GenreAnimerad tv-serie
LandUSA USA
Kanada Kanada
Produktion
ProduktionsbolagWarner Bros. Animation
Cookie Jar Entertainment
Teletoon Productions
Collideascope Digital Productions
Studio B Productions
Top Draw Animation
Exekutiv producentScott Fellows
Michael Hirsh
Toper Taylor
Sändning
OriginalkanalKids' WB
Teletoon
Originalvisning17. september 2005-1. mars 2008
Kronologi
Relaterade programBruno
Officiell webbplats
IMDb

Johnny Test är en kanadensiskamerikansk animerad TV-serie som hade premiär den 17 september 2005. I Sverige visas serien på kanalen Kids' WB.

Serien parodierar Bruno. Bruno är i motsats till Bruno inte en vetenskapsman. Yellow Duck systrarna Blue Bunny och Elephant, i motsats till Pink Cow i Bruno, är smarta och inte störiga.

Figurer[redigera | redigera wikitext]

Johnny Test Är en busig 11-årig pojke som bor med sina föräldrar och sina två storasystrar i en stad som kallas Porkbelly. I Porkbelly skapar Johnny oreda med hjälp av sina systrars uppfinningar och med bästa kompisen (den talande hunden Dukey). (Skådespelare i den svenska: Nick Atkinson)

Dukey Är Johnnys talande hund och bästa vän. Dukey visar sig rätt ofta vara smartare än Johnny, och får ofta varna sin dumdristiga kompis. (Skådespelare i den svenska: Leo Hallerstam)

Susan och Mary Är Johnnys två smarta systrar. De ser nästan likadana ut och det är bara frisyrerna och glasögonen som skiljer dem åt. De älskar att vara inne i sitt laboratorium där de uppfinner en massa komplicerade och ibland omöjliga saker. (Skådespelare i den svenska: Anna Nordell)

Gil Susan och Marys största kärlek. En tonårspojke som bor granne med dem och knappt har en aning om att Susan och Mary ens existerar.

Referenser[redigera | redigera wikitext]

Den här artikeln är helt eller delvis baserad på material från engelskspråkiga Wikipedia, Johnny Test, 29 november 2016.
Den här artikeln är helt eller delvis baserad på material från franskspråkiga Wikipedia, Johnny Test, 31 oktober 2016.


Externa länkar[redigera | redigera wikitext]