Khloé Kardashian

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Khloé Kardashian
Khloe Kardashian 2009.
FöddKhloé Alexandra Kardashian
27 juni 1984 (34 år)
USA Los Angeles, Kalifornien, USA
Yrke/uppdragEntreprenör, TV-personlighet, Radio-personlighet, modell
MakeLamar Odom (2009–2013)
PartnerTristan Thompson (2016– )
FöräldrarRobert Kardashian
Kris Jenner
Webbplats
khloekardashian.celebuzz.com

Khloé Alexandra Kardashian, född 27 juni 1984 i Los Angeles i Kalifornien, är en amerikansk TV-personlighet, radiovärd och modell. Hon är mest känd för sina framträdande i Familjen Kardashian och Kourtney and Khloé Take Miami.

Hon är dotter till Kris Jenner och Robert Kardashian. Hon är syster till Kourtney, Kim och Rob Kardashian och halvsyster till Kendall och Kylie Jenner. Hon har även styvsyskonen Burton (Burt), Cassandra, Jasmine, Brandon och Brody. Khloés biologiska pappa, Robert Kardashian, gick bort 2003 i cancer.

Den 27 september 2009 gifte sig Khloé med basketspelaren Lamar Odom. Den 13 december 2013 skickade Kardashian in en skilsmässoansökan.

Under 2017 började hon träffa basketspelaren Tristan Tompson och den 12 april 2018 födde hon dottern True.

Affärsverksamhet[redigera | redigera wikitext]

Khloé äger tillsammans med sina systrar klädbutikskedjan D-A-S-H som har affärer i Los Angeles, Miami och New York. De har även en butik i Las vegas som är en souvenirbutiken som heter Kardashian Kahos. Tillsammans med sin ex-man Lamar Odom har hon också lanserat en egen parfym "Unbreakable". Khloé och hennes systrar, Kim och Kourtney, har tillsammans ett klädmärke som heter Kardashian Kollection. Dom har även ett klädmärke för barn, Kardashian Kids.

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]