Mall:Koordinater saknas

Från Wikipedia

[visa] [redigera] [rensa sidcachen]

Dokumentation


Användning[redigera wikitext]

Den här mallen kan användas för att märka upp artiklar som borde ha koordinater men som inte har det. Koordinater anges vanligen med mallen {{Coord}}.

Istället för att använda mallen kan man identifiera koordinater själv med http://tools.freeside.sk/geolocator/geolocator.html och lägga in dem direkt i artikeln.

Parametrar[redigera wikitext]

Parameter 1 kan användas för att lägga in kategorisering i någon underkategori, exempelvis {{Koordinater saknas|Skåne län}} ger Kategori:Artiklar som behöver koordinater - Skåne län. Observera att kategorisidan måste skapas först för att kategoriseringen ska kunna ske. Skriva {{Koordinater saknas|Långtbortistan}} kommer alltså inte att leda till kategorisering i Kategori:Artiklar som behöver koordinater - Långtbortistan förrän kategorisidan skapats. Om sidan inte finns kommer kategorisering istället ske till Kategori:Artiklar som behöver koordinater.

Exempel[redigera wikitext]

{{Koordinater saknas}}

Hamnar i kategorin Kategori:Artiklar som behöver koordinater.

{{Koordinater saknas|Skåne län}}

Hamnar i kategorin Kategori:Artiklar som behöver koordinater - Skåne län‎ som är en underkategori till Kategori:Artiklar som behöver koordinater - Sverige.

Associerad kategori[redigera wikitext]

Sidor med denna mall placeras i Kategori:Artiklar som behöver koordinater eller någon av dess underkategorier (som pekas ut av parameter).

Omdirigeringar[redigera wikitext]

Se även[redigera wikitext]