Mall:Logga in 2

Från Wikipedia

Varmt välkommen till svenskspråkiga Wikipedia!

Wikipedia är ett projekt för ett fritt uppslagsverk, och jag hoppas att du kommer att trivas här. Vi bygger uppslagsverket tillsammans och därför är nya skribenter alltid välkomna. Du vet väl att du kan registrera dig? Du får då tillgång till fler funktioner och ett eget användarnamn på svenskspråkiga Wikipedia istället för att bara synas som en IP-adress, och kan då vara mer anonym. Detta hjälper också till att skilja seriösa användare från klottrare.

Börja gärna med introduktionen, som gör det lätt att komma igång. Att kunna skapa källhänvisningar är särskilt viktigt. Prova också gärna Sandlådan där du kan testa dina redigeringskunskaper. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikipedia. Om det du söker inte finns där, posta gärna dina frågor på sidan för Wikipediafrågor. Om du vill ha hjälp med att komma igång, kontakta en av faddrarna! Om du inte vill bli medlem går det naturligtvis bra att fortsätta som anonym användare. Hur som helst, välkommen!

Användning[redigera wikitext]

För att använda mallen, kopiera: {{Logga in 2}} ~~~~ och klistra in på en diskussionssida för en IP-adress som har gjort några seriösa redigeringar men fortfarande är nybörjare på Wikipedia.

Se även[redigera wikitext]

  • {{Logga in}} för erfarna oinloggade användare.