Malldiskussion:G8

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Svar till Paracel63: Bra att du skapade en mall, ser bättre ut så. Ja, (G2, G77, J8, Next Eleven etc.) är relaterade. Titta på engelska Wiki, där listar de som relaterade grupper. De är nämligen Group of...-organisationer. J8 (Junior 8) är en forum där unga kan lära sig mer om globala frågor; Den är en klar anspelning på G8. Det står mer om de andra på engelska Wiki. Jag anser att de absolut är relevanta att listas och att vi borde lägga till dem igen. Utopiantos (diskussion) 15 juni 2014 kl. 19.40 (CEST)

Hej! Bra att du tyckte om mitt inläggande. Min åsikt var att i första hand lägga in länkar till relaterade organisationer, dvs tidigare versioner av det samarbetet mellan i många fall samma länder, alternativt liknande samarbeten mellan relaterade länder.
Däremot känns det inte bra att lägga in rödlänkar i en navigationsmall (J8 etc). Och det känns kanske lite väl brett att samla alla typer av mellanstatliga organisationer i mallen; det gör man ju inte här: [1].
Ämnesområdet är eftersatt, och det är toppen om du vill hjälpa till att bygga ut artiklarna om mellanstatliga organisationer. Det är ju när artiklarna finns som det finns orsak att länka ihop relaterade artiklar (och J8 kan nog passa i mallen, som du säger). Själv har jag på sistone skrivit om BRICS, Eurasiska ekonomiska gemenskapen och Eurasiska ekonomiska unionen. Vad har du själv för intressen och projekt på gång? Allt gott.--Paracel63 (diskussion) 15 juni 2014 kl. 20.08 (CEST)