Malldiskussion:Infobox byggnad

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Kan någon hjälpa mig?[redigera wikitext]

Jag behöver hjälp med att lägga dit möjligheten att ha två bilder i en infobox. Det funkar så fint på kyrkobyggnader, men inte här. Jag förstår att funktionen inte finns här än, så som den finns på kyrkobyggnaderna, men hur gör man egentligen? Jag har försökt med allt, men lyckas inte. Kan någon fixa det så blir jag jätteglad. Emilia Sweden (disk) 2 september 2012 kl. 00.09 (CEST)

Jag kan inte se varför redigeringen du gjorde inte skulle ha fungerat. Testade du att ändringen funkade i någon artikel? -- jiˈesˌdeːo ] 2 september 2012 kl. 17.08 (CEST)
Ja, det gjorde jag. Jag tror det var i Johan Eberhard Carlbergs hus. Jag är inte jätte-insatt i mallarna, men vissa vet jag hur det fungerar nu. Emilia Sweden (disk) 3 september 2012 kl. 00.41 (CEST)
Hej igen. Jag kollad igenom dina ändringar igen och hittade vad som var fel. Du hade gjort det mesta rätt, men du hade glömt ett understreck i if-satsen ({{#if:{{{extra bild}}} -> {{#if:{{{extra_bild}}}). Denna måste ju vara identisk med kommandot för parametern. Jag tror det ska funka nu. Jag la in den extra bilden på samma plats som du la in den ursprungligen, alltså direkt efter ordinarie bilden. I kyrkomallen ligger den extra bilden däremot längst ner, men det är bara att flytta den om det skulle behövas. -- jiˈesˌdeːo ] 12 september 2012 kl. 15.55 (CEST)
Tack så mycket. Emilia Sweden (disk) 13 september 2012 kl. 20.22 (CEST)

Infobox byggnad och BBR[redigera wikitext]

Mallen har nu anpassats för att förenkla uppmärkningen av skydsstatus per Bebyggelseregistret/BBR. Det finns nu också ett verktyg som genererar grunden i mallen baserad på den information som finns i BBR. Prova gärna och meddela ifall något kan förbättras eller om ni upptäcker några felaktigheter. /Lokal_Profil 11 oktober 2012 kl. 02.55 (CEST)


Problem[redigera wikitext]

Det verkar finnas två problem:

  1. Det bör gå att kunna styra bildstorleken.
  2. Det bör finnas med något riven ("öde" kanske, som för fartyg?). Till exempel "Öde = Riven 1975, brann 1933, sönderbombad i krig".

J 1982 (disk) 2 maj 2013 kl. 19.22 (CEST)