Malldiskussion:Islamisk arkitektur

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Denna mall är alldeles för stor. Den borde få en sådan där klicka-rulla-ut-länk som {{påvar}} har till höger. Dessutom bryter den övre färgade raden standarden i hur hög det fältet brukar vara. Mallen borde göras mer diskret.//--IP 16 september 2008 kl. 18.50 (CEST)

Sant. Jag har ändrat till en ny kanske lite mer diskret version nu. Utseendet och textformateringen kanske inte är perfekt, men den går iallafall att dölja och har inte ett för högt övre fältfärg. --Auc 16 september 2008 kl. 19.23 (CEST)
Nu är den ännu mer ihopskriven, samt med länderna i bokstavsordning. --Auc 17 september 2008 kl. 02.02 (CEST)
Den är fortfarande hiskligt stor. Finns det ingen lista över islamisk arkitektur som går att länka till istället för allt som finns häri?
andejons 2 april 2009 kl. 11.27 (CEST)
Måste verkligen alla kända byggnader vara med här? Lista de 5-6 viktigaste, och låt resten ligga i kategorin. /Grillo 2 april 2009 kl. 11.32 (CEST)

Jag har inget emot mallen. När jag jobbat med en del världsarv har jag upptäckt att en mängd städers artiklar har fått mallen. En stad har en mängd olika arkitektur i form av byggnader och byggnadskomplex, det finns bostadshus och kontorshus i olika stilar, dett finns moskéer men också kyrkor och tempel. Det kan verkligen inte vara meningen att varenda arkitekturstils egna mall ska läggas in under varenda stad i världen, dags att rensa. Min åskikt är att mallen ska användas sparsamt och läggas under de artiklar som mallen länkar till. /Sendelbach (disk) 11 augusti 2012 kl. 23.09 (CEST)