Malldiskussion:Klassiskstub

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Jag ändrade mallens utseende eftersom det tydligt skall framgå att det är en mall och inte en del av artikeltexten.  Torvindus    28 oktober 2005 kl.19.19 (CEST)

Jag återställer, eftersom storleken på texten gör att det klart framgår att det är en mall och inte en del av artikeltexten. Jag lägger in två extra radbrytning överst så blir det lite större avstånd mellan mallen och texten - men egentligen är det synd. Det är inte svårt att istället lägga in tre blankrader i själva artikeln, så uppnår man samma effekt. / Habj 28 oktober 2005 kl.19.44 (CEST)
Vore det inte idé att ha enhetlighet beträffande mallarnas utseende?  Torvindus    28 oktober 2005 kl.19.52 (CEST)
Detta eftersträvar alla. Kanske det är dags att ta upp en liten opinionsundersökning på Bybrunnen? När vi diskuterade förut yttrade sig de flesta för rutlös version, men vi får väl se hur läget är nu. / Habj 28 oktober 2005 kl.19.55 (CEST)
"De flesta"? 12 användare deltog i diskussionen. Räcker det för att införa rutlös version på alla stubbmallar?  Torvindus    28 oktober 2005 kl.20.08 (CEST)
Jag har sett ett bra tag hur du återställt mallar... och har inte velat redigeringskriga, men nu gick du på inte bara de mallar som förändrats till till rutlös design från rutdesign, utan äve de som skapats i form av text. Av de 12 som yttrade sig på Bybrunnen, var det rätt få som ville behålla rutversionen. Räcker det för att inte bara återställa mallar från rutlös design till rutdesign, utan även omdesigna dem till rutdesign?
Vi får nog leva med att det finns några olika designer parallellt, tills det löses t.ex genom opinionsundersökning på Bybrunnen. / Habj 28 oktober 2005 kl.20.17 (CEST)
Det vore önskvärt om vi hade ett riktigt beslut att agera på då vi redigerar och skapar mallar. Då slipper vi redigeringskrig och redundant polemik. På Bybrunnen finns inget beslut, endast åsikter. Mallar, i synnerhet "stubbmallar", är ju ett tämligen vanligt inslag på svenska wikipedia.  Torvindus    28 oktober 2005 kl.20.33 (CEST)
"Riktiga beslut att agera på" kommer sällan att finnas på WP, men jag tolkar det som att du drar igång den där opinionsundersökningen så vi får veta vad folk tycker om saken? / Habj 28 oktober 2005 kl.20.43 (CEST)