Mi marido tiene familia

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Mi marido tiene familia
Mi marido tiene familia logo.png
GenreTelenovela
Dramaserie
RegissörAurelio Ávila
Héctor Bonilla
Francisco Franco
MedverkandeZuria Vega
Daniel Arenas
Diana Bracho
Silvia Pinal
Arath de la Torre
Susana González
Carmen Salinas
Gabriel Soto
Antal avsnitt269
Längd (per avsnitt)41-44 minuter
Antal säsonger2
LandMexiko Mexiko
SpråkSpanska
Produktion
ProduktionsbolagTelevisa
Exekutiv producentJuan Osorio
ProducentRoy Nelson Rojas
Ignacio Ortiz Castillo
Sändning
OriginalkanalCanal de las Estrellas
Originalvisning5 juni 2017 - 24 februari 2019
Externa länkar
Officiell webbplats
IMDb

Mi marido tiene familia är en mexikansk telenovela producerad av Juan Osorio för Televisa. Det sändes på Las Estrellas från 5 juni 2017 till 24 februari 2019.[1][2] Den är ett återskapning av den sydkoreanska dramaserien My Husband Got a Family som sändes på KBS2 under år 2012.

Handling[redigera | redigera wikitext]

Mi marido tiene familia (2017)[redigera | redigera wikitext]

Julieta (Zuria Vega) och Robert (Daniel Arenas) har det perfekta förhållandet: dom har arbete och de har samma mål och drömmar. De har bestämt sig för att leva ogifta. Hemligheten med det perfekta förhållandet finns enligt dem i två punkter: kommunikation och det faktum att Roberts problematiska adoptivfamilj bor i ett annat land. Ödet har en överraskning för dom när de måste flytta till en lägenhet i ett blygsamt område av Oaxaca. Där möter de ägarna till byggnaden, familjen Córcega, utan att veta att de är Roberts biologiska familj och att hans riktiga namn är Juan Pablo. Nu måste Robert / Juan Pablo och Julieta lära sig att leva med sina svärföräldrar, Blanca (Diana Bracho) och Eugenio (Rafael Inclán) och svärföräldrarna med alla krav som detta medför: a strid mellan tradition och modernitet (inklusive att få paret att gifta sig), en virvelvind av känslor och äventyr. Om de vill uppnå den lycka de söker, måste Julieta och Juan Pablo lära sig att leva med sin nya familj, även om det är mer komplicerat än de trodde.

Mi marido tiene más familia (2018–19)[redigera | redigera wikitext]

Slutligen har Julieta lyckats upprätthålla ett personligt och professionellt liv med balans, bredvid Robert och hans barn: David, 4 år och Blanquita, små ett och ett halvt år gammalt. Återigen kommer familjen Córcega att möta en rad problem när Robert hittar sin farfar Canuto "Tito" Córcega (Carlos Bracho), den avlidne fadern till Eugenio, Tulio och Audifaz, som Doña Imelda trodde att han hade dött när detta Han var otrogen mot Crisanta årtionden sedan. Å andra sidan går Julieta genom heta blinkar med Susana Córcega (Susana González), som hennes nya chef, men Susana är ingenting mer och inte mindre än dottern som Canuto och Crisanta förökades i Baja California, och tillsammans får de att veta resten Córcega till Oaxaca. Susana kommer att testa Julietas förmåga att utmärka sig; hon kan inte tro att hennes nya chef är Roberts blodrelaterade moster och därmed hennes politiska moster. Att tro att ödet är fast beslutet att lägga fler hinder än vad han redan har tvunget att korsa, det är definitivt, för nu har Julieta en mer politisk familj, något som hon alltid ville fly. Daniela och Gabriel Björnarna har byggt ett stabilt äktenskap före sina familjer: Córcega och Musi. Daniela kommer att ta en större utmaning när Gabriel frågar henne att ha en son, det var i sig att gifta sig med honom och hans familj för att acceptera den. Detta kommer att leda till ännu fler problem mellan familjer.

För Robert är det ett verkligt mirakel att ha hittat alla Córcega, som de också går med: Sebastián och Axel, söner till Susana och kusiner från Robert. De återstående medlemmarna i familjen Córcega kommer att detonera en ny tråd som kommer att vara: striderna. Detta innebär nya utmaningar i Oppas liv; Julieta och Robert, och tillsammans kommer de att visa att de, trots familjen och moderna äktenskaps problem, kommer att kunna följa framåt och se genom deras välbefinnande.

Rollista (i urval)[redigera | redigera wikitext]

Källor[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ ”¡Es oficial! Ya sabemos cuándo se estrenará 'Mi Marido tiene Familia'” (på spanish). espectaculos.televisa.com. Televisa. http://espectaculos.televisa.com/series/noticias/1008299/mi-marido-tiene-familia-estrenara-telenovela-zuria-vega-espectaculos/. Läst 9 april 2017. 
  2. ^ ”Estreno telenovela "Mi marido tiene familia"” (på spanish). mastelenovelas.com. http://www.mastelenovelas.com/2017/06/estreno-telenovela-mi-marido-tiene-familia.html. Läst 6 juni 2017. 

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]