RF Video

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

RF Video är ett företag som startades i början på 90-talet av Rob Feinstein, Doug Genty och Gabe Sapolsky. De filmar olika wrestlingshower i USA som de sedan säljer. De spelar dessutom in timmeslånga intervjuer med brottare från hela världen i så kallade "shoot interviews". I dessa intervjuer berättar brottarna om livet att vara brottare, användning av anabola steroider, åsikter om respektive förbund de varit i etc. Sitt stora genombrott fick företaget med Extreme Championship Wrestling som var ett indieförbund som blev allt större.

Av olika orsaker gick ändå ECW i konkurs vilket också innebar en stor förlust för RF Video. År 2002 startade därför männen bakom RF Video ett nytt wrestlingförbund vid namn Ring of Honor. Allt gick bra fram till år 2004 då Rob Feinstein sattes i en fälla av Perverted Justice. Rob Feinstein trodde att han skulle träffa en pojke på 14 år.

Till följd såldes Ring of Honor till Cary Silkin och han lämnade även RF Video. RF Video är fortfarande verksamma men har inget längre med wrestlingförbundet Ring of Honor att göra.