Stygga flickors klubb

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
Stygga flickors klubb
Det här är den fjortonde säsongens omslag. Personer på bilden (vänster till höger): Jelaminah, Lauren, Kat, Tina, Shannon, Shannade & Jass
Originaltitel The bad girls club
Genre Reality-TV
Skapad av Mary-Ellis Bunim Jonathan Murray
Antal avsnitt 235, 47 sända
Längd (per avsnitt) 22 min (säsong 1 och 2) 43 min (säsong 3-pågående)
Antal säsonger 14, 5 sända
Land USA
Språk Engelska
Produktion
Produktionsbolag Oxygen Network
Producent Bunim/Murray Productions
Sändning
Originalvisning 2006 - pågående
Externa länkar
IMDb

Stygga flickors klubb (engelska: The Bad girls club) är en amerikansk dokusåpa som produceras av Oxygen Networks och hade premiär i USA den 6 december 2006. TV-serien följer sju kvinnor med olika psykologiska eller personliga problem under tiden att de flyttar ihop under fyra månader.

Hittills har fem säsonger av dokusåpan producerats och i Sverige sänds den i kanalen TV11.

Historia[redigera | redigera wikitext]

Denna tv serie började med 7 helt vanliga kvinnor som letade efter en karriär och framgång i Los Angeles, CA. Som man hör på namnet ''stygga'' förstår man att dom här kvinnorna har antingen dåligt temperament eller ett behov av slagsmål. Antalet visningar höjdes under säsong 1 och de ville ha mer, och det fick dem. Säsong 2 var två gånger så grövre med mer drama, argument och slagsmål. De nya medlemmarna i klubben var mer stygga. Tanisha Thomas var den som fångade Stygga Flickornas Klubb mest av allt under säsong 2. Alla började twittra och sprida henne. Sedan kom en av SFK's största medlem någonsin Natalie Nunn. Hennes personlighet var vilt, öppen, jobbig, sorglig och stygg! Tjejen var med i Säsong 4 och sedan dess vent upp och ner på klubben! Genom tidernas största medlemmar är: Tanisha, Natalie, Camilla, Mehgan, Rocky, Sarah och Jada.

Polisanmälan, Manipulation och Avvisning[redigera | redigera wikitext]

I denna serien så har det hänt mycket saker som ej har sänds. Oxygen har fått massor av anmälan för att t.ex. ha anstiftat bråk, tvingat vakterna att avstå från vissa slagsmål och redigerat personer så det får dem se dåliga ut. Just nu har 101[1] av 116[2] tjejer i klubben varit i ett slagsmål, och 5 av dom har varit blodiga. Dock har de ej visat alla bråk. I Säsong 5: Miami så var det en incidens i Miami's stränder där en tjej ville ha problem med säsong 5's klubbmedlemmar: Catya, Lea & Kristen. Det började med att tjejen provocerar Catya och hennes vänner, då väljer Catya att kasta sand på henne. Det ledde till att tjejen blev rasande och börjar slå alla! Det var slut på det, från våran tv skärm. Det dom inte visade var efteråt, då Lea puttar tjejen bak i från och Catya ger henne en smäll. Klubbmedlemmen i samma säsong Brandi sa själv på återföreningen att: ''Tjejen på stranden fick vad hon förtjänade efter åt''

Video

Trodde du det var slut på det galna? Du har ingen aning om vad som kommer här näst. Flickorna lämnar Miami för ett tag och blir välkomna till Jamaica! De har jätte kul, tills allting förstörs. Catya dansar med en man och då blir mannen ganska sexuell och bedräglig. Cat (smeknamn) håller ett avstånd medan mannen fortsätter att vara på henne. Senare får hon nog och hugger honom med en gaffel. Därefter så skickar Oxygen hem henne, då blev det slut av hennes del av showen. När Cat har lämnat klubben så ligger det ett papper på hennes säng i Jamaica där det står ''Jag lämnade för att jag är överklass och bättre än er.'' Tjejerna blev sura på brevet men dom skulle egentligen blivit sura på producenterna för det var dom som skrev brevet, inte Cat. Producenterna har än idag fått många tjejer att se dåliga ut i tv.

I slutet av säsongen så åker alla tjejer som är kvar till Key West och där gick allting snett för Kristen. En man hade lagt droger i hennes drink så att han kunde haft samlag med Kristen. Tjejerna kommer hem från klubben och då känner Kristen för att bråka med Lea. Kristen slår till Lea med knytnäven och dem börjar att slåss. Video

  1. ^ (på en) Bad Girls Club. https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Bad_Girls_Club&oldid=689193551. Läst 2015-11-18. 
  2. ^ (på en) Bad Girls Club. https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Bad_Girls_Club&oldid=689193551. Läst 2015-11-18.