Tabatha Cash

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Tabatha Cash
Födelsedatum:27 december 1973 (44 år)
Födelseplats:Saint Denis, Frankrike
Längd:170 cm
Ögonfärg:Brun
Hårfärg:Svart
Pseudonym(er):Celine, Ce'line, Celine Duval, Ce'line Duval, Celine Lydie, Celyne Lidie, Julia Sow, Lydia Celine, Lydia Ce'line, Tabatah Cash, Tabatha, Tabetha Cash, Tabitha Cash
Tabatha Cash på IMDb
Tabatha Cash på IAFD
Tabatha Cash på AFDB

Tabatha Cash, född Céline Barbe den 27 december 1973, är en fransk före detta porrstjärna som medverkade i över 100 filmer i början av 1990-talet.

Hon föddes i en fattig familj i slumkvarteren i södra Paris. Som ung var hon involverad i flera gäng och satt även i fängelse ett tag. Redan under skoltiden började hon som nakenmodell och upptäckte att hon kunde tjäna mer pengar där än på ett vanligt jobb. Som 17-åring började hon jobba i porrbranschen med falskt id-kort.

Hennes exotiska utseende och entusiastiska uppträdande gjorde henne snabbt till en av Europas hetaste stjärnor. Tabatha är till hälften fransyska och hälften afrikanska. Tabatha lämnade porrbranschen efter fyra år, på toppen av sin karriär. Hon hade då fått flera utmärkelser i USA och Frankrike. Efter att hon lämnat branschen var hon mycket kritisk till den och hävdade att jobba med porr var detsamma som att vara prostituerad, men med kameror.

Tabatha har en ros tatuerad på höger bröst.