Thaddeus Harris

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Thaddeus Harris
Polisskolan-rollfigur
G.W. Bailey.jpg
Första framträdandePolisskolan
Senaste framträdandePolisskolan 7: Uppdrag i Moskva
SkådespelareG.W. Bailey
RöstskådespelareLen Carlson
Anknytning
GradKommissarie
BefattningDistriktschef
YrkePolis
Information
KönMan

Lt./Cap. Thaddeus Harris är en rollfigur i filmserien Polisskolan som spelas av G.W. Bailey. Figuren är en av filmernas två otrevliga poliser, där den andre är Mauser. Han försöker hela tiden motverka seriens huvudpersoner i deras arbete, klart en otrevlig person.

Filmer[redigera | redigera wikitext]

Rollfiguren medverkar i fem av de sju filmerna i serien, där han utsätts för en del spratt från huvudpersonerna, vilket han förtjänar. Han startar i ranken Lt. i den första filmen där han figurerar som lärare på skolan. I senare filmer så har han blivit befordrad till Cap. över ett distrikt i staden. Han ses oftast tillsammans med hantlangaren Proctor, som även han råkar ut för de spratt Harris utsätts för. Han har medverkat i följande filmer:

Film Rollbeskrivning
Polisskolan Rollfigurens introduktion. Här figurerar han som lärare vid skolan och tränar filmens huvudpersoner.
Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen Befordrad till Cap. och är chef över ett eget distrikt i staden.
Polisskolan 5 – Uppdrag Miami Beach Reser här till Miami för att hedra rektor Lassard vid det nationella poliskonventet i samband med dennes kommande pensionering. Han hoppas detta ska leda till att han blir den nye rektorn på skolan.
Polisskolan 6 – Går under jorden Kämpar tillsammans med Proctor mot en mystisk liga som terroriserar staden, i hopp om att hinna före filmens huvudpersoner.