The New Normal

Från Wikipedia
The New Normal
The New Normal logo.jpg
GenreDramakomediserie
Skapad avRyan Murphy
Ali Adler
MedverkandeJustin Bartha
Andrew Rannells
Georgia King
Bebe Wood
NeNe Leakes
Jayson Blair
Ellen Barkin
MusikJames S. Levine
Antal avsnitt22
Längd (per avsnitt)ca 22 minuter
Antal säsonger1
LandUSA
SpråkEngelska
Produktion
Produktionsbolag20th Century Fox Television
Ryan Murphy Productions
Ali Adler Is Here Productions
Sändning
OriginalkanalNBC[1]
Originalvisning2012–2013
Externa länkar
Officiell webbplats
IMDb

The New Normal är en amerikansk TV-serie skapad av Ryan Murphy och Ali Adler och producerad av 20th Century Fox Television. Serien började sändas på det amerikanska tv-nätverket NBC den 10 september 2012, och började sändas i svensk tv på tisdagar klockan 22.00 på TV3 med start den 8 januari 2013. Serien sändes endast en säsong innan den las ner i maj 2013.

Handling[redigera | redigera wikitext]

Bryan (Andrew Rannells) och David (Justin Bartha) är ett lyckligt gaypar som bor i Los Angeles, båda med goda karriärer. Det enda som de saknar i sitt förhållande är en bebis. De möter Goldie Clemmons, (Georgia King), en singelmamma och servitris från Ohio. Goldie har nyss lämnat sin make efter att ha tagit honom på par gärning i sängen med en älskarinna, och flyttade till Los Angeles med hennes nioåriga dotter Shania (Bebe Wood) för att fly undan deras tidigare liv och börja om på ny kula. Jane (Ellen Barkin), även känd som Nana, är Goldies konservativa mormor som följer familjen till Los Angeles emot barnbarnets vilja, och är en ständig källa till problematik och förödelse för det hoppfulla paret och Goldie. Goldie bestämmer sig för att bli surrogatmamma åt Bryan and David, och hela familjen blir såklart indragen.

Utmärkelser[redigera | redigera wikitext]

Referenser[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ NBC Schedules Premiere Dates for The New Normal, Go On and Animal Kingdom (på engelska), 14 juni 2012, läs online.[källa från Wikidata]

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]