The Wendy Williams Show

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
The Wendy Show
Originaltitel The Wendy Williams Show
Genre Talkshow
Medverkande Wendy Williams
Land USA
Språk Engelska
Sändning
Originalkanal BET International
Originalvisning 2008-framåt
Bildformat 480i (SDTV)
720p (HDTV)

The Wendy Williams Show, också känd som The Wendy Show eller Wendy är en amerikansk talkshow med den amerikanska TV och radio personligheten Wendy Williams som värd. Serien började sändas den 14 juli 2008 och förnyades därefter då den hade höga tittarsiffror av kvinnor i USA mellan åldrarna 18-45.

Om showen[redigera | redigera wikitext]

Talkshowens inredning är livfull. De två färgerna som används mest är lila och rosa. En del av väggarna är vadderade och från taket hänger stora discobollar. I bakgrunden syns två stora W:n (Wendy Williams). Efter att kontrollrummet har presenterat programmet, "Live from New York, it's The Wendy Williams Show", fortsätter de att berätta vad som händer i dagens avsnitt. Wendy presenteras sedan medan hon kliver ut ur två stora glasdörrar.

AMV 53rd Street Studion där talkshowen är producerad

I Showen börjar Williams med "Hot Topics". Här diskuterar hon olika skvallertidningsrubriker om kändisar. Wendy, som är en frispråkig kvinna, delger publiken om vad hon tycker om ämnet och har ofta blivit uppmärksammad för att starta kontroversiella rykten. "Hot topics" följs upp med att en kändis gästar programmet som ofta också framför en aktuell sång på scenen. Ett tillfälle som skapade stor kontrovers var när Wendy presenterade dagens gäst, Omarosa, som "den mest hatade kvinnan på reality-TV" och fortsatte; "Men jag ska nog lyckas jämna till henne" något som inte uppskattades av TV-kändisen och vilket resulterade i att de båda grälade större delen av intervjun[1].

I nästa del av showen, "Ask Wendy", besvarar Wendy frågor från publiken. Williams har fått varierande frågor angående familjeproblem, komplikationer med graviditet och relationsproblem. Under den andra säsongen av The Wendy Show utökades denna del med ett ytterligare segment kallat "Wendy, What Should I Wear?".

Artister som gästat talkshowen[redigera | redigera wikitext]

  • Urval;

Se även[redigera | redigera wikitext]

Referenser[redigera | redigera wikitext]

Den här artikeln är helt eller delvis baserad på material från engelskspråkiga Wikipedia
  1. ^ ”WHAT WENDY SAID THAT GOT OMAROSA MAD”. youtube.com. http://www.youtube.com/watch?v=_pcuIDuj2-s. Läst 25 augusti 2010.