Användare:Haxpett

Från Wikipedia
Haxpett
Axel Pettersson
Babel-användarinformation
sv-N Den här användaren har svenska som modersmål.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
da-1 Denne bruger har grundlæggende kendskab til dansk.
no-1 Denne brukeren har grunnleggende kjennskap til norsk (bokmål).
Användare efter språk
Wikiträffar +/-

Veckovisa träffar:

Månatliga träffar:

Svenskspråkiga Wikipedia har just nu 2 582 717 artiklar varav 821 är utvalda för sin kvalitet och 906 382 användare varav 65 administratörer.

Diskussionssida · Mina bidrag på Wikipedia · Användarsida på Commons · Användarsida på enwp · Wikimedia Sveriges blogg . Att göra-lista

Jag[redigera | redigera wikitext]

Jag heter Axel Pettersson, jag är en komplex användare med många sidor...

Haxpett[redigera | redigera wikitext]

Det konto jag skapade 2008 när jag efter många års läsande kom på att jag kan redigera också. Som Haxpett har jag suttit i Wikimedia Sveriges styrelse (2010-2012) och varit presskontakt för SvWP (2010-2012). Jag har utöver blygsamt redigerande varit med på desto fler wikiträffar, ordnat fotosafari, föreläst, hållit workshopar, och engagerat mig i aktiviteterna bortanför tangentbordet. Emellanåt lägger jag in bilder på Commons och gör små ändringar på andra språk också.

Axel Pettersson (WMSE)[redigera | redigera wikitext]

Sen våren 2012 är jag anställd av Wikimedia Sverige som kontaktperson för ABM/GLAM- och skolsamarbeten, det här är det konto jag använder i tjänsten.

M9axpe0900[redigera | redigera wikitext]

Hösten 2009 läste jag kursen Wikipedia - författande, trovärdighet och teknik vid Mittuniversitetet, de redigeringar jag gjorde då, gjordes med det här kontot.

Kontakt[redigera | redigera wikitext]

  • ring mig på 0730-595813
  • skicka ett mail till axel.petterssonsnabel-awikimedia.se
  • skriv på min diskussionssida
  • Haxpett på Twitter och Skype

Föreläsningar: Jag föreläser, utbildar, håller i workshopar eller andra aktiviteter och förmedlar gärna kontakt till andra duktiga föreläsare. Det finns föreläsare i olika delar av landet som kan föreläsa om Wikipedia, dess systerprojekt och liknande ämnen på GLAM-instutioner, skolor, bibliotek, för företag och organisationer eller för andra intresserade. Kontakta mig via telefon eller mail, se kontaktuppgifter ovan.

Presentationer