Wikipedia:Byte av användarnamn

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Wiki-broom.svg
Bildinformation
Crystal Clear app help index.svg
Bildinformation
Wiki-newadmin.svg
Bildinformation
Gnome-system-run.svg
Bildinformation
Wiki-name.svg
Bildinformation
Begäran om åtgärder Begäran om IP-kontroll Ansökan om administrativ behörighet Robotansökan Byte av användarnamnNamnbytesfunktionen fungerar åter.

Byte av användarnamn är en sida för global ändring av användarnamn. Det gamla användarnamnet ändras på alla Wikipedias språkversioner och projekt. För mer information, se informationssidan om användarnamnsbyten innan begäran.

Svenska: Här kan du lämna en begäran om att byta användarnamn. Skapa inte det nya användarkontot själv.

  1. Kontrollera ditt önskade användarnamns tillgänglighet
  2. Fyll i ditt önskade användarnamn i rutan och följ instruktionerna som visas när du klickar på "Skapa ärende"

Please read the information page about changing your username before you start the process.

English: Please place your request to change username here. Please do not create the new user before the request.

  1. Check availability of your desired username
  2. Enter your desired username in the field and follow the instructions that follows when you've pressed "Send request"

Arkiv och loggar[redigera | redigera wikitext]

Utförda namnbyten/Done[redigera | redigera wikitext]

Cyberdiver[redigera | redigera wikitext]

Cyberdiver (diskussion) 4 januari 2020 kl. 14.59 (CET)

Mitt användarnamn är Yamina Enedahl, då jag trodde att det endast var på min privata sida och ej offentligt. Jag vill heta Cyberdiver på alla platser. Cyberdiver (diskussion) 4 januari 2020 kl. 14.59 (CET)

@Yamina Enedahl: Olyckligtvis är redan Cyberdiver upptaget på Commons, och det har editeringar. Det innebär att det inte kan väljas. Du kan inte välja något annat namn? / TernariusD 4 januari 2020 kl. 15.43 (CET)
Tack för ditt snabba svar @TernariusD. Cyberdiver1, skulle det fungera :-)?
Cyberdiver1 är visserligen ledigt, men namnbytesmjukvaran är hårdkodad till att inte acceptera namn som är för lika något existerade namn, och Cyberdiver1 skiljer sig bara med ett tecken från Cyberdiver. Jag gör gärna ett försök med Cyberdiver1, men misstänker rätt starkt att det kan bli avvisat, så det vore bra att ha något annat i reserv. / TernariusD 4 januari 2020 kl. 16.41 (CET) Tack TernariusD, antar att det inte fungerade? Funkar Cyberdykaren?--Cyberdykaren (diskussion) 15 januari 2020 kl. 08.43‎ (Signatur tillagd i efterhand.)
 Utfört Jo, Cyberdykaren gick bra. Yamina Enedahl bytt till det. / TernariusD 15 januari 2020 kl. 10.34 (CET) Tack TernariusD

Avböjda namnbyten / Declined[redigera | redigera wikitext]

I avvaktan på svar / On hold[redigera | redigera wikitext]

Nya ärenden / New requests[redigera | redigera wikitext]

Osten[redigera | redigera wikitext]

Ostostostost (diskussion) 21 januari 2020 kl. 15.28 (CET)

Enklare namn.

@Ostostostost: Tyvärr är redan Osten upptaget. Du kan inte välja något annat namn? Använd gärna länken "Kontrollera ditt önskade användarnamns tillgänglighet" högst upp på sidan! Tänk också på att namnbytesmjukvaran kollar att det nya namnet inte är för likt ett existerande namn – ett namn som "Osten1" lär t.ex. knappast slippa igenom. Vänligen / TernariusD 21 januari 2020 kl. 18.26 (CET)
@Ternarius: Jag gjorde exakt det och då var namnet inte upptaget. Vad sägs om alternativet "Ost"? Ostostostost (diskussion) 23 januari 2020 kl. 16.50 (CET)
@Ostostostost: "Ost" är tyvärr också upptaget. (Jag kontrollerade länken för både "Osten" och "Ost", och den fungerar. Båda användarna har funnits i flera år. Möjligheten finns naturligtvis att förbindelsen till den underliggande mjukvaran varit tillfälligt nere. Fick du någon form av felmeddelande när du använde den?) / TernariusD 23 januari 2020 kl. 17.05 (CET)