Wikipedia:Månadens uppdrag

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
 Arkiv för denna sida     Genväg WP:MUPP
Bluegradient1.svg
Månadens uppdrag
Oxygen480-actions-dialog-ok-apply.svg
Samarbeten
Veckans …

Månadens …


Andra samarbeten:

Månadens uppdrag är ett projekt som har som mål att uppmuntra användare att samarbeta. Saker blir roligare när man hjälps åt.

Projektet fungerar som en mötesplats där man kan begära hjälp eller själv hjälpa till med specifika saker. För att det ska fungera bra behöver uppdragen man vill ha hjälp med vara avgränsade, så att de blir möjliga att utföra av en person under en eller flera dagars tid. Skriv till exempel inte ”fixa alla artiklar som saknar källor” utan ”hjälp till att källbelägga artikel x”, ”källbelägg en artikel i kategorin X, uppdraget får återanvändas”, eller ”lägg till minst en källa i tio olika artiklar”. För att sidan inte ska bli dränkt i uppdrag och att endast de uppdragen du verkligen vill ha hjälp med fixas får varje skribent ha max fem uppdrag införda i taget.

Projektet hade provmånad i december 2014 och startades sedan den 1 januari 2015. 1 000 utförda uppdrag passerades den 29 augusti 2015 och 10 000 uppdrag den 2 april 2020.

Utmärkelser delas ut varje månad till alla som utfört uppdrag (”fixarna”). En guldstjärna till alla som genomfört minst ett uppdrag eftersom varje bidrag är varmt välkommet. Fixar man fler uppdrag kan man få ”finare” utmärkelser. En sammanställning av tidigare månaders uppdrag finns under rubriken "Tidigare månader".

Diplom[redigera | redigera wikitext]

För att uppmuntra till flitigt uppdragsfixande delas fem olika diplom ut som man kan ståta med. Det femte diplomet infördes inför oktober 2019.

Starred checkmark small star.svg En stjärna till alla som hjälper till att fixa uppdrag.
Starred checkmark multiple stars.svg Många stjärnor till alla som fixar minst fem uppdrag.
Starred checkmark.svg En stor stjärna till den som fixar minst 10 uppdrag.
Starred checkmark big star.svg En superstor stjärna till den som fixar minst 25 uppdrag.
Starred checkmark big star plus 1.svg En större superstor stjärna till den som fixar minst 50 uppdrag.

Regler[redigera | redigera wikitext]

För att detta ska fungera smidigt och vara roligt (samt göra Wikipedia bättre) finns några regler.

 • Du får max lägga fem uppdrag under rubriken uppdrag. Så fort ett av dina uppdrag är antaget får du lov att lägga till ett nytt uppdrag.
 • Du får gärna byta ut dina uppdrag om du kommer på något bättre eller viktigare.
 • Ta ett uppdrag i taget och då givetvis endast andras uppdrag.
 • Skapande av artiklar förutsätter minst en källhänvisning.
 • Försök hålla uppdragen lagom svåra (ungefär lika svåra som de andra).
 • Uppdrag som går ganska snabbt att slutföra är ofta populära.
 • Du tar uppdraget genom att flytta det från listan över uppdrag till listan över uppdragstagare, under ditt användarnamn; lägg till ”{{Antaget}}”.
 • Ändra # till * så att det syns att det är frågan om ett ej utfört uppdrag.
 • När du utfört uppdraget kan du räkna det i din sammanställning över utförda uppdrag. Om uppdraget omfattar flera tänkbara artiklar, ange gärna vilken/vilka artikel/artiklar du redigerat.
 • Ändra tillbaka * till # så att det blir numrerat i din lista – och ersätt ”{{Antaget}}” med ”{{Fixat}}”.
 • Då är du redo att anta ett nytt uppdrag!

Gamla uppdrag[redigera | redigera wikitext]

 • När ett uppdrag blivit en månad gammalt, är det OK att modifiera det i samband med att du antar uppdraget. Modifieringen kan innebära att uppdraget blir lättare att utföra, men får inte innebära att ”göra våld” på ursprungstanken.
 • När ett uppdrag blivit två månader gammalt, får även uppdragsgivaren ta sig an uppdraget. Chansen finns att uppdragsgivaren sneglat på uppdraget ett tag och fått bra idéer om hur denne vill ta sig an det. Efter två månader – varsågod! Detta gäller även om en fixare antagit men ej fixat ett uppdrag efter två månader.
 • Markera gärna när du tar ett äldre uppdrag, det ser trevligt ut. ”Äldre uppdrag av …”

Max 60 listade uppdrag[redigera | redigera wikitext]

 • Uppdragslistan har plats för 60 uppdrag. När det ”slår i taket”, rensas de understa (= äldsta) uppdragen bort, så att 50 uppdrag återstår. Om utrensade uppdrag åter ska listas, bör de omformuleras så att de blir lättare att utföra.

Specialuppdrag[redigera | redigera wikitext]

2017 tillkom möjligheten att lägga till i Månadens uppdrag under egen rubrik kvarvarande önskningar som finns i Veckans tävling (VT). Möjligheten uppstår veckor när VT utformats så att tävlingsledningen eller deltagarna kan lägga till önskningar under tävlingsveckan. 2019 tillkom möjligheten att omvandla uppdrag av särskild karaktär till specialuppdrag som kan ligga med obegränsad tid, eller åtminstone tills diskussion tas om att plocka bort dem. Beträffande de tidsbegränsade gäller:

 • När ett uppdrag blivit en månad gammalt, är det OK att modifiera det i samband med att du antar uppdraget och även uppdragsgivaren kan ta sig an uppdraget.
 • När uppdragen blivit två månader gammalt plockas kvarvarande uppdrag bort. Detta kan ses som 60-uppdragsregel för specialuppdragen.
 • Markera gärna när du tar ett specialuppdrag, det ser trevligt ut. ”Specialuppdrag av …”

Uppdrag[redigera | redigera wikitext]

Lägg in nya uppdrag överst

 1. Myohmy671 Skapa artikel om Timothy Ray Brown (Wikidata), den första personen som botats från hiv/aids.
 2. Paracel63: Lägg in det första bidraget i Wikipedia:Veckans tävling/Pekingrallyt II – Svarta havet. OBS! Kan först göras 7 juni kl. 00:00.
 3. Axel Pettersson (WMSE): Uppdatera/skapa ny karta över biosfärområden i Sverige och byt ut i de artiklar (sv, fr) den används.
 4. Matanb: Skapa artikel om TV-serien Salvage Hunters(en) med minst en källa.
 5. Deryni: Det finns fortfarande en del Insjöar i Jokkmokks kommun som behöver namnflyttas och uppdateras till ny ortografi. Ordna en artikel enligt exemplet Bajep Áhppojávrre. Uppdraget kan återanvändas.
 6. Deryni: Koppla tre artiklar som till kategorin Insjöar i samiska språkområden. Uppdraget kan återanvändas.
 7. Deryni: Skapa en artikel i kategorin Insjöar med nordsamiska namn. Uppdraget kan återanvändas.
 8. Zquid: Utöka artikeln om Oscarsgalan 2021. Minst 1000 tecken (+ källor).
 9. Zquid: Skapa en artikel (minst 1000 tecken samt källor) om någon av de kvinnor som är rödlänkade i Oscarsgalan 2021. Uppdraget kan återanvändas.
 10. Zquid: Uppdatera (med källa/källor) någon av artiklarna i Kategori:Fotbollsspelare med kontrakt som passerat. Uppdraget kan återanvändas.
 11. Vivo: Den svenska och den engelska artikeln om dödsängeln Azrael skiljer sig markant åt. Någon får gärna nysta i vad som gäller.
 12. Sextvåetc: Kategorisera om Grönlands kommuner, så Kategori:Grönlands tidigare kommuner får de medlemmar den ska ha.
 13. EstrellaSuecia: Åtgärda en artikel i Kategori:Artiklar som behöver enstaka källor 2021-03. Uppdraget gäller fram tills 30 april kl 23.59. Uppdraget kan antas av flera.
 14. Erebuss: Skriv artikel om den nya novan YZ Reticuli som hade sitt utbrott 2020.
 15. Voyager85: Uppdatera artikeln Suezkanalen.
 16. Josefine Hellroth Larsson (WMSE): Skapa minst två inlänkar till en av artiklarna i Wikipedia:Projekt GLAM/Nordiska museet/Kulturhistoria som gymnasiearbete#Nya artiklar. Uppdraget kan antas av flera.
 17. Larske: Vårstädning bland Levande personer. Faktakontrollera och vid behov och uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. Uppdatera kategoriseringen och komplettera artikelingressen med dödsdatum (och gärna dödsort) inklusive källa samt byt tempus från "är" till "var". Uppdraget kan återanvändas och antas av flera. Länk till fråga som listar de just nu 37 (8 juni 2021) artiklar som behöver åtgärdas. Se även kategoridiskussionen.
 18. Kuriosatempel Byt ut text om giftermål med mallen Mall:Giftermål i faktarutor, som t.ex Brad Pitt. Uppdraget kan antas av flera.
  Innan mallen börjar användas i artiklar bör den ändras så att den stämmer med hur giftermål brukar visas i artiklar på svwp, och så att felmeddelanden om "deprecation" av enwps mallkod inte visas här.
 19. Voyager85 Källbelägg och/eller utöka artikeln Newton (enhet).
 20. Josve05a Skapa Nicholas Alahverdian(en) med minst en källa.
 21. Axel Pettersson (WMSE): Översätt en översättningsbit av commonssidan om OTRS till svenska. Uppdraget kan antas av flera.
 22. Allexim: Skapa en artikel om Carbon Trust(engelska) [1], som arbetar för Low-carbon economy. [2]
 23. Deryni: I pandemi-tider, utöka den (nu något mindre) knapphändiga artikeln om pandemin på 1950-talet, Asiaten, med åtminstone några hundra byte. Uppdraget kan antas av flera.
 24. Ambrosiani Skapa artikel om Norrtälje konsthall (Wikidata)
 25. Ainali Lägg till ett urval av de kommande valen i denna lista under rubriken framtida händelser i artikeln 2021.
 26. Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och på något av de uppskattningsvis hälften av de just nu 4 896 ställen där det antagligen är en rest från en ofullständig översättning från engelska. Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.
 27. Paracel63 Skapa artikeln mixtape (nu en omdirigering; med minst en bra källhänvisning). Se Diskussion:blandband för mer information.
 28. Allexim: Skapa en artikel om politikern, renskötaren och längdskidåkaren Aina Jonsson.[3] [4] [5] [6] Läs artikeln "För omsorgsfull renvård"
 29. Zquid: Uppdatera och utöka artikeln New Horizons eller Mars 2020 med 1 000 byte + källor.
 30. IsaBoletinii & Dr Bowser: hjälp till att korrekturläsa artikeln om Abdyl Frashëri och ge förslag på förbättringar så att den kan bli utvald till rekommenderad
 31. Deryni: Skriv artikeln om den jordnära asteroiden 66391 Moshup och dess satellit Squannit. De saknar svenskspråkig artikel, se t.ex. EnWp.
 32. Larske: Faktakontrollera och vid behov och uppdatera en artikel i kategorin Kategori:Faktakoll 2020-11 så att artikelingress, artikelkategorisering och i förekommande fall faktaruta är samstämmiga vad gäller levnadstid för artikelsubjektet. Komplettera med källa där sådan saknas. Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.
 33. Qzxw: Lägg till en faktamall i någon av artiklarna Kategori:Artiklar som behöver faktamallar. Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.
 34. Axel Pettersson (WMSE): Arbeta in information från ett Samsynbegrepp i motsvarande eller passlig Wikipediaartikel. Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.
 35. Myohmy671: Skapa en artikel om HBTQ-rättigheter i ett land i Europa. Se lista på HBTQ-rättigheter i Europa. Se även en:LGBT rights in Europe. Uppdraget kan återanvändas.
 36. Allexim: Skapa en artikel om det syriska/kurdiska flyktinglägret Al-Hawl(eng) alt. Al-Hol(fin) [7] [8] [9] eller utöka artikeln Al-Hawl. Se även Syriska inbördeskriget, Islamiska staten och Rojava.
 37. YesDi: Uppdatera artikeln om Blå linjen i Stockholms tunnelbana med när byggstarterna för utbyggnaderna ägde rum.
 38. YesDi: Uppdatera artikeln om Syriens president Bashar al-Assad.
 39. YesDi: Uppdatera artikeln om British National Party (BNP).
 40. EstrellaSuecia: Skriv en artikel om ett av de språk som har en Wikipediaupplaga men saknas på svenskspråkiga Wikipedia. Lista finns på Wikipedia:Bybrunnen/Arkiv 2020-09#Wikipedia-upplagor vars språk saknar artikel. Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.
 41. Vivo: Skapa bakterieteorin om sjukdomar med minst en källa.(en)
 42. Ainali: Lägg till någon viktig politisk händelse i punktlistan för 2019 i Riksmötet 2018/2019.
 43. LucieManette: Fräs en juridikstubbe. Artikeln måste måste utökas (att bara ta bort stubb-mallen gills inte.), annars gills det inte. Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.Tillagt: 2020-08-18
 44. Erebuss: Skriv en artikel om någon av stjärnorna i mallen Stora magellanska molnet som är rödlänkade. Uppdraget får återanvändas.
 45. Erebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas.
 46. Thoasp: Skapa någon av de tio översta artiklarna på Special:Önskade sidor. Uppdraget kan återanvändas.
 47. Axel Pettersson (WMSE) Skapa/lägg till creator template (på Commons) till de bilder uppladdade av Thielska galleriet som saknar det. (Se wikikod för lista.) Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.

Uppdrag special[redigera | redigera wikitext]

Stående specialuppdrag[redigera | redigera wikitext]

Ej tidsbegränsade.

 1. Stående specialuppdrag: Arrangera en Veckans tävling (uppdraget kan med fördel återanvändas). Välj ämne och be vid behov Paracel63 om hjälp med att sätta upp tävlingssidan.
 2. Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna.

Tidsbegränsade specialuppdrag[redigera | redigera wikitext]

Uppdrag som läggs in från Veckans tävling. Regler enligt ovan.

För närvarande inga uppdrag.

Uppdrag för botar[redigera | redigera wikitext]

2018 prövades en specialavdelning för önskemål som är av slaget att det behövs bot-hjälp. Där blev ingen större aktivitet. Inte konstigt - en sådan fanns ju redan. Därför hänvisas numera till den sida för robothjälp som varit i drift sedan 2006, Robothjälp. Ingen mening med att ha dubbla sidor!
 1. Vivo: Hitta (helst alla) artiklar som innehåller s. str. och lägg in [[sensu stricto|s. str.]] på lämpligt ställe i texten.

Antagna och fixade uppdrag, juni 2021[redigera | redigera wikitext]

Hjälpmallar: {{Fixat}} och {{Antaget}}

Exempel, 1 st
 1.  Fixat Uppdragsgivare: Uppdragsbeskrivning. • Eventuell kommentar av fixaren.
 • Antaget Antaget Uppdragsgivare: Uppdragsbeskrivning.

Deryni, 52 st[redigera | redigera wikitext]

 1.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Neptosternus schoedli
 2.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Trivia maltbiana
 3.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Armina cordellensis
 4.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Teinostoma nesaeum
 5.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Teinostoma lituspalmarum
 6.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Haminoea callidegenita
 7.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Lacconectus kelantanensis
 8.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Platynectes manusela
 9.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Neptosternus mazzoldii
 10.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Neptosternus bimaculatus
 11.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. • HD 126200
 12.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. • HD 126271
 13.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Cuspidaria media
 14.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Scabrotrophon scarlatoi
 15.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Nephrotoma sichuanensis
 16.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Buergeria buergeri
 17.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hydraena verberans
 18.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sonorella bartschi
 19.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Cryptotriton veraepacis
 20.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Bathylaimus arthropappus
 21.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Platylomalus inflexus
 22.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pandora inornata
 23.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Stethorus pinachi
 24.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Isotoma multisetis
 25.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Amolops cremnobatus
 26.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Discodeles malukuna
 27.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Ocenebra squamulifera
 28.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Engina strongi
 29.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Portlandia subangulata
 30.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Neptosternus biltoni
 31.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sarothrias audax
 32.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pleuropoma oahuensis
 33.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Crassispira pluto
 34.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Meibomeus desmoportheus
 35.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Ferrissia walkeri
 36.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Turbonilla domingana
 37.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Africophilus montalentii
 38.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Aleochara baranowskii
 39.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Nephrotoma zhejiangensis
 40.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Ptilodactyla hyperglotta
 41.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Aesopus xenicus
 42.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sphaeronellopsis hebe
 43.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Syncope tridactyla
 44.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Neptosternus taiwanensis
 45.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hydraena castanescens
 46.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Nephrotoma didyma
 47.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Terrobittacus xiphicus
 48.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Oncaea canadensis
 49.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Processa vicina
 50.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hydrolaetare schmidti
 51.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Crassispira trimariana
 52.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Chthonius azerbaidzhanus
 • Antaget Antaget Specialuppdrag från Höstblomma: Utöka eller skapa en artikel från den här listan (en) över sevärda mindre städer (Pueblos mágicos) - många är robotstubbar på svwp, några få fattas

Erebuss, 0 st[redigera | redigera wikitext]

Hans Frörum, 23 st[redigera | redigera wikitext]

 1.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 133131)
 2.  FixatErebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas. (Solrosgalaxen)
 3.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 139139)
 4.  FixatErebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas. (Messier 65)
 5.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 141569)
 6.  FixatErebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas. (Messier 66)
 7.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 179079)
 8.  FixatErebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas. (Messier 67)
 9.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 183263)
 10.  FixatErebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas. (Messier 69)
 11.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 187734)
 12.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 192699)
 13.  FixatErebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas. (Messier 77)
 14.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 179791)
 15.  FixatErebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas. (Messier 82)
 16.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 180262)
 17.  FixatErebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas. (Messier 84)
 18.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 180555)
 19.  FixatErebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas. (Messier 98)
 20.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 183144)
 21.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 185018)
 22.  FixatErebuss: Utöka någon artikel i den övergripande kategorin Astronomistubbar så att stubbmallen kan tas bort. Uppdraget får återanvändas. (Messier 99)
 23.  Fixat Skriv en artikel om något HD-objekt. Det finns fortfarande många rödlänkar i stjärnnavigationsmallarna. (HD 187923)
 • Antaget Antaget 130.237.145.154: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad, ej heller vara den sista i sin stubb-kategori samt måste utökas (bara ta bort stubb-mallen gills inte.).

Myohmy671, 25 st[redigera | redigera wikitext]

 1.  Fixat Axel Pettersson (WMSE): Se över bilderna uppladdade av Asdfghjkl.CAN och om det med hjälp av koordinaterna går att hitta rätt naturreservat lägga till det samt kategori, annars ta bort Wiki Loves Earth-mallen.
 2.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Atelopus eusebianus
 3.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Atelopus muisca
 4.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Atelopus sanjosei
 5.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pelophryne rhopophilia
 6.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Amietophrynus turkanae
 7.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Mertensophryne usambarae
 8.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Rhinella arborescandens
 9.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Rhinella nicefori
 10.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Rhinella stanlaii
 11.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Rhinella vellardi
 12.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Incilius cycladen
 13.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Duttaphrynus noellerti
 14.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Rheobates pseudopalmatus
 15.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Poyntonophrynus kavangensis
 16.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Allobates alessandroi
 17.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Allobates mcdiarmidi
 18.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Allobates melanolaemus
 19.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Microcaecilia taylori
 20.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Condeellum jinhongense
 21.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Eosentomon magnum
 22.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Eosentomon yanshanense
 23.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Eosentomon yilingense
 24.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Paranisentomon linoculum
 25.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Neanisentomon yuenicum

Nalle&Lisa, 146 st[redigera | redigera wikitext]

 1.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Dendropsophus mathiassoni
 2.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Baetodes fuscipes
 3.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Blommersia kely
 4.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Trichotheristus floridanus
 5.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis corniger
 6.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Parhexapodibius lagrecai
 7.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Craugastor olanchano
 8.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Lopidea falcicula
 9.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Myersiohyla aromatica
 10.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Gephyromantis corvus
 11.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hapalochlaena lunulata
 12.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis colomai
 13.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hylarana mangyanum
 14.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Allopaa barmoachensis
 15.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis muricatus
 16.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hyloscirtus torrenticola
 17.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hyloxalus exasperatus
 18.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Gephyromantis cornutus
 19.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis dorsopictus
 20.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Bokermannohyla sazimai
 21.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis inusitatus
 22.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hyloscirtus chlorosteus
 23.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pseudoeurycea parva
 24.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis librarius
 25.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis lividus
 26.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis luscombei
 27.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Ochthebius pakistanicus
 28.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hydraena schubertorum
 29.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Bolitoglossa chica
 30.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Paralicella fusiformis
 31.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Ividia havanensis
 32.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pseudoeurycea werleri
 33.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Ochthebius nobilis
 34.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hydraena plurifurcata
 35.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Amblopusa alaskana
 36.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Paracyatholaimus pesavis
 37.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Gibbobruchus divaricatae
 38.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Desmognathus abditus
 39.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Silvestridia africana
 40.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hoplopleura uromydis
 41.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Platypelochares petrus
 42.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Centrolene mariaelenae
 43.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Orchymontia nunni
 44.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hippeutister solisi
 45.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Paromalus tibetanus
 46.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hydraena claudia
 47.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Stator chihuahua
 48.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Stefania riae
 49.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sepia papillata
 50.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Turbonilla valida
 51.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Turbonilla yolettae
 52.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Antillostenochrus brevipatellatus
 53.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Centrolene tayrona
 54.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Phrynopus tribulosus
 55.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Oncholaimus domesticus
 56.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Phyllidiopsis blanca
 57.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Lyonsia granulifera
 58.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Meristogenys phaeomerus
 59.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Diphascon pinguiforme
 60.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Aplastodiscus callipygius
 61.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis parectatus
 62.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Brachidontes adamsianus
 63.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Nymphargus anomalus
 64.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Mertensophryne melanopleura
 65.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Limbodessus lapostaae
 66.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Paroster plutonicensis
 67.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Atheta blatchleyi
 68.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Scoloposcelis basilica
 69.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Limbodessus morgani
 70.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Litoria montana
 71.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hyloxalus mystax
 72.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Craugastor noblei
 73.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Spathochlamys benedicti
 74.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Rhithrogena plana
 75.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis simonbolivari
 76.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Bokermannohyla izecksohni
 77.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Cochranella mariae
 78.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Bokermannohyla gouveai
 79.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hypodactylus dolops
 80.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Platymantis akarithymus
 81.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Thyasira plicata
 82.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Nymphargus megacheirus
 83.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Dina dubia
 84.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis pteridophilus
 85.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pandora inflata
 86.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Dendropsophus padreluna
 87.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Dendropsophus elianeae
 88.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Limbodessus magnificus
 89.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sonorella eremita
 90.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Axianassa arenaria
 91.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Stygobromus curroae
 92.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Echiniscus taibaiensis
 93.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sphaeronellopsis monothrix
 94.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Echiniscus tropicalis
 95.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Macrobiotus contii
 96.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sonorella binneyi
 97.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Nephrotoma claviformis
 98.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Boophis occidentalis
 99.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sonorella optata
 100.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Bactrurus cellulanus
 101.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Danielopolina elizabethae
 102.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Mya baxteri
 103.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sepia foliopeza
 104.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hypodontolaimus interruptus
 105.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hydraena clemens
 106.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • The Peoples Champ
 107.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Vibilia borealis
 108.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Tarmsjögurka
 109.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Spelaeobochica muchmorei
 110.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis dundeei
 111.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis floridus
 112.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Chelidonura hirundinina
 113.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Adamsia fusca
 114.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Aromobates meridensis
 115.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Tenellia adspersa
 116.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Ilybius erichsoni
 117.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Dendropsophus joannae
 118.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Nymphargus oreonympha
 119.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis incanus
 120.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis exoristus
 121.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Limbodessus pinnaclesensis
 122.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Cryptolestes pusilloides
 123.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Orthoconchoecia haddoni
 124.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Diplodonta verrilli
 125.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis acatallelus
 126.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Atrachelus cinereus
 127.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Polycerella glandulosa
 128.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis truebae
 129.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Plectrohyla celata
 130.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis gentryi
 131.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Craugastor coffeus
 132.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Uncinocythere ambophora
 133.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Leptodactylus labrosus
 134.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hypsiboas roraima
 135.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Limbodessus challaensis
 136.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Cincinnatia peracuta
 137.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Limbodessus fridaywellensis
 138.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Mantella laevigata
 139.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Ameerega erythromos
 140.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • La Créole
 141.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Xenorhina schiefenhoeveli
 142.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Gephyromantis luteus
 143.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Admete nodosa
 144.  Fixat Larske: Vårstädning bland Levande personer. Faktakontrollera och vid behov och uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avlidenEi-ichi Negishi
 145.  Fixat Larske: Vårstädning bland Levande personer. Faktakontrollera och vid behov och uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avlidenMichel Host
 146.  Fixat Larske: Vårstädning bland Levande personer. Faktakontrollera och vid behov och uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avlidenValentina Sidorova

Paracel63, 0 st[redigera | redigera wikitext]

Qzxw, 30 st[redigera | redigera wikitext]

 1.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Limbodessus wilunaensis
 2.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Aoroides spinosus
 3.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Oligacanthorhynchus shillongensis
 4.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Gymnotoplax citrina
 5.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Stephenseniellus serraticornis
 6.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Donnaldsoncythere hiwasseensis
 7.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Octopus cordiformis
 8.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Ambystoma andersoni
 9.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis vicarius
 10.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sinea diadema
 11.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis llojsintuta
 12.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Xenorhina anorbis
 13.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis sulculus
 14.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Molpadia borealis
 15.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Xenorhina subcrocea
 16.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Xenorhina fuscigula
 17.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Platambus astrictovittatus
 18.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Paroster melroseensis
 19.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Sepioteuthis loliginiformis
 20.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Limbodessus masonensis
 21.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Diphascon iltisi
 22.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Aplastodiscus cavicola
 23.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Dendropsophus cachimbo
 24.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Hoplocheylus similis
 25.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Dicerca asperata
 26.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Vandijkophrynus robinsoni
 27.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis laticlavius
 28.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Scinax pinima
 29.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Anginopachria ullrichi
 30.  Fixat Larske: Tema and-jakt. Översätt and till och där det är en rest från en ofullständig översättning från engelska. • Pristimantis anemerus

OJH, 1 st[redigera | redigera wikitext]

 1.  Fixat # Larske: Vårstädning bland Levande personer. Faktakontrollera och vid behov och uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. Uppdatera kategoriseringen och komplettera artikelingressen med dödsdatum (och gärna dödsort) inklusive källa samt byt tempus från "är" till "var". Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.Eske K. Mathiesen

Tidigare månader[redigera wikitext]

Rekord under året i fet stil och och rekord alla tider med blå text.

Månad Fixare Uppdragsgivare[a] Totalt utförda uppdrag Flest utförda uppdrag Deltagare med flest utförda uppdrag
Maj 2021 14 13 519 300 Nalle&Lisa
April 2021 14 15 473 135 Deryni
Mars 2021 11 12 380 167 Deryni
Februari 2021 17 12 461 257 Deryni
Januari 2021 18 14 2 034 1 200 Deryni
December 2020 13 12 247 97 Deryni
November 2020 10 10 352 282 Larske
Oktober 2020 13 17 135 61 Deryni
September 2020 14 13 237 90 LucieManette
Augusti 2020 16 15 349 200 LucieManette
Juli 2020 12 14 139 84 Deryni
Juni 2020 11 13 109 58 Deryni
Maj 2020 10 10 156 72 Deryni
April 2020 9 13 423 356 Deryni
Mars 2020 10 11 565 500 Deryni
Februari 2020 10 10 204 146 Deryni
Januari 2020 10 14 251 141 Deryni
2019-2017   Fixare Uppdragsgivare   Totalt utförda uppdrag Flest utförda uppdrag Deltagare med flest utförda uppdrag
December 2019 8 10 145 100 Deryni
November 2019 14 12 107 52 Deryni
Oktober 2019 8 10 395 351 Deryni
September 2019 11 10 229 205 Deryni
Augusti 2019 11 14 436 358 Deryni
Juli 2019 11 8 449 400 Deryni
Juni 2019 7 8 184 153 Deryni
Maj 2019 7 11 324 266 Deryni
April 2019 8 7 139 72 Deryni
Mars 2019 8 11 163 93 Deryni
Februari 2019 9 8 227 185 Deryni
Januari 2019 11 11 443 400 Deryni
December 2018 5 6 94 48 Deryni
November 2018 4 4 93 66 Hans Frörum
Oktober 2018 6 7 154 74 Deryni
September 2018 8 7 119 58 Deryni
Augusti 2018 8 11 118 59 Deryni
Juli 2018 7 9 91 53 Hans Frörum
Juni 2018 8 9 229 183 Deryni
Maj 2018 8 7 204 107 Deryni
April 2018 10 12 284 224 Deryni
Mars 2018 7 7 152 84 Deryni
Februari 2018 7 10 172 110 Deryni
Januari 2018 8 9 145 77 Deryni
December 2017 7 10 114 59 Hans Frörum
November 2017 7 7 100 56 Hans Frörum
Oktober 2017 10 11 98 50 Hans Frörum
September 2017 10 10 116 60 Deryni
Augusti 2017 9 8 149 100 Deryni
Juli 2017 8 12 117 63 Deryni
Juni 2017 10 12 201 156 Deryni
Maj 2017 7 12 106 75 Deryni
April 2017 12 16 99 49 Deryni
Mars 2017 11 23 120 67 Deryni
Februari 2017 13 24 174 60 Theo Meier Ström
Januari 2017 10 18 100 41 Deryni
2016-2014   Fixare Uppdragsgivare   Totalt utförda uppdrag Flest utförda uppdrag Deltagare med flest utförda uppdrag
December 2016 9 17 82 31 Deryni
November 2016 8 13 94 40 Jamba Go
Oktober 2016 9 17 69 38 Deryni
September 2016 9 13 97 43 Deryni
Augusti 2016 12 15 91 41 Deryni
Juli 2016 10 16 56 42 Deryni
Juni 2016 8 10 92 47 Fallenmelkor
Maj 2016 13 16 70 53 Fallenmelkor
April 2016 8 17 45 30 Deryni
Mars 2016 11 13 60 43 Deryni
Februari 2016 13 21 81 49 Deryni
Januari 2016 18 20 135 53 Deryni
December 2015 14 19 131 44 Deryni
November 2015 11 20 59 42 Deryni
Oktober 2015 8 18 55 42 Deryni
September 2015 11 27 110 56 Deryni
Augusti 2015 16 20 109 73 Deryni
Juli 2015 15 24 155 108 Deryni
Juni 2015 12 19 156 84 Deryni
Maj 2015 10 20 196 130 Deryni
April 2015 10 21 133 80 Deryni
Mars 2015 12 8 52 38 Deryni
Februari 2015 19 20 99 53 Deryni
Januari 2015 14 18 94 53 Deryni
December 2014
(provmånad)
6 7 14 5 Deryni, Paracel63

Statistik[redigera wikitext]

Här är sammanfattande statistik om resultatet sedan 1 december 2014, när projektet gick igång med en provmånad.

 • Flest uppdragstagare: 19 st (februari 2015)
 • Flest uppdragsgivare: 27 st (september 2015)
 • Flest månadsuppdrag: 2 034 st (januari 2021)
 • Flest uppdrag av enskild uppdragstagare: 1 200 st (januari 2021)
 • Totalt antal uppdrag sedan start: 15959 st[b]
 • Antal utdelade diplom: 807 st [c]

Den 24 juli 2015 nåddes uppdragstaket 60 uppdrag för första gången, något som innebar att de tio äldsta uppdragen rensades bort enligt "60-uppdragsregeln". Uppdragstaket har nåtts: 2015 4 ggr, 2016 4 ggr, 2017 4 ggr, 2018 2 ggr, 2019 3 ggr och 2020 1 gång.

Den 29 augusti 2015 passerades 1 000 utförda uppdrag sedan projektet startades. Den 3 september 2016 passerades 2 000, den 13 juni 2017 3 000, den 4 februari 2018 4 000 och den 24 juni 2018 5 000 utförda uppdrag. Den 25 januari passerades 6 000, den 1 juni 7 000 och den 26 augusti 2019 8 000 utförda uppdrag. Den 4 januari passerades 9 000, den 2 april 10 000, den 23 augusti 11 000 och den 12 december 2020 12 000 utförda uppdrag. Den 12 januari passerades 13 000, den 29 januari 14 000, den 2 april 15 000 och den 3 juni 2021 16 000 utförda uppdrag..

Specialuppdrag[redigera wikitext]

2017 tillkom möjligheten med specialuppdrag, kvarvarande uppdragstips från Veckans tävling (VT). Den första tävlingen som lämnade bidrag var: Veckans tävling vecka 5 2017, "Referensutbyte", 14 uppdrag.

 • 2017 lämnade 9 VT totalt 71 st specialuppdrag
 • 2018 lämnade 7 VT totalt 58 st specialuppdrag
 • 2019 lämnade 8 VT totalt 98 st specialuppdrag
 • 2020 lämnade 8 VT totalt 106 st specialuppdrag
 • 2021 har hittills lämnats 1 VT, totalt 14 st specialuppdrag

Hall of Fame[redigera wikitext]

Under den tid Månadens Uppdrag varit igång har skribenter nått följande milstolpar och stora diplom ...

Starred checkmark big star plus 1.svg 50-klubben[redigera wikitext]

Skribenterna i tidsordning.

Starred checkmark big star.svg 25-klubben[redigera wikitext]

Skribenterna som ordnat 25–49 bidrag, i alfabetisk ordning.

Starred checkmark.svg 10-klubben[redigera wikitext]

Skribenter som ordnat 10–24 bidrag, i alfabetisk ordning.

Kommentarer[redigera wikitext]

 1. ^ Uppdragsgivare som fått minst ett uppdrag utfört under månaden.
 2. ^ Antal uppdrag från 1 december 2014 till och med månadsavslut 31 maj 2021.
 3. ^ Antal utdelade diplom till och med månadsavslut 31 maj 2021.