Wikipedia:Veckans tävling/Illustreringsrace 7

Från Wikipedia
Skivsamlare vann den orange illustrationsrosetten!

Priser
  • Vinnarpris:
  • Övriga tävlande, minst 200 poäng:
  • Övriga tävlande, minst 100 poäng:


Tävlingen har börjat!
Tävlingslogg

Nu är omgång 7 av Illustreringsrace igång. Vilket blir det första bidraget?


  • Måndag: Första illustrerandet blev en bild i Abu Dhabi National Oil Company, inlagd av Utopiantos. Detta blev nu ingalunda dagens enda bidrag… Hrmm… Innan måndagen var över hade 11 (!) tävlande fixat till första bilden i 332 (!) artiklar. Detta är redan bättre än något illustrationsrace klarat av de senaste tre åren – under hela veckan. Imponerande är bara förnamnet, och vi har redan fått sex stycken välförtjänta rosettpristagare. Om de tävlande nu inte slår av alltför mycket på takten ligger 2012 års rekord på 806 artiklar risigt till.
Tack, allihopa, och tack särskilt till Nac Mac Chrome som bad mig fixa tävlingen, en julivecka då "inte en människa ägnar sig åt tävlande på Wikipedia". Ulkl är just nu i stor ledning med 800 poäng, fast i det här sällskapet känns inga ledningar säkra.
Polynesia är en fjäril
Polynesia är en fjäril
  • Tisdag: Den som trodde att tisdagen skulle bli en tid för återhämtning får nu lov att äta upp sin hatt. Ett dygn efter förra rapporten konstaterar jag att tävlingsdag 2 bjöd på ytterligare en tävlande (välkommen, Allexim!) samt 508 (!) nya artiklar. Som synes av diagrammet längst ner på sidan har vi redan passerat 2012 års rekord. Reglementet har under dagen fått diverse småjusteringar, för att bli både praktiskt och rättvist. Bland annat får man nog anse att en sådan här fjärilsartikel inte har en endaste vettig bild.
Hur är läget i tävlingen då? Jo, Ulkl har tappat ledningen till Josve05a, som tagit hjälp av mystiska trollformler i sin poängjakt. Även Ettrig är… ettrig… och har nu fått upp farten rejält. Därefter är Utopiantos, Deryni, Skivsamlare och K9re11 involverade i en hård strid om positionerna. Av de övriga har inte minst Philip Folkesson hittat den rätta "rosettväxeln". Åtta av tolv tävlande kan nu ståta med rosett, redan efter dag 2. Vad månde bliva av det här gänget…
Vitträsk, en av Ornös sjöar
Vitträsk, en av Ornös sjöar
  • Onsdag: Under onsdagen bevisade vårt startfält för första gången sin mänsklighet – man kunde sänka farten. Dagen bjöd nämligen "bara" på 472 nyillustrerade artiklar, plus några artiklar där en felaktig mall togs bort. Vi fick en ny deltagare (välkommen, Hangsna!), som med hjälp av egen kamera såg till att alla Ornös sjöar nu har bild. Även i övrigt är det en behaglig spridning mellan ämnena, med allt mellan färöiska sagor och japanska polisstationer, katalanska vintrar och italienska formel-1-lopp, "robotlagade" skådespelare och rymdskepp i lego. Plus en mängd växt- och djurartiklar på längden och tvären (Lsjbot och hens husse tackar för hjälpen).
Ute på tävlingsbanan har det hänt mycket. En tätkvartett – Ulkl, Skivsamlare, Ettrig och Josve05a – är just nu invecklad i en högst rafflande kamp om ledningen. Vid midnatt tutade i princip alla fyra samtidigt för omkörning, med endast några futtiga bildäc… f'låt… bilder emellan sig. Utopiantos är nu på en klar femteplats, och därefter följer K9re11 och Deryni på någorlunda (ta i trä!) betryggande avstånd. 11 av 13 tävlande har numera varsin rosett på grillen. Med fyra tävlingsdagar kvar hägrar faktiskt för första gången siffran 2 000 där borta i horisonten. Tänk, en promille av alla våra artiklar.
Sabine Spitz, snabb cyklist och nu fångad på bild
Sabine Spitz, snabb cyklist och nu fångad på bild
  • Torsdag: Torsdagen blev en relativt lugn dag, med "endast" 240 förstagångsillustrerade artiklar. Sju av de tävlande var i farten under dagen, och på diskussionssidan har vi rett ut frågor om fiktiva raser och bilder i mallar. När dagen var över hade vi kommit upp i 1 552 artiklar med sin första (riktiga) bild. Diagrammet längst ner på sidan kommer under resten av veckan att ha 2 000 som fast placering för "kaklet".
I täten har nu Josve05a och Ulkl ryckt ifrån, med hjälp av skalbaggar och flodsträckor. Även tredjeplatsen är föremål för en millimeterkamp, i det här fallet mellan Skivsamlares glänsande ringar och Ettrigs långhornade sexfotingar. Där bakom ligger Utopiantos och skuggar, med hjälp av sångare och regissörer. K9re11 har å sin sida tagit hjälp av städer vid Saharas rand i sin kamp för att befästa sjätteplatsen. Tre dagar kvar, och 448 artiklar återstår till det hägrande 2 000-målet. Ska vi lyckas?
Mimocagosima, långhorningar som nådde ända in i kaklet
Mimocagosima, långhorningar som nådde ända in i kaklet
  • Fredag: Plötsligt hände det! När Ettrig kl. 22:58 lade in senaste timmens illustrationsjobb blev det en rejäl bunt på sammanlagt 40 artiklar. Trodde Ettrig. En för ovanlighetens skull vaken tävlingsledare råkade något senare se att långhorningssläktet Mimocagosima hamnat två gånger i listan (för att den inlagda bilden visade två skalbaggar?) och tog utan pardon bort den ena noteringen.
Detta gjorde nu inte så mycket, eftersom Mimocagosima hur man än räknade blev den tvåtusende förstagångsillustrerade artikeln att listas på vår tävlingssida! Grattis! När dagen var till ända hade våra tävlande samlat ihop hela 2 087 numrerade artiklar, varav 535 bara under denna superfredag.
10 av 13 tävlande var i farten under fredagen. När dagen var över var Josve05a fortfarande i en mycket knapp ledning över Ulkl (Har de månne spänt en draglina mellan fordonen?). Skivsamlare hade närmat sig de båda kombattanterna i täten, medan Ettrig tillfälligt hamnat något på efterkälken (dålig sikt pga. alla skalbaggssvärmarna?).
Men det är fortfarande små avstånd. Inte heller Utopiantos på sin femteplats har gett upp kampen om tätpositionerna utan kämpar träget vidare med hjälp av kungabröllop och halvdana typer. Övriga kombattanter är distanserade och gör sina stordåd lite i skymundan. Nu är det helg, men känner jag det här illustra sällskapet rätt är arbetsveckan långtifrån slut…
Svart spatelstjärtsskata – hjälp i bekämpandet av skalbaggssvärmar?
Svart spatelstjärtsskata – hjälp i bekämpandet av skalbaggssvärmar?
  • Lördag: Undertecknad somnade tyvärr i natt över lördagsrapporten – skäms på mig! – och diverse Wikipedia-artiklar i olika öppna fönster. Det blev en lång och intensiv lördag även för våra tävlande, vilka innan dagen var till ända utökats med Silltruten (varmt välkommen!). Större delen av startfältet hade ägnat sig åt en riktig arbetslördag, något som resulterat i ett nytt och glänsade dagsrekord på 724 förstagångsillustrerade artiklar! Detta var nästan 200 mer än under "superfredagen", så hur jag ska benämna den här lördagen övergår mitt förstånd. Vi har numera inte bara sprängt 2000-vallen utan även hamnat med nästa tusental inom synhåll.
Ute på banan var ställningen vid midnatt fortsatt rafflande. På något sätt hade Ettrig lyckats sno åt sig "draglinan" från Ulkl, för nu var det denne som befann sig ett par bildäc… jag menar… bilder från ledande Josve05a. Tydligen hade Ettrig lärt sig hur man får bukt med skalbaggssvärmarna (Bestod lösningen i att anlita en orm? Hade Silltrutens kompanjoner börjat kalasa på insekterna?). Ulkl hade orsak att hålla blicken fästad i backspegeln, eftersom även fjärdeplacerade Skivsamlare var framme och nosade Ulkl i bakhjulen (assisterad av en världsmästare). Utopiantos kämpade på femte plats på i splendid isolation, men med tanke på tidigare dagars omkastningar vågar jag inte längre säga något om något. Nykomlingen Silltruten hade ju under dagen redan kammat åt sig en välförtjänt lila rosett.
Nu kan vi börja räkna ner timmarna innan målgång. Var någonstans befinner vi oss när allt dammet väl lagt sig?
Severomorsk, året då staden inte var stängd
Severomorsk, året då staden inte var stängd
  • Söndag och slutrapport: Avslutningsdagen bjöd inte på mindre dramatik än någon tidigare dag. Var ska vi börja? Kanske med det enda vi inte lyckades med – att bräcka antalet deltagare under de här illustrationsracen. 14 deltagare är samma som år 2013. Då lyckades man å andra sidan bara illustrera 309 artiklar. Den här gången klarade vi av motsvarande under måndagen…
Söndagen bjöd på 619 illustrerade artiklar, och det var nio tävlande ute på banan, i kamp med eller mot paddor, kyrkspiror, fula fiskar, fina fasaner, örlogsfartyg och annat oknytt. Allt som allt lyckades startfältet under sju dagars tid beta av 3430 artiklar – oräknat de artiklar där bildbehovsmallen låg kvar i onödan. 3430 artiklar som fick sin första riktiga bild… det tror jag ingen av de tävlande – inte ens Deryni – kunnat gissa när veckan startade.
Den som sprängde målsnöret först? Jo, det var faktiskt Skivsamlare, som under söndagen på egen hand illustrerade 374 (!) artiklar, rundade hela tättrion och för säkerhets skull lade dem bakom sig med marginal. Tvåa blev Ettrig, som inte hade lika god nytta av sin "draglina" som förväntat. Både Ettrig och Ulkl lyckades på sluttampen passera Josve05a, som redan ett dygn tidigare avvikit från banan för att plocka svamp. En något oväntad taktik som inte gav full utdelning… Därefter kom Utopiantos in i mål på femte plats, före en ända in i slutet kämpande K9re11. Silltruten nådde trots sin sena start en fin sjundeplats, och även flera av fordonen i kön gjorde bra insatser under avslutningsdagen. Till slut var det bara Nordelch som inte lyckades erövra en poängrosett, men hen är å andra sidan tävlingsansvarig den här veckan. Så det är ursäktat.
Jag kan notera att det arrangeras veckotävlingar både denna och de två kommande veckorna, i helt andra ämnen dessutom. Så det rör på sig här i sommarvärmen. Nä, nu ska jag avsluta den här rapporten. Solen går snart upp, och jag tänker börja dagen med en tårtbit. Vilken bit vill du själv ha?
Tävlingsledaren bjuder på tårta på diskussionssidan – skynda dit!
De tävlande har gått i mål!

Illustreringsrace 7[redigera | redigera wikitext]

En bild säger mer än tusen ord, sägs det ju. Och det stämmer nog. En välillustrerad artikel blir mycket mer lättförståelig och pedagogisk. Idag finns det många artiklar på Wikipedia som helt saknar bilder, vilket är synd. I den här tävlingen ska vi försöka illustrera så många artiklar som möjligt på en vecka!

Tävlingen har hållits sex gånger tidigare: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 och 2015. I vintras illustrerade vi 307 artiklar och ifjol 323 stycken. Hur många klarar vi av den här veckan? Det återstår att se!

Tävlingsfakta[redigera | redigera wikitext]

  • Tävlingsledare är Paracel63
  • Ingen föranmälan behövs. Det är bara att lägga till ditt användarnamn i listan nedan (i alfabetisk ordning) när som helst under tävlingen.
  • Vinnaren är den användare som har mest poäng söndagen den 19 juli 2015 kl. 23:59:59. Alla räknar sina poäng själva.
  • Vinnaren kommer att erhålla den orangefärgade rosetten. Glöm dock inte att alla bidrag är minst lika viktiga!
  • Övriga deltagare som samlar ihop 200 poäng eller mer kommer att få .
  • Övriga deltagare som samlar ihop 100 poäng eller mer kommer att få .

Poängräkning[redigera | redigera wikitext]

  • 5 poäng för infogande av bild i artikel som saknar bild (grundförutsättning). Du får poäng även om artikeln tidigare haft kartor/diagram/enkel grafik (eller uppenbart felaktiga bilder: exempel) som enda bilder. Du får inte poäng för illustrerande av artikel som du skapat under tävlingsveckan.[a] Däremot får du poäng för att illustrera alla andras nya artiklar.
  • + 5 poäng om du lagat en artikel som förstörts av den ondskefulla (men nödvändiga) roboten CommonsDelinker (och därför blivit bildlös).
  • + 5 poäng om du själv har laddat upp bilden till Commons med korrekt licensinformation under tävlingsveckan. En egenuppladdad bild kan givetvis användas som första bild i flera artiklar, och för varje gång delas extrapoängen ut.
  • + 10 poäng om bildtillägget gjort att artikeln tagits bort ur Illustrationsbehov, alltså att mallen samtidigt tagits bort ur artikeln.
  • OBS! Om artikeln felaktigt varit mallad som Illustrationsbehov (= där finns redan minst en bild) får du ändå 10 poäng för att ta bort mallen men ingen 5-poängare för inläggning av bild.

Kommentarer[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ Meningen är att undvika "taktiskt" skapande av bristfälliga artiklar som först senare får sin första illustration.
  • Kolla på andra språkversioner av Wikipedia (och på Commons) efter passande bilder!
  • Om du hittar en fri bild lokalt på någon annan språkversion av Wikipedia och laddar upp den på Commons ger det extrapoäng, tänk på det!
  • Du kan hitta fria bilder på Flickr genom att välja all Creative Commons till vänster om safesearch on/off. Här. Ladda upp den på Commons via detta formulär.
  • coordwithoutpic ger förslag på platser som saknar bilder. OBS! Sidan uppdaterades senast i juni 2015, varför sidan kanske inte längre stämmer till hundra procent ... (...och än värre, inte får med sådana där koordinaterna är inbakade i (vissa?) andra mallar, varför de flesta sjöartiklar saknas...)
  • Kontrollera ordentligt att motivet verkligen stämmer med artikeln. Bara för att det är samma namn på bilden och artikeln, behöver det inte vara rätt motiv.
  • (ny) Här länkas till listor med artartiklar som saknar bild.

Deltagare och slutresultat[redigera | redigera wikitext]

Slutställning
Plac. Tävlande Poäng Bild 1-art. Utmärkelser
1 Skivsamlare 4775 816 Vinnarens prisInsatsrosetten
2 Ettrig 3500 684 AndraprisetInsatsrosetten
3 Ulkl 3360 645 TredjeprisetInsatsrosetten
4 Josve05a 3315 549 Kanske en egen tårta passar bättre?
5 Utopiantos 1775 169 FemteprisetInsatsrosetten
6 K9re11 1200 240 SjätteprisetInsatsrosetten
7 Silltruten 605 110 Insatsrosetten
8 Deryni 430 64 Insatsrosetten
9 Allexim 335 61 Insatsrosetten
10 Nac Mac Chrome 320 33 Insatsrosetten
11 Averater 250 20 Insatsrosetten
12 Hangsna 210 21 Extra rosett pga. endast egenuppladdade bilder! Donerad av Josve05a.
13 Philip Folkesson 100 17 Insatsrosetten
14 Nordelch 5 1 Insatsrosetten
Summa 20180 3430[a] 26
  1. ^ Alla tidigare tävlingsupplagor fick sammanräknat ihop 2830 artiklar. 3420 artiklar är i skrivande stund 1,74 promille av alla artiklar på svwp.


9. Allexim 335p Insatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  • Leif Skiöld (felaktigt mallad Illustrationsbehov-svensk idrottare) 10p
  1. Hannes Hafstein, 5p
  2. Einar Arnórsson, 5p5
  3. Jón Magnússon, 5p
  4. Hermann Jónasson,(bild + robotlagad) 5p + 5p = 10p
  5. Bjarni Benediktsson (statsminister), 5p
  6. Islands ytterpunkter, 5p
  7. Austurland, (bildgalleri; fyra bilder) 5p
  8. Hoyvík, 5p
  9. Eysturoy, (bildgalleri; fyra bilder) 5p
  10. Norðoyar, 5p
  11. Fugloy, (bildgalleri; sju bilder) 5p
  12. Stapi odde, 5p
  13. Viðoy, 5p
  14. Svínoy, (bildgalleri; fyra bilder) 5p
  15. Kalsoy, (bildgalleri; fyra bilder) 5p
  16. Húsars kommun, 5p
  17. Argir, 5p
  18. Eysturtindur, 5p
  19. Gráfelli, 5p
  20. Grímr Kamban, 5p
  21. Färingasagan, 5p
  22. Allting, 5p
  23. Nordatlanten, 5p
  24. Skorradalshreppur, 5p
  25. Svalbarðsstrandarhreppur, 5p
  26. Grýtubakkahreppur, 5p
  27. Hvalfjarðarsveit, 5p
  28. Ísafjarðarbær, 5p
  29. Ísafjarðardjúp
  30. Delčevo, 5p
  31. Demir Kapija, 5p
  32. Gevgelija, 5p
  33. Kavadarci, 5p
  34. Kumanovo, 5p
  35. Makedonski Brod, 5p
  36. Pehčevo, 5p
  37. Štip, 5p
  38. Strumica, 5p
  39. Sveti Nikole, 5p
  40. Tetovo, 5p
  41. Bitola, 5p
  42. Finanskrisen på Island 2008, 5p
  43. Inge Krokrygg, (bild införd + illustrationsbehov borttagen) 5p + 10p
  44. Sigurd Munn, 5p
  45. Viðareiðis kommun, 5p
  46. Tróndur í Gøtu, 5p
  47. Vite Krist, 5p
  48. Knúkur, Mykines, 5p
  49. Hirtshals–Seyðisfjörður, 5p
  50. Gáshólmur, 5p
  51. Venezuelas förenade socialistiska parti, 5p
  52. Medea (pjäs), 5p
  53. Sverre Sigurdsson, 5p
  54. Håkon Sverresson, 5p
  55. Håkon Herdebrei, (bild införd + illustrationsbehov borttagen) 5p + 10p
  56. Filippus Simonsson, 5p
  57. Inge Bårdsson, 5p
  58. Skoglar-Toste, 5p
  59. Breiðafjörður, 5p
  60. Skagafjörður, 5p
  61. Skjálfandi, 5p

11. Averater, 250 poäng Insatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. S A Hedlunds park bild, uppladdad, illustrationsbehov = 20 p
  2. Echinopsis chrysantha bild, uppladdad = 10 p
    Dendrobium densifolium bild, uppladdad = 10 p
  3. Dendrobium fugax bild, uppladdad = 10 p
  4. Campanula cashmeriana bild, uppladdad = 10 p
  5. Astragalus donianus bild, uppladdad = 10 p
  6. Viola pachyrrhiza bild, uppladdad = 10 p
  7. Amorphophallus excentricus bild, uppladdad = 10 p
  8. Coelogyne flexuosa bild, uppladdad = 10 p
  9. Potentilla detommasii bild, uppladdad = 10 p
  10. Stephania venosa bild, uppladdad = 10 p
  11. Allium regelii bild, uppladdad = 10 p
  12. Dianthus engleri bild, uppladdad = 10 p
  13. Sandöns naturreservat bild, uppladdad, illustrationsbehov = 20 p
  14. Hasselösund bild, uppladdad = 10 p
  15. Klevekilens naturreservat bild, uppladdad, illustrationsbehov = 20 p
  16. Hovenäset bild, uppladdad = 10 p
  17. Hovenäsets kapell bild, uppladdad, illustrationsbehov = 20 p
  18. Bua hed bild, uppladdad, illustrationsbehov = 20 p
  19. Kastad kulle bild, uppladdad = 10 p
  20. Ösbyträsk bild, uppladdad = 10 p

8. Deryni 430 p Insatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. 193 (lok) (bild 1, artikeln listad som Illustrationsbehov) = 5 + 10 = 15 p
  2. Halldór Ásgrímsson (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  3. Lista över Islands statsministrar (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  4. Roy Wood (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  5. Khloé Kardashian (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  6. Hooters (restaurang) (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  7. Bernhard av Montjoux (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  8. Gare de Marne-la-Vallée - Chessy (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  9. Patrick Macnee (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  10. Stepan Poltorak (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  11. Leduån (bild 1, egen bild) = 5 + 5 = 10 p
  12. Olofsfors bruk (bild 1) = 5 p
  13. Internationella teleunionen (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  14. Patrick Macnee (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  15. Alt Camp (bild 1) = 5 p
  16. Alt Empordà (bild 1) = 5 p
  17. Alt Penedès (bild 1) = 5 p
  18. Alt Urgell (bild 1) = 5 p
  19. Alta Ribagorça (bild 1) = 5 p
  20. Anoia (bild 1) = 5 p
  21. Bages (comarca) (bild 1) = 5 p
  22. Baix Camp (bild 1) = 5 p
  23. Baix Ebre (bild 1) = 5 p
  24. Baix Empordà (bild 1) = 5 p
  25. Baix Llobregat (bild 1) = 5 p
  26. Baix Penedès (bild 1) = 5 p
  27. Barcelonès (bild 1) = 5 p
  28. Berguedà (bild 1) = 5 p
  29. Cerdanya (bild 1) = 5 p
  30. Conca de Barberà (bild 1) = 5 p
  31. Garraf (bild 1) = 5 p
  32. Garrigues, Katalonien (bild 1) = 5 p
  33. Garrotxa (bild 1) = 5 p
  34. Gironès (bild 1) = 5 p
  35. Nyåker (bild 1-3, egen bild) = 5 + 5 = 10 p
  36. Nyåkers kyrka (bild 1, egen bild, illustrationsbehov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  37. Nyåkerssjön (bild 1, egen bild) = 5 + 5 = 10 p
  38. Maresme (bild 1) = 5 p
  39. Montsià (bild 1) = 5 p
  40. Noguera (bild 1) = 5 p
  41. Osona (bild 1) = 5 p
  42. Pallars Jussà (bild 1) = 5 p
  43. Pallars Sobirà (bild 1) = 5 p
  44. Pla de l'Estany (bild 1) = 5 p
  45. Pla d'Urgell (bild 1) = 5 p
  46. Priorat (bild 1) = 5 p
  47. Ribera d'Ebre (bild 1) = 5 p
  48. Ripollès (bild 1) = 5 p
  49. Segarra (bild 1) = 5 p
  50. Segrià (bild 1) = 5 p
  51. Selva (bild 1) = 5 p
  52. Solsonès (bild 1) = 5 p
  53. Terra Alta (bild 1) = 5 p
  54. Urgell (bild 1) = 5 p
  55. Val d'Aran (bild 1) = 5 p
  56. Vallès Occidental (bild 1) = 5 p
  57. Vallès Oriental (bild 1) = 5 p
  58. Orrbölessjön (bild 1, egen bild) = 5 + 5 = 10 p
  59. Sunnansjön, Ångermanland (bild 1, egen bild) = 5 + 5 = 10 p
  60. Ledusjön (bild 1, egen bild) = 5 + 5 = 10 p
  61. Kommuner i Tarragonaprovinsen (bild 1) = 5 p
  62. Kommuner i Lleidaprovinsen (bild 1) = 5 p
  63. Kommuner i Gironaprovinsen (bild 1) = 5 p
  64. Kommuner i Barcelonaprovinsen (bild 1) = 5 p

2. Ettrig 3500 p AndraprisetInsatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. Polyphylla occidentalis ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  2. Spissistilus festina ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  3. Spissistilus festina ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  4. Neodiprion excitans ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  5. Reticulitermes virginicus ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  6. Kolstybb ( bild 1, illustrationsbehom) = 5 + 10 = 15 p
  7. Monocesta coryli ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  8. Neodiprion lecontei ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  9. Coeloides pissodis ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  10. Coeloides ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  11. Cimbex americana ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  12. Atanycolus comosifrons ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  13. Atanycolus ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  14. Cenocoelius nigrisoma ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  15. Cenocoelius ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  16. Scoloposcelis flavicornis ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  17. Scoloposcelis ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  18. Iridopsis larvaria ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  19. Iridopsis ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  20. Itoplectis conquisitor ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  21. Itoplectis ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  22. Itoplectis alternans ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  23. Tetragonocephala flava ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  24. Buprestis lineata ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  25. Toumeyella ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  26. Toumeyella liriodendri ( bild 1, uppladdad ) = 5 + 5 = 10 p
  27. Toumeyella parvicornis ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  28. Zelus longipes ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  29. Abryna regispetri ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  30. Acalolepta fuscosericea ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  31. Acalolepta speciosa ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  32. Acalolepta sumatrana ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  33. Achthophora tristis ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  34. Acmocera flavoguttata ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  35. Acmocera inermis ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  36. Acmocera ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  37. Acronia pretiosa ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  38. Acronia ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  39. Acronioglenea besucheti ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  40. Hemadius oenochrous ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  41. Agallissus melaniodes ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  42. Agallissus ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  43. Agelasta albomaculata ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  44. Agelasta ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  45. Agelasta imogenae ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  46. Agelasta lacteospreta ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  47. Agelasta ocellifera ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  48. Agnia ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  49. Agnia bakeri ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  50. Agnia clara ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  51. Agnia fasciata ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  52. Agnia pubescens ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  53. Agnia pulchra ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  54. Aliboron ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  55. Aliboron bukidnoni ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  56. Allotraeus ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  57. Allotraeus rufescens ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  58. Anamera ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  59. Anamera alboguttata ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  60. Anancylus ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  61. Anancylus mindanaonis ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  62. Anatragus ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  63. Anatragus ornatus ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  64. Anatragus pulchellus ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  65. Aneflus ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  66. Anisocerus ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  67. Anisocerus stellatus ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  68. Anoplophora albopicta ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  69. Anoplophora amoena ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  70. Anoplophora asuanga ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  71. Anoplophora beryllina ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  72. Anoplophora graafi ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  73. Anoplophora horsfieldii ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  74. Anoplophora longehirsuta ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  75. Aphrodisium ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  76. Aphrodisium semignitum ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  77. Apriona ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  78. Apriona aphetor ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  79. Apriona germarii ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  80. Apriona japonica ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  81. Apriona rixator ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  82. Aprophata ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  83. Aprophata eximia ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  84. Aprophata eximioides ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  85. Aprophata notha ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  86. Aprophata ruficollis ( bild 1 ) = 5 p
  87. Aprophata semperi ( bild 1 ) = 5 p
  88. Archidice ( bild 1 ) = 5 p
  89. Archidice castelnaudi ( bild 1 ) = 5 p
  90. Arctolamia ( bild 1 ) = 5 p
  91. Arctolamia fruhstorferi ( bild 1 ) = 5 p
  92. Aristobia ( bild 1 ) = 5 = 5 p
  93. Aristobia hispida ( bild 1 ) = 5 p
  94. Aristobia pallida ( bild 1 ) = 5 p
  95. Aristobia umbrosa ( bild 1 ) = 5 p
  96. Armatosterna ( bild 1 ) = 5 p
  97. Armatosterna buquetiana ( bild 1 ) = 5 p
  98. Armatosterna spinifera ( bild 1 ) = 5 p
  99. Asmedia flavofasciata ( bild 1 ) = 5 p
  100. Astathes ( bild 1 ) = 5 p
  101. Astathes levis ( bild 1 ) = 5 p
  102. Atrypanius ( bild 1 ) = 5 p
  103. Atrypanius conspersus ( bild 1 ) = 5 p
  104. Bangalaia ( bild 1 ) = 5 p
  105. Bangalaia ocellata ( bild 1 ) = 5 p
  106. Batocera celebiana ( bild 1 ) = 5 p
  107. Batocera parryi ( bild 1 ) = 5 p
  108. Batocera wyliei ( bild 1 ) = 5 p
  109. Blepephaeus ( bild 1 ) = 5 p
  110. Blepephaeus agenor ( bild 1 ) = 5 p
  111. Blepephaeus irregularis ( bild 1 ) = 5 p
  112. Blepephaeus sumatrensis ( bild 1 ) = 5 p
  113. Bolbotritus ( bild 1 ) = 5 p
  114. Bolbotritus bainesi ( bild 1 ) = 5 p
  115. Bumetopia ( bild 1 ) = 5 p
  116. Bumetopia bilinea ( bild 1 ) = 5 p
  117. Bumetopia intermedia ( bild 1 ) = 5 p
  118. Cacia ( bild 1 ) = 5 p
  119. Cacia marionae ( bild 1 ) = 5 p
  120. Cacia melanopsis ( bild 1 ) = 5 p
  121. Cacia nigricollis ( bild 1 ) = 5 p
  122. Cacia parumpunctata ( bild 1 ) = 5 p
  123. Cacia vermiculata ( bild 1 ) = 5 p
  124. Callimation ( bild 1 ) = 5 p
  125. Callimation venustum ( bild 1 ) = 5 p
  126. Callimetopus albatus ( bild 1 ) = 5 p
  127. Callimetopus capito ( bild 1 ) = 5 p
  128. Callimetopus cynthia ( bild 1 ) = 5 p
  129. Callimetopus gloriosus ( bild 1 ) = 5 p
  130. Callimetopus irroratus ( bild 1 ) = 5 p
  131. Callimetopus laterivitta ( bild 1 ) = 5 p
  132. Callimetopus longicollis ( bild 1 ) = 5 p
  133. Callimetopus ornatus ( bild 1 ) = 5 p
  134. Callimetopus panayanus ( bild 1 ) = 5 p
  135. Callimetopus rhombifer ( bild 1 ) = 5 p
  136. Callimetopus siargaonus ( bild 1 ) = 5 p
  137. Callimetopus superbus ( bild 1 ) = 5 p
  138. Callimetopus tagalus ( bild 1 ) = 5 p
  139. Callimetopus variolosus ( bild 1 ) = 5 p
  140. Orthomegas ( bild 1 ) = 5 p
  141. Orthomegas jaspideum ( bild 1 ) = 5 p
  142. Callisphyris ( bild 1 ) = 5 p
  143. Callisphyris molorchoides ( bild 1 ) = 5 p
  144. Calothyrza ( bild 1 ) = 5 p
  145. Calothyrza pauli ( bild 1 ) = 5 p
  146. Celosterna ( bild 1 ) = 5 p
  147. Celosterna pulchellator ( bild 1 ) = 5 p
  148. Celosterna scabrator ( bild 1 ) = 5 p
  149. Celosterna stolzi ( bild 1 ) = 5 p
  150. Cereopsius ( bild 1 ) = 5 p
  151. Cereopsius alboguttatus ( bild 1 ) = 5 p
  152. Cereopsius arbiter ( bild 1 ) = 5 p
  153. Cereopsius aureomaculatus ( bild 1 ) = 5 p
  154. Cereopsius cabigasi ( bild 1 ) = 5 p
  155. Cereopsius luctor ( bild 1 ) = 5 p
  156. Cereopsius luhuanus ( bild 1 ) = 5 p
  157. Cereopsius praetorius ( bild 1 ) = 5 p
  158. Ceroplesis aestuans ( bild 1 ) = 5 p
  159. Ceroplesis calabarica ( bild 1 ) = 5 p
  160. Ceroplesis conradti ( bild 1 ) = 5 p
  161. Ceroplesis molator ( bild 1 ) = 5 p
  162. Ceroplesis rubrocincta ( bild 1 ) = 5 p
  163. Chalastinus ( bild 1 ) = 5 p
  164. Chariesthes ( bild 1 ) = 5 p
  165. Chariesthes antennata ( bild 1 ) = 5 p
  166. Chariesthes richteri ( bild 1 ) = 5 p
  167. Chelidonium ( bild 1 ) = 5 p
  168. Cheloderus ( bild 1 ) = 5 p
  169. Cheloderus childrenii ( bild 1 ) = 5 p
  170. Chenoderus ( bild 1 ) = 5 p
  171. Chenoderus bicolor ( bild 1 ) = 5 p
  172. Anaglyptus ( bild 1 ) = 5 p
  173. Rabidosa ( bild 1 ) = 5 p
  174. Rabidosa punctulata ( bild 1 ) = 5 p
  175. Rachispoda ( bild 1 ) = 5 p
  176. Rachispoda limosa ( bild 1 ) = 5 p
  177. Radiärstrimmig venusmussla ( bild 1 ) = 5 p
  178. Timoclea ( bild 1 ) = 5 p
  179. Radulinus asprellus ( bild 1 ) = 5 p
  180. Rafflesia tuan-mudae ( bild 1 ) = 5 p
  181. Raggsnabblöpare ( bild 1 ) = 5 p
  182. Raghuva ( bild 1 ) = 5 p
  183. Raghuva cana ( bild 1 ) = 5 p
  184. Raiamas senegalensis ( bild 1 ) = 5 p
  185. Raja (djur) ( bild 1 ) = 5 p
  186. Raja maderensis ( bild 1 ) = 5 p
  187. Raja rhina ( bild 1 ) = 5 p
  188. Raja texana ( bild 1 ) = 5 p
  189. Rajasaurus ( bild 1 ) = 5 p
  190. Chloridolum ( bild 1 ) = 5 p
  191. Chloridolum klaesii ( bild 1 ) = 5 p
  192. Choeromorpha ( bild 1 ) = 5 p
  193. Choeromorpha amica ( bild 1 ) = 5 p
  194. Choeromorpha mystica ( bild 1 ) = 5 p
  195. Choeromorpha panagensis ( bild 1 ) = 5 p
  196. Choeromorpha sulphurea ( bild 1 ) = 5 p
  197. Choeromorpha trifasciata ( bild 1 ) = 5 p
  198. Choeromorpha violaceicornis ( bild 1 ) = 5 p
  199. Choeromorpha wallacei ( bild 1 ) = 5 p
  200. Chrysolina caerulans ( bild 1 ) = 5 p
  201. Chrysoprasis ( bild 1 ) = 5 p
  202. Cipriscola fasciata ( bild 1 ) = 5 p
  203. Cochliopalpus ( bild 1 ) = 5 p
  204. Cochliopalpus catherina ( bild 1 ) = 5 p
  205. Cochliopalpus suturalis ( bild 1 ) = 5 p
  206. Coenopoeus ( bild 1 ) = 5 p
  207. Coenopoeus palmeri ( bild 1 ) = 5 p
  208. Colobothea ( bild 1 ) = 5 p
  209. Colobothea bicuspidata ( bild 1 ) = 5 p
  210. Colobothea cassandra ( bild 1 ) = 5 p
  211. Colobothea naevigera ( bild 1 ) = 5 p
  212. Combe brianus ( bild 1 ) = 5 p
  213. Compsocerus ( bild 1 ) = 5 p
  214. Compsocerus violaceus ( bild 1 ) = 5 p
  215. Coptops ( bild 1 ) = 5 p
  216. Cordylomera ( bild 1 ) = 5 p
  217. Cordylomera elegans ( bild 1 ) = 5 p
  218. Cordylomera schonherrii ( bild 1 ) = 5 p
  219. Cremnosterna ( bild 1 ) = 5 p
  220. Cremnosterna carissima ( bild 1 ) = 5 p
  221. Crossotus ( bild 1 ) = 5 p
  222. Crossotus plumicornis ( bild 1 ) = 5 p
  223. Hesthesis ( bild 1 ) = 5 p
  224. Piesarthrius ( bild 1 ) = 5 p
  225. Piesarthrius marginellus ( bild 1 ) = 5 p
  226. Cymatura ( bild 1 ) = 5 p
  227. Cymatura fasciata ( bild 1 ) = 5 p
  228. Cymatura mechowi ( bild 1 ) = 5 p
  229. Cyriopalus ( bild 1 ) = 5 p
  230. Cyriotasiastes rhetenor ( bild 1 ) = 5 p
  231. Deliathis ( bild 1 ) = 5 p
  232. Deliathis nivea ( bild 1 ) = 5 p
  233. Demagogus larvatus ( bild 1 ) = 5 p
  234. Dicelosternus corallinus ( bild 1 ) = 5 p
  235. Dichostates ( bild 1 ) = 5 p
  236. Dichostates lignarius ( bild 1 ) = 5 p
  237. Diploschema ( bild 1 ) = 5 p
  238. Diploschema weyrauchi ( bild 1 ) = 5 p
  239. Dirphya ( bild 1 ) = 5 p
  240. Dirphya gigantea ( bild 1 ) = 5 p
  241. Discopus ( bild 1 ) = 5 p
  242. Discopus princeps ( bild 1 ) = 5 p
  243. Discopus spectabilis ( bild 1 ) = 5 p
  244. Doesburgia celebiana ( bild 1 ) = 5 p
  245. Doliops ( bild 1 ) = 5 p
  246. Doliops geometrica ( bild 1 ) = 5 p
  247. Doliops duodecimpunctata ( bild 1 ) = 5 p
  248. Doliops ligata ( bild 1 ) = 5 p
  249. Doliops magnifica ( bild 1 ) = 5 p
  250. Dorcacerus barbatus ( bild 1 ) = 5 p
  251. Dubianella ( bild 1 ) = 5 p
  252. Dubianella podanyi ( bild 1 ) = 5 p
  253. Eleanor medici ( bild 1 ) = 5 p
  254. Embrikstrandia ( bild 1 ) = 5 p
  255. Embrikstrandia vivesi ( bild 1 ) = 5 p
  256. Embrikstrandia unifasciata ( bild 1 ) = 5 p
  257. Enaretta ( bild 1 ) = 5 p
  258. Enaretta conifera ( bild 1 ) = 5 p
  259. Epepeotes ambigenus ( bild 1 ) = 5 p
  260. Epepeotes meleagris ( bild 1 ) = 5 p
  261. Epidichostates molossus ( bild 1 ) = 5 p
  262. Erythrus ( bild 1 ) = 5 p
  263. Erythrus gilvellus ( bild 1 ) = 5 p
  264. Eulitopus ( bild 1 ) = 5 p
  265. Eunidia ( bild 1 ) = 5 p
  266. Eunidia euzonata ( bild 1 ) = 5 p
  267. Eunidia guttulata ( bild 1 ) = 5 p
  268. Eupromus ( bild 1 ) = 5 p
  269. Eupromus ruber ( bild 1 ) = 5 p
  270. Eupromus laosensis ( bild 1 ) = 5 p
  271. Euryclelia cardinalis ( bild 1 ) = 5 p
  272. Eurymerus eburioides ( bild 1 ) = 5 p
  273. Euryphagus lundii ( bild 1 ) = 5 p
  274. Eutaenia ( bild 1 ) = 5 p
  275. Eutaenia tanoni ( bild 1 ) = 5 p
  276. Exalphus ( bild 1 ) = 5 p
  277. Exalphus biannulatus ( bild 1 ) = 5 p
  278. Exalphus malleri ( bild 1 ) = 5 p
  279. Graciella epipleuralis ( bild 1 ) = 5 p
  280. Frea ( bild 1 ) = 5 p
  281. Frea basalis ( bild 1 ) = 5 p
  282. Frea haroldi ( bild 1 ) = 5 p
  283. Frea maculicornis ( bild 1 ) = 5 p
  284. Sphaenothecus ( bild 1 ) = 5 p
  285. Frea mniszechii ( bild 1 ) = 5 p
  286. Freadelpha ( bild 1 ) = 5 p
  287. Freadelpha polyspila ( bild 1 ) = 5 p
  288. Freadelpha eremita ( bild 1 ) = 5 p
  289. Gaurotes ( bild 1 ) = 5 p
  290. Freadelpha amoena ( bild 1 ) = 5 p
  291. Gerania boscii ( bild 1 ) = 5 p
  292. Tithoës ( bild 1 ) = 5 p
  293. Tithoës confinis ( bild 1 ) = 5 p
  294. Glenea annuliventris ( bild 1 ) = 5 p
  295. Glenea apicepurpurata ( bild 1 ) = 5 p
  296. Glenea celestis ( bild 1 ) = 5 p
  297. Glenea celia ( bild 1 ) = 5 p
  298. Glenea citrina ( bild 1 ) = 5 p
  299. Glenea dimidiata ( bild 1 ) = 5 p
  300. Glenea elegans ( bild 1 ) = 5 p
  301. Glenea gabonica ( bild 1 ) = 5 p
  302. Glenea giraffa ( bild 1 ) = 5 p
  303. Glenea helleri ( bild 1 ) = 5 p
  304. Glenea mephisto ( bild 1 ) = 5 p
  305. Glenea pulchella ( bild 1 ) = 5 p
  306. Glenea quadriochreomaculata ( bild 1 ) = 5 p
  307. Glenea sylvia ( bild 1 ) = 5 p
  308. Glenea thomsoni ( bild 1 ) = 5 p
  309. Glenida ( bild 1 ) = 5 p
  310. Glenida puncticollis ( bild 1 ) = 5 p
  311. Gnathoenia ( bild 1 ) = 5 p
  312. Gnathoenia albomaculata ( bild 1 ) = 5 p
  313. Gnathoenia venerea ( bild 1 ) = 5 p
  314. Gnatholea ( bild 1 ) = 5 p
  315. Gnatholea subnuda ( bild 1 ) = 5 p
  316. Gnoma (djur) ( bild 1 ) = 5 p
  317. Gnoma jugalis ( bild 1 ) = 5 p
  318. Gnoma luzonicum ( bild 1 ) = 5 p
  319. Golsinda ( bild 1 ) = 5 p
  320. Golsinda corallina ( bild 1 ) = 5 p
  321. Phantasis ( bild 1 ) = 5 p
  322. Phantasis carinata ( bild 1 ) = 5 p
  323. Guitelia ( bild 1 ) = 5 p
  324. Guitelia nigrescens ( bild 1 ) = 5 p
  325. Hadromastix ( bild 1 ) = 5 p
  326. Hadromastix ruficrus ( bild 1 ) = 5 p
  327. Haplothrix ( bild 1 ) = 5 p
  328. Haplothrix rivulosus ( bild 1 ) = 5 p
  329. Hedypathes ( bild 1 ) = 5 p
  330. Hedypathes betulinus ( bild 1 ) = 5 p
  331. Hololeprus ( bild 1 ) = 5 p
  332. Hololeprus variolosus ( bild 1 ) = 5 p
  333. Homelix ( bild 1 ) = 5 p
  334. Homelix arcuatus ( bild 1 ) = 5 p
  335. Hoplistocerus ( bild 1 ) = 5 p
  336. Hoplistocerus refulgens ( bild 1 ) = 5 p
  337. Hypargyra ( bild 1 ) = 5 p
  338. Hypargyra cribripennis ( bild 1 ) = 5 p
  339. Ioësse ( bild 1 ) = 5 p
  340. Ioësse sanguinolenta ( bild 1 ) = 5 p
  341. Jamesia ( bild 1 ) = 5 p
  342. Jamesia papulenta ( bild 1 ) = 5 p
  343. Jonthodina sculptilis ( bild 1 ) = 5 p
  344. Lasiopezus ( bild 1 ) = 5 p
  345. Lasiopezus variegator ( bild 1 ) = 5 p
  346. Leptura ( bild 1 ) = 5 p
  347. Linda (djur) ( bild 1 ) = 5 p
  348. Linda annulicornis ( bild 1 ) = 5 p
  349. Lissonotus ( bild 1 ) = 5 p
  350. Lochmaeocles ( bild 1 ) = 5 p
  351. Lochmaeocles fasciatus ( bild 1 ) = 5 p
  352. Lochmaeocles pulcher ( bild 1 ) = 5 p
  353. Pixodarus ( bild 1 ) = 5 p
  354. Pixodarus exasperatus ( bild 1 ) = 5 p
  355. Macrochenus ( bild 1 ) = 5 p
  356. Macrochenus isabellinus ( bild 1 ) = 5 p
  357. Macrohammus deyrollei ( bild 1 ) = 5 p
  358. Macroleptura ( bild 1 ) = 5 p
  359. Malloderma ( bild 1 ) = 5 p
  360. Malloderma pascoei ( bild 1 ) = 5 p
  361. Mallodon downesii ( bild 1 ) = 5 p
  362. Mallonia ( bild 1 ) = 5 p
  363. Mallonia australis ( bild 1 ) = 5 p
  364. Massicus pascoei ( bild 1 ) = 5 p
  365. Massicus ( bild 1 ) = 5 p
  366. Melanopolia ( bild 1 ) = 5 p
  367. Milothris irrorata ( bild 1 ) = 5 p
  368. Mimocagosima ( bild 1 ) = 5 p
  369. Mimocagosima ochreipennis ( bild 1 ) = 5 p
  370. Mimocalothyrza bottegi ( bild 1 ) = 5 p
  371. Mimocalothyrza ( bild 1 ) = 5 p
  372. Mimocalothyrza speyeri ( bild 1 ) = 5 p
  373. Moechotypa ( bild 1 ) = 5 p
  374. Moechotypa marmorea ( bild 1 ) = 5 p
  375. Monochamus guerryi ( bild 1 ) = 5 p
  376. Monochamus pictor ( bild 1 ) = 5 p
  377. Monochamus tonkinensis ( bild 1 ) = 5 p
  378. Monochamus x-fulvum ( bild 1 ) = 5 p
  379. Navosoma luctuosum ( bild 1 ) = 5 p
  380. Nemophas forbesi ( bild 1 ) = 5 p
  381. Nemophas batoceroides ( bild 1 ) = 5 p
  382. Nemophas bicinctus ( bild 1 ) = 5 p
  383. Nemophas cyanescens ( bild 1 ) = 5 p
  384. Nemophas helleri ( bild 1 ) = 5 p
  385. Nemophas ramosi ( bild 1 ) = 5 p
  386. Nemophas rosenbergii ( bild 1 ) = 5 p
  387. Nemophas subcylindricus ( bild 1 ) = 5 p
  388. Nemophas subterrubus ( bild 1 ) = 5 p
  389. Nemophas tricolor ( bild 1 ) = 5 p
  390. Neonitocris ( bild 1 ) = 5 p
  391. Neopachystola ( bild 1 ) = 5 p
  392. Neopachystola erinaceus ( bild 1 ) = 5 p
  393. Neoplocaederus nitidipennis ( bild 1 ) = 5 p
  394. Niphona ( bild 1 ) = 5 p
  395. Niphona longesignata ( bild 1 ) = 5 p
  396. Nyctopais ( bild 1 ) = 5 p
  397. Nyctopais mysticus ( bild 1 ) = 5 p
  398. Odontolamia sellata ( bild 1 ) = 5 p
  399. Oedopeza ( bild 1 ) = 5 p
  400. Oedopeza guttigera ( bild 1 ) = 5 p
  401. Olenecamptus vittaticollis ( bild 1 ) = 5 p
  402. Olenecamptus clarus ( bild 1 ) = 5 p
  403. Omocyrius ( bild 1 ) = 5 p
  404. Omocyrius jansoni ( bild 1 ) = 5 p
  405. Oncideres quercus ( bild 1 ) = 5 p
  406. Oncideres ( bild 1 ) = 5 p
  407. Onychocerus ( bild 1 ) = 5 p
  408. Onychocerus crassus ( bild 1 ) = 5 p
  409. Pericycos ( bild 1 ) = 5 p
  410. Pericycos teragramus ( bild 1 ) = 5 p
  411. Pharsalia ( bild 1 ) = 5 p
  412. Pharsalia obliquemaculata ( bild 1 ) = 5 p
  413. Philematium festivum ( bild 1 ) = 5 p
  414. Phryneta bulbifera ( bild 1 ) = 5 p
  415. Phryneta leprosa ( bild 1 ) = 5 p
  416. Phryneta macularis ( bild 1 ) = 5 p
  417. Phryneta semirasa ( bild 1 ) = 5 p
  418. Phrynetoides ( bild 1 ) = 5 p
  419. Phrynetoides regius ( bild 1 ) = 5 p
  420. Phymasterna ( bild 1 ) = 5 p
  421. Phymasterna lacteoguttata ( bild 1 ) = 5 p
  422. Phytoecia ( bild 1 ) = 5 p
  423. Phytoecia croceipes ( bild 1 ) = 5 p
  424. Pinacosterna ( bild 1 ) = 5 p
  425. Pinacosterna mechowi ( bild 1 ) = 5 p
  426. Pinacosterna mimica ( bild 1 ) = 5 p
  427. Pinacosterna nachtigali ( bild 1 ) = 5 p
  428. Plectrodera scalator ( bild 1 ) = 5 p
  429. Plectropygus mucoreus ( bild 1 ) = 5 p
  430. Poimenesperus ( bild 1 ) = 5 p
  431. Poimenesperus thomsoni ( bild 1 ) = 5 p
  432. Polyphida monticola ( bild 1 ) = 5 p
  433. Polyphida ( bild 1 ) = 5 p
  434. Polyrhaphis ( bild 1 ) = 5 p
  435. Polyrhaphis angustata ( bild 1 ) = 5 p
  436. Polyrhaphis papulosa ( bild 1 ) = 5 p
  437. Polyrhaphis pilosa ( bild 1 ) = 5 p
  438. Polyrhaphis spinosa ( bild 1 ) = 5 p
  439. Polyzonus obtusus ( bild 1 ) = 5 p
  440. Polyzonus luteonotatus ( bild 1 ) = 5 p
  441. Prosopocera argus ( bild 1 ) = 5 p
  442. Prosopocera bipunctata ( bild 1 ) = 5 p
  443. Prosopocera callypiga ( bild 1 ) = 5 p
  444. Prosopocera cylindrica ( bild 1 ) = 5 p
  445. Prosopocera gahani ( bild 1 ) = 5 p
  446. Prosopocera lucia ( bild 1 ) = 5 p
  447. Prosopocera marshalli ( bild 1 ) = 5 p
  448. Prosopocera myops ( bild 1 ) = 5 p
  449. Prosopocera ochraceomaculata ( bild 1 ) = 5 p
  450. Prosopocera octomaculata ( bild 1 ) = 5 p
  451. Prosopocera pascoei ( bild 1 ) = 5 p
  452. Prosopocera paykullii ( bild 1 ) = 5 p
  453. Prosopocera peeli ( bild 1 ) = 5 p
  454. Prosopocera rothschildi ( bild 1 ) = 5 p
  455. Prosopocera signatifrons ( bild 1 ) = 5 p
  456. Prosopocera thomsoni ( bild 1 ) = 5 p
  457. Prothema ( bild 1 ) = 5 p
  458. Prothema signata ( bild 1 ) = 5 p
  459. Protorhopala ( bild 1 ) = 5 p
  460. Protorhopala sexnotata ( bild 1 ) = 5 p
  461. Psectrocera plumigera ( bild 1 ) = 5 p
  462. Pseudaprophata ( bild 1 ) = 5 p
  463. Pseudoechthistatus ( bild 1 ) = 5 p
  464. Pseudoechthistatus obliquefasciatus ( bild 1 ) = 5 p
  465. Sternotomis rufozonata ( bild 1 ) = 5 p
  466. Pseudonemophas versteegii ( bild 1 ) = 5 p
  467. Pterochaos nebulosus ( bild 1 ) = 5 p
  468. Pterolophia digesta ( bild 1 ) = 5 p
  469. Pterolophia vitticollis ( bild 1 ) = 5 p
  470. Ptychodes ( bild 1 ) = 5 p
  471. Ptychodes mixtus ( bild 1 ) = 5 p
  472. Rhaphidopsis ( bild 1 ) = 5 p
  473. Rhaphidopsis melaleuca ( bild 1 ) = 5 p
  474. Rosenbergia ( bild 1 ) = 5 p
  475. Rosenbergia lactiflua ( bild 1 ) = 5 p
  476. Saperda candida ( bild 1 ) = 5 p
  477. Scalenus ( bild 1 ) = 5 p
  478. Scalenus ysmaeli ( bild 1 ) = 5 p
  479. Scalenus hemipterus ( bild 1 ) = 5 p
  480. Schmidtiana heyrovskyi ( bild 1 ) = 5 p
  481. Schmidtiana ( bild 1 ) = 5 p
  482. Schmidtiana ilocana ( bild 1 ) = 5 p
  483. Schmidtiana spinicollis ( bild 1 ) = 5 p
  484. Sobarus poggei ( bild 1 ) = 5 p
  485. Spodotaenia basicornis ( bild 1 ) = 5 p
  486. Steirastoma ( bild 1 ) = 5 p
  487. Steirastoma aethiops ( bild 1 ) = 5 p
  488. Steirastoma coenosum ( bild 1 ) = 5 p
  489. Steirastoma genisspinum ( bild 1 ) = 5 p
  490. Stenaspis ( bild 1 ) = 5 p
  491. Stenaspis solitaria ( bild 1 ) = 5 p
  492. Stenophryneta variegata ( bild 1 ) = 5 p
  493. Sternacanthus undatus ( bild 1 ) = 5 p
  494. Sternotomis amabilis ( bild 1 ) = 5 p
  495. Sternotomis caillaudi ( bild 1 ) = 5 p
  496. Sternotomis callais ( bild 1 ) = 5 p
  497. Sternotomis carbonaria ( bild 1 ) = 5 p
  498. Sternotomis chrysopras ( bild 1 ) = 5 p
  499. Sternotomis fairmairei ( bild 1 ) = 5 p
  500. Sternotomis flavomaculata ( bild 1 ) = 5 p
  501. Sternotomis kuntzeni ( bild 1 ) = 5 p
  502. Sternotomis mathildae ( bild 1 ) = 5 p
  503. Sternotomis mirabilis ( bild 1 ) = 5 p
  504. Sternotomis strandi ( bild 1 ) = 5 p
  505. Sternotomis variabilis ( bild 1 ) = 5 p
  506. Sternotomis virescens ( bild 1 ) = 5 p
  507. Sthenias puncticornis ( bild 1 ) = 5 p
  508. Sthenias franciscana ( bild 1 ) = 5 p
  509. Sthenias varius ( bild 1 ) = 5 p
  510. Stibara ( bild 1 ) = 5 p
  511. Stibara nigricornis ( bild 1 ) = 5 p
  512. Stratioceros princeps ( bild 1 ) = 5 p
  513. Styliceps striatus ( bild 1 ) = 5 p
  514. Tetraopes paracomes ( bild 1 ) = 5 p
  515. Thermistis ( bild 1 ) = 5 p
  516. Thermonotus nigripennis ( bild 1 ) = 5 p
  517. Thermonotus ( bild 1 ) = 5 p
  518. Thermonotus pasteuri ( bild 1 ) = 5 p
  519. Thestus ( bild 1 ) = 5 p
  520. Thestus philippensis ( bild 1 ) = 5 p
  521. Trenetica lacrymans ( bild 1 ) = 5 p
  522. Thylactus ( bild 1 ) = 5 p
  523. Thylactus insignis ( bild 1 ) = 5 p
  524. Tigrinestola ( bild 1 ) = 5 p
  525. Tigrinestola tigrina ( bild 1 ) = 5 p
  526. Tmesisternus ochraceosignatus ( bild 1 ) = 5 p
  527. Tmesisternus lepidus ( bild 1 ) = 5 p
  528. Sulawesiella rafaelae ( bild 1 ) = 5 p
  529. Tmesisternus ruficornis ( bild 1 ) = 5 p
  530. Tmesisternus tersus ( bild 1 ) = 5 p
  531. Tragocephala jucunda ( bild 1 ) = 5 p
  532. Tragocephala nobilis ( bild 1 ) = 5 p
  533. Tragocephala crassicornis ( bild 1 ) = 5 p
  534. Tragocephala mima ( bild 1 ) = 5 p
  535. Tragocephala pretiosa ( bild 1 ) = 5 p
  536. Tragocephala morio ( bild 1 ) = 5 p
  537. Tragocephala tournieri ( bild 1 ) = 5 p
  538. Tragocephala univittipennis ( bild 1 ) = 5 p
  539. Tragon ( bild 1 ) = 5 p
  540. Tragon signaticornis ( bild 1 ) = 5 p
  541. Tragostoma imperator ( bild 1 ) = 5 p
  542. Triammatus ( bild 1 ) = 5 p
  543. Trypanidius andicola ( bild 1 ) = 5 p
  544. Triammatus chevrolati ( bild 1 ) = 5 p
  545. Trypanidius ( bild 1 ) = 5 p
  546. Utopia castelnaudii ( bild 1 ) = 5 p
  547. Xoanodera regularis ( bild 1 ) = 5 p
  548. Xoanodera striata ( bild 1 ) = 5 p
  549. Xoanodera marmorata ( bild 1 ) = 5 p
  550. Xoanodera laticornis ( bild 1 ) = 5 p
  551. Xoanodera vermiculata ( bild 1 ) = 5 p
  552. Xoanodera vitticollis ( bild 1 ) = 5 p
  553. Xystrocera ansorgei ( bild 1 ) = 5 p
  554. Zographus aulicus ( bild 1 ) = 5 p
  555. Zographus hieroglyphicus ( bild 1 ) = 5 p
  556. Zographus lineatus ( bild 1 ) = 5 p
  557. Zographus nivisparsus ( bild 1 ) = 5 p
  558. Zographus plicaticollis ( bild 1 ) = 5 p
  559. Radix ( bild 1 ) = 5 p
  560. Slobodan Rajković ( bild 1 ) = 5 p
  561. Rak fingersvamp ( bild 1 ) = 5 p
  562. Rakknivsfisk ( bild 1 ) = 5 p
  563. Ramaria acrisiccescens ( bild 1 ) = 5 p
  564. Ramaria araiospora ( bild 1 ) = 5 p
  565. Ramaria flavescens ( bild 1 ) = 5 p
  566. Ramaria rasilispora ( bild 1 ) = 5 p
  567. Ramaria rubrievanescens ( bild 1 ) = 5 p
  568. Ramaria rubripermanens ( bild 1 ) = 5 p
  569. Ramaria vinosimaculans ( bild 1 ) = 5 p
  570. Jules Pierre Rambur ( bild 1 ) = 5 p
  571. Ramburiella ( bild 1 ) = 5 p
  572. Ramonda ( bild 1 ) = 5 p
  573. Ruy Ramos ( bild 1 ) = 5 p
  574. Ramulus artemis ( bild 1 ) = 5 p
  575. Ramulus irregulariterdentatus ( bild 1 ) = 5 p
  576. Rana pseudodalmatina ( bild 1 ) = 5 p
  577. Randig bränningssabborre ( bild 1 ) = 5 p
  578. Randig hoppspindel ( bild 1 ) = 5 p
  579. Ranitomeya virolinensis ( bild 1 ) = 5 p
  580. Rapala (djur) ( bild 1 ) = 5 p
  581. Rapala abnormis ( bild 1 ) = 5 p
  582. Rapala buxaria ( bild 1 ) = 5 p
  583. Raparna ochreipennis ( bild 1 ) = 5 p
  584. Raparna ( bild 1 ) = 5 p
  585. Raphia ( bild 1 ) = 5 p
  586. Raphidia ( bild 1 ) = 5 p
  587. Rasbora daniconius ( bild 1 ) = 5 p
  588. Rasboroides vaterifloris ( bild 1 ) = 5 p
  589. Raspailia ramosa ( bild 1 ) = 5 p
  590. Raspailia ( bild 1 ) = 5 p
  591. Razisea spicata ( bild 1 ) = 5 p
  592. Razisea ( bild 1 ) = 5 p
  593. Rectipilus ( bild 1 ) = 5 p
  594. Rectipilus fasciculatus ( bild 1 ) = 5 p
  595. Rediviva longimanus ( bild 1 ) = 5 p
  596. Rediviva ( bild 1 ) = 5 p
  597. Regalecus russelii ( bild 1 ) = 5 p
  598. Reganochromis calliurus ( bild 1 ) = 5 p
  599. Duncan Regehr ( bild 1 ) = 5 p
  600. Regina (djur) ( bild 1 ) = 5 p
  601. Regina grahami ( bild 1 ) = 5 p
  602. Regnbågsinka ( bild 1 ) = 5 p
  603. Regnbågssardin ( bild 1 ) = 5 p
  604. Reichertella geniculata ( bild 1 ) = 5 p
  605. Reichertella ( bild 1 ) = 5 p
  606. Remigia conveniens ( bild 1 ) = 5 p
  607. Remora australis ( bild 1 ) = 5 p
  608. Remskivsnäcka ( bild 1 ) = 5 p
  609. Rendovaglasögonfågel ( bild 1 ) = 5 p
  610. Renocera stroblii ( bild 1 ) = 5 p
  611. Renocera ( bild 1 ) = 5 p
  612. Repomucenus ( bild 1 ) = 5 p
  613. Repomucenus calcaratus ( bild 1 ) = 5 p
  614. Restingamyrsmyg ( bild 1 ) = 5 p
  615. Restrepia aspasicensis ( bild 1 ) = 5 p
  616. Reteporella beaniana ( bild 1 ) = 5 p
  617. Retroculus lapidifer ( bild 1 ) = 5 p
  618. Retusa obtusa ( bild 1 ) = 5 p
  619. Retusa ( bild 1 ) = 5 p
  620. Revbenshuggspindel ( bild 1 ) = 5 p
  621. Haplodrassus ( bild 1 ) = 5 p
  622. Don Revie ( bild 1 ) = 5 p
  623. Rhabdamia cypselurus ( bild 1 ) = 5 p
  624. Rhabdamia gracilis ( bild 1 ) = 5 p
  625. Rhabditida ( bild 1 ) = 5 p
  626. Rhabdosargus holubi ( bild 1 ) = 5 p
  627. Rhabdosargus ( bild 1 ) = 5 p
  628. Rhabdosargus sarba ( bild 1 ) = 5 p
  629. Rhacochilus ( bild 1 ) = 5 p
  630. Rhacochilus toxotes ( bild 1 ) = 5 p
  631. Rhacophorus edentulus ( bild 1 ) = 5 p
  632. Rhacophorus viridis ( bild 1 ) = 5 p
  633. Rhadinesthes decimus ( bild 1 ) = 5 p
  634. Rhadinorhynchus ( bild 1 ) = 5 p
  635. Rhaebo guttatus ( bild 1 ) = 5 p
  636. Rhaebo ( bild 1 ) = 5 p
  637. Rhagoletis berberidis ( bild 1 ) = 5 p
  638. Rhamnophis ( bild 1 ) = 5 p
  639. Rhamnophis aethiopissa ( bild 1 ) = 5 p
  640. Rhamphichthys pantherinus ( bild 1 ) = 5 p
  641. Rhamphichthys ( bild 1 ) = 5 p
  642. Rhamphichthys rostratus ( bild 1 ) = 5 p
  643. Rhamphiophis ( bild 1 ) = 5 p
  644. Rhamphomyia atra ( bild 1 ) = 5 p
  645. Rapala xenophon ( bild 1 ) = 5 p
  646. Rapala testa ( bild 1 ) = 5 p
  647. Rapala francesca ( bild 1 ) = 5 p
  648. Rapala laima ( bild 1 ) = 5 p
  649. Rapala nicevillei ( bild 1 ) = 5 p
  650. Rapala olivia ( bild 1 ) = 5 p
  651. Rapala ranta ( bild 1 ) = 5 p
  652. Rapala rogersi ( bild 1 ) = 5 p
  653. Rapala subguttata ( bild 1 ) = 5 p
  654. Rhaphiderus spiniger ( bild 1 ) = 5 p
  655. Rhaphiderus ( bild 1 ) = 5 p
  656. Rhaphiomidas terminatus ( bild 1 ) = 5 p
  657. Rhaphipodus ( bild 1 ) = 5 p
  658. Rhaphipodus fruhstorferi ( bild 1 ) = 5 p
  659. Rhaphium commune ( bild 1 ) = 5 p
  660. Rhaphium elegantulum ( bild 1 ) = 5 p
  661. Rhaphium longicorne ( bild 1 ) = 5 p
  662. Rhaphium monotrichum ( bild 1 ) = 5 p
  663. Rhaphium riparium ( bild 1 ) = 5 p
  664. Rhene flavigera ( bild 1 ) = 5 p
  665. Rheobates ( bild 1 ) = 5 p
  666. Rhetenor texanus ( bild 1 ) = 5 p
  667. Rhinanthus mediterraneus ( bild 1 ) = 5 p
  668. Rhinecanthus rectangulus ( bild 1 ) = 5 p
  669. Rhinella abei ( bild 1 ) = 5 p
  670. Rhinella achalensis ( bild 1 ) = 5 p
  671. Rhinella achavali ( bild 1 ) = 5 p
  672. Rhinella arenarum ( bild 1 ) = 5 p
  673. Rhinella arunco ( bild 1 ) = 5 p
  674. Rhinella crucifer ( bild 1 ) = 5 p
  675. Rhinella fernandezae ( bild 1 ) = 5 p
  676. Rhinella granulosa ( bild 1 ) = 5 p
  677. Rhinella icterica ( bild 1 ) = 5 p
  678. Rhinella margaritifera ( bild 1 ) = 5 p
  679. Rhinella ornata ( bild 1 ) = 5 p
  680. Rhinella poeppigii ( bild 1 ) = 5 p
  681. Rhinella pombali ( bild 1 ) = 5 p
  682. Rhinella proboscidea ( bild 1 ) = 5 p
  683. Rhinella rubescens ( bild 1 ) = 5 p
  684. Rhinella scitula ( bild 1 ) = 5 p

12. Hangsna 210 p Extra rosett pga. endast egenuppladdade bilder! Donerad av Josve05a.[redigera | redigera wikitext]

  1. Vitträsk, Södermanland 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  2. Hålsjön (Ornö socken, Södermanland) 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  3. Lättingsträsk 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  4. Lervassaträsk 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  5. VoIF Diana 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  6. Eskilstuna Sharks 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  7. Funktionär 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  8. Sjukamp 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  9. Junioridrott 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  10. Junioreuropamästerskapen i friidrott 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  11. Idol 2014 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  12. Emil von Barth 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  13. Pioneer Corporation 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  14. Eskilstuna United DFF 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  15. IFK Eskilstuna 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  16. Eskilstuna City FK 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  17. Lista över singelettor på Heatseekerlistan 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  18. Empire Music Production 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  19. Salazar Campos 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  20. The Salazar Brothers 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))
  21. Mångkamp 10 p (bild, nyuppladdad (egentagen!))

4. Josve05a, 3 315 p Kanske en egen tårta passar bättre?[redigera | redigera wikitext]

  1. Dermea = 5 p
  2. Dialonectria = 5 p
  3. Diaporthe helianthi = 5 p
  4. Didymella = 5 p
  5. Diplocarpon = 5 p
  6. Diplotomma epipolium = 5 p
  7. Dirina = 5 p
  8. Discina = 5 p
  9. Discina melaleuca = 5 p
  10. Endocarpon petrolepideum = 5 p
  11. Enterographa = 5 p
  12. Ephebe = 5 p
  13. Epichloë festucae = 5 p
  14. Erikssonia = 5 p
  15. Erysiphe = 5 p
  16. Corallomycetella = 5 p
  17. Cordana = 5 p
  18. Cordana musae = 5 p
  19. Cordyceps gunnii = 5 p
  20. Cordycipitaceae = 5 p
  21. Cosmospora = 5 p
  22. Cryptolechia = 5 p
  23. Cryptomycina = 5 p
  24. Cucurbitaria laburni = 5 p
  25. Cyttaria darwinii = 5 p
  26. Cyttaria hariotii = 5 p
  27. Dasyscyphus = 5 p
  28. Dekkera bruxellensis = 5 p
  29. Dermatocarpon americanum = 5 p
  30. Dermatocarpon rivulorum = 5 p
  31. Ascochyta sonchi = 5 p
  32. Ascodesmidaceae = 5 p
  33. Ascodichaena rugosa = 5 p
  34. Ascosphaera apis = 5 p
  35. Aspergillus terreus = 5 p
  36. Aspergillus ustus = 5 p
  37. Aspergillus versicolor = 5 p
  38. Aspicilia cuprea = 5 p
  39. Aspicilia phaea = 5 p
  40. Bacidina = 5 p
  41. Bagliettoa = 5 p
  42. Bellemerea = 5 p
  43. Bionectria = 5 p
  44. Bionectria ochroleuca = 5 p
  45. Bionectriaceae = 5 p
  46. Blumeriella jaapii = 5 p
  47. Botrytis = 5 p
  48. Botrytis allii = 5 p
  49. Botrytis elliptica = 5 p
  50. Brigantiaea = 5 p
  51. Buellia abstracta = 5 p
  52. Buellia badia = 5 p
  53. Buellia spuria = 5 p
  54. Caloplaca ammiospila = 5 p
  55. Caloplaca aurantia = 5 p
  56. Caloplaca cirrochroa = 5 p
  57. Caloplaca ochracea = 5 p
  58. Caloscyphaceae = 5 p
  59. Camarosporium dalmaticum = 5 p
  60. Camillea = 5 p
  61. Candelariaceae = 5 p
  62. Candida tropicalis = 5 p
  63. Catolechia = 5 p
  64. Ceratocystis = 5 p
  65. Ceratocystis fimbriata = 5 p
  66. Ceratocystis platani = 5 p
  67. Cercospora = 5 p
  68. Cercospora handelii = 5 p
  69. Cercospora sojina = 5 p
  70. Chaetomiaceae = 5 p
  71. Chaetomium globosum = 5 p
  72. Chaetothiersia = 5 p
  73. Chaetothyriales = 5 p
  74. Ciboria amentacea = 5 p
  75. Ciboria rufofusca = 5 p
  76. Ciboria viridifusca = 5 p
  77. Cladonia asahinae = 5 p
  78. Cladonia grayi = 5 p
  79. Cladonia rei = 5 p
  80. Claussenomyces = 5 p
  81. Claviceps = 5 p
  82. Claviceps fusiformis = 5 p
  83. Cochliobolus carbonum = 5 p
  84. Cochliobolus lunatus = 5 p
  85. Coenogonium = 5 p
  86. Colletotrichum kahawae = 5 p
  87. Absconditella = 5 p
  88. Acarospora obnubila = 5 p
  89. Acarospora schleicheri = 5 p
  90. Acarospora socialis = 5 p
  91. Acarospora strigata = 5 p
  92. Acrocordia = 5 p
  93. Alectoria = 5 p
  94. Aleurina ferruginea = 5 p
  95. Alternaria brassicae = 5 p
  96. Alternaria radicina = 5 p
  97. Alternaria solani = 5 p
  98. Anthopsis = 5 p
  99. Anthracobia melaloma = 5 p
  100. Aphanoascus = 5 p
  101. Aphanoascus fulvescens = 5 p
  102. Apiosporina morbosa = 5 p
  103. Ascobolaceae = 5 p
  104. Ascochyta = 5 p
  105. Gastrosporium = 5 p
  106. Agnieszka Wieszczek = 5 p
  107. Aleksej Jakimenko = 5 p
  108. Alessandro Gazzi = 5 p
  109. Alexandros Margaritis = 5 p
  110. Mörkpucklig spindling = 5 p
  111. Olivbrun spindling = 5 p
  112. Rodnande spindling = 5 p
  113. Rödflockig spindling = 5 p
  114. Stor blodspindling = 5 p
  115. Stor rotskräling = 5 p
  116. Strimspindling = 5 p
  117. Strumpspindling = 5 p
  118. Svartnande spindling = 5 p
  119. Svavelspindling = 5 p
  120. Tofsspindling = 5 p
  121. Vitkransad spindling = 5 p
  122. Vitterspindling = 5 p
  123. Fagerspindling = 5 p
  124. Fjällig spindling = 5 p
  125. Glansspindling = 5 p
  126. Gulnande spindling = 5 p
  127. Gulskivig kanelspindling = 5 p
  128. Hålspindling = 5 p
  129. Juvelspindling = 5 p
  130. Kungsspindling = 5 p
  131. Kvartsspindling = 5 p
  132. Lilaspindling = 5 p
  133. Liten gallspindling = 5 p
  134. Lokspindling = 5 p
  135. Blå lökspindling = 5 p
  136. Blå slemspindling = 5 p
  137. Cinnoberspindling = 5 p
  138. Cortinarius australiensis = 5 p
  139. Cortinarius cinnamoviolaceus = 5 p
  140. Cortinarius damascenus = 5 p
  141. Cortinarius magellanicus = 5 p
  142. Cortinarius rufo-olivaceus = 5 p
  143. Doftspindling = 5 p
  144. Eldspindling = 5 p
  145. Scleroderma meridionale = 5 p
  146. Ärtröksvamp = 5 p
  147. Fjällig gelémussling = 5 p
  148. Pleurotus cornucopiae = 5 p
  149. Slöjmussling = 5 p
  150. Spadmussling = 5 p
  151. Gulbrun hartryffel = 5 p
  152. Rhizopogon occidentalis = 5 p
  153. Rhizopogon truncatus = 5 p
  154. Hebeloma candidipes = 5 p
  155. Hebeloma fastibile = 5 p
  156. Hebeloma gigaspermum = 5 p
  157. Hebeloma helodes = 5 p
  158. Hebeloma pallidoluctuosum = 5 p
  159. Hebeloma vejlense = 5 p
  160. Kakaofränskivling = 5 p
  161. Liten tårfränskivling = 5 p
  162. Stybbfränskivling = 5 p
  163. Videfränskivling = 5 p
  164. Aleurodiscus penicillatus = 5 p
  165. Apelticka = 5 p
  166. Askticka = 5 p
  167. Aurantiporus = 5 p
  168. Besk vaxskivling = 5 p
  169. Asterophora mirabilis = 5 p
  170. Astraeus = 5 p
  171. Athelia = 5 p
  172. Athelia rolfsii = 5 p
  173. Aureoboletus auriporus = 5 p
  174. Auricularia fuscosuccinea = 5 p
  175. Australoporus = 5 p
  176. Austroboletus lacunosus = 5 p
  177. Azaleasvulst = 5 p
  178. Baeospora myriadophylla = 5 p
  179. Balsamvaxskivling = 5 p
  180. Bankera = 5 p
  181. Barrvithätta = 5 p
  182. Bauerago = 5 p
  183. Beenakia = 5 p
  184. Beenakia dacostae = 5 p
  185. Bertrandia astatogala = 5 p
  186. Besk trattskivling = 5 p
  187. Bitter vaxskivling = 5 p
  188. Bittersöt tråding = 5 p
  189. Blek blåticka = 5 p
  190. Blek borstticka = 5 p
  191. Bleknopping = 5 p
  192. Amylostereaceae = 5 p
  193. Anomoloma = 5 p
  194. Aphelaria = 5 p
  195. Arachnion = 5 p
  196. Cystoderma fallax = 5 p
  197. Acanthobasidium = 5 p
  198. Acanthophysellum = 5 p
  199. Albatrellus avellaneus = 5 p
  200. Albatrellus flettii = 5 p
  201. Alloclavaria = 5 p
  202. Amaurodon = 5 p
  203. Amylocorticium = 5 p
  204. Amylocystis = 5 p
  205. Aarne Orjatsalo = 5 p
  206. Abel Bonnard = 5 p
  207. Acton Smee Ayrton = 5 p
  208. Adam Gurowski = 5 p
  209. Adolf Köster = 5 p
  210. Adrian Bailey = 5 p
  211. Myzus ornatus = 5 p
  212. Abrostola trigemina = 5 p
  213. Lordiphosa = 5 p
  214. Lordiphosa andalusiaca = 5 p
  215. Almhöstmal = 5 p
  216. Armadillidium nasatum = 5 p
  217. Korthalsella complanata = 5 p
  218. Korthalsella cylindrica = 5 p
  219. Korthalsella japonica = 5 p
  220. Korthalsella latissima = 5 p
  221. Cristenes cristatus = 5 p
  222. Coptops liturata = 5 p
  223. Coptops tetrica = 5 p
  224. Crassichroma = 5 p
  225. Crassichroma viridis = 5 p
  226. Ceroplesis signata = 5 p
  227. Chelidonium violaceimembris = 5 p
  228. Chloridolum grossepunctatum = 5 p
  229. Chloridolum semipunctatum = 5 p
  230. Chlorophorus annularis = 5 p
  231. Chlorophorus austerus = 5 p
  232. Chlorophorus durvillei = 5 p
  233. Chlorophorus mjoebergii = 5 p
  234. Chlorophorus muscifluvis = 5 p
  235. Chlorophorus praetextus = 5 p
  236. Chromalizus = 5 p
  237. Chromalizus fragrans = 5 p
  238. Closterus = 5 p
  239. Closterus oculatus = 5 p
  240. Clytocera chionospila = 5 p
  241. Cantharocnemis = 5 p
  242. Celosterna javana = 5 p
  243. Callidiellum = 5 p
  244. Callidiellum rufipennis = 5 p
  245. Callidiopis = 5 p
  246. Callipogon barbatum = 5 p
  247. Brachypteroma = 5 p
  248. Butherium erythropus = 5 p
  249. Butherium = 5 p
  250. Bellamira scalaris = 5 p
  251. Bethelium = 5 p
  252. Batocera lamondi = 5 p
  253. Batocera numitor = 5 p
  254. Batocera rubus = 5 p
  255. Batocera tigris = 5 p
  256. Araespor = 5 p
  257. Arctolamia fasciata = 5 p
  258. Aristobia horridula = 5 p
  259. Aristobia reticulator = 5 p
  260. Artelida = 5 p
  261. Artelida crinipes = 5 p
  262. Aulacopus reticulatus = 5 p
  263. Aulacotoma tenuelimbata = 5 p
  264. Anisarthron = 5 p
  265. Anisarthron barbipes = 5 p
  266. Anisorus quercus = 5 p
  267. Anoplophora zonator = 5 p
  268. Anthracocentrus = 5 p
  269. Anthracocentrus capensis = 5 p
  270. Anthribola = 5 p
  271. Anubis subobtusus = 5 p
  272. Aparescus praecox = 5 p
  273. Aphrodisium griffithii = 5 p
  274. Aphrodisium niisatoi = 5 p
  275. Apomecyna cochinchinensis = 5 p
  276. Apomecyna papuana = 5 p
  277. Andraegoidus = 5 p
  278. Andraegoidus cruentatus = 5 p
  279. Andraegoidus rufipes = 5 p
  280. Allodissus sulcatipennis = 5 p
  281. Amphirhoë = 5 p
  282. Amphirhoë decora = 5 p
  283. Agrianome = 5 p
  284. Agrianome spinicollis = 5 p
  285. Akiptera = 5 p
  286. Abryna metallica = 5 p
  287. Acalolepta bifasciata = 5 p
  288. Acanthocinus reticulatus = 5 p
  289. Achthophora = 5 p
  290. Acridoschema = 5 p
  291. Acrocyrtidus diversinotatus = 5 p
  292. Aegomorphus = 5 p
  293. Aegomorphus morrisii = 5 p
  294. Agapanthia persica = 5 p
  295. Andrena aegypticola = 5 p
  296. Andrena cressonii = 5 p
  297. Andrena distans = 5 p
  298. Andrena erigeniae = 5 p
  299. Andrena rugosa = 5 p
  300. Andrena simplex = 5 p
  301. Elseya irwini = 5 p
  302. Charaxes andara = 5 p
  303. Charaxes fabius = 5 p
  304. Charaxes laodice = 5 p
  305. Charaxes neanthes = 5 p
  306. Phyllonorycter dubitella = 5 p
  307. Sträv filtlav = 5 p
  308. Cyanopepla = 5 p
  309. Pleurothallis cardiothallis = 5 p
  310. Pleurothallis lindenii = 5 p
  311. Pleurothallis matudana = 5 p
  312. Leiocephalus macropus = 5 p
  313. Potentilla morefieldii = 5 p
  314. Solanum sandwicense = 5 p
  315. Tajgaskinn = 5 p
  316. Alstroemeria versicolor = 5 p
  317. Dianella revoluta = 5 p
  318. Eleutherodactylus atkinsi = 5 p
  319. Rytidosperma caespitosum = 5 p
  320. Lasiorhynchites cavifrons = 5 p
  321. Myrmeleon acer = 5 p
  322. Nässelkuping = 5 p
  323. Ficus cyclophylla = 5 p
  324. Epipristis nelearia = 5 p
  325. Sebastes melanostomus = 5 p
  326. Burmatörnskata = 5 p
  327. Roemeria refracta = 5 p
  328. Bolitoglossa mombachoensis = 5 p
  329. Mullus auratus = 5 p
  330. Polypremum procumbens = 5 p
  331. Dictyonema glabratum = 5 p
  332. Cyrtodactylus annulatus = 5 p
  333. Pärlglada = 5 p
  334. Dodecatheon austrofrigidum = 5 p
  335. Agnorisma bollii = 5 p
  336. Schefflera morototoni = 5 p
  337. Helicostylis tomentosa = 5 p
  338. Phaenops drummondi = 5 p
  339. Rhabdophis chrysargos = 5 p
  340. Emoia atrocostata = 5 p
  341. Ovophis monticola = 5 p
  342. Eumacroxiphus brachyurus = 5 p
  343. Amphitrite ornata = 5 p
  344. Ancistrobasis depressa = 5 p
  345. Anodonta cataracta = 5 p
  346. Antipathes dichotoma = 5 p
  347. Asthelys munda = 5 p
  348. Atrina fragilis = 5 p
  349. Atya scabra = 5 p
  350. Acantholabus = 5 p
  351. Agrothereutes abbreviatus = 5 p
  352. Agrypon anxium = 5 p
  353. Ambloplisus ornatus = 5 p
  354. Amblyjoppa = 5 p
  355. Amblyjoppa fuscipennis = 5 p
  356. Amblyjoppa proteus = 5 p
  357. Aoplus defraudator = 5 p
  358. Aoplus ochropis = 5 p
  359. Apaeleticus bellicosus = 5 p
  360. Apatetor blandus = 5 p
  361. Apsilops cinctorius = 5 p
  362. Aritranis director = 5 p
  363. Asthenolabus vitratorius = 5 p
  364. Banchus zonatus = 5 p
  365. Aegimia = 5 p
  366. Afrophisis = 5 p
  367. Hexacentrus fruhstorferi = 5 p
  368. Geostiba circellaris = 5 p
  369. Dicranomyia autumnalis = 5 p
  370. Dicranomyia mitis = 5 p
  371. Dicranomyia modesta = 5 p
  372. Chaetopteryx = 5 p
  373. Euglossa cognata = 5 p
  374. Euglossa cordata = 5 p
  375. Galeodes arabs = 5 p
  376. Galeodes blanchardi = 5 p
  377. Galeodidae = 5 p
  378. Zeria loveridgei = 5 p
  379. Perinereis rullieri = 5 p
  380. Arktisk flundra = 5 p
  381. Citharichthys arctifrons = 5 p
  382. Citharichthys macrops = 5 p
  383. Citharichthys spilopterus = 5 p
  384. Citharoides macrolepis = 5 p
  385. Citharus linguatula = 5 p
  386. Cyclopsetta chittendeni = 5 p
  387. Cynoglossus canariensis = 5 p
  388. Cynoglossus capensis = 5 p
  389. Cynoglossus cynoglossus = 5 p
  390. Cynoglossus feldmanni = 5 p
  391. Cynoglossus microlepis = 5 p
  392. Etropus microstomus = 5 p
  393. Gymnachirus texae = 5 p
  394. Hippoglossina oblonga = 5 p
  395. Paralichthys brasiliensis = 5 p
  396. Paralichthys microps = 5 p
  397. Paralichthys orbignyanus = 5 p
  398. Paralichthys squamilentus = 5 p
  399. Paraplagusia japonica = 5 p
  400. Prickig sandvar = 5 p
  401. Psettodes erumei = 5 p
  402. Pseudorhombus oculocirris = 5 p
  403. Pseudorhombus spinosus = 5 p
  404. Samariscus corallinus = 5 p
  405. Samariscus longimanus = 5 p
  406. Småvar = 5 p
  407. Syacium gunteri = 5 p
  408. Syacium papillosum = 5 p
  409. Symphurus civitatium = 5 p
  410. Symphurus marginatus = 5 p
  411. Symphurus nebulosus = 5 p
  412. Symphurus nigrescens = 5 p
  413. Symphurus piger = 5 p
  414. Symphurus pusillus = 5 p
  415. Symphurus tessellatus = 5 p
  416. Symphurus undatus = 5 p
  417. Symphurus urospilus = 5 p
  418. Thorsvar = 5 p
  419. Eilert Adelsteen Normann = 5 p
  420. Kristen Holbø = 5 p
  421. Egnasia fasciata = 5 p
  422. Egnasia mesotypa = 5 p
  423. Astictopterus abjecta = 5 p
  424. Autochton bipunctatus = 5 p
  425. Caltoris aurociliata = 5 p
  426. Coladenia agni = 5 p
  427. Ctenoptilum multiguttata = 5 p
  428. Darpa hanria = 5 p
  429. Hidari bhawani = 5 p
  430. Koruthaialos butleri = 5 p
  431. Lotongus avesta = 5 p
  432. Nyctelius nyctelius = 5 p
  433. Ochus subvittatus = 5 p
  434. Pintara pinwilli = 5 p
  435. Pyrrhochalcia iphis = 5 p
  436. Scobura cephala = 5 p
  437. Timochares ruptifasciata = 5 p
  438. Nasutitermes corniger = 5 p
  439. Ariana Afghan Airlines = 5 p
  440. TAAG Lineas Aereas de Angola = 5 p
  441. Lisa Aschan = 10 p
  442. Framus = 10 p
  443. Cryptanthus whitmanii = 10 p
  444. Progomphus obscurus = 10 p
  445. Nephrotoma pedunculata = 10 p
  446. Kanelticka = 10 p
  447. Congea tomentosa = 10 p
  448. Alypia mariposa = 10 p
  449. Carex platyphylla = 10 p
  450. Octopus maorum = 10 p
  451. Ophioderma brevispina = 10 p
  452. Ophiomorus persicus = 10 p
  453. Agave vizcainoensis = 10 p
  454. Alticka = 10 p
  455. Japalura chapaensis = 10 p
  456. Pulverticka = 10 p
  457. Coryphantha ottonis = 10 p
  458. Hinnskivling = 10 p
  459. Heliconia colgantea = 10 p
  460. Dichondra sericea = 10 p
  461. Opisthoncus polyphemus = 10 p
  462. Hemihyalea edwardsii = 10 p
  463. Hylaeus connectens = 10 p
  464. Ischyja ferrifracta = 10 p
  465. Nemausa acuticornis = 10 p
  466. Arctostaphylos densiflora = 10 p
  467. Marmorhjälmspindel = 10 p
  468. Elaeodendron laneanum = 10 p
  469. Lomatium ambiguum = 10 p
  470. Aechmea woronowii = 10 p
  471. Degmaptera mirabilis = 10 p
  472. Perenniporia ochroleuca = 10 p
  473. Scotorythra paludicola = 10 p
  474. Smilisca puma = 10 p
  475. Haworthia lockwoodii = 10 p
  476. Zygonyx torridus = 10 p
  477. Leander tenuicornis = 10 p
  478. Schippia concolor = 10 p
  479. Platanthera colemanii = 10 p
  480. Lycium deserti = 10 p
  481. Acraea atolmis = 10 p
  482. Heliconia curtispatha = 10 p
  483. Greigia pearcei = 10 p
  484. Dardanus fucosus = 10 p
  485. Creobroter meleagris = 10 p
  486. Ecsenius namiyei = 10 p
  487. Bothrioplana semperi = 10 p
  488. Vespa affinis = 10 p
  489. Vespa ducalis = 10 p
  490. Pleurothallis aggeris = 10 p
  491. Pleurothallis viduata = 10 p
  492. Satyrium riparium = 10 p
  493. Neoregelia ampullacea = 10 p
  494. Zythos avellanea = 10 p
  495. Perina nuda = 10 p
  496. Cechenena minor = 10 p
  497. Neochera marmorea = 10 p
  498. Fascellina plagiata = 10 p
  499. Chalcoscelides castaneipars = 10 p
  500. Polynesia = 10 p
  501. Andrena aegyptiaca = 10 p
  502. Andrena albopunctata = 10 p
  503. Condate purpurea = 10 p
  504. Acronia alboplagiata = 10 p
  505. Acronia nigra = 10 p
  506. Aegomorphus modestus = 10 p
  507. Agelasta albomarmorata = 10 p
  508. Anaglyptus gibbosus = 10 p
  509. Batocera aeneonigra = 10 p
  510. Brachychilus = 10 p
  511. Brachychilus scutellaris = 10 p
  512. Brachyleptura = 10 p
  513. Brachyleptura rubrica = 10 p
  514. Strangalia famelica = 10 p
  515. Vespula vidua = 10 p
  516. Brachypteroma ottomanum = 10 p
  517. Callisphyris macropus = 10 p
  518. Centrodera = 10 p
  519. Centrodera spurca = 10 p
  520. Chenoderus tricolor = 10 p
  521. Clytus planifrons = 10 p
  522. Cosmosalia chrysocoma = 10 p
  523. Cyclopeplus = 10 p
  524. Cyclopeplus cyaneus = 10 p
  525. Sarcodon stereosarcinon = 10 p
  526. Saribia tepahi = 10 p
  527. Saribia = 10 p
  528. Dalechampia dioscoreifolia = 10 p
  529. Korthalsella arthroclada = 10 p
  530. Retzia capensis = 10 p
  531. Paradoxornis alphonsianus = 10 p
  532. Acropora rosaria = 10 p
  533. Parkia javanica = 10 p
  534. Haematomyzus = 10 p
  535. Haematomyzus elephantis = 10 p
  536. Gyllenkronad spadnäbb = 10 p
  537. Salvia texana = 10 p
  538. Paraleprodera = 10 p
  539. Apsarasa radians = 10 p
  540. Amorphophallus abyssinicus = 10 p
  541. Carex amplectens = 10 p
  542. Malacothamnus aboriginum = 10 p
  543. Achille Loria = 10 p
  544. Tuvad åkerskivling = 10 p
  545. Antrodiella pallasii = 10 p
  546. Atelocauda = 10 p
  547. Auricularia cornea = 10 p
  548. Auricularia delicata = 10 p
  549. Blackticka = 10 p

6. K9re11, 1200 p SjätteprisetInsatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. Amata kruegeri = 5 p
  2. Amata monticola, 5 p
  3. Ambystoma taylori, 5 p
  4. Amatitlania siquia , 5 p
  5. Amatitlania kanna, 5 p
  6. Amathia lendigera, 5 p
  7. Euproctis quadrangularis, 5 p
  8. Halone flavinigra, 5 p
  9. Ceratoscopelus maderensis, 5 p
  10. Potamotrygon orbignyi, 5 p
  11. Calliostoma turbinum, 5 p
  12. Xiphydria prolongata, 5 p
  13. Leandro Gracián, 5 p
  14. Cassiopea frondosa, 5 p
  15. Coryphaenoides alateralis, 5 p
  16. Mormyrops sirenoides, 5 p
  17. Corydoras melini, 5 p
  18. Kinesisk pungmes, 5 p
  19. Hydrolycus scomberoides, 5 p
  20. Parambassis thomassi, 5 p
  21. Bibilava epistibes, 5 p
  22. Madeiraklippfisk, 5 p
  23. Tanytarsus sylvaticus, 5 p
  24. Achille Richard, 5 p
  25. Sebastes trivittatus, 5 p
  26. Pingasa tapungkanana, 5 p
  27. Bryaninops yongei, 5 p
  28. Pseudopezomachus masii, 5 p
  29. Utetheisa cruentata, 5 p
  30. Dolomedes yawatai, 5 p
  31. Cerocala masaica, 5 p
  32. Leucadendron strobilinum, 5 p
  33. Iraota nila, 5 p
  34. Tmesisternus gressitti, 5 p
  35. Oxyopes salticus, 5 p
  36. Egernia depressa, 5 p
  37. Mordacia lapicida, 5 p
  38. Eucereon relegatum, 5 p
  39. Phycosoma nigromaculatum, 5 p
  40. Tomas Lindberg, 5 p
  41. Klockpyrola, 5 p
  42. Roststjärtad attila, 5 p
  43. Etiopisk turako, 5 p
  44. Ptychadena superciliaris, 5 p
  45. Diadumene cincta, 5 p
  46. Sebastes dallii, 5 p
  47. Eldstrupekolibri, 5 p
  48. Jamaicapetrell, 5 p
  49. Cookeolus japonicus, 5 p
  50. Polygonum maritimum, 5 p
  51. Oxymetopon cyanoctenosum, 5 p
  52. Dalechampia peckoltiana, 5 p
  53. Pogonognathellus flavescens, 5 p
  54. Bernathonomus punktata, 5 p
  55. Notropis stilbius, 5 p
  56. Corydoras amandajanea, 5 p
  57. Praon abjectum, 5 p
  58. Franssmalbi, 5 p
  59. Cephena costata, 5 p
  60. Liptena despecta, 5 p
  61. Solieria pacifica, 5 p
  62. Stéphane Fiset, 5 p
  63. Brachyhesma longicornis, 5 p
  64. Iridopelma seladonium, 5 p
  65. Lithurgus gibbosus, 5 p
  66. Armillaria sinapina, 5 p
  67. Bathycolpodes semigrisea, 5 p
  68. Svartaktig rall, 5 p
  69. Thecopsammia socialis, 5 p
  70. Hysudra selira, 5 p
  71. Leif Skiöld, 5 p
  72. Pseudanthias marcia, 5 p
  73. Ancistrobasis costulata, 5 p
  74. Vitkronad fruktduva, 5 p
  75. Aneuxanthis locupletana, 5 p
  76. Linjebarb, 5 p
  77. Eric Smith, 5 p
  78. Smal svartlöpare, 5 p
  79. Chrysso viridiventris, 5 p
  80. Crenicichla lenticulata, 5 p
  81. Chasmina tibiopunctata, 5 p
  82. Pseudotriton montanus, 5 p
  83. Centistes ater, 5 p
  84. Amphipyra subrigua, 5 p
  85. Anochetus dubius, 5 p
  86. Postia pelliculosa, 5 p
  87. Sundakragdvärguv, 5 p
  88. Torymus notatus, 5 p
  89. Callyna obscura, 5 p
  90. Galeus gracilis, 5 p
  91. Phycosoma flavomarginatum, 5 p
  92. Strongylophthalmyia ustulata, 5 p
  93. Thalassianthus aster, 5 p
  94. Örontrogon, 5 p
  95. Öronstreckad bulbyl, 5 p
  96. Östkustakalat, 5 p
  97. Östlig kronmal, 5 p
  98. Östlig madagaskardvärguv, 5 p
  99. Östlig svartkrönt gibbon, 5 p
  100. Heraclia karschii, 5 p
  101. Mangora placida, 5 p
  102. Choerodon robustus, 5 p
  103. Ophion parvulus, 5 p
  104. Pycnocraspedum squamipinne, 5 p
  105. Spilosoma imparilis, 5 p
  106. Potemnemus scabrosus, 5 p
  107. Stenolophus infuscatus, 5 p
  108. Zelotibia paucipapillata, 5 p
  109. Zelotibia major, 5 p
  110. Zygoballus maculatus, 5 p
  111. Zearchaea fiordensis, 5 p
  112. Chrysso spiniventris, 5 p
  113. Conculus lyugadinus, 5 p
  114. Coleosoma floridanum, 5 p
  115. Coleosoma blandum, 5 p
  116. Conothele fragaria, 5 p
  117. Cyclosa bifida, 5 p
  118. Cyclosa argenteoalba, 5 p
  119. Cyclosa angusta, 5 p
  120. Sid Abel, 5 p
  121. Zouérat, 5 p
  122. Myas coracinus, 5 p
  123. Hoplostethus occidentalis, 5 p
  124. Sotticka, 5 p
  125. Diaphus effulgens, 5 p
  126. Kaédi, 5 p
  127. Nouadhibou, 5 p
  128. Néma, 5 p
  129. Aioun Al Atrouss, 5 p
  130. Alég, 5 p
  131. Boghé, 5 p
  132. Pangwe, 5 p
  133. Machakos, 5 p
  134. Ganta, 5 p
  135. Najran, 5 p
  136. Beledweyne, 5 p
  137. Sri Jayawardenapura, 5 p
  138. Songea, 5 p
  139. Mary (stad), 5 p
  140. Dzjizak, 5 p
  141. Margilan, 5 p
  142. Navoi, 5 p
  143. Kokand, 5 p
  144. Karsji, 5 p
  145. Chipata, 5 p
  146. Vandrande mosaiktrollslända, 5 p
  147. Namangan, 5 p
  148. Ravsjan Irmatov, 5 p
  149. Server Zjeparov, 5 p
  150. Prionurus microlepidotus, 5 p
  151. Dorosoma petenense, 5 p
  152. Lycaeides subsolanus, 5 p
  153. Cheilodactylus pixi, 5 p
  154. Eublemma delicata, 5 p
  155. Stemmops mellus, 5 p
  156. Cichlasoma troschelii, 5 p
  157. Poecilotheria pederseni, 5 p
  158. Myrmattvävare, 5 p
  159. Mellilla xanthometata, 5 p
  160. Dzjalal-Abad, 5 p
  161. Sjymkent, 5 p
  162. Alex Scott, 5 p
  163. Oral (stad), 5 p
  164. Balchasj, 5 p
  165. Balchasjsjön, 5 p
  166. Alajbergen, 5 p
  167. Tirich Mir, 5 p
  168. Jhang, 5 p
  169. Sazan, 5 p
  170. Amiranterna, 5 p
  171. Mahé (ö), 5 p
  172. Taraz, 5 p
  173. Narceus gordanus, 5 p
  174. Cylindroiulus boleti, 5 p
  175. Ascorhynchus japonicus, 5 p
  176. Tanystylum brevipes, 5 p
  177. Pseudopallene ambigua, 5 p
  178. Colossendeis australis, 5 p
  179. Uca maracoani, 5 p
  180. Thysanoessa longipes, 5 p
  181. Thysanoessa inermis, 5 p
  182. Systellaspis pellucida, 5 p
  183. Sunamphitoe pelagica, 5 p
  184. Stygobromus kenki, 5 p
  185. Solenocera vioscai, 5 p
  186. Rhynchocinetes typus, 5 p
  187. Sapphirina darwini, 5 p
  188. Sicyonia burkenroadi, 5 p
  189. Raymanninus schmitti, 5 p
  190. Plesionika edwardsii, 5 p
  191. Persephona mediterranea, 5 p
  192. Paraxanthias taylori, 5 p
  193. Pandalus danae, 5 p
  194. Pandalopsis japonica, 5 p
  195. Pagurus ochotensis, 5 p
  196. Pachycheles rudis, 5 p
  197. Oplophorus gracilirostris, 5 p
  198. Neognathophausia gigas, 5 p
  199. Monocorophium acherusicum, 5 p
  200. Bekasi, 5 p
  201. Agelenopsis potteri, 5 p
  202. Anticheta brevipennis, 5 p
  203. Apiloscatopse bifilata, 5 p
  204. Aplomya confinis, 5 p
  205. Argyra auricollis, 5 p
  206. Asphondylia rosmarini, 5 p
  207. Aspistes berolinensis, 5 p
  208. Atherigona orientalis, 5 p
  209. Bellardia pandia, 5 p
  210. Bibio pomonae, 5 p
  211. Bicellaria nigra, 5 p
  212. Blepharicera fasciata, 5 p
  213. Brachicoma devia, 5 p
  214. Botanophila fugax, 5 p
  215. Bombylius varius, 5 p
  216. Bombylius cruciatus, 5 p
  217. Bolitophila cinerea, 5 p
  218. Boletina nigricans, 5 p
  219. Bradysia albanensis, 5 p
  220. Bradysia placida, 5 p
  221. Bradysia polonica, 5 p
  222. Bradysia praecox, 5 p
  223. Brun mulmblomfluga, 5 p
  224. Calliopum simillimum, 5 p
  225. Campichoeta obscuripennis, 5 p
  226. Campiglossa misella, 5 p
  227. Campiglossa producta, 5 p
  228. Catharosia pygmaea, 5 p
  229. Cephenemyia trompe, 5 p
  230. Cetema elongatum, 5 p
  231. Chlorops pumilionis, 5 p
  232. Chrysops viduatus, 5 p
  233. Chrysotus neglectus, 5 p
  234. Chyliza leptogaster, 5 p
  235. Chyliza vittata, 5 p
  236. Kurunegala, 5 p
  237. Badulla, 5 p
  238. Severomorsk, 5 p
  239. Phyllochoreia ramakrishnai, 5 p
  240. Lara Dickenmann, 5 p

10. Nac Mac Chrome, 320 poäng Insatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. Spännande tider, (bild 1) = 5 poäng
  2. Hunghung, (bild 1) = 5 poäng
  3. Lista över fiktiva personer av Terry Pratchett, (bild 1) = 5 poäng
  4. Döden (Skivvärlden), (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  5. Bagaget, (bild 1) = 5 poäng
  6. Palpatine, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  7. Rymdimperiet, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  8. Magins färg, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  9. Darth Vader, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  10. Rensvind, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  11. Leia Organa, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  12. Droid, (bild 1) = 5 poäng
  13. Albert (Skivvärlden), (bild 1, egen bild, borttagen ur illustrationsbehov) = (5 + 5 + 10) = 20 poäng
  14. Bibliotekarien, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  15. Skivvärlden, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  16. Klonsoldat, (bild 1) = 5 poäng
  17. Rebellalliansen, (bild 1) = 5 poäng
  18. Lego Star Wars, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  19. Five Nights at Freddy's, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  20. Five Nights at Freddy's 2, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  21. Five Nights at Freddy's 3, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  22. A'tuin, (bild 1, egen bild, borttagen ur illustrationsbehov) = (5 + 5 + 10) = 20 poäng
  23. Chelys Galactica, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  24. Darth, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  25. Darth Maul, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  26. Greve Dooku, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  27. Lista över jediriddare, (bild 1) = 5 poäng
  28. Aayla Secura, (bild 1) = 5 poäng
  29. Offler, (bild 1, borttagen ur illustrationsbehov) = (5 + 10) = 15 poäng
  30. Sith, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  31. Mace Windu, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  32. Lista över raser i Star Wars, (bild 1, egen bild) = (5 + 5) = 10 poäng
  33. Sannex, (bild 1, egen bild, borttagen ur illustrationsbehov) = (5 + 5 + 10) = 20 poäng

10. Nordelch, 5 poäng Insatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. Ökengundi (bild 1) = 5 poäng

13. Philip Folkesson, 100 poäng Insatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. Zara Larssons diskografi (bild 1) = 5 poäng
  2. Giancarlo Baghetti (bild 1) = 5 poäng
  3. Johnny Claes (bild 1) = 5 poäng
  4. Paul Frère (bild 1) = 5 poäng
  5. Ricardo Rodríguez (bild 1) = 5 poäng
  6. Luigi Villoresi (bild 1) = 5 poäng
  7. Bahrains Grand Prix 2009 (bild 1) = 5 poäng
  8. Belgiens Grand Prix 2009 (bild 1) = 5 poäng
  9. Italiens Grand Prix 2009 (bild 1) = 5 poäng
  10. Abu Dhabis Grand Prix 2009 (bild 1) = 5 poäng
  11. Spaniens Grand Prix 2008 (bild 1) = 5 poäng
  12. Kanadas Grand Prix 2008 (bild 1) = 5 poäng
  13. Frankrikes Grand Prix 2008 (bild 1) = 5 poäng
  14. Storbritanniens Grand Prix 2008 (bild 1) = 5 poäng
  15. Scandinavian Touring Car Championship 2015 (bild 1, självuppladdad, uppmärkt som illustrationsbehov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  16. Malaysias Grand Prix 2007 (bild 1) = 5 poäng
  17. Italiens Grand Prix 2007 (bild 1) = 5 poäng

7. Silltruten, 605 poäng Insatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. Gråstrupig trastkardinal (bild 1) = 5 p
  2. Saintluciatrupial (bild 1) = 5 p
  3. Peruansk ängstrupial (bild 1) = 5 p
  4. Gulgumpad munia (bild 1) = 5 p
  5. Palmvävare (bild 1) = 5 p
  6. Brunryggig sparvvävare (bild 1) = 5 p
  7. Udzungwagrönbulbyl (bild 1) = 5 p
  8. Visayablomsterpickare (bild 1) = 5 p
  9. Boninglasögonfågel (bild 1) = 5 p
  10. Jamaicavireo (bild 1) = 5 p
  11. Gråryggig törntrast (bild 1) = 5 p
  12. Svart spatelstjärtsskata (bild 1) = 5 p
  13. Munkstenskvätta (bild 1) = 5 p
  14. Jerdonbuskskvätta (bild 1) = 5 p
  15. Vitstjärtad buskskvätta (bild 1) = 5 p
  16. Cypernstenskvätta (bild 1) = 5 p
  17. Nordlig termitskvätta (bild 1) = 5 p
  18. Orientstenskvätta (bild 1) = 5 p
  19. Pärlkortvinge (bild 1) = 5 p
  20. Rhododendronnäktergal (bild 1) = 5 p
  21. Blåhätta (bild 1) = 5 p
  22. Orangestjärnig flugsnappare (bild 1) = 5 p
  23. Opalkronad tangara (bild 1) = 5 p
  24. Rödskuldrad tangara (bild 1) = 5 p
  25. Rostbrynad kägelnäbb (bild 1) = 5 p
  26. Älvastrild (bild 1) = 5 p
  27. Svartstjärtad astrild (bild 1) = 5 p
  28. Praktnunna (bild 1) = 5 p
  29. Valnötsmunia (bild 1) = 5 p
  30. Kinatrast (bild 1) = 5 p
  31. Kesslertrast (bild 1) = 5 p
  32. Venezuelatrast (bild 1) = 5 p
  33. Andinsk trast (bild 1) = 5 p
  34. Mörkhuvad glasögonfågel (bild 1) = 5 p
  35. Skogstopptyrann (bild 1) = 5 p
  36. Miombogrässångare (bild 1) = 5 p
  37. Chilesvala (bild 1) = 5 p
  38. Svarthuvad frösparv (bild 1) = 5 p
  39. Svarthalsad frösparv (bild 1) = 5 p
  40. Rostfrösparv (bild 1) = 5 p
  41. Rostvingad tangara (bild 1) = 5 p
  42. Gråvit tangara (bild 1) = 5 p
  43. Svartkronad tangara (bild 1) = 5 p
  44. Skifferbuskfink (bild 1) = 5 p
  45. Vitnackad buskfink (bild 1) = 5 p
  46. Juanfernándezpetrell (bild 1) = 5 p
  47. Murphypetrell (bild 1) = 5 p
  48. Molucksparvhök (bild 1) = 5 p
  49. Rödsidig hök (bild 1) = 5 p
  50. Svartgylling (bild 1) = 5 p
  51. Rosastrupig bekard (bild 1) = 5 p
  52. Svartvit bekard (bild 1) = 5 p
  53. Långstjärtad nattskärra (bild 1) = 5 p
  54. Sahelnattskärra (bild 1) = 5 p
  55. Filippinsk nattskärra (bild 1) = 5 p
  56. Nubisk nattskärra (bild 1) = 5 p
  57. Sindnattskärra (bild 1) = 5 p
  58. Kinesisk nattskärra (bild 1) = 5 p
  59. Kinesisk kragdvärguv (bild 1) = 5 p
  60. Andamandvärguv (bild 1) = 5 p
  61. Vitpannad dvärguv (bild 1) = 5 p
  62. Vitstrupig skrikuv (bild 1) = 5 p
  63. Rostskrikuv (bild 1) = 5 p
  64. Colombiansk skrikuv (bild 1) = 5 p
  65. Gulbröstad skrikuv (bild 1) = 5 p
  66. Långtofsad skrikuv (bild 1) = 5 p
  67. Molnskogssparvuggla (bild 1) = 5 p
  68. Colimasparvuggla (bild 1) = 5 p
  69. Perusparvuggla (bild 1) = 5 p
  70. Skogsvråk (bild 1) = 5 p
  71. Himalayavråk (bild 1) = 5 p
  72. Orientvråk (bild 1) = 5 p
  73. Rödnackad vråk (bild 1) = 5 p
  74. Hispaniolavråk (bild 1) = 5 p
  75. Colombiaspett (bild 1+Commons) = 5+5 = 10 p
  76. Skiffergrå frösparv (bild 1+Commons) = 5+5 = 10 p
  77. Brunhakad frösparv (bild 1+Commons) = 5+5 = 10 p
  78. Patagongulfink (bild 1+Commons) = 5+5 = 10 p
  79. Palaufruktduva (bild 1) = 5 p
  80. Rödnackad fruktduva (bild 1) = 5 p
  81. Svartbandad fruktduva (bild 1) = 5 p
  82. Svartstrupig fruktduva (bild 1) = 5 p
  83. Vitbukig kejsarduva (bild 1) = 5 p
  84. Svartkronad astrild (bild 1+Commons) = 5+5 = 10 p
  85. Gulhuvad snårsparv (bild 1+Commons) = 5+5 = 10 p
  86. Santamartasnårsparv (bild 1+Commons) = 5+5 = 10 p
  87. Mantananidvärguv (bild 1+Commons) = 5+5 = 10 p
  88. Rosanäbbad lira (bild 1) = 5 p
  89. Californialira (bild 1) = 5 p
  90. Dvärgstormsvala (bild 1) = 5 p
  91. Arablira (bild 1) = 5 p
  92. Svart stormsvala (bild 1) = 5 p
  93. Svartvit skarv (bild 1) = 5 p
  94. Aucklandskarv (bild 1) = 5 p
  95. Sydgeorgisk skarv (bild 1) = 5 p
  96. Svartvit skarv (bild 1) = 5 p
  97. Kerguelenskarv (bild 1) = 5 p
  98. Mantananidvärguv (bild 1+Commons) = 5+5 = 10 p
  99. Moluckfalk (bild 1) = 5 p
  100. Skiffertinamo (bild 1) = 5 p
  101. Sauziers kricka (bild 1) = 5 p
  102. Roststrupig sånghöna (bild 1) = 5 p
  103. Javasånghöna (bild 1) = 5 p
  104. Borneopåfågelfasan (bild 1) = 5 p
  105. Dodsonbulbyl (bild 1) = 5 p
  106. Savanngrässångare (bild 1) = 5 p
  107. Rävgrässångare (bild 1) = 5 p
  108. Rostkronad grässångare (bild 1) = 5 p
  109. Visselgrässångare (bild 1) = 5 p
  110. Grå grässångare (bild 1) = 5 p

1. Skivsamlare, 4775 poäng Vinnarens prisInsatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. David Stremme (bild 1) = 5 poäng
  2. Danny Sullivan (bild 1) = 5 poäng
  3. Rich Vogler (bild 1) = 5 poäng
  4. Hurley Haywood (bild 1) = 5 poäng
  5. Jim Hall (racerförare) (bild 1) = 5 poäng
  6. Bobby Hamilton (bild 1) = 5 poäng
  7. Ernie Irvan (bild 1) = 5 poäng
  8. Ray Keech (bild 1) = 5 poäng
  9. Travis Kvapil (bild 1) = 5 poäng
  10. Terry Labonte (bild 1) = 5 poäng
  11. Buddy Lazier (bild 1) = 5 poäng
  12. Sterling Marlin (bild 1) = 5 poäng
  13. Jeremy Mayfield (bild 1) = 5 poäng
  14. Rick Mears (bild 1) = 5 poäng
  15. Louis Meyer (bild 1) = 5 poäng
  16. Joe Nemechek (bild 1) = 5 poäng
  17. Ted Musgrave (bild 1) = 5 poäng
  18. Tony Renna (bild 1) = 5 poäng
  19. Alex Barron (bild 1) = 5 poäng
  20. Johnny Benson (bild 1) = 5 poäng
  21. Gary Bettenhausen (bild 1) = 5 poäng
  22. Neil Bonnett (bild 1) = 5 poäng
  23. Todd Bodine (bild 1) = 5 poäng
  24. Geoff Bodine (bild 1) = 5 poäng
  25. Joe Boyer (bild 1) = 5 poäng
  26. Robbie Buhl (bild 1) = 5 poäng
  27. Ward Burton (bild 1) = 5 poäng
  28. Pancho Carter (bild 1) = 5 poäng
  29. Gaston Chevrolet (bild 1) = 5 poäng
  30. Joe Dawson (bild 1) = 5 poäng
  31. Mark Donohue (bild 1) = 5 poäng
  32. John Edwards (bild 1) = 5 poäng
  33. George Follmer (bild 1) = 5 poäng
  34. Robby Gordon (bild 1) = 5 poäng
  35. Alex Gurney (bild 1) = 5 poäng
  36. J.R. Hildebrand (bild 1) = 5 poäng
  37. Bill Alsup (bild 1) = 5 poäng
  38. Bryan Herta (bild 1) = 5 poäng
  39. Tom Sneva (bild 1) = 5 poäng
  40. Johnny Rutherford (bild 1) = 5 poäng
  41. Buddy Rice (bild 1) = 5 poäng
  42. George Robertson (bild 1) = 5 poäng
  43. Alexander Rossi (bild 1) = 5 poäng
  44. Ken Schrader (bild 1) = 5 poäng
  45. Mike Skinner (racerförare) (bild 1) = 5 poäng
  46. George Souders (bild 1) = 5 poäng
  47. Brian Vickers (bild 1) = 5 poäng
  48. Jack Sprague (bild 1) = 5 poäng
  49. Katie Cassidy (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  50. Esposizione Universale di Roma (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  51. Helen Fielding (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  52. Joseph Heller (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  53. Don Omar (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  54. Raica Oliveira (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  55. Osmo Tapio Räihälä (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  56. Bidi (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  57. Nine Muses (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  58. Boris Lennerhov (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  59. Jan Bylund (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  60. Anna Neagle (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  61. Robert Hannah (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  62. Nazım Hikmet (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  63. Marina Silva (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  64. Vegard Ylvisåker (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  65. Alfredo Binda (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  66. Carlo Galetti (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  67. Milena Dravić (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  68. Leslie Howard (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  69. Michail Frunze (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  70. Forrest Griffin (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  71. James P. McGranery (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  72. Agustín Orión (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  73. Enzo Pérez (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  74. Juan Sebastián Verón (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  75. Saxifraga spathularis (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  76. Gråtrast (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  77. Goulds solfågel (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  78. Basflöjt (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  79. Liassine Cadamuro-Bentaïba (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  80. Ann-Christine Hagberg (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  81. Lizabeth Scott (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  82. Francesca Annis (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  83. Fältnocka (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  84. Süleyman Demirel (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  85. Lídia Jorge (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  86. Abraj Al-Bait (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  87. Gunnar Johansson (fotbollsspelare) (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  88. Rehmat Aziz Chitrali (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  89. Lydia Cacho (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  90. Max Horkheimer (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  91. Mohammad Beheshti (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  92. Janne Teller (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  93. Cynthia Rothrock (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  94. Filip Benko (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  95. Milton Shapp (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  96. Johannes Thingnes Bø (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  97. Henrik Björn (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  98. Elmore Leonard (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  99. Anna Benson (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  100. Tadamichi Kuribayashi (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  101. Kelburn Castle (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  102. Pierre Balmain (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  103. Roberto Regazzi (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  104. Fazil Iskander (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  105. Henry Moseley (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  106. Padrão (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  107. Karolina Lassbo (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  108. Nuša Derenda (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  109. Adolf Stieler (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  110. Aristolochia baetica (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  111. Piprankor (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  112. Asta Kask (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  113. Alexis Pinturault (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  114. Mollie King (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  115. Maddy Prior (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  116. Matthew Koma (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  117. Falk Balzer (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  118. Andrej Gavrilov (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  119. Wifredo Ricart (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  120. Anne de Vries (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  121. Ariel Lin (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  122. Andy Hurley (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  123. Laura Marano (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  124. Dillon Francis (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  125. Jean Tirole (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  126. Nico Widerberg (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  127. Jon Karlung (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  128. Margunn Bjørnholt (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  129. Stan Ridgway (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  130. Chaim Topol (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  131. Emil Djuse (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  132. Charlie Green (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  133. Edogawa Rampo (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  134. Jane Oineza (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  135. Owen Chamberlain (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  136. Inge Johansson (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  137. Fedde le Grand (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  138. Ted Ligety (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  139. James Tillis (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  140. Mattias Alkberg (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  141. Deval Patrick (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  142. Bematistes tellus (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  143. Sherie Rene Scott (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  144. Kapka Kassabova (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  145. William French Smith (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  146. Ketil Kronberg (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  147. Nathan Kress (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  148. Dominique Pinon (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  149. Maria Valtorta (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  150. Wolf Vostell (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  151. Lilli Palmer (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  152. Andreas Hermes (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  153. Curd Jürgens (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  154. Victor Leandro Bagy (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  155. King Sunny Ade (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  156. Denis Favier (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  157. Pablo Piatti (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  158. Hugh Dillon (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  159. Mats Pilhem (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  160. Alden Ehrenreich (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  161. Rachel Marsden (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  162. Sirwan Kakai (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  163. Martina Edoff (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  164. Simon Gipps-Kent (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  165. Michael Urie (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  166. Bill Black (bild 1, artikeln listad som Illustrationsbehov) = 5 + 10 = 15 p
  167. Alliansring (bild 1, artikeln listad som Illustrationsbehov) = 5 + 10 = 15 p
  168. Blek göllöpare (bild 1) = 5 poäng
  169. Blek pokalmurkla (bild 1) = 5 poäng
  170. Blekbent bäckvapenfluga (bild 1) = 5 poäng
  171. Blekbent vedstilettfluga (bild 1) = 5 poäng
  172. Blekt ugglemott (bild 1) = 5 poäng
  173. Blektråding (bild 1) = 5 poäng
  174. Borstgräsfågel (bild 1) = 5 poäng
  175. Borstkanin (bild 1) = 5 poäng
  176. Martin Braithwaite (bild 1) = 5 poäng
  177. Peter Andersson (ishockeyspelare född 1965) (bild 1) = 5 poäng
  178. Leif Andersson (astronom) (bild 1) = 5 poäng
  179. Sandro Silva (bild 1) = 5 poäng
  180. Mark Santorelli (bild 1) = 5 poäng
  181. Sara Shepard (bild 1) = 5 poäng
  182. Sandrocka (bild 1) = 5 poäng
  183. Sabelansjovis (bild 1) = 5 poäng
  184. Mark Schwahn (bild 1) = 5 poäng
  185. Roger Sandberg (bild 1) = 5 poäng
  186. Hayley Sales (bild 1) = 5 poäng
  187. Marcus Schenkenberg (bild 1) = 5 poäng
  188. Silverfågel (bild 1) = 5 poäng
  189. Silkesrödhätting (bild 1) = 5 poäng
  190. Silverröding (bild 1) = 5 poäng
  191. Silverskärlånga (bild 1) = 5 poäng
  192. Silverörad honungsfågel (bild 1) = 5 poäng
  193. Jack Sharkey (bild 1) = 5 poäng
  194. Pontus Sjögren (bild 1) = 5 poäng
  195. Slätrocka (bild 1) = 5 poäng
  196. Dan Snyder (bild 1) = 5 poäng
  197. Pavel Skrbek (bild 1) = 5 poäng
  198. Jamie Tardif (bild 1) = 5 poäng
  199. Francesco Tavano (bild 1) = 5 poäng
  200. Charlie Taylor (bild 1) = 5 poäng
  201. Tallfjällknäppare (bild 1) = 5 poäng
  202. Junya Tanaka (bild 1) = 5 poäng
  203. Lars Elinderson (bild 1) = 5 poäng
  204. Beatrice Eli (bild 1) = 5 poäng
  205. Stefan Elliott (bild 1) = 5 poäng
  206. Epålettfink (bild 1) = 5 poäng
  207. Leif Eriksson (fotbollsspelare) (bild 1) = 5 poäng
  208. Víctor Espárrago (bild 1) = 5 poäng
  209. Etiopisk korp (bild 1) = 5 poäng
  210. Mario Evaristo (bild 1) = 5 poäng
  211. Dennis Everberg (bild 1) = 5 poäng
  212. Les Ferdinand (bild 1) = 5 poäng
  213. Jorge Fernández Díaz (bild 1) = 5 poäng
  214. Fjällig skriktrast (bild 1) = 5 poäng
  215. Fjällig kungsfiskare (bild 1) = 5 poäng
  216. Karl Albrecht (bild 1) = 5 poäng
  217. Ben Alnwick (bild 1) = 5 poäng
  218. Alskugglöpare (bild 1) = 5 poäng
  219. Alträdbasbagge (bild 1) = 5 poäng
  220. Amerikansk grålämmel (bild 1) = 5 poäng
  221. Amerikansk jättesjöhäst (bild 1) = 5 poäng
  222. Amazonrödskvätta (bild 1) = 5 poäng
  223. Andinsk sothöna (bild 1) = 5 poäng
  224. Andinsk topptyrann (bild 1) = 5 poäng
  225. Andinsk vipa (bild 1) = 5 poäng
  226. Anolis cooki (bild 1) = 5 poäng
  227. Anolis argenteolus (bild 1) = 5 poäng
  228. Anolis bimaculatus (bild 1) = 5 poäng
  229. Anolis centralis (bild 1) = 5 poäng
  230. Anolis frenatus (bild 1) = 5 poäng
  231. Anolis gundlachi (bild 1) = 5 poäng
  232. Anolis marron (bild 1) = 5 poäng
  233. Anolis smaragdinus (bild 1) = 5 poäng
  234. Anomocora gigas (bild 1) = 5 poäng
  235. Apogon angustatus (bild 1) = 5 poäng
  236. Apogon atradorsatus (bild 1) = 5 poäng
  237. Apogon cookii (bild 1) = 5 poäng
  238. Apogon fleurieu (bild 1) = 5 poäng
  239. Apogon fraenatus (bild 1) = 5 poäng
  240. Arfakhonungsfågel (bild 1) = 5 poäng
  241. Arhopala aboe (bild 1) = 5 poäng
  242. Artoriopsis expolita (bild 1) = 5 poäng
  243. Arhopala sandakani (bild 1) = 5 poäng
  244. Arhopala zeta (bild 1) = 5 poäng
  245. Askdvärgbock (bild 1) = 5 poäng
  246. Aspasia principissa (bild 1) = 5 poäng
  247. Asperula arcadiensis (bild 1) = 5 poäng
  248. Asperula rupicola (bild 1) = 5 poäng
  249. Arktisk igelkottspinnare (bild 1) = 5 poäng
  250. Arjona patagonica (bild 1) = 5 poäng
  251. Arminda burri (bild 1) = 5 poäng
  252. Shiri Appleby (bild 1) = 5 poäng
  253. Aroa danva (bild 1) = 5 poäng
  254. Attacus caesar (bild 1) = 5 poäng
  255. Attacus lorquinii (bild 1) = 5 poäng
  256. Attacus taprobanis (bild 1) = 5 poäng
  257. Attagenus unicolor (bild 1) = 5 poäng
  258. Asura cancellata (bild 1) = 5 poäng
  259. Asura effulgens (bild 1) = 5 poäng
  260. Asura fulvimarginata (bild 1) = 5 poäng
  261. Asura geminata (bild 1) = 5 poäng
  262. Asura phantasma (bild 1) = 5 poäng
  263. Asura toxodes (bild 1) = 5 poäng
  264. Augochlorella pomoniella (bild 1) = 5 poäng
  265. Augochloropsis sumptuosa (bild 1) = 5 poäng
  266. Australisk passionsblomma (bild 1) = 5 poäng
  267. Australisk svartspetshaj (bild 1) = 5 poäng
  268. Atomaria fimetarii (bild 1) = 5 poäng
  269. Atomaria nigripennis (bild 1) = 5 poäng
  270. Kujtim Bala (bild 1) = 5 poäng
  271. Balbura intervenata (bild 1) = 5 poäng
  272. Balbura intervenata (bild 1) = 5 poäng
  273. Barbent skrikuv (bild 1) = 5 poäng
  274. Barbus balcanicus (bild 1) = 5 poäng
  275. Barbus goktschaicus (bild 1) = 5 poäng
  276. Barbus longiceps (bild 1) = 5 poäng
  277. Barbus taeniurus (bild 1) = 5 poäng
  278. Barilius barila (bild 1) = 5 poäng
  279. Barilius barna (bild 1) = 5 poäng
  280. Barksnäcka (bild 1) = 5 poäng
  281. Dino Baggio (bild 1) = 5 poäng
  282. Bates dvärgantilop (bild 1) = 5 poäng
  283. Bathelia candida (bild 1) = 5 poäng
  284. Bathyagonus nigripinnis (bild 1) = 5 poäng
  285. Bagrichthys hypselopterus (bild 1) = 5 poäng
  286. Bathybates fasciatus (bild 1) = 5 poäng
  287. Bathyclarias foveolatus (bild 1) = 5 poäng
  288. Bathycyathus chilensis (bild 1) = 5 poäng
  289. Bathygobius cocosensis (bild 1) = 5 poäng
  290. Bathygobius soporator (bild 1) = 5 poäng
  291. Bathypterois guentheri (bild 1) = 5 poäng
  292. Bensoniella oregona (bild 1) = 5 poäng
  293. Michy Batshuayi (bild 1) = 5 poäng
  294. Jose Baxter (bild 1) = 5 poäng
  295. Bdelloura candida (bild 1) = 5 poäng
  296. Beana opala (bild 1) = 5 poäng
  297. Marc Bergevin (bild 1) = 5 poäng
  298. Douglas Bergqvist (bild 1) = 5 poäng
  299. Bergsökenfink (bild 1) = 5 poäng
  300. Bergträdpiggsvin (bild 1) = 5 poäng
  301. Besk kastanjemusseron (bild 1) = 5 poäng
  302. Besk mjölnavling (bild 1) = 5 poäng
  303. Bibio anglicus (bild 1) = 5 poäng
  304. Beuroisia major (bild 1) = 5 poäng
  305. Blygrå frösparv (bild 1) = 5 poäng
  306. Blygrå skogsfalk (bild 1) = 5 poäng
  307. Blåfläckig träfjäril (bild 1) = 5 poäng
  308. Blå delfinciklid (bild 1) = 5 poäng
  309. Blå elminia (bild 1) = 5 poäng
  310. Blå säckmossa (bild 1) = 5 poäng
  311. Blåbukig bergstjärna (bild 1) = 5 poäng
  312. Blåhuvad vaktelduva (bild 1) = 5 poäng
  313. Blågrå sibia (bild 1) = 5 poäng
  314. Blåhuvad sporrgök (bild 1) = 5 poäng
  315. Blåklocksbi (bild 1) = 5 poäng
  316. Blånackad pitta (bild 1) = 5 poäng
  317. Blåpannad lansnäbb (bild 1) = 5 poäng
  318. Blåryggig nålnäbb (bild 1) = 5 poäng
  319. Blåstjärtssmaragd (bild 1) = 5 poäng
  320. Blåstrupig blåkråka (bild 1) = 5 poäng
  321. Blåstrupig inka (bild 1) = 5 poäng
  322. Blåstrupig safir (bild 1) = 5 poäng
  323. Blåsvart brunbagge (bild 1) = 5 poäng
  324. Blåtrådshätta (bild 1) = 5 poäng
  325. Blåtunga (ödla) (bild 1) = 5 poäng
  326. Blåvit härmtrast (bild 1) = 5 poäng
  327. Ema Boateng (bild 1) = 5 poäng
  328. Fedor von Bock (bild 1) = 5 poäng
  329. Benny Blanco (bild 1) = 5 poäng
  330. Blek dvärguv (bild 1) = 5 poäng
  331. Blek glasögonfågel (bild 1) = 5 poäng
  332. Sabine Spitz (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  333. Bajram Curri (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  334. Hector Trujillo (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  335. Dave Wolverton (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  336. Cillian Murphy (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  337. Joey Badass (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  338. Anna-Maria Hallgarn (bild 1) = 5 poäng
  339. Grå alpfink (bild 1) = 5 poäng
  340. Grå frösparv (bild 1) = 5 poäng
  341. Gråbrun trast (bild 1) = 5 poäng
  342. Gråfalk (bild 1) = 5 poäng
  343. Gråparakit (bild 1) = 5 poäng
  344. Gråryggad finklärka (bild 1) = 5 poäng
  345. Gråryggad grässångare (bild 1) = 5 poäng
  346. Grå kejsarduva (bild 1) = 5 poäng
  347. Gråryggad tachuri (bild 1) = 5 poäng
  348. Gråstare (bild 1) = 5 poäng
  349. Gråstjärtad kolibri (bild 1) = 5 poäng
  350. Grönhuvad gylling (bild 1) = 5 poäng
  351. Grönryggad sparv (bild 1) = 5 poäng
  352. Gulpannad pärluggla (bild 1) = 5 poäng
  353. Gråbröstad fnittertrast (bild 1) = 5 poäng
  354. Gråbrun flugsnappare (bild 1) = 5 poäng
  355. Grånackad buskfink (bild 1) = 5 poäng
  356. Guatemalasaxstjärt (bild 1) = 5 poäng
  357. Grisögonhaj (bild 1) = 5 poäng
  358. Guldvingad parakit (bild 1) = 5 poäng
  359. Gulfläckig honungsfågel (bild 1) = 5 poäng
  360. Gulgumpad skogssångare (bild 1) = 5 poäng
  361. Gulgumpad ädelsångare (bild 1) = 5 poäng
  362. Gulkindad siska (bild 1) = 5 poäng
  363. Halosaurus ovenii (bild 1) = 5 poäng
  364. Ryan Hamilton (bild 1) = 5 poäng
  365. Haminoea hydatis (bild 1) = 5 poäng
  366. Tina Hedström (bild 1) = 5 poäng
  367. Riku Helenius (bild 1) = 5 poäng
  368. Eyjólfur Héðinsson (bild 1) = 5 poäng
  369. Bunzō Hayata (bild 1) = 5 poäng
  370. Isaac Hayden (bild 1) = 5 poäng
  371. Juliana Hatfield (bild 1) = 5 poäng
  372. David Harewood (bild 1) = 5 poäng
  373. Otto Harbach (bild 1) = 5 poäng
  374. Haplochromis latifasciatus (bild 1) = 5 poäng
  375. Haplochromis thereuterion (bild 1) = 5 poäng
  376. Haplochromis pundamilia (bild 1) = 5 poäng
  377. Hapalogenys sennin (bild 1) = 5 poäng
  378. Haplolabida sjostedti (bild 1) = 5 poäng
  379. Haplolabida monticolata (bild 1) = 5 poäng
  380. Haplotaxodon microlepis (bild 1) = 5 poäng
  381. Harita rectilinea (bild 1) = 5 poäng
  382. Harmandiola tremulae (bild 1) = 5 poäng
  383. Harpactea hombergi (bild 1) = 5 poäng
  384. Harpactea lepida (bild 1) = 5 poäng
  385. Harrisia brookii (bild 1) = 5 poäng
  386. Connor Hellebuyck (bild 1) = 5 poäng
  387. Hebecnema nigra (bild 1) = 5 poäng
  388. Hebecnema nigricolor (bild 1) = 5 poäng
  389. Hippocampus zosterae (bild 1) = 5 poäng
  390. Hippocampus trimaculatus (bild 1) = 5 poäng
  391. Hippocampus kelloggi (bild 1) = 5 poäng
  392. Hippocampus patagonicus (bild 1) = 5 poäng
  393. Hippocampus severnsi (bild 1) = 5 poäng
  394. Hippuriphila modeeri (bild 1) = 5 poäng
  395. Lukas Holgersson (bild 1) = 5 poäng
  396. Paul Holmgren (bild 1) = 5 poäng
  397. Howlin' Wolf (bild 1) = 5 poäng
  398. Bo Horvat (bild 1) = 5 poäng
  399. Shemp Howard (bild 1) = 5 poäng
  400. Jim Hunt (bild 1) = 5 poäng
  401. Embla Hjulström (bild 1) = 5 poäng
  402. Hydrellia cardamines (bild 1) = 5 poäng
  403. Hydroglyphus angularis (bild 1) = 5 poäng
  404. Hydroglyphus signatellus (bild 1) = 5 poäng
  405. Palmkråka (bild 1) = 5 poäng
  406. Paragalasa exospinalis (bild 1) = 5 poäng
  407. Panganisporrpiplärka (bild 1) = 5 poäng
  408. Pangasius nasutus (bild 1) = 5 poäng
  409. Pangio muraeniformis (bild 1) = 5 poäng
  410. Paralabrax maculatofasciatus (bild 1) = 5 poäng
  411. Paraleprodera insidiosa (bild 1) = 5 poäng
  412. Paraliparis antarcticus (bild 1) = 5 poäng
  413. Paraliparis copei (bild 1) = 5 poäng
  414. Paraliparis liparinus (bild 1) = 5 poäng
  415. Paraliparis edwardsi (bild 1) = 5 poäng
  416. Paracaesio gonzalesi (bild 1) = 5 poäng
  417. Paracaesio xanthura (bild 1) = 5 poäng
  418. Paracaesio sordida (bild 1) = 5 poäng
  419. Paracentropogon rubripinnis (bild 1) = 5 poäng
  420. Paracles severa (bild 1) = 5 poäng
  421. Paraulopus nigripinnis (bild 1) = 5 poäng
  422. Tanner Pearson (bild 1) = 5 poäng
  423. Nathaniel Parker (bild 1) = 5 poäng
  424. Parthenos cyaneus (bild 1) = 5 poäng
  425. Parupeneus chrysonemus (bild 1) = 5 poäng
  426. Parupeneus chrysopleuron (bild 1) = 5 poäng
  427. Parupeneus crassilabris (bild 1) = 5 poäng
  428. Parupeneus forsskali (bild 1) = 5 poäng
  429. Parupeneus indicus (bild 1) = 5 poäng
  430. Parupeneus insularis (bild 1) = 5 poäng
  431. Parupeneus macronemus (bild 1) = 5 poäng
  432. Parupeneus margaritatus (bild 1) = 5 poäng
  433. Parupeneus pleurostigma (bild 1) = 5 poäng
  434. Parupeneus spilurus (bild 1) = 5 poäng
  435. Daniel Passarella (bild 1) = 5 poäng
  436. Pelargonium ceratophyllum (bild 1) = 5 poäng
  437. Pelargonium endlicherianum (bild 1) = 5 poäng
  438. Pelargonium odoratissimum (bild 1) = 5 poäng
  439. Pelargonium tongaense (bild 1) = 5 poäng
  440. Pempheris mangula (bild 1) = 5 poäng
  441. Pempheris schomburgkii (bild 1) = 5 poäng
  442. Pempheris vanicolensis (bild 1) = 5 poäng
  443. Alex Petrovic (bild 1) = 5 poäng
  444. Philaccolilus ameliae (bild 1) = 5 poäng
  445. Philaccolilus ramuensis (bild 1) = 5 poäng
  446. Philaccolilus bellissimus (bild 1) = 5 poäng
  447. Phelsuma antanosy (bild 1) = 5 poäng
  448. Phelsuma guimbeaui (bild 1) = 5 poäng
  449. Phelsuma modesta (bild 1) = 5 poäng
  450. Phelsuma mutabilis (bild 1) = 5 poäng
  451. Phelsuma nigra (bild 1) = 5 poäng
  452. Phelsuma nigristriata (bild 1) = 5 poäng
  453. Phelsuma sundbergi (bild 1) = 5 poäng
  454. Philodromus praelustris (bild 1) = 5 poäng
  455. Philodromus rufus (bild 1) = 5 poäng
  456. Philodromus spinitarsis (bild 1) = 5 poäng
  457. Phyllium ericoriai (bild 1) = 5 poäng
  458. Phyllium hausleithneri (bild 1) = 5 poäng
  459. Phyllium mabantai (bild 1) = 5 poäng
  460. Phyllium philippinicum (bild 1) = 5 poäng
  461. Phyllium westwoodii (bild 1) = 5 poäng
  462. Phryneta marmorea (bild 1) = 5 poäng
  463. Phryneta spinator (bild 1) = 5 poäng
  464. Piabucina boruca (bild 1) = 5 poäng
  465. Phobetes chrysostomus (bild 1) = 5 poäng
  466. Phrypeus rickseckeri (bild 1) = 5 poäng
  467. Phycis chesteri (bild 1) = 5 poäng
  468. Pholcus okinawaensis (bild 1) = 5 poäng
  469. Phymanthus pulcher (bild 1) = 5 poäng
  470. Physiculus argyropastus (bild 1) = 5 poäng
  471. Physiculus dalwigki (bild 1) = 5 poäng
  472. Physiculus kaupi (bild 1) = 5 poäng
  473. Physiculus fulvus (bild 1) = 5 poäng
  474. Phosphila miselioides (bild 1) = 5 poäng
  475. Pinctada imbricata (bild 1) = 5 poäng
  476. Sebastián Pinto (bild 1) = 5 poäng
  477. Pirata clercki (bild 1) = 5 poäng
  478. Pirata iriomotensis (bild 1) = 5 poäng
  479. Pirata latitans (bild 1) = 5 poäng
  480. Pirata subpiraticus (bild 1) = 5 poäng
  481. Plectania rhytidia (bild 1) = 5 poäng
  482. Plectaster decanus (bild 1) = 5 poäng
  483. Plectorhinchus flavomaculatus (bild 1) = 5 poäng
  484. Plectorhinchus gaterinus (bild 1) = 5 poäng
  485. Plectorhinchus lessonii (bild 1) = 5 poäng
  486. Plectorhinchus punctatissimus (bild 1) = 5 poäng
  487. Plectorhinchus mediterraneus (bild 1) = 5 poäng
  488. Pleione forrestii (bild 1) = 5 poäng
  489. Plesiolebias glaucopterus (bild 1) = 5 poäng
  490. Brunstrupig myrfågel (bild 1) = 5 poäng
  491. Brunkronad näshornsfågel (bild 1) = 5 poäng
  492. Brunhuvad parakit (bild 1) = 5 poäng
  493. Brunvingad spadnäbb (bild 1) = 5 poäng
  494. Buruspökuggla (bild 1) = 5 poäng
  495. Buskgrässångare (bild 1) = 5 poäng
  496. Brunryggad blomsterpickare (bild 1) = 5 poäng
  497. Burmasångare (bild 1) = 5 poäng
  498. Rapala albapex (bild 1) = 5 poäng
  499. Rhombopsammia niphada (bild 1) = 5 poäng
  500. Rhombosolea tapirina (bild 1) = 5 poäng
  501. Rhaebo caeruleostictus (bild 1) = 5 poäng
  502. Rhaebo haematiticus (bild 1) = 5 poäng
  503. Rhagio latipennis (bild 1) = 5 poäng
  504. Rhamdia humilis (bild 1) = 5 poäng
  505. Rhamdia quelen (bild 1) = 5 poäng
  506. Rhinogobiops nicholsii (bild 1) = 5 poäng
  507. Rhinogobius brunneus (bild 1) = 5 poäng
  508. Rhinolophus borneensis (bild 1) = 5 poäng
  509. Rhipicephalus microplus (bild 1) = 5 poäng
  510. Rhipidia maculata (bild 1) = 5 poäng
  511. Rhipsideigma raffrayi (bild 1) = 5 poäng
  512. Rhizomarasmius pyrrhocephalus (bild 1) = 5 poäng
  513. Rhabdosargus globiceps (bild 1) = 5 poäng
  514. Rhadine lindrothi (bild 1) = 5 poäng
  515. Rhorus longicornis (bild 1) = 5 poäng
  516. Rhorus palustris (bild 1) = 5 poäng
  517. Rhyacia arenacea (bild 1) = 5 poäng
  518. Rhyacophila dorsalis (bild 1) = 5 poäng
  519. Rhopalum coarctatum (bild 1) = 5 poäng
  520. Rhopilema verrilli (bild 1) = 5 poäng
  521. Rhynchacris ornata (bild 1) = 5 poäng
  522. Rhynchoconger flavus (bild 1) = 5 poäng
  523. Rhynchocypris lagowskii (bild 1) = 5 poäng
  524. Rhynchocypris oxycephalus (bild 1) = 5 poäng
  525. Rhynchocypris percnurus (bild 1) = 5 poäng
  526. Rhynchocyon udzungwensis (bild 1) = 5 poäng
  527. Rosa montana (bild 1) = 5 poäng
  528. Rostbrynad kägelnäbb (bild 1) = 5 poäng
  529. Rostbyxglada (bild 1) = 5 poäng
  530. Rostdvärgspett (bild 1) = 5 poäng
  531. Rostbukig markgök (bild 1) = 5 poäng
  532. Rostbukig frösnäppa (bild 1) = 5 poäng
  533. Rostbandad glasögonuggla (bild 1) = 5 poäng
  534. Rostnackad marksparv (bild 1) = 5 poäng
  535. Rostkronad nålnäbb (bild 1) = 5 poäng
  536. Rostkronad fnittertrast (bild 1) = 5 poäng
  537. Calliostoma echinatum (bild 1) = 5 poäng
  538. Calliostoma brunneum (bild 1) = 5 poäng
  539. Calliostoma benedicti (bild 1) = 5 poäng
  540. Calliostoma aurora (bild 1) = 5 poäng
  541. Calliostoma circumcinctum (bild 1) = 5 poäng
  542. Calanthe hancockii (bild 1) = 5 poäng
  543. Calanthe puberula (bild 1) = 5 poäng
  544. Nikos Sampson (bild 1) = 5 poäng
  545. Sacalia quadriocellata (bild 1) = 5 poäng
  546. Loret Sadiku (bild 1) = 5 poäng
  547. Safirvaktelduva (bild 1) = 5 poäng
  548. Sagartiogeton laceratus (bild 1) = 5 poäng
  549. Sagartiogeton viduatus (bild 1) = 5 poäng
  550. Saurida caribbaea (bild 1) = 5 poäng
  551. Saurida normani (bild 1) = 5 poäng
  552. Saurida macrolepis (bild 1) = 5 poäng
  553. Inegocia harrisii (bild 1) = 5 poäng
  554. Inegocia japonica (bild 1) = 5 poäng
  555. Ingerophrynus celebensis (bild 1) = 5 poäng
  556. Iniistius aneitensis (bild 1) = 5 poäng
  557. Iniistius baldwini (bild 1) = 5 poäng
  558. Inimicus sinensis (bild 1) = 5 poäng
  559. Inocybe catalaunica (bild 1) = 5 poäng
  560. Ideopsis hewitsonii (bild 1) = 5 poäng
  561. Joanna Vanderham (bild 1) = 5 poäng
  562. Vit lergök (bild 1) = 5 poäng
  563. Vitbrynad fnittertrast (bild 1) = 5 poäng
  564. Amelia Vega (bild 1) = 5 poäng
  565. Vitgumpad drillfågel (bild 1) = 5 poäng
  566. Vitgumpad snöfink (bild 1) = 5 poäng
  567. Vitgumpad stormsvala (bild 1) = 5 poäng
  568. Vitgumpad öronkolibri (bild 1) = 5 poäng
  569. Vitkindad stjärtmes (bild 1) = 5 poäng
  570. Lotte Verbeek (bild 1) = 5 poäng
  571. Santiago Vergini (bild 1) = 5 poäng
  572. Vitstjärtad sångare (bild 1) = 5 poäng
  573. Vitstrupig fnittertrast (bild 1) = 5 poäng
  574. Vitstrupig markkrypare (bild 1) = 5 poäng
  575. Vitstrupig tangara (bild 1) = 5 poäng
  576. Vitstrupig skriktrast (bild 1) = 5 poäng
  577. Vitögd parakit (bild 1) = 5 poäng
  578. Vitvingad cinclodes (bild 1) = 5 poäng
  579. Linden Vey (bild 1) = 5 poäng
  580. Vithakad myrfågel (bild 1) = 5 poäng
  581. Vithalsad gulfink (bild 1) = 5 poäng
  582. Vithuvad barbett (bild 1) = 5 poäng
  583. Vitnackad lövletare (bild 1) = 5 poäng
  584. Vitnackad yuhina (bild 1) = 5 poäng
  585. Nikos Machlas (bild 1) = 5 poäng
  586. Malajisk hökgök (bild 1) = 5 poäng
  587. Malawisolfågel (bild 1) = 5 poäng
  588. Cheb Mami (bild 1) = 5 poäng
  589. Macropodus hongkongensis (bild 1) = 5 poäng
  590. Macroptila monstralis (bild 1) = 5 poäng
  591. Macrorhynchia filamentosa (bild 1) = 5 poäng
  592. Macrosaldula scotica (bild 1) = 5 poäng
  593. Macrosiphum albifrons (bild 1) = 5 poäng
  594. Macrosoma albida (bild 1) = 5 poäng
  595. Alec Martinez (bild 1) = 5 poäng
  596. Dewey Martin (bild 1) = 5 poäng
  597. Jyri Marttinen (bild 1) = 5 poäng
  598. Roque Máspoli (bild 1) = 5 poäng
  599. Heather Matarazzo (bild 1) = 5 poäng
  600. Mato Grossomyrfågel (bild 1) = 5 poäng
  601. Yoko Matsugane (bild 1) = 5 poäng
  602. Shawn McDonald (bild 1) = 5 poäng
  603. Trevor McNevan (bild 1) = 5 poäng
  604. Megacrania alpheus (bild 1) = 5 poäng
  605. Megacrania phelaus (bild 1) = 5 poäng
  606. Melamphaes typhlops (bild 1) = 5 poäng
  607. Medelhavslånga (bild 1) = 5 poäng
  608. Sean Collins (ishockeyspelare född 1988) (bild 1) = 5 poäng
  609. Jeremy Colliton (bild 1) = 5 poäng
  610. Bernt Johan Collet (bild 1) = 5 poäng
  611. Ian Cole (bild 1) = 5 poäng
  612. Mary Costa (bild 1) = 5 poäng
  613. Jean-Philippe Côté (bild 1) = 5 poäng
  614. Jonny Craig (bild 1) = 5 poäng
  615. Nick Cousins (bild 1) = 5 poäng
  616. Álberis da Silva (bild 1) = 5 poäng
  617. Abdul Fatawu Dauda (bild 1) = 5 poäng
  618. Hal David (bild 1) = 5 poäng
  619. Wilma De Angelis (bild 1) = 5 poäng
  620. Clemerson de Araújo Soares (bild 1) = 5 poäng
  621. Serghei Dadu (bild 1) = 5 poäng
  622. Marco D'Alessandro (bild 1) = 5 poäng
  623. Death Angel (bild 1) = 5 poäng
  624. Angelo Di Livio (bild 1) = 5 poäng
  625. Mac DeMarco (bild 1) = 5 poäng
  626. Tibor Déry (bild 1) = 5 poäng
  627. Nicolas Deschamps (bild 1) = 5 poäng
  628. Niko Dimitrakos (bild 1) = 5 poäng
  629. Abdelmoumene Djabou (bild 1) = 5 poäng
  630. Nate Dogg (bild 1) = 5 poäng
  631. Drakhuvudfisk (bild 1) = 5 poäng
  632. Pangasius larnaudii (bild 1) = 5 poäng
  633. Paraneetroplus argenteus (bild 1) = 5 poäng
  634. Paraneetroplus maculicauda (bild 1) = 5 poäng
  635. Paracaleana triens (bild 1) = 5 poäng
  636. Parotocinclus jumbo (bild 1) = 5 poäng
  637. Parupeneus ciliatus (bild 1) = 5 poäng
  638. Patagonotothen ramsayi (bild 1) = 5 poäng
  639. Patagonotothen wiltoni (bild 1) = 5 poäng
  640. Pelargonium aestivale (bild 1) = 5 poäng
  641. Pelargonium oblongatum (bild 1) = 5 poäng
  642. Pelargonium tetragonum (bild 1) = 5 poäng
  643. Pempheris adusta (bild 1) = 5 poäng
  644. Pempheris oualensis (bild 1) = 5 poäng
  645. Philaccolilus incognitus (bild 1) = 5 poäng
  646. Philaccolilus mas (bild 1) = 5 poäng
  647. Philaccolilus mekus (bild 1) = 5 poäng
  648. Phelsuma borbonica (bild 1) = 5 poäng
  649. Phelsuma breviceps (bild 1) = 5 poäng
  650. Phyllium bilobatum (bild 1) = 5 poäng
  651. Phyllium celebicum (bild 1) = 5 poäng
  652. Phyllium jacobsoni (bild 1) = 5 poäng
  653. Pholis clemensi (bild 1) = 5 poäng
  654. Phrynarachne ceylonica (bild 1) = 5 poäng
  655. Phryxe nemea (bild 1) = 5 poäng
  656. Pholcus nagasakiensis (bild 1) = 5 poäng
  657. Pingasa angulifera (bild 1) = 5 poäng
  658. Platylabus rufus (bild 1) = 5 poäng
  659. Plecoptera uniformis (bild 1) = 5 poäng
  660. Plectiscus ridibundus (bild 1) = 5 poäng
  661. Plectranthias alleni (bild 1) = 5 poäng
  662. Plectranthias maculicauda (bild 1) = 5 poäng
  663. Pleione albiflora (bild 1) = 5 poäng
  664. Rhinogobius bucculentus (bild 1) = 5 poäng
  665. Rhinomugil corsula (bild 1) = 5 poäng
  666. Rhipipalloidea mira (bild 1) = 5 poäng
  667. Rhotana bicolor (bild 1) = 5 poäng
  668. Rhycherus filamentosus (bild 1) = 5 poäng
  669. Rhynchodemus sylvaticus (bild 1) = 5 poäng
  670. Rhynchoconger trewavasae (bild 1) = 5 poäng
  671. Rhynchopelates oxyrhynchus (bild 1) = 5 poäng
  672. Sabelvingepiha (bild 1) = 5 poäng
  673. Satyrus circe (bild 1) = 5 poäng
  674. Satyrus dryas (bild 1) = 5 poäng
  675. Bryce Van Brabant (bild 1) = 5 poäng
  676. Pat Hingle (bild 1) = 5 poäng
  677. Perparim Hetemaj (bild 1) = 5 poäng
  678. Himalayatrast (bild 1) = 5 poäng
  679. Himalayavävare (bild 1) = 5 poäng
  680. Hersilia okinawaensis (bild 1) = 5 poäng
  681. Hersilia yaeyamaensis (bild 1) = 5 poäng
  682. Himantolophus appelii (bild 1) = 5 poäng
  683. Hibana futilis (bild 1) = 5 poäng
  684. Hippocampus jayakari (bild 1) = 5 poäng
  685. Hydractinia altispina (bild 1) = 5 poäng
  686. Hydrelia sjostedti (bild 1) = 5 poäng
  687. Enchelyurus kraussii (bild 1) = 5 poäng
  688. Endopachys grayi (bild 1) = 5 poäng
  689. Eric Bertrand Bailly (bild 1) = 5 poäng
  690. Eugerres lineatus (bild 1) = 5 poäng
  691. Eurepella mjobergi (bild 1) = 5 poäng
  692. Euphaedra losinga (bild 1) = 5 poäng
  693. Evarcha albaria (bild 1) = 5 poäng
  694. Evarcha hoyi (bild 1) = 5 poäng
  695. Evarcha proszynskii (bild 1) = 5 poäng
  696. Evergoderes cabrerai (bild 1) = 5 poäng
  697. Eviota distigma (bild 1) = 5 poäng
  698. Eviota indica (bild 1) = 5 poäng
  699. Eviota prasina (bild 1) = 5 poäng
  700. Evoxymetopon poeyi (bild 1) = 5 poäng
  701. Exeristes roborator (bild 1) = 5 poäng
  702. Exhyalanthrax simonae (bild 1) = 5 poäng
  703. Exallonyx ligatus (bild 1) = 5 poäng
  704. Excidobates mysteriosus (bild 1) = 5 poäng
  705. Exeliopsis perse (bild 1) = 5 poäng
  706. Flamspröding (bild 1) = 5 poäng
  707. Fager vaxskivling (bild 1) = 5 poäng
  708. Floreskråka (bild 1) = 5 poäng
  709. Floretteremit (bild 1) = 5 poäng
  710. Flåhätta (bild 1) = 5 poäng
  711. Fläckfingersvamp (bild 1) = 5 poäng
  712. Fläckhake (bild 1) = 5 poäng
  713. Fläckhätta (bild 1) = 5 poäng
  714. Fläckig bitterskivling (bild 1) = 5 poäng
  715. Fläckig filfisk (bild 1) = 5 poäng
  716. Fläckig kungsmakrill (bild 1) = 5 poäng
  717. David Fonseca (bild 1) = 5 poäng
  718. Justin Fontaine (bild 1) = 5 poäng
  719. Mats Frøshaug (bild 1) = 5 poäng
  720. Gao Zhisheng (bild 1) = 5 poäng
  721. Fransig stjälkröksvamp (bild 1) = 5 poäng
  722. David Fredriksson (bild 1) = 5 poäng
  723. Galea spixii (bild 1) = 5 poäng
  724. Förväxlat nejlikfly (bild 1) = 5 poäng
  725. Elias Fälth (bild 1) = 5 poäng
  726. Fjällig glansstjärt (bild 1) = 5 poäng
  727. Fjällig myrfågel (bild 1) = 5 poäng
  728. Fjällstrupig fnittertrast (bild 1) = 5 poäng
  729. Fjällig trädklättrare (bild 1) = 5 poäng
  730. Fladdermusfisk (bild 1) = 5 poäng
  731. Steven Fletcher (bild 1) = 5 poäng
  732. Oscar Fantenberg (bild 1) = 5 poäng
  733. Giuseppe Fava (bild 1) = 5 poäng
  734. Richard Farnsworth (bild 1) = 5 poäng
  735. Rudi Finžgar (bild 1) = 5 poäng
  736. Ubaldo Fillol (bild 1) = 5 poäng
  737. Luis Pedro Figueroa (bild 1) = 5 poäng
  738. Flodärtmussla (bild 1) = 5 poäng
  739. Fläckstrupig sultanspett (bild 1) = 5 poäng
  740. Fläckvingad trast (bild 1) = 5 poäng
  741. Favia pallida (bild 1) = 5 poäng
  742. Favia rotundata (bild 1) = 5 poäng
  743. Falsepilysta bifasciata (bild 1) = 5 poäng
  744. Fannia scalaris (bild 1) = 5 poäng
  745. Fischers finklärka (bild 1) = 5 poäng
  746. Figaro boardmani (bild 1) = 5 poäng
  747. Fiskråttor (bild 1) = 5 poäng
  748. Tobias Forsberg (bild 1) = 5 poäng
  749. Ariel Gade (bild 1) = 5 poäng
  750. Frasers skogsflugsnappare (bild 1) = 5 poäng
  751. Brendan Gaunce (bild 1) = 5 poäng
  752. Glasögonbusktörnskata (bild 1) = 5 poäng
  753. Martin Garrix (bild 1) = 5 poäng
  754. Graphea marmorea (bild 1) = 5 poäng
  755. Graphea pseudomarmorea (bild 1) = 5 poäng
  756. Josh Green (bild 1) = 5 poäng
  757. Achille Guenée (bild 1) = 5 poäng
  758. Gyllingnålfågel (bild 1) = 5 poäng
  759. Grön knivfisk (bild 1) = 5 poäng
  760. Grön bladfågel (bild 1) = 5 poäng
  761. Grön kulhalsbock (bild 1) = 5 poäng
  762. Guyanatrögfågel (bild 1) = 5 poäng
  763. Gråhuvad grönduva (bild 1) = 5 poäng
  764. Gråhuvad piprites (bild 1) = 5 poäng
  765. Gazalina transversa (bild 1) = 5 poäng
  766. Geckoella jeyporensis (bild 1) = 5 poäng
  767. Gekko badenii (bild 1) = 5 poäng
  768. Gekko petricolus (bild 1) = 5 poäng
  769. Gekko verreauxi (bild 1) = 5 poäng
  770. Gekko vittatus (bild 1) = 5 poäng
  771. Gea heptagon (bild 1) = 5 poäng
  772. Geophagus proximus (bild 1) = 5 poäng
  773. Geopinus incrassatus (bild 1) = 5 poäng
  774. Gephyroberyx darwinii (bild 1) = 5 poäng
  775. Gephyroberyx japonicus (bild 1) = 5 poäng
  776. Gobiesox marmoratus (bild 1) = 5 poäng
  777. Gnathopalystes kochi (bild 1) = 5 poäng
  778. Gnathopogon elongatus (bild 1) = 5 poäng
  779. Gnoma pulverea (bild 1) = 5 poäng
  780. Girardinus falcatus (bild 1) = 5 poäng
  781. Girardinus denticulatus (bild 1) = 5 poäng
  782. Girardinus microdactylus (bild 1) = 5 poäng
  783. Habrocampulum biguttatum (bild 1) = 5 poäng
  784. Habenaria rariflora (bild 1) = 5 poäng
  785. Halsbandsskogsfalk (bild 1) = 5 poäng
  786. Helophilus fasciatus (bild 1) = 5 poäng
  787. Hemanthias leptus (bild 1) = 5 poäng
  788. Hemanthias vivanus (bild 1) = 5 poäng
  789. Hemibarbus longirostris (bild 1) = 5 poäng
  790. Hemibarbus mylodon (bild 1) = 5 poäng
  791. Hephthocara simum (bild 1) = 5 poäng
  792. Hepiopelmus melanogaster (bild 1) = 5 poäng
  793. Heptapterus mustelinus (bild 1) = 5 poäng
  794. Heraclia gruenbergi (bild 1) = 5 poäng
  795. Heraclia hornimani (bild 1) = 5 poäng
  796. Heraclia thruppi (bild 1) = 5 poäng
  797. Heraclia perdix (bild 1) = 5 poäng
  798. Heraclia pardalina (bild 1) = 5 poäng
  799. Herennia papuana (bild 1) = 5 poäng
  800. Hermagoras haematomus (bild 1) = 5 poäng
  801. Herpyllus ecclesiasticus (bild 1) = 5 poäng
  802. Herpyllus hesperolus (bild 1) = 5 poäng
  803. Herpyllus propinquus (bild 1) = 5 poäng
  804. Hipposcarus longiceps (bild 1) = 5 poäng
  805. Hogna frondicola (bild 1) = 5 poäng
  806. Holanthias fronticinctus (bild 1) = 5 poäng
  807. Holconia hirsuta (bild 1) = 5 poäng
  808. Holocnemus pluchei (bild 1) = 5 poäng
  809. Heteroconger longissimus (bild 1) = 5 poäng
  810. Heterocyathus aequicostatus (bild 1) = 5 poäng
  811. Hyacintkolibri (bild 1) = 5 poäng
  812. Hyada grisea (bild 1) = 5 poäng
  813. Homohadena incomitata (bild 1) = 5 poäng
  814. Homohadena induta (bild 1) = 5 poäng
  815. Hoplitis fulgida (bild 1) = 5 poäng
  816. Hoplitis micheneri (bild 1) = 5 poäng

3. Ulkl 3 360 p AndraprisetInsatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. Río Cuarto (bild 1) = 5 p
  2. San Antonio de Padua (bild 1) = 5 p
  3. Neuquén (bild 1) = 5 p
  4. Florida, Uruguay (bild 1) = 5 p
  5. San Carlos, Uruguay (bild 1) = 5 p
  6. Fray Bentos (bild 1) = 5 p
  7. Las Piedras, Uruguay (bild 1) = 5 p
  8. Canelones (bild 1) = 5 p
  9. Artigas (bild 1) = 5 p
  10. Puerto Cabello (bild 1) = 5 p
  11. Los Teques (bild 1) = 5 p
  12. Catia La Mar (bild 1) = 5 p
  13. Naguanagua (bild 1) = 5 p
  14. San Fernando de Apure (bild 1) = 5 p
  15. Valencia, Venezuela (bild 1) = 5 p
  16. Puerto Ayacucho (bild 1) = 5 p
  17. La Guaira (bild 1) = 5 p
  18. Santa Rita (Aragua) (bild 1) = 5 p
  19. Ciudad Guayana (bild 1) = 5 p
  20. Maracay (bild 1) = 5 p
  21. Ciudad Ojeda (bild 1) = 5 p
  22. Pariagolfen (bild 1) = 5 p
  23. Universiteti i Arteve (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  24. Pithoragarh (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  25. Itanagar (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  26. Maracaibosjön (bild 1) = 5 p
  27. Petare (bild 1) = 5 p
  28. La Victoria (bild 1) = 5 p
  29. Maturín (bild 1) = 5 p
  30. Mariara (bild 1) = 5 p
  31. Rozoy-le-Vieil (bild 1) = 5 p
  32. Rozières-en-Beauce (bild 1) = 5 p
  33. Rouvres-Saint-Jean (bild 1) = 5 p
  34. Quiers-sur-Bézonde (bild 1) = 5 p
  35. Préfontaines (bild 1) = 5 p
  36. Pers-en-Gâtinais (bild 1) = 5 p
  37. Paucourt (bild 1) = 5 p
  38. Nevoy (bild 1) = 5 p
  39. Nesploy (bild 1) = 5 p
  40. Nargis (bild 1) = 5 p
  41. Moulon, Loiret (bild 1) = 5 p
  42. Mormant-sur-Vernisson (bild 1) = 5 p
  43. Montcorbon (bild 1) = 5 p
  44. Mignères (bild 1) = 5 p
  45. Mérinville (bild 1) = 5 p
  46. Mareau-aux-Bois (bild 1) = 5 p
  47. Marcilly-en-Villette (bild 1) = 5 p
  48. Manchecourt (bild 1) = 5 p
  49. Louzouer (bild 1) = 5 p
  50. Lailly-en-Val (bild 1) = 5 p
  51. Ladon, Loiret (bild 1) = 5 p
  52. Jouy-le-Potier (bild 1) = 5 p
  53. Intville-la-Guétard (bild 1) = 5 p
  54. Huisseau-sur-Mauves (bild 1) = 5 p
  55. Guigneville (bild 1) = 5 p
  56. Girolles, Loiret (bild 1) = 5 p
  57. Gidy (bild 1) = 5 p
  58. Gémigny (bild 1) = 5 p
  59. Foucherolles (bild 1) = 5 p
  60. Fontenay-sur-Loing (bild 1) = 5 p
  61. Dry, Loiret (bild 1) = 5 p
  62. Feins-en-Gâtinais (bild 1) = 5 p
  63. Faverelles (bild 1) = 5 p
  64. Escrennes (bild 1) = 5 p
  65. Ervauville (bild 1) = 5 p
  66. Épieds-en-Beauce (bild 1) = 5 p
  67. Dordives (bild 1) = 5 p
  68. Courtemaux (bild 1) = 5 p
  69. Courcy-aux-Loges (bild 1) = 5 p
  70. Coulmiers (bild 1) = 5 p
  71. Cortrat (bild 1) = 5 p
  72. Corbeilles (bild 1) = 5 p
  73. Coinces (bild 1) = 5 p
  74. Les Choux (bild 1) = 5 p
  75. Chevry-sous-le-Bignon (bild 1) = 5 p
  76. Chevillon-sur-Huillard (bild 1) = 5 p
  77. Chevannes, Loiret (bild 1) = 5 p
  78. Chaussy, Loiret (bild 1) = 5 p
  79. La Chapelle-sur-Aveyron (bild 1) = 5 p
  80. La Chapelle-Saint-Sépulcre (bild 1) = 5 p
  81. Chantecoq (bild 1) = 5 p
  82. Champoulet (bild 1) = 5 p
  83. Chambon-la-Forêt (bild 1) = 5 p
  84. La Bussière, Loiret (bild 1) = 5 p
  85. Bromeilles (bild 1) = 5 p
  86. Bouzonville-aux-Bois (bild 1) = 5 p
  87. Bordeaux-en-Gâtinais (bild 1) = 5 p
  88. Andrej Tupolev (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  89. Sertab Erener (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  90. Grimaud, Var (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  91. Monthenault (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  92. Okarina (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  93. Bondaroy (bild 1) = 5 p
  94. Boismorand (bild 1) = 5 p
  95. Boiscommun (bild 1) = 5 p
  96. Bazoches-sur-le-Betz (bild 1) = 5 p
  97. Batilly-en-Puisaye (bild 1) = 5 p
  98. Batilly-en-Gâtinais (bild 1) = 5 p
  99. Barville-en-Gâtinais (bild 1) = 5 p
  100. Le Bardon (bild 1) = 5 p
  101. Baccon (bild 1) = 5 p
  102. Auxy, Loiret (bild 1) = 5 p
  103. Auvilliers-en-Gâtinais (bild 1) = 5 p
  104. Augerville-la-Rivière (bild 1) = 5 p
  105. Audeville (bild 1) = 5 p
  106. Attray (bild 1) = 5 p
  107. Ascoux (bild 1) = 5 p
  108. Andonville (bild 1) = 5 p
  109. Amilly, Loiret (bild 1) = 5 p
  110. Yvoy-le-Marron (bild 1) = 5 p
  111. Villiers-sur-Loir (bild 1) = 5 p
  112. Villiersfaux (bild 1) = 5 p
  113. Villetrun (bild 1) = 5 p
  114. Vouillon (bild 1) = 5 p
  115. Vineuil, Indre (bild 1) = 5 p
  116. Villers-les-Ormes (bild 1) = 5 p
  117. Villegouin (bild 1) = 5 p
  118. Villedieu-sur-Indre (bild 1) = 5 p
  119. Vicq-sur-Nahon (bild 1) = 5 p
  120. Verneuil-sur-Igneraie (bild 1) = 5 p
  121. Thizay, Indre (bild 1) = 5 p
  122. Sougé, Indre (bild 1) = 5 p
  123. Ségry (bild 1) = 5 p
  124. Saint-Valentin, Indre (bild 1) = 5 p
  125. Saint-Pierre-de-Lamps (bild 1) = 5 p
  126. Saint-Maur, Indre (bild 1) = 5 p
  127. Saint-Martin-de-Lamps (bild 1) = 5 p
  128. Saint-Lactencin (bild 1) = 5 p
  129. Saint-Denis-de-Jouhet (bild 1) = 5 p
  130. Saint-Civran (bild 1) = 5 p
  131. Saint-Aubin, Indre (bild 1) = 5 p
  132. Saint-Aoustrille (bild 1) = 5 p
  133. Maves (bild 1) = 5 p
  134. Marolles, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  135. Marcilly-en-Gault (bild 1) = 5 p
  136. Marchenoir (bild 1) = 5 p
  137. Lignières, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  138. Langon, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  139. Villeny (bild 1) = 5 p
  140. Villefranche-sur-Cher (bild 1) = 5 p
  141. Villedieu-le-Château (bild 1) = 5 p
  142. Villavard (bild 1) = 5 p
  143. Vievy-le-Rayé (bild 1) = 5 p
  144. Veuves (bild 1) = 5 p
  145. Veilleins (bild 1) = 5 p
  146. Iwakura (bild 1) = 5 p
  147. Inuyama (bild 1) = 5 p
  148. Owariasahi (bild 1) = 5 p
  149. Toyokawa (bild 1) = 5 p
  150. Takahama (bild 1) = 5 p
  151. Kariya (bild 1) = 5 p
  152. Kiyosu (bild 1) = 5 p
  153. Noyers-sur-Cher (bild 1) = 5 p
  154. Les Montils (bild 1) = 5 p
  155. Morée, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  156. Mulsans (bild 1) = 5 p
  157. Mazangé (bild 1) = 5 p
  158. Membrolles (bild 1) = 5 p
  159. Menars (bild 1) = 5 p
  160. Meslay, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  161. Moisy (bild 1) = 5 p
  162. Mondoubleau (bild 1) = 5 p
  163. Monteaux (bild 1) = 5 p
  164. Les Hayes (bild 1) = 5 p
  165. Houssay, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  166. Huisseau-en-Beauce (bild 1) = 5 p
  167. Le Liège (bild 1) = 5 p
  168. Ligré (bild 1) = 5 p
  169. Nisshin (bild 1) = 5 p
  170. Toyota (stad) (bild 1) = 5 p
  171. Seto (bild 1) = 5 p
  172. Shinshiro (bild 1) = 5 p
  173. Chissay-en-Touraine (bild 1) = 5 p
  174. Châtres-sur-Cher (bild 1) = 5 p
  175. Selommes (bild 1) = 5 p
  176. Saint-Martin-des-Bois (bild 1) = 5 p
  177. Saint-Léonard-en-Beauce (bild 1) = 5 p
  178. Saint-Jacques-des-Guérets (bild 1) = 5 p
  179. Saint-Hilaire-la-Gravelle (bild 1) = 5 p
  180. Saint-Denis-sur-Loire (bild 1) = 5 p
  181. Saint-Claude-de-Diray (bild 1) = 5 p
  182. Saint-Agil (bild 1) = 5 p
  183. Champrond-en-Gâtine (bild 1) = 5 p
  184. Rougeou (bild 1) = 5 p
  185. Les Roches-l'Évêque (bild 1) = 5 p
  186. Rilly-sur-Loire (bild 1) = 5 p
  187. Pruniers-en-Sologne (bild 1) = 5 p
  188. Prunay-Cassereau (bild 1) = 5 p
  189. Pray (bild 1) = 5 p
  190. Pierrefitte-sur-Sauldre (bild 1) = 5 p
  191. Pezou (bild 1) = 5 p
  192. Oucques (bild 1) = 5 p
  193. Chouzy-sur-Cisse (bild 1) = 5 p
  194. Conan, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  195. Contres, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  196. Areines (bild 1) = 5 p
  197. Averdon (bild 1) = 5 p
  198. Azé, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  199. Baillou (bild 1) = 5 p
  200. Boursay (bild 1) = 5 p
  201. Brévainville (bild 1) = 5 p
  202. Cellettes, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  203. La Chapelle-Vendômoise (bild 1) = 5 p
  204. La Chapelle-Vicomtesse (bild 1) = 5 p
  205. Couddes (bild 1) = 5 p
  206. Coulanges, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  207. Lönneberga kyrka (bild 1, självuppladdad, illustrationsbehov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  208. Lönneberga församling (bild 1, självuppladdad) = 5 + 5 = 10 p
  209. Fresnes, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  210. Sakai (bild 1) = 5 p
  211. Hannan (bild 1) = 5 p
  212. Habikino (bild 1) = 5 p
  213. Fujiidera (bild 1) = 5 p
  214. Daito (bild 1) = 5 p
  215. Kitakami (bild 1) = 5 p
  216. Épiais (bild 1) = 5 p
  217. Françay (bild 1) = 5 p
  218. La Fontenelle, Loir-et-Cher (bild 1) = 5 p
  219. Hiraizumi (bild 1) = 5 p
  220. Hanamaki (bild 1) = 5 p
  221. Taiki (bild 1) = 5 p
  222. Esashi (bild 1) = 5 p
  223. Asahikawa (bild 1) = 5 p
  224. Awara (bild 1) = 5 p
  225. Fukui (bild 1) = 5 p
  226. Kasugai (bild 1) = 5 p
  227. Aviré (bild 1) = 5 p
  228. Aubigné-sur-Layon (bild 1) = 5 p
  229. Antoigné (bild 1) = 5 p
  230. Angrie (bild 1) = 5 p
  231. Andrezé (bild 1) = 5 p
  232. Andigné (bild 1) = 5 p
  233. Ambillou-Château (bild 1) = 5 p
  234. Les Alleuds, Maine-et-Loire (bild 1) = 5 p
  235. Le Longeron (bild 1) = 5 p
  236. Louvaines (bild 1) = 5 p
  237. Ichihara (bild 1) = 5 p
  238. Futtsu (bild 1) = 5 p
  239. Funabashi (bild 1) = 5 p
  240. Choshi (bild 1) = 5 p
  241. Asahi (stad) (bild 1) = 5 p
  242. Abiko (bild 1) = 5 p
  243. Brouay (bild 1) = 5 p
  244. Gavrus (bild 1) = 5 p
  245. Grentheville (bild 1) = 5 p
  246. Niederentzen (bild 1) = 5 p
  247. Wittersdorf (bild 1) = 5 p
  248. Puechredon (bild 1) = 5 p
  249. Pouzilhac (bild 1) = 5 p
  250. Sainte-Catherine-de-Fierbois (bild 1) = 5 p
  251. Saint-Christophe-sur-le-Nais (bild 1) = 5 p
  252. Saint-Étienne-de-Chigny (bild 1) = 5 p
  253. Figeholms kyrka (bild 1, självuppladdad, illustrationsbehov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  254. Feneu (bild 1) = 5 p
  255. Doué-la-Fontaine (bild 1) = 5 p
  256. Distré (bild 1) = 5 p
  257. Dénezé-sous-le-Lude (bild 1) = 5 p
  258. Daumeray (bild 1) = 5 p
  259. Cossé-d'Anjou (bild 1) = 5 p
  260. Corzé (bild 1) = 5 p
  261. Coron, Maine-et-Loire (bild 1) = 5 p
  262. La Cornuaille (bild 1) = 5 p
  263. Cornillé-les-Caves (bild 1) = 5 p
  264. Cizay-la-Madeleine (bild 1) = 5 p
  265. Chigné (bild 1) = 5 p
  266. Cherré, Maine-et-Loire (bild 1) = 5 p
  267. La Chaussaire (bild 1) = 5 p
  268. Chaudron-en-Mauges (bild 1) = 5 p
  269. Châteauneuf-sur-Sarthe (bild 1) = 5 p
  270. Charcé-Saint-Ellier-sur-Aubance (bild 1) = 5 p
  271. La Chapelle-sur-Oudon (bild 1) = 5 p
  272. La Chapelle-Saint-Florent (bild 1) = 5 p
  273. La Chapelle-du-Genêt (bild 1) = 5 p
  274. Chanteloup-les-Bois (bild 1) = 5 p
  275. Champigné (bild 1) = 5 p
  276. Les Cerqueux (bild 1) = 5 p
  277. Cantenay-Épinard (bild 1) = 5 p
  278. Broc, Maine-et-Loire (bild 1) = 5 p
  279. Brissarthe (bild 1) = 5 p
  280. Brézé (bild 1) = 5 p
  281. Bourgneuf-en-Mauges (bild 1) = 5 p
  282. Le Bourg-d'Iré (bild 1) = 5 p
  283. La Boissière-sur-Èvre (bild 1) = 5 p
  284. Beausse (bild 1) = 5 p
  285. Beaulieu-sur-Layon (bild 1) = 5 p
  286. Mörtfors (bild 1, självuppladdad) = 5 + 5 = 10 p
  287. Yotsukaido (bild 1) = 5 p
  288. Yachiyo (bild 1) = 5 p
  289. Yachimata (bild 1) = 5 p
  290. Urayasu (bild 1) = 5 p
  291. Tomisato (bild 1) = 5 p
  292. Togane (bild 1) = 5 p
  293. Tateyama (bild 1) = 5 p
  294. Sodegaura (bild 1) = 5 p
  295. Shiroi (bild 1) = 5 p
  296. Sanmu (bild 1) = 5 p
  297. Sakura, Chiba (bild 1) = 5 p
  298. Noda (bild 1) = 5 p
  299. Narita (bild 1) = 5 p
  300. Narashino (bild 1) = 5 p
  301. Nagareyama (bild 1) = 5 p
  302. Mobara (bild 1) = 5 p
  303. Minamiboso (bild 1) = 5 p
  304. Matsudo (bild 1) = 5 p
  305. Kisarazu (bild 1) = 5 p
  306. Kimitsu (bild 1) = 5 p
  307. Katsuura (bild 1) = 5 p
  308. Katori (bild 1) = 5 p
  309. Kashiwa (bild 1) = 5 p
  310. Kamagaya (bild 1) = 5 p
  311. Isumi (bild 1) = 5 p
  312. Inzai (bild 1) = 5 p
  313. Ichikawa (bild 1) = 5 p
  314. Rudraprayag (bild 1) = 5 p
  315. Uttarkashi (bild 1) = 5 p
  316. Montfaucon-Montigné (bild 1) = 5 p
  317. La Membrolle-sur-Longuenée (bild 1) = 5 p
  318. La Meignanne (bild 1) = 5 p
  319. Le Marillais (bild 1) = 5 p
  320. Marigné (bild 1) = 5 p
  321. Marcé (bild 1) = 5 p
  322. Lasse, Maine-et-Loire (bild 1) = 5 p
  323. Juvardeil (bild 1) = 5 p
  324. La Jubaudière (bild 1) = 5 p
  325. Jarzé (bild 1) = 5 p
  326. L'Hôtellerie-de-Flée (bild 1) = 5 p
  327. Misterhults församling (bild 1, självuppladdad) = 5 + 5 = 10 p
  328. Alteckendorf (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  329. Zvornik (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  330. Hamadan (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  331. Pileus (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  332. Burao (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  333. Gamla staden, Baku (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  334. Pocé-sur-Cisse (bild 1) = 5 p
  335. Khomein (bild 1) = 5 p
  336. Biencourt-sur-Orge (bild 1) = 5 p
  337. Beurey-sur-Saulx (bild 1) = 5 p
  338. Belrain (bild 1) = 5 p
  339. Behonne (bild 1) = 5 p
  340. Beaumont-en-Verdunois (bild 1) = 5 p
  341. Saint-Jean-des-Mauvrets (bild 1) = 5 p
  342. Saint-Jean-de-la-Croix (bild 1) = 5 p
  343. Sainte-Gemmes-d'Andigné (bild 1) = 5 p
  344. Saint-Clément-de-la-Place (bild 1) = 5 p
  345. Saint-Christophe-la-Couperie (bild 1) = 5 p
  346. Saint-Barthélemy-d'Anjou (bild 1) = 5 p
  347. Saint-Augustin-des-Bois (bild 1) = 5 p
  348. Roussay (bild 1) = 5 p
  349. Querré (bild 1) = 5 p
  350. Le Puiset-Doré (bild 1) = 5 p
  351. La Pommeraye, Maine-et-Loire (bild 1) = 5 p
  352. Nyoiseau (bild 1) = 5 p
  353. Nuaillé (bild 1) = 5 p
  354. Noyant-la-Gravoyère (bild 1) = 5 p
  355. Noyant (bild 1) = 5 p
  356. Mûrs-Erigné (bild 1) = 5 p
  357. Morannes (bild 1) = 5 p
  358. Montrevault (bild 1) = 5 p
  359. Tsu (bild 1) = 5 p
  360. Ailleux (bild 1) = 5 p
  361. Villedieu-la-Blouère (bild 1) = 5 p
  362. Vihiers (bild 1) = 5 p
  363. Verrie (bild 1) = 5 p
  364. Vernoil-le-Fourrier (bild 1) = 5 p
  365. Vern-d'Anjou (bild 1) = 5 p
  366. Vernantes (bild 1) = 5 p
  367. Vaudelnay (bild 1) = 5 p
  368. Torfou, Maine-et-Loire (bild 1) = 5 p
  369. Tillières (bild 1) = 5 p
  370. Tigné (bild 1) = 5 p
  371. Thouarcé (bild 1) = 5 p
  372. Soucelles (bild 1) = 5 p
  373. Seiches-sur-le-Loir (bild 1) = 5 p
  374. La Séguinière (bild 1) = 5 p
  375. Sarrigné (bild 1) = 5 p
  376. La Salle-et-Chapelle-Aubry (bild 1) = 5 p
  377. Saint-Sigismond, Maine-et-Loire (bild 1) = 5 p
  378. Saint-Pierre-Montlimart (bild 1) = 5 p
  379. Saint-Philbert-en-Mauges (bild 1) = 5 p
  380. Saint-Léger-sous-Cholet (bild 1) = 5 p
  381. Saint-Laurent-des-Autels (bild 1) = 5 p
  382. Saint-Laurent-de-la-Plaine (bild 1) = 5 p
  383. Esnes-en-Argonne (bild 1) = 5 p
  384. Brouennes (bild 1) = 5 p
  385. Bréhéville (bild 1) = 5 p
  386. Brandeville (bild 1) = 5 p
  387. Brabant-le-Roi (bild 1) = 5 p
  388. Bouconville-sur-Madt (bild 1) = 5 p
  389. Arthun (bild 1) = 5 p
  390. Cellulosafiber (bild 1) = 5 p
  391. Sefrou (bild 1) = 5 p
  392. Gbadolite (bild 1) = 5 p
  393. Misratah (bild 1) = 5 p
  394. Bardia (bild 1) = 5 p
  395. Sirt (bild 1) = 5 p
  396. Sabha, Libyen (bild 1) = 5 p
  397. Awjila (bild 1) = 5 p
  398. Murzuk (bild 1) = 5 p
  399. Tadjourah (bild 1) = 5 p
  400. Brčko (bild 1) = 5 p
  401. Bosanski Petrovac (bild 1) = 5 p
  402. Commelle-Vernay (bild 1) = 5 p
  403. Cleppé (bild 1) = 5 p
  404. Civens (bild 1) = 5 p
  405. Burey-la-Côte (bild 1) = 5 p
  406. Chuyer (bild 1) = 5 p
  407. Burey-en-Vaux (bild 1) = 5 p
  408. Chenereilles, Loire (bild 1) = 5 p
  409. Châteauneuf, Loire (bild 1) = 5 p
  410. Changy, Loire (bild 1) = 5 p
  411. Chamboeuf, Loire (bild 1) = 5 p
  412. Cervières, Loire (bild 1) = 5 p
  413. Bussières, Loire (bild 1) = 5 p
  414. Briennon (bild 1) = 5 p
  415. Bessey (bild 1) = 5 p
  416. Le Bessat (bild 1) = 5 p
  417. Bellegarde-en-Forez (bild 1) = 5 p
  418. Pathein (bild 1) = 5 p
  419. Barbar, Bahrain (bild 1) = 5 p
  420. Muharraq (bild 1) = 5 p
  421. Ariel (stad) (bild 1) = 5 p
  422. Nasaret Illit (bild 1) = 5 p
  423. Bet Shemesh (bild 1) = 5 p
  424. Bat Yam (bild 1) = 5 p
  425. Bnei Brak (bild 1) = 5 p
  426. Kfar Etzion (bild 1) = 5 p
  427. Ma'ale Adummim (bild 1) = 5 p
  428. Modi'in Illit (bild 1) = 5 p
  429. Ramat Gan (bild 1) = 5 p
  430. Osem (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  431. Mahabad (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  432. Lipton (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  433. Mitsubishi Grandis (bild 1, robotlagad) = 5 + 5 = 10 p
  434. Ley (bild 1) = 5 p
  435. Moncourt (bild 1) = 5 p
  436. Héming (bild 1) = 5 p
  437. Fains-Véel (bild 1) = 5 p
  438. Raival (bild 1) = 5 p
  439. Épinonville (bild 1) = 5 p
  440. Doncourt-aux-Templiers (bild 1) = 5 p
  441. Dommartin-la-Montagne (bild 1) = 5 p
  442. Dombras (bild 1) = 5 p
  443. Dannevoux (bild 1) = 5 p
  444. Graix (bild 1) = 5 p
  445. Dainville-Bertheléville (bild 1) = 5 p
  446. Cuisy, Meuse (bild 1) = 5 p
  447. Couvertpuis (bild 1) = 5 p
  448. Courcelles-sur-Aire (bild 1) = 5 p
  449. Chonville-Malaumont (bild 1) = 5 p
  450. Cheppy (bild 1) = 5 p
  451. Chaumont-sur-Aire (bild 1) = 5 p
  452. Chalaines (bild 1) = 5 p
  453. Lostroff (bild 1) = 5 p
  454. Jury, Moselle (bild 1) = 5 p
  455. Insming (bild 1) = 5 p
  456. Filstroff (bild 1) = 5 p
  457. Flétrange (bild 1) = 5 p
  458. Folkling (bild 1) = 5 p
  459. Folschviller (bild 1) = 5 p
  460. Guessling-Hémering (bild 1) = 5 p
  461. Mittersheim (bild 1) = 5 p
  462. Fribourg, Moselle (bild 1) = 5 p
  463. Gosselming (bild 1) = 5 p
  464. Oriocourt (bild 1) = 5 p
  465. Foulcrey (bild 1) = 5 p
  466. Voyer, Moselle (bild 1) = 5 p
  467. Azoudange (bild 1) = 5 p
  468. Ommeray (bild 1) = 5 p
  469. Virming (bild 1) = 5 p
  470. Waldhouse (bild 1) = 5 p
  471. Walscheid (bild 1) = 5 p
  472. Zimming (bild 1) = 5 p
  473. Grindorff-Bizing (bild 1) = 5 p
  474. Halstroff (bild 1) = 5 p
  475. Flastroff (bild 1) = 5 p
  476. Colmen (bild 1) = 5 p
  477. Guerstling (bild 1) = 5 p
  478. Ibigny (bild 1) = 5 p
  479. Saint-Georges, Moselle (bild 1) = 5 p
  480. Landange (bild 1) = 5 p
  481. Aspach, Moselle (bild 1) = 5 p
  482. Vasperviller (bild 1) = 5 p
  483. Grostenquin (bild 1) = 5 p
  484. Herny (bild 1) = 5 p
  485. Sexey-aux-Forges (bild 1) = 5 p
  486. Manonville (bild 1) = 5 p
  487. Blénod-lès-Toul (bild 1) = 5 p
  488. Blâmont (bild 1) = 5 p
  489. Farschviller (bild 1) = 5 p
  490. Bourgaltroff (bild 1) = 5 p
  491. Bousseviller (bild 1) = 5 p
  492. Cutting (bild 1) = 5 p
  493. Eincheville (bild 1) = 5 p
  494. Domnom-lès-Dieuze (bild 1) = 5 p
  495. Farébersviller (bild 1) = 5 p
  496. Fénétrange (bild 1) = 5 p
  497. Kirsch-lès-Sierck (bild 1) = 5 p
  498. Lagarde, Moselle (bild 1) = 5 p
  499. Lezey (bild 1) = 5 p
  500. Lidrezing (bild 1) = 5 p
  501. Longeville-lès-Saint-Avold (bild 1) = 5 p
  502. Lorquin (bild 1) = 5 p
  503. Montoy-Flanville (bild 1) = 5 p
  504. Igney, Meurthe-et-Moselle (bild 1) = 5 p
  505. Moussey, Moselle (bild 1) = 5 p
  506. Han-sur-Nied (bild 1) = 5 p
  507. Schwerdorff (bild 1) = 5 p
  508. Neunkirchen-lès-Bouzonville (bild 1) = 5 p
  509. Théding (bild 1) = 5 p
  510. Vittoncourt (bild 1) = 5 p
  511. Saint-Jean-de-Bassel (bild 1) = 5 p
  512. Romelfing (bild 1) = 5 p
  513. Pontpierre, Moselle (bild 1) = 5 p
  514. Seingbouse (bild 1) = 5 p
  515. Sorbey, Moselle (bild 1) = 5 p
  516. Sarraltroff (bild 1) = 5 p
  517. Bourdonnay (bild 1) = 5 p
  518. Suisse, Moselle (bild 1) = 5 p
  519. Bickenholtz (bild 1) = 5 p
  520. Cocheren (bild 1) = 5 p
  521. Marange-Zondrange (bild 1) = 5 p
  522. Malzéville (bild 1) = 5 p
  523. Ménil-la-Tour (bild 1) = 5 p
  524. Sommerviller (bild 1) = 5 p
  525. Crévic (bild 1) = 5 p
  526. Heillecourt (bild 1) = 5 p
  527. Houdemont, Meurthe-et-Moselle (bild 1) = 5 p
  528. Moncheux (bild 1) = 5 p
  529. Metting (bild 1) = 5 p
  530. Essey-lès-Nancy (bild 1) = 5 p
  531. Morville-lès-Vic (bild 1) = 5 p
  532. Andilly, Meurthe-et-Moselle (bild 1) = 5 p
  533. Écrouves (bild 1) = 5 p
  534. Dommartemont (bild 1) = 5 p
  535. Domèvre-en-Haye (bild 1) = 5 p
  536. Brouck (bild 1) = 5 p
  537. Macheren (bild 1) = 5 p
  538. Leyviller (bild 1) = 5 p
  539. Hellimer (bild 1) = 5 p
  540. Brulange (bild 1) = 5 p
  541. Arraincourt (bild 1) = 5 p
  542. Holacourt (bild 1) = 5 p
  543. Bertrambois (bild 1) = 5 p
  544. Hattigny (bild 1) = 5 p
  545. Laneuveville-lès-Lorquin (bild 1) = 5 p
  546. Fraquelfing (bild 1) = 5 p
  547. Niderhoff (bild 1) = 5 p
  548. Villing (bild 1) = 5 p
  549. Rémering (bild 1) = 5 p
  550. Merten (bild 1) = 5 p
  551. Dalem (bild 1) = 5 p
  552. Lamorville (bild 1) = 5 p
  553. Gerbéviller (bild 1) = 5 p
  554. Hériménil (bild 1) = 5 p
  555. Laneuveville-devant-Nancy (bild 1) = 5 p
  556. Pulnoy (bild 1) = 5 p
  557. Saulxures-lès-Nancy (bild 1) = 5 p
  558. Mont-sur-Meurthe (bild 1) = 5 p
  559. Vallois (bild 1) = 5 p
  560. Moyen, Meurthe-et-Moselle (bild 1) = 5 p
  561. Rehainviller (bild 1) = 5 p
  562. Haudonville (bild 1) = 5 p
  563. Loudrefing (bild 1) = 5 p
  564. Secourt (bild 1) = 5 p
  565. Vergaville (bild 1) = 5 p
  566. Vescheim (bild 1) = 5 p
  567. Viller (bild 1) = 5 p
  568. Réning (bild 1) = 5 p
  569. Laumesfeld (bild 1) = 5 p
  570. Hallering (bild 1) = 5 p
  571. Saint-Hilaire-en-Woëvre (bild 1) = 5 p
  572. Lissey (bild 1) = 5 p
  573. Flassigny (bild 1) = 5 p
  574. Nubécourt (bild 1) = 5 p
  575. Fontaines-Saint-Clair (bild 1) = 5 p
  576. Vilosnes-Haraumont (bild 1) = 5 p
  577. Les Hauts-de-Chée (bild 1) = 5 p
  578. Juvigny-sur-Loison (bild 1) = 5 p
  579. Laheycourt (bild 1) = 5 p
  580. Oron, France (bild 1) = 5 p
  581. Hannocourt (bild 1) = 5 p
  582. Prévocourt (bild 1) = 5 p
  583. Tincry (bild 1) = 5 p
  584. Vulmont (bild 1) = 5 p
  585. Armaucourt (bild 1) = 5 p
  586. Chicourt (bild 1) = 5 p
  587. Xocourt (bild 1) = 5 p
  588. Leyr (bild 1) = 5 p
  589. Lanfroicourt (bild 1) = 5 p
  590. Mailly-sur-Seille (bild 1) = 5 p
  591. Lindre-Basse (bild 1) = 5 p
  592. Lindre-Haute (bild 1) = 5 p
  593. Morville-sur-Seille (bild 1) = 5 p
  594. Rouves (bild 1) = 5 p
  595. Phlin (bild 1) = 5 p
  596. Villers-lès-Moivrons (bild 1) = 5 p
  597. Morhange (bild 1) = 5 p
  598. Budling (bild 1) = 5 p
  599. Imling (bild 1) = 5 p
  600. Many (bild 1) = 5 p
  601. Autreville-sur-Moselle (bild 1) = 5 p
  602. Landremont (bild 1) = 5 p
  603. Bezaumont (bild 1) = 5 p
  604. Loisy, Meurthe-et-Moselle (bild 1) = 5 p
  605. Belleau, Meurthe-et-Moselle (bild 1) = 5 p
  606. Millery, Meurthe-et-Moselle (bild 1) = 5 p
  607. Malleloy (bild 1) = 5 p
  608. Sainte-Geneviève, Meurthe-et-Moselle (bild 1) = 5 p
  609. Ville-au-Val (bild 1) = 5 p
  610. Hémilly (bild 1) = 5 p
  611. Pintheville (bild 1) = 5 p
  612. Hennemont (bild 1) = 5 p
  613. Riaville (bild 1) = 5 p
  614. Adaincourt (bild 1) = 5 p
  615. Voimhaut (bild 1) = 5 p
  616. Arriance (bild 1) = 5 p
  617. Bacourt (bild 1) = 5 p
  618. Château-Bréhain (bild 1) = 5 p
  619. Destry (bild 1) = 5 p
  620. Puzieux, Moselle (bild 1) = 5 p
  621. Delme, Moselle (bild 1) = 5 p
  622. Bazoncourt (bild 1) = 5 p
  623. Sanry-sur-Nied (bild 1) = 5 p
  624. Lemud (bild 1) = 5 p
  625. Tragny (bild 1) = 5 p
  626. Thimonville (bild 1) = 5 p
  627. Beux (bild 1) = 5 p
  628. Saint-Epvre (bild 1) = 5 p
  629. Vatimont (bild 1) = 5 p
  630. Morville-sur-Nied (bild 1) = 5 p
  631. Juville (bild 1) = 5 p
  632. Baudrecourt, Moselle (bild 1) = 5 p
  633. Aube, Moselle (bild 1) = 5 p
  634. Ottonville (bild 1) = 5 p
  635. Téterchen (bild 1) = 5 p
  636. Velving (bild 1) = 5 p
  637. Bettange (bild 1) = 5 p
  638. Gomelange (bild 1) = 5 p
  639. Anzeling (bild 1) = 5 p
  640. Narbéfontaine (bild 1) = 5 p
  641. Momerstroff (bild 1) = 5 p
  642. Éblange (bild 1) = 5 p
  643. Lachaussée (bild 1) = 5 p
  644. Elvange, Moselle (bild 1) = 5 p
  645. Tritteling-Redlach (bild 1) = 5 p

5. Utopiantos 1 775 p FemteprisetInsatsrosetten[redigera | redigera wikitext]

  1. Abu Dhabi National Oil Company (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  2. Deutscher Tennis Bund (bild 1, ill.behov) = 15 p
  3. Artificiell klättring (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  4. Doppsko (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  5. Floyd Cramer (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  6. Linnea Gustafsson (bild 1, ill.behov) = 15 p
  7. EQT (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  8. Etnicitet (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  9. Korowaifolket (bild 1) = 5 = 5 p
  10. Janjevci (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  11. Hylis procerulus (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  12. Lord Chief Justice of England and Wales (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  13. Lista över avsnitt av Stargate Atlantis (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  14. Mount Giluwe (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  15. Twerking (bild 1, överförd till Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  16. Vattenkultur (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  17. Habrocerus capillaricornis (bild 1) = 5 p
  18. Macrophya punctumalbum (bild 1) = 5 p
  19. Apantesis nais (bild 1) = 5 p
  20. Dinia eagrus (bild 1) = 5 p
  21. Dinia mena (bild 1) = 5 p
  22. Dysschema sacrifica (bild 1) = 5 p
  23. Ephestris melaxantha (bild 1) = 5 p
  24. Euchromia amoena (bild 1) = 5 p
  25. Macrocneme lades (bild 1) = 5 p
  26. Notarctia proxima (bild 1) = 5 p
  27. Erateina undulata (bild 1) = 5 p
  28. Erateina zoraida (bild 1) = 5 p
  29. Eudulophasia invaria (bild 1) = 5 p
  30. Heterusia conduplicaria (bild 1) = 5 p
  31. Pantherodes colubraria (bild 1) = 5 p
  32. Pantherodes pardalaria (bild 1) = 5 p
  33. Scotopteryx vittistrigata (bild 1) = 5 p
  34. Erateina julia (bild 1) = 5 p
  35. Tanaecia amisa (bild 1) = 5 p
  36. Odontota dorsalis (bild 1) = 5 p
  37. Dictyoptera mundus (bild 1) = 5 p
  38. Megalodacne heros (bild 1) = 5 p
  39. Sumitrosis inaequalis (bild 1) = 5 p
  40. Plagiometriona clavata (bild 1) = 5 p
  41. Neolema sexpunctata (bild 1) = 5 p
  42. Oulema sayi (bild 1) = 5 p
  43. Tymnes (bild 1) = 5 p
  44. Metacmaeops vittata (bild 1) = 5 p
  45. Gibbium aequinoctiale (bild 1) = 5 p
  46. Dicaelus (bild 1) = 5 p
  47. Aphrastus (bild 1) = 5 p
  48. Cuerna (bild 1) = 5 p
  49. Doftfränskivling (bild 1) = 5 p
  50. Kalidasa nigromaculata (bild 1) = 5 p
  51. Kalanchoe grandiflora (bild 1) = 5 p
  52. Magnus Kahnberg (bild 1) = 5 p
  53. Kadua parvula (bild 1) = 5 p
  54. Kadettfisk (bild 1) = 5 p
  55. Kachuga tentoria (bild 1) = 5 p
  56. Kabylnötväcka (bild 1) = 5 p
  57. Kalyra (bild 1) = 5 p
  58. Kalkmjölnavling (bild 1) = 5 p
  59. Lesja Kalitovska (bild 1) = 5 p
  60. Kameleontmattvävare (bild 1) = 5 p
  61. Kunishige Kamamoto (bild 1) = 5 p
  62. Kalyra goparinga (bild 1) = 5 p
  63. Kapala (bild 1) = 5 p
  64. Kap-kingklip (bild 1) = 5 p
  65. Kantöra (bild 1) = 5 p
  66. Kantmusseron s. str. (bild 1) = 5 p
  67. Kantad kulhalsbock (bild 1) = 5 p
  68. Kanjonskrika (bild 1) = 5 p
  69. Kang Seung-yoon (bild 1) = 5 p
  70. Kanelvakteltrast (bild 1) = 5 p
  71. Kaneltangara (bild 1) = 5 p
  72. Kanariestrandskata (bild 1) = 5 p
  73. Kareius bicoloratus (bild 1) = 5 p
  74. Kardinalvävare (bild 1) = 5 p
  75. Karamea lobata (bild 1) = 5 p
  76. Karamea (bild 1) = 5 p
  77. Kapsiska (bild 1) = 5 p
  78. Kapmossa (bild 1) = 5 p
  79. Kapala sulcifacies (bild 1) = 5 p
  80. Kastanjespindel (bild 1) = 5 p
  81. Kastanjekronad timalia (bild 1) = 5 p
  82. Kastanjejakamar (bild 1) = 5 p
  83. Kastanjebröstad gärdsmyg (bild 1) = 5 p
  84. Kastanjebröstad frösparv (bild 1) = 5 p
  85. Kashmirflugsnappare (bild 1) = 5 p
  86. Kasatkia seigeli (bild 1) = 5 p
  87. Kasatkia (bild 1) = 5 p
  88. Karmosinrosenfink (bild 1) = 5 p
  89. Jacob Karlzon (bild 1) = 5 p
  90. Per (bild 1) = 5 p
  91. Karibisk kungsmakrill (bild 1) = 5 p
  92. Karibisk falknattskärra (bild 1) = 5 p
  93. Grethe Kausland (bild 1) = 5 p
  94. Kaupichthys (bild 1) = 5 p
  95. Kaukasisk lundsångare (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  96. Philip Kaufman (bild 1) = 5 p
  97. Kauaiamakihi (bild 1) = 5 p
  98. Kattugglebomal (bild 1) = 5 p
  99. Kathetostoma albigutta (bild 1) = 5 p
  100. Kathetostoma (bild 1) = 5 p
  101. Kasuarfåglar (bild 1) = 5 p
  102. Kastanjestrimmig sparv (bild 1) = 5 p
  103. Gibbifer californicus (bild 1, Commons) = 10 p
  104. Buprestis lyrata (bild 1, Commons) = 5 + 5 = 10 p
  105. Acmaeodera rubronotata (bild 1, Commons) = 10
  106. Acmaeodera decipiens (bild 1, Commons) = 10 p
  107. Sphaenothecus bilineatus (bild 1, Commons) = 10
  108. Megalostomis pyropyga (bild 1, Commons) = 10 p
  109. Pedilus lugubris (bild 1, Commons) = 5 + 5 = 10 p
  110. Ellychnia corrusca (bild 1, Commons) = 10 p
  111. Extremstil (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  112. Margaretha Sigfridsson (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  113. Äggvaxskivling (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  114. Rökticka (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  115. Billy (hundras) (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  116. Hellinikos poimenikos (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  117. Hispanioladvärgspett (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  118. Kapverdepetrell (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  119. Kennelhosta (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  120. Kobingo (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  121. Mekongärla (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  122. Mustaschbiätare (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  123. Rosenbiätare (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  124. Russkaja gontjaja (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  125. Svarthuvad biätare (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  126. Somaliabiätare (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  127. Carl Albert Löschhorn (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  128. Carl Credner (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  129. Friedrich Delitzsch (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  130. Friedrich von Huene (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  131. Johannes Conrad (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  132. Siegfried August Mahlmann (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  133. Jackie Jackson (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  134. James Ingram (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  135. Marlon Jackson (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  136. Randy Jackson (musiker) (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  137. Redone (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  138. Tickmussling (bild 1, Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  139. Lappticka (bild 1, Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  140. Nikolaus Hieronymus Gundling (bild 1, Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  141. Stenmjöl (bild 1, Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  142. Mary Elizabeth Mastrantonio (bild 1, Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  143. Nadja Weiss (bild 1, Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  144. Kristin Amparo (bild 1, Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  145. Nicolai Dunger (bild 1, Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  146. Unisexmode (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  147. Fredrikshalds teater (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  148. HSC Speedrunner IV (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  149. M/S Copenhagen (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  150. Sulo Jääskeläinen (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  151. Arne Aas (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  152. Cluny III (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  153. Halvdan Svarte (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  154. Mattis Hætta (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  155. Turid Birkeland (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  156. Öystein Haraldsson (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  157. René Vázquez Díaz (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  158. Tekaka (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  159. Finnkampen (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  160. Carl XVI Gustaf (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  161. Brander Matthews (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  162. Carl Garrè (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  163. George Grenfell (bild 1, ill.behov) = 5 + 10 = 15 p
  164. Baltzar von Platen (fartyg) (bild 1, Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  165. Anders Peter Sandströmer (bild 1, Commons, ill.behov) = 5 + 5 + 10 = 20 p
  166. Pachliopta atropos (bild 1) = 5 p
  167. Pachistopelma rufonigrum (bild 1) = 5 p
  168. Pachistopelma (bild 1) = 5 p
  169. Coelichneumon haemorrhoidalis (bild 1) = 5 p

Tävlingshistorik[redigera | redigera wikitext]

Tävlingshistorik
Bild 1-artiklar
2010
  
349
2011
  
736
2012
  
806
2013
  
309
2014
  
323
2015
  
307
7 (må)
  
332
7 (må–ti)
  
840
7 (må–on)
  
1312
7 (må–to)
  
1552
7 (må–fr)
  
2087
7 (må–lö)
  
2811
7 (må–sö)
  
3430
De olika tävlingsupplagorna, med "kaklet" vid 2000 (förstagångsillustrerade artiklar). Upplaga 7 visas med ackumulerad status efter de olika dagarna.
  • Bild 1-artiklar/deltagare genom åren: 349/8 (#2010), 736/7 (#2011), 806/7 (#2012), 309/14 (#2013), 323/9 (#2014), 307/7 (#2015), 3430/14 (#7, sammanlagt)
  • Artikelsummering ("Bild 1") för Illustreringsrace #7: må: 332, må–ti: (+508=) 840, må–on: (+472=) 1312, må–to: (+240=) 1552, må–fr: (+535=) 2087, må–lö: (+724=) 2811, må–sö: (+619=) 3430