Wikipedia:Veckans tävling/Illustreringsrace XIX

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Article orange.svg

Priser
 • Vinnarpris: Article orange.svg
 • Övriga tävlande, minst 200 poäng: Article purple.svg
 • Övriga tävlande, minst 100 poäng: Article brown.svg

Fotothek df roe-neg 0006711 006 Ein Mann spielt ein Sousaphon auf der Leipziger Herbstmesse 1954.jpg Tävlingen är slut!

Emojione1 1F31E.svg Tävlingslogg Emojione1 1F31E.svg

Tävlingslogg

Manne Nilsson, på väg mot högre höjder.

Måndag: Veckans första bidrag kom redan 00:43, när Skivsamlare anlände i lag med en tremetersman. Och innan dagen var över, kunde vi även räkna in Allexim, Disembodied Soul, EPIC, EstrellaSuecia, Historiker, Murmeldjuret, Nalle&Lisa, Nordelch, N0WIS, Skivsamlare, Ulkl och Zquid. Tolv tävlande redan dag ett, det måste vara något sorts rekord.

Skivsamlare avslutade måndagen i ledning, efter en 67 (!) bilder lång dag som avslutades med den rosa tröjan på. Historiker nådde andraplatsen tack vare slalomåkning till Skottland. En port bakom hittade vi Nalle&Lisa, på rundresa i Ungern.

Nordelch hade samtidigt lagt beslag på fjärdeplatsen, via en utflykt från franska till albanska höjder. Murmeldjuret snodde åt sig femte plats, med skicklig klubbföring och smarta hinderpassager. N0WIS visade oss från sin sjätteplats en gubbe med gubbar samt rumpnissarnas röst.

Sjundeplatsen var i händerna på EPIC, som reste med hobbitar ända till Marocko. Förföljarna hade namn som Ulkl (kröp till kvantmekanikens värld), Zquid (seglade till toner av klaver) och EstrellaSuecia (brottades med mexikaner). Startfältet avslutades av Allexim (var på filminspelning) och Disembodied Soul (besökte en kommendant).

Första dagen bjöd på hela 199 bidrag. Snyggt jobbat, allihopa!


I Arena México tas det livtag i parti och minut.

Tisdag: Andra tävlingsdagen bjöd på bidrag från sex deltagare. Vi fick inga nya startande, men halvdussinet fullt har redan förtjänat sin rosett.

Medan kameran gick i baklås för en kvartett fotografer nere i kön, avancerade EstrellaSuecia två placeringar. Avancemanget skedde med diverse möjliga och omöjliga brottargrepp, och belöningen betalades ut i lokal valuta. Ulkl undvek dock försöken till livtag, genom att bevara sin massa och fly undan i sin fyrhjuling.

Även i mitten av fältet hade två tävlande problem med apparaturen. N0WIS tog tillfället i akt och körde om med hjälp av filmmakare och en tecknande Gobi.

Topptrion var fortfarande densamma. Historiker reste tillbaka från Skottland till Västsverige men hittade varken snödjup eller tävlingslycka. Nalle&Lisa fortsatte sin ungerska resa, som denna dag inleddes vid ett kraftverk och avslutades (62 etappstopp senare!) i K-märkt skick. Skivsamlare försvarade samtidigt ledningen, efter hela 122 bidrag, en dag som började på mittfältet och avslutades i försvaret.

Efter 415 bidrag har vi redan passerat fyra tidigare tävlingsupplagor. Det här lovar gott.


Nickpottia var namnet…

Onsdag: Onsdagen bjöd på två nya tävlande, i form av Belteshassar och Matanb. Varmt välkomna, båda två! Nio motorer var igång där ute, och ytterligare två skaffade sig rosett.

Disembodied Soul bjöd på en målare från förr och hann ikapp Allexim. Matanb besökte Mora, mörade kött och hann kapp EPIC. Samtidigt tryckte nykomlingen Belteshassar gasen i botten och tog över åttondeplatsen, efter en dagsutflykt från Medelpad till bladmossornas rike. Sjundeplatsen var dock fortfarande hos Ulkl, som höll uppsikt bakom med hjälp av radar och från sin ballong.

Nordelch höll ställningarna i sjön och hittade till slut en snok. Murmeldjuret vaknade dock på nytt och tog över fjärdeplatsen, efter snabba kliv och bra bollkontroll.

Samtidigt letade Historiker vidare efter snön i västerled men hittade bara kyrkor och andra stenhus. Nalle&Lisa reste omkring på pustan och besåg katolska skolor och TV-torn, och kom samtidigt allt närmare toppen. Där fanns dock även denna dag Skivsamlare, som för dagen inledde i anfallet och gick till nattvila i Frankrike.

Med 565 bidrag har vi passerat ytterligare tre tidigare tävlingar. Heja!


Riesachfälle, vägvinnande vatten över huvudet.

Torsdag: Den fjärde dagen hade vi ett halvdussin tävlande i farten. En rosettgräns passerades, och striden om positionerna var fortfarande hård.

Nere i kön hade hela sju tävlingsmotorer kört slut på bränsle och tvingats in i depå. Ulkl var dock inte drabbad och stärkte sjundeplatsen genom en färd på nylagd väg och i fel (?) riktning. Medan Murmeldjuret var inblandad i långsamma växlingar, tog sig Nordelch vatten över huvudet i Guatemala och Österrike – och kunde trots allt smita förbi.

Historiker letade vidare bland de skotska dalarna och siktade uppåt, dock forfarande utan snö. Samtidigt fortsatte Nalle&Lisa den ungerska resan, denna dag med kyrkor och kyrkor som utflyktsmål. Och i toppen fortsatte Skivsamlare sin framfart, för dagen tillsammans med socialdemokrater och spadfäktare.

Med 698 artiklar har vi nu passerat ytterligare fyra tävlingar. Det går framåt med stormsteg.


EPIC firade dagens avancemang vid segerparad i Moskva.

Fredag: Stormstegen fortsatte även under fredagen. Vi fick två nya tävlande – varmt välkomna, Sjunnesson och Höstblomma! Totalt tio illustratörer var igång där ute, och tre rosettgränser passerades.

Sent startande Höstblomma inledde mjukt med en liten ö och den stores brorson. Efter depåstoppet ägnade sig EstrellaSuecia åt utgrävningar och fyrbesök, medan sent startande Sjunnesson kom farande som ett jehu. Omkörningen gjordes i norra Österrike och genom att runda kyrkan. Även Belteshassar var nytankad, och förföljarna hölls på avstånd med hjälp av skinnbaggar och besök i Mellanvästern.

Ulkl var tvungen att kontrollera fordonet och tog hjälp av en fysiker. Ingen kontrollerade EPIC, dagens andra raket som traskade över gungflyn och avancerade fyra positioner på den ukrainska fronten. Medan Nordelch var kvar under vattenfallet, körde Murmeldjuret om efter en snabb promenad med långa stavar.

Tättrion var dock oförändrad. Historiker började dagen i Glasgow och drog sedan norröver. Under tiden tillverkade Nalle&Lisa gobelänger och hade framgång vid staffliet. Skivsamlare såg nu konkurrenten i backspegeln men lyckades än en dag hålla undan, tack vare radiohandlare och överläggningar med Malteserorden.

Efter fem dagar har vi nu fixat 863 artiklar. Två tävlingsresultat till ligger bakom oss, och ytterligare tre ligger inom synhåll. Fixar vi det under lördagen, månntro? Kämpa på!


Arne Haugen Sørensen, en färgstark dansk.

Lördag: Under lördagen fortsatte kampen, denna dag mellan ett halvdussin illustratörer. Inga nya deltagare, men en hel del nya upptäckter.

Allexim kom precis ikapp Zquid, efter ett möte med en drag queen. EstrellaSuecia var samtidigt på mexikanskt semester. Den nykontrollerade Ulkl inledde dagen med sjukhusbesök men var därefter redo att köra i full fart rätt ut i terrängen. Lördagsledige EPIC fick omgående lämna över sjätteplatsen.

Närmare toppen hade Historiker styrt kosan mot Färöarna. Skivsamlare försökte sig på segelflygning medelst oval boll, en oprövad kombination som tyvärr studsade fel. Snedseglaren fick hastigt men mindre lustigt lämna över ledningen till den trägna förföljaren Nalle&Lisa, som började dagen med breda penseldrag och framåt midnatt kunde fira en lyckad lördag på jaktslottet i Ungern.

Med en dag kvar har vi nått 1020 fixade artiklar, och endast två tävlingsupplagor har varit värre. Så vad händer under slutspurten? Vem vinner, och får vi se några fler tävlande?


Helena Öberg, kattvindsmakerska.

Söndag: Det hände saker även under söndagen. Hela tolv fordon var igång där ute i terrängen – inklusive sent startande ArildV och Sofie Sigrinn. Varmt välkomna! Och fyra rosettgränser sprängdes.

Disembodied Soul hamnade på en slutlig artondeplats, efter att Höstblomma gjort ett sista ryck och kört om via shetländska strandhugg. Zquid blev nummer 16 och Matanb nummer 15, medan Allexim tog sig förbi bägge genom att skriva under ett avtal och passera genom en gammal stormakt.

Sjunnesson började dagen som tia och slutade den som trettonde, trots rundningar av nya kyrkor. En av förklaringarna stavades EstrellaSuecia, som inledde dagen med makrill och avslutade den på en kuperad ö. Belteshassar blev slutlig elva, positionen bakom en av dagens kometer – Sofie Sigrinn. Hon startade med en kattvindsmakerska och fick därefter assistans från en prinsessa.

Även Ulkl närde förhoppningar som grusades å det vådligaste. Dagen inleddes på sjätte plats i Kina och slutade tre positioner längre ner i Moldavien, fortfarande med Nordelch – under sitt vattenfall – strax framför sig. ArildV kom in i tävlingen som en stormvind, med noll poäng när dagen startade och en fin sjundeplats när allt var över. I Kansas dröjde han inte så länge, och kvällsmaten spisades på Öland.

N0WIS återkom från depån under söndagen och avancerade två positioner via penselhållare och fjällförare. Samma resa gjorde EPIC, fast här genom kontakter med folkets artist och efter idog bevakning av konkurrenterna. Murmeldjuret sov vidare i sin håla, nöjd med fjärdeplatsen.

Historiker gjorde en sista satsning, tog sig ut ur dimman och in i en ny arkipelag. Skivsamlare var sugen på den svunna förstaplatsen men fick till slut ge sig, trots hjälp från slagtåliga bolltrollare där ute på racerbanan. Nalle&Lisa lyckades hålla undan, en dag som började i medeltidskyrkan och avslutades långt ner i Limburg.

Allt som allt fixade vi under veckan hela 1 348 artiklar! Det var bästa resultatet på fem år, endast slaget av 2015 års märkliga sjunde tävlingsupplaga. Tusen tack, allihopa! Prisutdelningen kommer nu, och en ny tävlingsvecka har startat. Vi syns! SMirC-smile.svg


Athletics tracks finish line.jpg De tävlande har gått i mål!

Illustreringsrace XIX[redigera | redigera wikitext]

Dessa bilder saknade nyss artikel. Passar de i artiklar som saknar bild? Dessa bilder saknade nyss artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?
Dessa bilder saknade nyss artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Ja, en välillustrerad artikel blir antagligen mer lättförståelig och pedagogisk. Idag finns det många artiklar på Wikipedia som helt saknar bilder, vilket är synd. I den här tävlingen ska vi försöka se till att bildsätta så många artiklar som möjligt – innan veckan är slut!

Tävlingen har hållits 18 gånger tidigare: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2015, 2015, 2016, 2016, 2017, 2017, 2018, 2018, 2018, 2019, 2019 och 2019.

Senast illustrerade vi 487 artiklar (och totalt har vi fixat 13 474 artiklar). Hur många klarar vi av den här veckan?

Emojione1 1F31E.svg Tävlingsfakta[redigera | redigera wikitext]

 • Tävlingsledare är Paracel63.
 • Ingen föranmälan behövs. Det är bara att lägga till ditt användarnamn i listan nedan (i alfabetisk ordning) när som helst under tävlingen.
 • Vinner gör den användare som har flest poäng söndagen den 12 juli 2020 kl. 23:59:59 (svensk tid). Alla räknar sina poäng själva (men jag justerar vid behov).
 • Vinnaren kommer att erhålla Article orange.svg. Övriga deltagare med minst 200 poäng får Article purple.svg och övriga med minst 100 poäng Article brown.svg. Och glöm inte att alla bidrag är lika viktiga!

Emojione1 1F31E.svg Poängräkning[redigera | redigera wikitext]

 • 5 poäng för infogande av den första bilden[a] i artikel som saknar bild. Du får poäng även om artikeln tidigare haft kartor/diagram/enkel grafik (eller uppenbart felaktiga bilder: exempel) som enda bilder. Och i artiklar om personer får du poäng om din bild är den första på personen ifråga. Du får däremot inte poäng för illustrerande av artikel som du skapat under tävlingsveckan.[b] Däremot får du poäng för att illustrera alla andras nya artiklar. Även mallar och projektsidor kan dra nytta av en bild, så det blir även poäng vid ett sådant lämpligt förstaillustrerande (däremot inte poäng för alla artiklar som en sådan illustrerad mall kan tänkas ligga i).
 • (+) 5 poäng om din inlagda bild är i liggande format. Då ser artikeln snyggare ut i mobilläge.[c] Det gör att bilden ser bra ut även i mobilversionen av artikeln, ett format som numera har ganska många läsare. Du får 5 poäng även om din inlagda liggande bild inte är den första i artikeln, men lägg den gärna så "högt" du kan i artikeln.
 • + 5 poäng om du lagat en artikel som förstörts av den ondskefulla (men nödvändiga) roboten CommonsDelinker (och därför blivit bildlös).
 • + 10 poäng om du själv har laddat upp bilden[d] till Commons med korrekt licensinformation under tävlingsveckan. En egenuppladdad bild kan givetvis användas som första bild i flera artiklar, och för varje gång delas extrapoängen ut.
 • + 5 poäng om bildtillägget gjort att artikeln tagits bort ur Illustrationsbehov, alltså att mallen samtidigt tagits bort ur artikeln.[e]
 • OBS! Om artikeln felaktigt varit mallad som Illustrationsbehov (= där finns redan minst en bild och ingen notering finns om att en särskild typ av bild saknas) får du ändå 5 poäng för att ta bort mallen men ingen 5-poängare för inläggning av bild.
 • Illustrerande med bot accepteras, men artiklarna måste även då listas på tävlingssidan – för översiktens skull. Och om vinnaren använt bot, kommer bästa icke-bot-användare att få ett särskilt pris.

Emojione1 1F31E.svg Tävlingstips[redigera | redigera wikitext]

 • Kolla på andra språkversioner av Wikipedia (och på Commons) efter passande bilder!
 • Om du hittar en fri bild lokalt på någon annan språkversion av Wikipedia och laddar upp den på Commons ger det extrapoäng, tänk på det!
 • Du kan hitta fria bilder på Flickr genom att välja commercial use & mods allowed till vänster om safesearch on/off. Här. Ladda upp den på Commons via detta formulär.
 • en variant av ovan
 • Kontrollera ordentligt att motivet verkligen stämmer med artikeln. Bara för att det är samma namn på bilden och artikeln, behöver det inte vara rätt motiv.
 • Här länkas till listor med artartiklar som saknar bild.
 • Här finns hyfsat nyuppladdade bilder på politiker, näringslivfolk och andra.
 • Hemmasafari arrangeras inför veckan, vilket nog ger fler (svenska) bilder att välja från.

Kategorier och listor[redigera | redigera wikitext]

Dessutom kan man få en del tips från:

 1. Kategori:Illustrationsbehov

Emojione1 1F31E.svg Tävlande[redigera | redigera wikitext]

nedanstående tävlande listas alfabetiskt och bidragen i löpordning, så hittar vi lättare
nedanstående rosetter är preliminärt utplacerade och kan senare bytas ut mot en mer meriterande rosett
Användarnamn, 45 p
 1. Exempelartikel (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 2. En annan artikel (bild 1, egenuppladdad, -ill.behov) = 5+10+5 = 20 p
 3. En tredje artikel (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 4. En fjärde artikel (första liggande) = 5 p

Allexim, 90 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Grigorij Aleksandrov bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 2. Marsha P. Johnson (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 3. Prespaavtalet (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 4. Jailbreak IOS (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 5. Khwarezmiderna (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 6. Osmanska riket (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p

ArildV, 350 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Goodbye Kansas Studios (bild 1, egenuppladdad, liggande) = 5+10+5 = 20 p
 2. Algutsrums distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 3. Glömminge distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 4. Gräsgårds distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 5. Gårdby distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 6. Hulterstads distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 7. Kastlösa distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 8. Mörbylånga distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 9. Norra Möckleby distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 10. Resmo distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 11. Sandby distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 12. Segerstads distrikt, Öland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 13. Smedby distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 14. Stenåsa distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 15. Södra Möckleby distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 16. Torslunda distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 17. Ventlinge distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 18. Vickleby distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 19. Ås distrikt, Öland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 20. Alböke distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 21. Borgholms distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 22. Bredsättra distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 23. Böda distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 24. Egby distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 25. Föra distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 26. Gärdslösa distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 27. Högby distrikt, Öland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 28. Högsrums distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 29. Källa distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 30. Köpings distrikt, Öland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 31. Långlöts distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 32. Löts distrikt, Öland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 33. Runstens distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 34. Räpplinge distrikt (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p

Belteshassar, 205 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Himlabadet (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 2. Skúvoy (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 3. Dahla Dam (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 4. Band-e Qarghah (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 5. Nahr-e Bughrā (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 6. Daryā-ye Panjshayr (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 7. Fämtan (bild 1) = 5 p
 8. Oreopanax ecuadoriensis (bild 1 via mall) = 5 p
 9. Elateropsis reticulatus (bild 1 via mall, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 10. Nickpottia (bild 1 via mall, liggande) = 5+5 = 10 p
 11. Mozena lunata (bild 1 via mall, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 12. Kalotypi (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
 13. Old Orchard Beach (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 14. Millinocket (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 15. Ellsworth, Maine (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 16. Houlton (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 17. Bremerton (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 18. Federal Way (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 19. Ames, Iowa (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p

Disembodied Soul, 15 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Johann Niemann (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 2. Timarete (bild 1) = 5 p

EPIC, 410 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Hobbit: En oväntad resa (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 2. Lia Boysen (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 3. Ferdows (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 4. Sidi Bennour (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 5. United Kingdom Independence Party (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 6. Kottayam (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 7. Club de Deportes Santiago Morning (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 8. Al-Ahli SC (Jeddah) (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 9. Always (damhygien) (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 10. Kateryna Handzyuk (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 11. Pontus Kåmark (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 12. Sean O'Malley (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 13. Artaxias I (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 14. Albert Mathiez (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 15. Mahadevi Varma (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 16. Internationella skidskytteförbundet (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 17. Dragan Mrđa (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 18. Jackie O (opera) (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 19. Papusza (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 20. 1:a ukrainska fronten (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 21. Georgij Vitsin (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 22. Taiwans solidaritetsförbund (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 23. György Kulin (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 24. M1865 Springfield (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 25. Cydia (app) (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 26. Maria von Maltzan (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 27. Hovhannes Bagramjan (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 28. Vasilij Stalin (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 29. Bisht (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 30. Islamiska utvecklingsbanken (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 31. Gyula Illyés (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 32. Wail ash-Shehri (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 33. Bevakningsföretag (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p

EstrellaSuecia, 205 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Caristico (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 2. Dragón Lee (bild 1) = 5 p
 3. Fénix (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 4. Consejo Mundial de Lucha Libre (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 5. San Francisco Coacalco (bild 1, liggande) = 10 p
 6. Mexikansk peso (bild 1, robotlagad, liggande, egenuppladdad) = 5+5+5+10 = 25 p
 7. Isla Agaltepec (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 8. Isla de Enmedio, Veracruz (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 9. Isla de Sacrificios (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 10. Isla Alcatraz, Sonora (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 11. Isla Huivulai (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 12. Isla Almagre Grande (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 13. Isla Almagre Chico (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 14. Isla Isabela, Mexiko (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 15. Isla María Magdalena (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 16. Isla María Madre (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 17. Isla María Cleofas (bild 1, liggande = 5+5 = 10 p

Historiker, 1 830 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Brudarebacken (borttag illustrationsbehov trots bilder) = 5 p
 2. Alloa (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 3. Clackmannan (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 4. Dollar, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 5. Sauchie (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 6. Cairnryan (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 7. Castle Douglas (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 8. Creetown (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 9. Dalbeattie (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 10. Glenluce (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 11. Kirkconnel (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 12. Langholm, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 13. Moffat, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 14. Moniaive (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 15. Newton Stewart (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 16. Palnackie (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 17. Port William (ort i Storbritannien) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 18. Sanquhar (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 19. Stranraer (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 20. Thornhill (Dumfries and Galloway) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 21. Wigtown (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 22. Catrine (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 23. Crosshouse (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 24. Cumnock, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 25. Dalmellington (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 26. Dalrymple (ort) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 27. Darvel (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 28. Drongan (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 29. Galston, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 30. Mauchline (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 31. Muirkirk (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 32. New Cumnock (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 33. Newmilns (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 34. Ochiltree (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 35. Patna, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 36. Stewarton (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 37. Mjörn (ö) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 38. Kirkintilloch (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 39. Milngavie (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 40. Aberlady (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 41. Cockenzie (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 42. Dirleton (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 43. East Linton (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 44. Gifford, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 45. Haddington, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 46. Ormiston (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 47. Pencaitland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 48. Prestonpans (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 49. Stenton (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 50. Barrhead, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 51. Busby, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 52. Clarkston, East Renfrewshire (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 53. Giffnock (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 54. Neilston (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 55. Newton Mearns (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 56. Kirkliston (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 57. Newbridge, Edinburgh (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 58. Seafield, Edinburgh (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 59. Airth (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 60. Avonbridge (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 61. Dunipace (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 62. Haggs (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 63. Balmullo (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 64. Blairhall (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 65. Buckhaven (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 66. Burntisland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 67. Cairneyhill (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 68. Cardenden (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 69. Crail (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 70. Culross (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 71. Dairsie (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 72. East Wemyss (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 73. Freuchie (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 74. Gateside (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 75. Kennoway (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 76. Kingseat (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 77. Kirkton of Largo (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 78. Leslie, Fife (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 79. Leven (ort i Skottland) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 80. Limekilns (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 81. Lochgelly (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 82. Lundin Links (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 83. Markinch (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 84. Methil (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 85. Newburgh, Fife (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 86. Oakley, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 87. Pathhead (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 88. Saline, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 89. Strathmiglo (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 90. Thornton, Fife (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 91. Townhill, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 92. Carmunnock (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 93. Acharacle (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 94. Ardgay (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 95. Avoch (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 96. Balintore (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 97. Ballachulish (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 98. Balnain (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 99. Beauly (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 100. Boat of Garten (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 101. Castletown, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 102. Conon Bridge (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 103. Cromarty (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 104. Croy, Highland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 105. Dores (ort) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 106. Drumnadrochit (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 107. Ánirnar (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 108. Bøur (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 109. Haldórsvík (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 110. Hósvík (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 111. Hvalvík (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 112. Kolbeinagjógv (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 113. Kvívík (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 114. Leirvík (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 115. Miðvágur (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 116. Múli (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 117. Nes, Suðuroy (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 118. Norðdepil (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 119. Norðoyri (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 120. Norðradalur (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 121. Norðtoftir (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 122. Oyndarfjørður (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 123. Runavík (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 124. Sandvík (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 125. Selatrað (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 126. Streymnes (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 127. Stykkið (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 128. Svínáir (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 129. Søldarfjørður (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 130. Tjørnuvík (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 131. Trongisvágur (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 132. Trøllanes (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 133. Tvøroyri (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 134. Velbastaður (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 135. Ørðavík (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 136. Elduvík (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 137. Froðba (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 138. Bruray (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 139. Colsay (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 140. East Linga (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 141. Gruney (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 142. Haaf Gruney (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 143. Hildasay (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 144. Hoo Stack (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 145. Housay (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 146. Huney (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 147. Lamba (ö) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 148. Langa, Skottland (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 149. Linga (nära Vementry) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 150. Linga, Vaila Sound (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 151. Isle of Noss (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 152. Samphrey (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 153. South Havra (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 154. Unst (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 155. Uyea (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 156. Uyea, Northmavine (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 157. Uynarey (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 158. Ve Skerries (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 159. Whalsay (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 160. Yell (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 161. Auskerry (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 162. Burray (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 163. Calf of Eday (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 164. Copinsay (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 165. Egilsay, Orkneyöarna (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 166. Holm of Faray (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 167. Hoy (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 168. Lamb Holm (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 169. Mainland, Orkneyöarna (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 170. Rousay (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 171. South Ronaldsay (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 172. Stronsay (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 173. Agne Rundqvist (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 174. Knapp-Carlsson (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 175. CAP Chokladfabrik (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 176. Olof Skötkonungsgatan (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 177. Verkstadsgatan, Göteborg (bild 1, liggande, egenuppladdad, -illustrationsbehov-Göteborg) = 5+5+10+5 = 25 p
 178. Fanø kommun (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p

Höstblomma, 20 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Oxna, bild 1 (bara karta tidigare) = 5 p
 2. Constantius Gallus, bild 1 = 5 p
 3. St Magnus Bay, bild 1 (bara karta tidigare) = 5 p
 4. Yell Sound, bild 1 (bara karta tidigare) = 5 p

Matanb, 50 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Mora gymnasium (bild 1, egenuppladdad, liggande, -ill.behov) = 5+10+5+5 = 25 p
 2. Mörning (bild 1, egenuppladdad, liggande, -ill.behov) = 5+10+5+5 = 25 p

Murmeldjuret, 465 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Viktor Andersson (innebandyspelare) (bild 1) = 5 p
 2. Aslı Çakır Alptekin (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 3. Lillian Board (bild 1) = 5 p
 4. Pascal Martinot-Lagarde (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 5. Anita Márton (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 6. Verena Preiner (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 7. Kelsey-Lee Barber (bild 1) = 5 p
 8. DeAnna Price (bild 1) = 5 p
 9. Yaime Pérez (bild 1) = 5 p
 10. Shanieka Ricketts (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 11. Malaika Mihambo (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 12. Shericka Jackson (bild 1) = 5 p
 13. Kendall Ellis (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 14. Jessica Beard (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 15. Sydney McLaughlin (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 16. Debbie Dunn (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 17. Daryll Neita (bild 1) = 5 p
 18. Thomas Jaeschke (bild 1) = 5 p
 19. Danielle Williams (bild 1) = 5 p
 20. Kendra Harrison (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 21. Raevyn Rogers (bild 1) = 5 p
 22. Shaunae Miller-Uibo (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 23. Vernon Norwood (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 24. Michael Rodgers (bild 1) = 5 p
 25. Conseslus Kipruto (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 26. Steven Gardiner (bild 1) = 5 p
 27. Murphy Troy (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 28. Robert Meeuwsen (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 29. Alexander Brouwer (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 30. April Ross (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 31. Erik Shoji (bild 1) = 5 p
 32. Kawika Shoji (bild 1) = 5 p
 33. Maxwell Holt (bild 1) = 5 p
 34. David Smith (volleybollspelare) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 35. Volleyboll vid olympiska sommarspelen 2016 (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 36. Jonathan Root (bild 1) = 5 p
 37. Tomasz Wójtowicz (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 38. Włodzimierz Sadalski (bild 1) = 5 p
 39. Shakima Wimbley (bild 1) = 5 p
 40. Anyika Onuora (bild 1) = 5 p
 41. Deon Lendore (bild 1) = 5 p
 42. Aaliyah Brown (bild 1) = 5 p
 43. Susana Feitor (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 44. Donna Fraser (bild 1) = 5 p
 45. Europamästerskapen i friidrott 1998‎ (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 46. Ivano Brugnetti (bild 1) = 5 p
 47. Sharon Jemutai Cherop (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 48. Natalija Pogrebnjak (bild 1) = 5 p
 49. Matti Sippala (bild 1) = 5 p
 50. Europamästerskapen i friidrott 1934 (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 51. František Douda (bild 1) = 5 p
 52. Sven Strömberg (redaktionschef) (bild 1) = 5 p
 53. Ramon Miller (bild 1) = 5 p
 54. Ottavio Missoni (bild 1) = 5 p
 55. James LuValle (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 56. Godfrey Brown (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 57. Deresse Mekonnen (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 58. Tamirat Tola (bild 1) = 5 p
 59. Svetlana Pospelova (bild 1) = 5 p
 60. Ariana Washington (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 61. Ilona Usovitj (bild 1) = 5 p
 62. Pål Arne Fagernes (bild 1) = 5 p
 63. Jan Kudlička‎ (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p

Nalle&Lisa, 3 400 p Article orange.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Örvényes, första bild, liggande = 10 p
 2. Őrhalom, första bild, liggande = 10 p
 3. Zsujta, första bild, liggande = 10 p
 4. Zánka, första bild, liggande = 10 p
 5. Zalalövő, första bild, liggande = 10 p
 6. Zalakaros, första bild, liggande = 10 p
 7. Vízvár, första bild, liggande = 10 p
 8. Vizsoly, första bild, liggande = 10 p
 9. Visegrád, första bild, liggande = 10 p
 10. Vilmány, första bild, liggande = 10 p
 11. Villány, första bild, liggande = 10 p
 12. Vésztő, första bild, liggande = 10 p
 13. Vértesszőlős, första bild, liggande = 10 p
 14. Veresegyház, första bild, liggande = 10 p
 15. Velence, första bild, liggande = 10 p
 16. Vaskút första bild, liggande = 10 p
 17. Vásárosnamény första bild, liggande = 10 p
 18. Várpalota, första bild, liggande = 10 p
 19. Városlőd första bild, liggande = 10 p
 20. Vámospércs, första bild, liggande = 10 p
 21. Vág, första bild, liggande = 10 p
 22. Törökbálint, första bild, liggande = 10 p
 23. Tököl, första bild, liggande = 10 p
 24. Túrkeve, första bild, liggande = 10 p
 25. Tura (Ungern), första bild, liggande = 10 p
 26. Tótújfalu, första bild, liggande = 10 p
 27. Tótkomlós, första bild, liggande = 10 p
 28. Tolna, första bild, liggande = 10 p
 29. Tokaj, första bild, liggande = 10 p
 30. Tiszavasvári, första bild, liggande = 10 p
 31. Tiszalök, första bild, liggande = 10 p
 32. Tiszakécske, första bild, liggande = 10 p
 33. Tiszaföldvár, första bild, liggande = 10 p
 34. Tiszafüred, första bild, liggande = 10 p
 35. Tiszacsege, första bild, liggande = 10 p
 36. Tét, första bild, liggande = 10 p
 37. Telkibánya, första bild, liggande = 10 p
 38. Téglás, första bild, liggande = 10 p
 39. Tata, Ungern, första bild, liggande = 10 p
 40. Tapolca, första bild, liggande = 10 p
 41. Tác, första bild, liggande = 10 p
 42. Tab, första bild, liggande = 10 p
 43. Szőc, första bild, liggande = 10 p
 44. Szigetvár, första bild, liggande = 10 p
 45. Szentlőrinc, första bild, liggande = 10 p
 46. Szentkirályszabadja, första bild, liggande = 10 p
 47. Szentjakabfa, första bild, liggande = 10 p
 48. Szentgotthárd, första bild, liggande = 10 p
 49. Szegvár, första bild, liggande = 10 p
 50. Szeghalom, första bild, liggande = 10 p
 51. Sallingsund, första bild, liggande = 10 p
 52. Langeland, första bild, liggande = 10 p
 53. Kokkedal, första bild, liggande = 10 p
 54. Hørsholm, första bild, liggande = 10 p
 55. Espergærde, första bild, liggande = 10 p
 56. Brøndbyøster, första bild, liggande = 10 p
 57. Brøndby Strand, första bild, liggande = 10 p
 58. Brabrand, första bild, liggande = 10 p
 59. Hjarnø, första bild, liggande = 10 p
 60. Årø, första bild, liggande = 10 p
 61. Sejerø, första bild, liggande = 10 p
 62. Fur (ö), första bild, liggande = 10 p
 63. Százhalombatta, första bild, liggande = 10 p
 64. Szarvas, första bild, liggande = 10 p
 65. Szanda, första bild, liggande = 10 p
 66. Szabadszállás, första bild, liggande = 10 p
 67. Szabadegyháza, första bild, liggande = 10 p
 68. Sükösd, första bild, liggande = 10 p
 69. Súr, första bild, liggande = 10 p
 70. Soponya, första bild, liggande = 10 p
 71. Somogyaracs, första bild = 5 p
 72. S/S Warpen, första bild, liggande, egentagen, {{Illustrationsbehov-fartyg}} borttagen = 5 + 5 + 10 + 5 = 25 p
 73. Somlószőlős, första bild, liggande = 10 p
 74. Somlójenő, första bild, liggande = 10 p
 75. Soltvadkert, första bild, liggande = 10 p
 76. Solt, första bild, liggande = 10 p
 77. Herend, första bild, liggande = 10 p
 78. Heves, första bild, liggande = 10 p
 79. Hévízgyörk, första bild = 5 p
 80. Hidasnémeti, första bild, liggande = 10 p
 81. Hont, första bild, liggande = 10 p
 82. Hugyag, första bild, liggande = 10 p
 83. Hosszúpályi, första bild, liggande = 10 p
 84. Iszkáz, första bild, liggande = 10 p
 85. László Nagy (författare), första bild, liggande = 10 p
 86. Izsák, första bild, liggande = 10 p
 87. Jánoshalma, första bild, liggande = 10 p
 88. Jászapáti, första bild, liggande = 10 p
 89. Kálmáncsa, första bild, liggande = 10 p
 90. Kalocsa, första bild, liggande = 10 p
 91. Káloz, första bild, liggande = 10 p
 92. Istvándi, första bild, liggande = 10 p
 93. Kapuvár, första bild, liggande = 10 p
 94. Karcag, första bild, liggande = 10 p
 95. Kecel, första bild, liggande = 10 p
 96. Kéked, första bild, liggande = 10 p
 97. Kelebia, första bild, liggande = 10 p
 98. Kemecse, första bild, liggande = 10 p
 99. Siófok, första bild, liggande = 10 p
 100. Siklós, första bild, liggande = 10 p
 101. Seregélyes, första bild, liggande = 10 p
 102. Sellye, första bild, liggande = 10 p
 103. Vesteraalens Dampskibsselskab, första bild, liggande = 10 p
 104. Polyteknisk Forening, första bild, liggande = 10 p
 105. Kontraskjæret, första bild, liggande = 10 p
 106. Karleby hamn, första bild = 5 p
 107. Björneborgs gamla begravningsplats, första bild, liggande = 10 p
 108. Hejce, första bild, liggande = 10 p
 109. Harkány, första bild, liggande = 10 p
 110. Hajdúhadház, första bild, liggande = 10 p
 111. Kerekegyháza, första bild, liggande = 10 p
 112. Kislőd, första bild, liggande = 10 p
 113. Kiskunhalas, första bild, liggande = 10 p
 114. Kisszőlős, första bild, liggande = 10 p
 115. Kistarcsa, första bild, liggande = 10 p
 116. Kistelek, första bild, liggande = 10 p
 117. Sátoraljaújhely, första bild, liggande = 10 p
 118. Sásd, första bild, liggande = 10 p
 119. Sárvár, första bild, liggande = 10 p
 120. Sárszentágota, första bild, liggande = 10 p
 121. Sárrétudvari, första bild, liggande = 10 p
 122. Sárospatak, första bild, liggande = 10 p
 123. Sárosd, första bild, liggande = 10 p
 124. Sárkeresztúr, första bild, liggande = 10 p
 125. Sarkad, första bild, liggande = 10 p
 126. Sándorfalva, första bild, liggande = 10 p
 127. Rétság, första bild, liggande = 10 p
 128. Ráckeve, första bild, liggande = 10 p
 129. Regéc, första bild, liggande = 10 p
 130. Répcelak, första bild, liggande = 10 p
 131. Püspökladány, första bild, liggande = 10 p
 132. Putnok, första bild, liggande = 10 p
 133. Pusztaszabolcs, första bild, liggande = 10 p
 134. Pécel, första bild, liggande = 10 p
 135. Pécsely, första bild, liggande = 10 p
 136. Pécsvárad, första bild, liggande = 10 p
 137. Ramocsaháza, första bild = 5 p
 138. Pálháza, första bild = 5 p
 139. Komádi, första bild = 5 p
 140. Perkáta, första bild, liggande = 10 p
 141. Péterhida, första bild, liggande = 10 p
 142. Pétervására, första bild, liggande = 10 p
 143. Pocsaj, första bild, liggande = 10 p
 144. Polgár, första bild, liggande = 10 p
 145. Pomáz, första bild, liggande = 10 p
 146. Patvarc, första bild, liggande = 10 p
 147. Pátroha, första bild, liggande = 10 p
 148. Patak, första bild, liggande = 10 p
 149. Pannonhalma, första bild, liggande = 10 p
 150. Paloznak, första bild, liggande = 10 p
 151. Hajdúdorog, första bild, liggande = 10 p
 152. Kisújszállás, första bild, liggande = 10 p
 153. Kocs, första bild, liggande = 10 p
 154. Lolland, första bild, liggande = 10 p
 155. Korlát, första bild, liggande = 10 p
 156. Kunhegyes, första bild, liggande = 10 p
 157. Kunszentmárton, första bild, liggande = 10 p
 158. Kunszentmiklós, första bild, liggande = 10 p
 159. Lábatlan, första bild, liggande = 10 p
 160. Kulcs, första bild = 5 p
 161. Küngös, första bild = 5 p
 162. Als (ö), första bild, liggande = 10 p
 163. Létavértes, första bild, liggande = 10 p
 164. Lenti, första bild, liggande = 10 p
 165. Lengyeltóti, första bild, liggande = 10 p
 166. Lajosmizse, första bild, liggande = 10 p
 167. Letenye, första bild, liggande = 10 p
 168. Levelek, första bild, liggande = 10 p
 169. Litér, första bild, liggande = 10 p
 170. Lovas (ort i Kroatien), första bild, liggande = 10 p
 171. Lovas, första bild, liggande = 10 p
 172. Magyarnándor, första bild, liggande = 10 p
 173. Máriapócs, första bild, liggande = 10 p
 174. Martfű, första bild, liggande = 10 p
 175. Martonvásár, första bild, liggande = 10 p
 176. Mátészalka, första bild, liggande = 10 p
 177. Ménfő, första bild, liggande = 10 p
 178. Mezőberény, första bild, liggande = 10 p
 179. Mezőcsát, första bild, liggande = 10 p
 180. Mezőhegyes, första bild, liggande = 10 p
 181. Mezőkovácsháza, första bild, liggande = 10 p
 182. Martinkertváros, första bild = 5 p
 183. Anders Bundgaard, första bild = 5 p
 184. Gerhard Henning, första porträtt = 5 p
 185. Jacob Jensen,första porträtt = 5 p
 186. Just Andersen, första bild = 5 p
 187. Nielsine Petersen, första bild = 5 p
 188. Stephan Sinding, första porträtt = 5 p
 189. Johann Gottfried Grund, första bild= 5 p
 190. Jean René Gauguin, första bild = 5 p
 191. Thomas Bærentzen, första bild = 5 p
 192. Johannes Bjerg, första bild = 5 p
 193. Aksel Hansen, första porträtt = 5 p
 194. Carl Mortensen (konstnär), första bild = 5 p
 195. Vilhelm Melbye, första porträtt = 5 p
 196. Axel Hou, första bild = 5 p
 197. Niels Hansen Jacobsen, första porträtt = 5 p
 198. Edvard Lehmann (konstnär), första bild = 5 p
 199. Eduard Saltoft, första bild = 5 p
 200. Fritz Syberg, första porträtt = 5 p
 201. Vilhelm Tetens, första bild = 5 p
 202. Själland, första bild, liggande = 10 p
 203. Dagmar Olrik, första bild, liggande = 10 p
 204. Ingeborg Plockross Irminger, första bild, liggande = 10 p
 205. Johannes August Fischer, första bild, liggande = 10 p
 206. Mogens Bøggild, första bild, liggande = 10 p
 207. Emil Krause (konstnär), första bild, liggande = 10 p
 208. John Lübschitz, första bild, liggande = 10 p
 209. Viggo Pedersen, första bild, liggande = 10 p
 210. Aage Fredslund Andersen, första bild, liggande = 10 p
 211. Otto Haslund, första bild, liggande = 10 p
 212. Herman Vedel, första bild = 5 p
 213. Sigurd Wandel, första bild = 5 p
 214. Edvard Weie, första porträtt = 5 p
 215. Laurits Tuxen, första porträtt = 5 p
 216. Heinrich Grosch, första porträtt = 5 p
 217. Svend Hammershøi, första bild = 5 p
 218. Niels Hansen (konstnär), första bild = 5 p
 219. Carl Holsøe, första bild = 5 p
 220. Carl Holsøe, första porträtt = 5 p
 221. Peter Alfred Schou, första bild = 5 p
 222. Arne Haugen Sørensen, första bild, liggande = 10 p
 223. Henry Heerup, första bild, liggande = 10 p
 224. Gustaf Munch-Petersen, första bild, liggande = 10 p
 225. Jens Peter Møller, första bild, liggande = 10 p
 226. Valdemar Kornerup, första bild, liggande = 10 p
 227. Vilhelm Lundstrøm, första bild, liggande = 10 p
 228. Ejnar Nielsen, första bild, liggande = 10 p
 229. Jais Nielsen, första bild, liggande = 10 p
 230. William Hammer, första bild, liggande = 10
 231. Nils Flakstad, första bild, liggande = 10 p
 232. Christian Horneman, första porträtt = 5 p
 233. Julius Paulsen, första bild = 5 p
 234. Poul August Plum, första porträtt = 5 p
 235. Heinrich Buntzen, första bild = 5 p
 236. Ludvig Find, första bild = 5 p
 237. Hans Nikolaj Hansen, första bild = 5 p
 238. Peder Mønsted, första bild = 5 p
 239. Valdemar Irminger, första bild = 5 p
 240. Georg Seligmann, första bild = 5 p
 241. Gustav Vermehren, första bild = 5 p
 242. Heinrich Hansen, första bild = 5 p
 243. Ørnulf Bast, första porträtt = 5 p
 244. Stinius Fredriksen, första porträtt = 5 p
 245. Jean Heiberg, första bild = 5 p
 246. Odd Hilt, första bild = 5 p
 247. Marit Lyckander, första bild = 5 p
 248. Gustav Lærum, första porträtt = 5 p
 249. Ada Madssen, första bild = 5 p
 250. Carl Nesjar, första porträtt = 5 p
 251. Sigurd Nome, första bild = 5 p
 252. Hilde Mæhlum, första bild, liggande= 10 p
 253. Ercsi, första bild, liggande = 10 p
 254. Érsekcsanád, första bild, liggande = 10 p
 255. Érsekhalma, första bild, liggande = 10 p
 256. Érsekvadkert, första bild, liggande = 10 p
 257. Farkasgyepű, första bild, liggande = 10 p
 258. Fegyvernek, första bild, liggande = 10 p
 259. Felsőzsolca, första bild, liggande = 10 p
 260. Fertőrákos, första bild, liggande = 10 p
 261. Fony, första bild, liggande = 10 p
 262. Wilhelm Rasmussen, första bild = 5 p
 263. Ambrosia Tønnesen, första bild = 5 p
 264. Arne N. Vigeland, första porträtt = 5 p
 265. Julius Middelthun, första bild = 5 p
 266. Julius Middelthun, första bild = 5 p
 267. Frithjof Smith-Hald den äldre, första porträtt = 5 p
 268. Per Schwab, första bild = 5 p
 269. Gino Scarpa, första bild = 5 p
 270. Füzesgyarmat, första bild = 5 p
 271. Galgaguta, första bild = 5 p
 272. Füzesabony, första bild, liggande = 10 p
 273. Földes, första bild, liggande = 10 p
 274. Gyál, första bild, liggande = 10 p
 275. Göd, första bild, liggande = 10 p
 276. Gönc, första bild, liggande = 10 p
 277. Enying, första bild, liggande = 10 p
 278. Encs, första bild, liggande = 10 p
 279. Emőd, första bild, liggande = 10 p
 280. Egyek, första bild, liggande = 10 p
 281. Jász-Nagykun-Szolnok, första bild, liggande = 10 p
 282. Gárdony, första bild = 5 p
 283. Knut Rumohr, första bild = 5 p
 284. Lilla Hellesen, första bild = 5 p
 285. Hermann Bongard, första bild = 5 p
 286. Elek, första bild = 5 p
 287. Hernádcéce, första bild = 5 p
 288. Monoszló, första bild = 5 p
 289. Nagyecsed, första bild = 5 p
 290. Nógrádmarcal, första bild = 5 p
 291. Nyíradony, första bild = 5 p
 292. Herencsény, första bild, liggande = 10 p
 293. Mindszent, första bild, liggande = 10 p
 294. Mogyoróska, första bild, liggande = 10 p
 295. Mohora, första bild, liggande = 10 p
 296. Mórahalom, första bild, liggande = 10 p
 297. Nádudvar, första bild, liggande = 10 p
 298. Nagyatád, första bild, liggande = 10 p
 299. Nagybaracska, första bild, liggande = 10 p
 300. Nagyhalász, första bild, liggande = 10 p
 301. Nagykálló, första bild, liggande = 10 p
 302. Nagyrábé, första bild, liggande = 10 p
 303. Nemesnádudvar, första bild, liggande = 10 p
 304. Nógrádkövesd, första bild, liggande = 10 p
 305. Noszlop, första bild, liggande = 10 p
 306. Nyékládháza, första bild, liggande = 10 p
 307. Nyim, första bild, liggande = 10 p
 308. Nyírábrány, första bild, liggande = 10 p
 309. Nyirád, första bild, liggande = 10 p
 310. Jesper Just, första bild, liggande = 10 p
 311. Julie Laurberg, första bild, liggande = 10 p
 312. Amager Fælled, första bild, liggande = 10 p
 313. Amagerbanen, första bild, liggande = 10 p
 314. Amagerbro, första bild, liggande = 10 p
 315. Nyírkarász, första bild, liggande = 10 p
 316. Nyírlugos, första bild, liggande = 10 p
 317. Nyírmada, första bild, liggande = 10 p
 318. Nyírtass, första bild, liggande = 10 p
 319. Nyírtelek, första bild, liggande = 10 p
 320. Óbudavár, första bild, liggande = 10 p
 321. Orosháza, första bild, liggande = 10 p
 322. Aa en Hunze, första bild, liggande = 10 p
 323. Aalburg, första bild, liggande = 10 p
 324. Abcoude, första bild, liggande = 10 p
 325. Achtkarspelen, första bild, liggande = 10 p
 326. Buitenpost, första bild, liggande = 10 p
 327. Alblasserdam, första bild, liggande = 10 p
 328. Albrandswaard, första bild, liggande = 10 p
 329. Alkemade, första bild, liggande = 10 p
 330. Alphen-Chaam, första bild, liggande = 10 p
 331. Ambt Montfort, första bild, liggande = 10 p
 332. Amerongen, första bild, liggande = 10 p
 333. Amstel, första bild, liggande = 10 p
 334. Amstelveen, första bild, liggande = 10 p
 335. Amsterdam-Noord, första bild, liggande = 10 p
 336. Amsterdam-Zuidoost, första bild, liggande = 10 p
 337. Andijk, första bild, liggande = 10 p
 338. Anna Paulowna, första bild, liggande = 10 p
 339. Arnhem, första bild, liggande = 10 p
 340. Assen, första bild, liggande = 10 p
 341. Asten, första bild, liggande = 10 p
 342. Pia Arke, första bild = 5 p
 343. Sophus Tromholt, första bild = 5 p
 344. Barendrecht, första bild = 5 p
 345. Bennebroek, första bild = 5 p
 346. Bergen, Limburg, första bild = 5 p
 347. Bergen, Noord-Holland, första bild = 5 p
 348. Nissewaard, första bild = 5 p
 349. Bernisse, första bild = 5 p
 350. Beverwijk, första bild = 5 p
 351. Blaricum, första bild = 5 p
 352. Baarn, första bild, liggande = 10 p
 353. Badhoevedorp, första bild, liggande = 10 p
 354. Beek, första bild, liggande = 10 p
 355. Beekdaelen, första bild, liggande = 10 p
 356. Beemster, första bild, liggande = 10 p
 357. Beesel, första bild, liggande = 10 p
 358. Berg en Dal, första bild, liggande = 10 p
 359. Bergambacht, första bild, liggande = 10 p
 360. Bergeijk, första bild, liggande = 10 p
 361. Bergschenhoek, första bild, liggande = 10 p
 362. Berkelland, första bild, liggande = 10 p
 363. Bernheze, första bild, liggande = 10 p
 364. Best, Nederländerna, första bild, liggande = 10 p
 365. Beuningen, första bild, liggande = 10 p
 366. Binnenmaas, första bild, liggande = 10 p
 367. Bladel, första bild, liggande = 10 p
 368. Bloemendaal, första bild, liggande = 10 p
 369. Bodegraven, första bild, liggande = 10 p
 370. Bodegraven-Reeuwijk, första bild, liggande = 10 p
 371. Boekel, första bild, liggande = 10 p
 372. Borne, Nederländerna, första bild, liggande = 10 p
 373. Bos en Lommer, första bild, liggande = 10 p
 374. Boskoop, första bild, liggande = 10 p
 375. Boxtel, första bild, liggande = 10 p
 376. Bredevoort, första bild, liggande = 10 p
 377. Breukelen, första bild, liggande = 10 p
 378. Brielle, första bild, liggande = 10 p
 379. Bronckhorst, första bild, liggande = 10 p
 380. Brummen, första bild, liggande = 10 p
 381. Bunnik, första bild, liggande = 10 p
 382. Borsele, första bild = 5 p
 383. Boxmeer, första bild = 5 p
 384. Brunssum, första bild = 5 p

Nordelch, 340 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Centralmassivet (bild 1, karta fanns) = 5 p
 2. Tête de l’Estrop (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 3. Mont-Valérien (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 4. Mont Cenis (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 5. Dreiecker (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 6. Falschungsspitze (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 7. Fennereck (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 8. Monti Tiburtini (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 9. Piz Zupò (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 10. Damga (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 11. Dzjengal (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 12. Ibăr (berg) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 13. Levski (berg) (bild 1) = 5 p
 14. Mantjo (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 15. Rilets (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 16. Sinanitsa (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 17. Triglav (bergskedja) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 18. Vezhen (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 19. Vichren (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 20. Timfristós Óros (bild 1) = 5 p
 21. Dešat (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 22. Maja e Jezercës (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 23. Mali i Gramës (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 24. Kathleen Lake (sjö i Kanada, Yukon) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 25. Nares Lake (sjö i Kanada, Yukon) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 26. Alberts Lake, Manitoba (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 27. Athapapuskow Lake (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 28. Leo Lake, Manitoba (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 29. Compsophis (ändrad till liggande och lämpligare bild) = 5 p
 30. Laguna El Pino (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 31. Laguna de Ipala (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 32. Laguna Lachuá (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 33. Laguna Yaxjá (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 34. Tilisunasee (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 35. Luserfall (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 36. Riesachfälle (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p

N0WIS, 375 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Gurr (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 2. Lars Krantz (TV-producent) (bild 1, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p
 3. Jeanna Oterdahl (liggande bild, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p
 4. Björn Bjelfvenstam (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 5. Birgitta Valberg (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 6. Göran Graffman (bild 1, egenuppladdad, liggande) = 5+10+5 = 20 p
 7. Guldbaggegalan 1965 (bild 1, egenuppladdad, liggande) = 5+10+5 = 20 p
 8. Arne Sucksdorff (bild 1, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p
 9. Arthur Högstedt (bild 1) = 5 p
 10. Åke Eriksson (författare) (bild 1) = 5 p
 11. Torsten Schonberg (bild 1) = 5 p
 12. Staffan Lindén (bild 1) = 5 p
 13. Poul Ströyer (bild 1) = 5 p
 14. Paul Myrén (bild 1) = 5 p
 15. Oscar Cleve (bild 1) = 5 p
 16. Olle Eksell (bild 1) = 5 p
 17. Nils Ameck (bild 1) = 5 p
 18. Martin Nilsson (konstnär) (bild 1) = 5 p
 19. Mark Sylwan (bild 1) = 5 p
 20. Lehån (bild 1) = 5 p
 21. Gustav Bergström (bild 1) = 5 p
 22. Gunnar Wallin (tecknare) (bild 1) = 5 p
 23. George Beverloo (bild 1) = 5 p
 24. Gobi Uppenberg (bild 1) = 5 p
 25. Ulla Lööf (bild 1) = 5 p
 26. Christina Hansegård (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 27. Etienne Glaser (bild 1, egenuppladdad, -ill.behov) = 5+10+5 = 20 p
 28. Lena Brundin (bild 1, egenuppladdad, liggande) = 5+10+5 = 20 p
 29. Birgitta Sandstedt (bild 1, egenuppladdad, liggande) = 5+10+5 = 20 p
 30. Ragna Nyblom (bild 1, egenuppladdad, liggande) = 5+10+5 = 20 p
 31. Josef Halfen (bild 1, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p
 32. Helge Hagerman (bild 1, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p
 33. Karl-Aage Schwartzkopf (bild 1, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p

Sjunnesson, 200 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Haslach an der Mühl, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 2. Sankt Willibald, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 3. Hohenzell, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 4. Andrichsfurt, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 5. Jeging, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 6. Allhaming, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 7. Aistersheim, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 8. Niederwaldkirchen, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 9. Tragwein, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 10. Tollet, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 11. Herzogsdorf, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 12. Arbing, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 13. Allerheiligen im Mühlkreis, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 14. Alberndorf in der Riedmark, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 15. Hofkirchen an der Trattnach, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 16. Aigen im Mühlkreis (ort), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 17. Andorf (ort), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 18. Niederthalheim, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 19. Niederneukirchen, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 20. Altenberg bei Linz (kommunhuvudort), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p

Skivsamlare, 2 820 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Manne Nilsson (bild 1, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p
 2. Slungboll (bild 1, egenuppladdad, -ill.behov) = 5+10+5 = 20 p
 3. Abby Stein (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 4. Togo (hund) (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 5. Didrik Arup Seip (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 6. Anders Sandøe Ørsted Bull (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 7. Ricchi e Poveri (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 8. Gwendolyn Brooks (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 9. Maria Lohela (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 10. Iiro Rantala (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 11. Todd Gurley (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 12. History (musikgrupp) (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 13. Mátyás Rákosi (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 14. Pheosia rimosa (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 15. Aquilino Ribeiro (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 16. Joyce Compton (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 17. Sergej Tjaplygin (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 18. Johnny Pacheco (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 19. Nikolaj Jezjov (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 20. Edificio Kavanagh (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 21. Zaluzianskya capensis (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 22. Souvanna Phouma (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 23. Apple Watch (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 24. Micro Machines (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 25. Katharine Alexander (bild 1, robotlagad, liggande) = 5+5+5 = 15 p
 26. Adam Erne (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 27. Christa B. Allen (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 28. Lerin Duarte (bild 1) = 5 p
 29. John V. Evans (bild 1) = 5 p
 30. Clarence Acuña (bild 1) = 5 p
 31. Andri Rúnar Bjarnason (bild 1) = 5 p
 32. Tim M. Babcock (bild 1) = 5 p
 33. Ivan Bek (bild 1) = 5 p
 34. Ralph Bergholtz (bild 1) = 5 p
 35. Elise Boulding (bild 1) = 5 p
 36. Kurt von Burgsdorff (bild 1) = 5 p
 37. Steve Bull (bild 1) = 5 p
 38. Julie Cash (bild 1) = 5 p
 39. Charles Baron Clarke (bild 1) = 5 p
 40. Darren Currie (bild 1) = 5 p
 41. Denzel Curry (bild 1) = 5 p
 42. Rubén Toribio Díaz (bild 1) = 5 p
 43. Hartwig Fock (bild 1) = 5 p
 44. Hiroyuki Furuta (bild 1) = 5 p
 45. Kazuki Fukai (bild 1) = 5 p
 46. Ryuji Fujiyama (bild 1) = 5 p
 47. Ken Fujita (bild 1) = 5 p
 48. Geng Xiaofeng (bild 1) = 5 p
 49. Hiroto Goya (bild 1) = 5 p
 50. Shintaro Harada (bild 1) = 5 p
 51. Takeshi Handa (bild 1) = 5 p
 52. Hironobu Haga (bild 1) = 5 p
 53. Dido Havenaar (bild 1) = 5 p
 54. Kota Hattori (bild 1) = 5 p
 55. Shinya Hatta (bild 1) = 5 p
 56. Abbas Hassan (bild 1) = 5 p
 57. Ariajasuru Hasegawa (bild 1) = 5 p
 58. Daishi Hiramatsu (bild 1) = 5 p
 59. Tadaaki Hirakawa (bild 1) = 5 p
 60. Benny Hinn (bild 1) = 5 p
 61. Björn Hinders (bild 1) = 5 p
 62. Hera Hilmar (bild 1) = 5 p
 63. Enrique Hernandez, Jr. (bild 1) = 5 p
 64. Yusuke Igawa (bild 1) = 5 p
 65. Masato Fukui (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 66. Anna-Lisa Fröberg (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 67. Ivan Gotti (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 68. Isao Homma (bild 1) = 5 p
 69. Kazunari Hosaka (bild 1) = 5 p
 70. Ragnar Hyltén-Cavallius (bild 1) = 5 p
 71. Rachel Hurd-Wood (bild 1) = 5 p
 72. Reiichi Ikegami (bild 1) = 5 p
 73. Masaaki Ideguchi (bild 1) = 5 p
 74. Tatsuro Inui (bild 1) = 5 p
 75. Naoki Ishihara (bild 1) = 5 p
 76. Hironori Ishikawa (bild 1) = 5 p
 77. Rex Ingram (skådespelare) (bild 1, liggande,-ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
 78. Sho Ito (bild 1) = 5 p
 79. Keisuke Iwashita (bild 1) = 5 p
 80. Shunsuke Iwanuma (bild 1) = 5 p
 81. Yumemi Kanda (bild 1) = 5 p
 82. Shin Kanazawa (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 83. Jo Kanazawa (bild 1) = 5 p
 84. Sho Kamimura (bild 1) = 5 p
 85. Jiro Kamata (bild 1) = 5 p
 86. Kenichi Kaga (bild 1) = 5 p
 87. Hiroki Kawano (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 88. Norihiro Kawakami (bild 1) = 5 p
 89. Ryuji Kawai (bild 1) = 5 p
 90. Nobuo Kawaguchi (bild 1) = 5 p
 91. Hiromichi Katano (bild 1) = 5 p
 92. Ryuki Kozawa (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 93. Yusuke Kondo (bild 1) = 5 p
 94. Takanobu Komiyama (bild 1) = 5 p
 95. Justin Toshiki Kinjo (bild 1) = 5 p
 96. Yuji Kimura (bild 1) = 5 p
 97. Kazuto Kushida (bild 1) = 5 p
 98. Takefusa Kubo (bild 1) = 5 p
 99. Mitsuteru Kudo (bild 1) = 5 p
 100. Shingo Kumabayashi (bild 1) = 5 p
 101. Ryoichi Kurisawa (bild 1) = 5 p
 102. Hiroshi Jofuku (bild 1) = 5 p
 103. Jumpei Kusukami (bild 1) = 5 p
 104. Ling Jihua (bild 1) = 5 p
 105. Walter S. Jeffries (bild 1) = 5 p
 106. Masao Kiba (bild 1) = 5 p
 107. Charley Koontz (bild 1) = 5 p
 108. Ulrik le Fevre (bild 1) = 5 p
 109. Adam Lamberg (bild 1) = 5 p
 110. Archibald Leitch (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 111. Chyler Leigh (bild 1) = 5 p
 112. Inge Lehmann (bild 1) = 5 p
 113. Lee Huan (bild 1) = 5 p
 114. Li Jianguo (bild 1) = 5 p
 115. Harold LeVander (bild 1) = 5 p
 116. Ronnie Leten (bild 1) = 5 p
 117. Sean Lock (bild 1) = 5 p
 118. Mago (bild 1) = 5 p
 119. Toshihiro Matsushita (bild 1) = 5 p
 120. Masaru Matsuhashi (bild 1) = 5 p
 121. Temma Matsuda (bild 1) = 5 p
 122. Shuhei Matsubara (bild 1) = 5 p
 123. Michel Miyazawa (bild 1) = 5 p
 124. Naohiko Minobe (bild 1) = 5 p
 125. Kentaro Moriya (bild 1) = 5 p
 126. Kohei Morita (bild 1) = 5 p
 127. Hidemasa Morita (bild 1) = 5 p
 128. Yusuke Murakami (bild 1) = 5 p
 129. Kazuki Murakami (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 130. Kazuhiro Murakami (bild 1) = 5 p
 131. Daiki Miya (bild 1) = 5 p
 132. Yosuke Mikami (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 133. Tatsuki Nara (bild 1) = 5 p
 134. Koji Nakajima (bild 1) = 5 p
 135. Satoshi Nagano (bild 1) = 5 p
 136. Takaya Osanai (bild 1) = 5 p
 137. Kotaro Omori (bild 1) = 5 p
 138. Kyohei Noborizato (bild 1) = 5 p
 139. Shogo Nishikawa (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 140. Kentaro Shigematsu (bild 1) = 5 p
 141. Takahiro Shibasaki (bild 1) = 5 p
 142. Naoya Shibamura (bild 1) = 5 p
 143. Yukihiko Sato (bild 1) = 5 p
 144. Shota Sakaki (bild 1) = 5 p
 145. Hideki Sahara (bild 1) = 5 p
 146. Kohei Shimoda (bild 1) = 5 p
 147. Sho Shimoji (bild 1) = 5 p
 148. Yoshiyuki Shinoda (bild 1) = 5 p
 149. Shohei Shinzato (bild 1) = 5 p
 150. Hitoshi Shiota (bild 1) = 5 p
 151. Tsukasa Shiotani (bild 1) = 5 p
 152. Yuma Suzuki (bild 1) = 5 p
 153. Tatsuya Suzuki (bild 1) = 5 p
 154. Bruno Suzuki (bild 1) = 5 p
 155. Takuya Takei (bild 1) = 5 p
 156. Yusuke Tanaka (fotbollsspelare) (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 157. Daisuke Takahashi (fotbollsspelare) (bild 1) = 5 p
 158. Takahiro Yamaguchi (bild 1) = 5 p
 159. Itsuki Yamada (bild 1) = 5 p
 160. Kosuke Yamamoto (bild 1) = 5 p
 161. Hideomi Yamamoto (bild 1) = 5 p
 162. Tatsuya Yamashita (bild 1) = 5 p
 163. Yao Wenyuan (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 164. Tsubasa Yokotake (bild 1) = 5 p
 165. Tomonobu Yokoyama (bild 1) = 5 p
 166. Shuhei Yomoda (bild 1) = 5 p
 167. Yutaka Yoshida (bild 1) = 5 p
 168. Zhang Qingli (bild 1) = 5 p
 169. Tsuyoshi Yoshitake (bild 1) = 5 p
 170. Kazunori Yoshimoto (bild 1) = 5 p
 171. Götrik Örtenholm (bild 1) = 5 p
 172. Olle Zetterquist (bild 1) = 5 p
 173. Torbjörn Zetterholm (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 174. Antti Ylönen (bild 1) = 5 p
 175. Max Yasgur (bild 1) = 5 p
 176. Jun Marques Davidson (bild 1) = 5 p
 177. Keisuke Saka (bild 1) = 5 p
 178. Ryohei Yamazaki (bild 1) = 5 p
 179. John McCook (bild 1) = 5 p
 180. Mikel Alonso (bild 1) = 5 p
 181. Mircea Monroe (bild 1) = 5 p
 182. Kenta Mukuhara (bild 1) = 5 p
 183. Hirofumi Moriyasu (bild 1) = 5 p
 184. Masahito Noto (bild 1) = 5 p
 185. Takuro Nishimura (bild 1) = 5 p
 186. Issey Nakajima-Farran (bild 1) = 5 p
 187. Yuto Nagasaka (bild 1) = 5 p
 188. Larry J. Merlo (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 189. Tetsuo Nakanishi (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 190. Masato Yamazaki (fotbollsspelare född 1981) (bild 1) = 5 p
 191. Arthur Natorp (bild 1) = 5 p
 192. Albert Nycop (bild 1) = 5 p
 193. Benjamin Ogle (bild 1) = 5 p
 194. Kota Ogi (bild 1) = 5 p
 195. Ryoya Ogawa (bild 1) = 5 p
 196. Cheri Oteri (bild 1) = 5 p
 197. Yohei Otake (bild 1) = 5 p
 198. Lennart Osterman (bild 1) = 5 p
 199. Yohei Onishi (bild 1) = 5 p
 200. Genki Omae (bild 1) = 5 p
 201. Sunday Oliseh (bild 1) = 5 p
 202. Harvey Parnell (bild 1) = 5 p
 203. Jan Raneke (bild 1) = 5 p
 204. Andy Richter (bild 1) = 5 p
 205. Jack Roslovic (bild 1) = 5 p
 206. Percy Rojas (bild 1) = 5 p
 207. Greta Sandberg (textilkonstnär, knyppling) (bild 1) = 5 p
 208. Brady Skjei (bild 1) = 5 p
 209. Laura Sjunnesson (bild 1) = 5 p
 210. Raymond Smullyan (bild 1) = 5 p
 211. Koichi Sugiyama (bild 1) = 5 p
 212. Tatsuya Uchida (bild 1) = 5 p
 213. Tomoya Uchida (bild 1) = 5 p
 214. Yuki Uchiyama (bild 1) = 5 p
 215. Kota Ueda (bild 1) = 5 p
 216. Shinya Uehara (bild 1) = 5 p
 217. Taikai Uemoto (bild 1) = 5 p
 218. Sotan Tanabe (bild 1) = 5 p
 219. Hideaki Takeda (bild 1) = 5 p
 220. Eric Söderberg (bild 1) = 5 p
 221. Mathias Taube (bild 1) = 5 p
 222. Yusuke Tasaka (bild 1) = 5 p
 223. Gustaf Thorsander (konstnär) (bild 1) = 5 p
 224. Gagik Tsarukjan (bild 1) = 5 p
 225. Herman Tømmeraas (bild 1) = 5 p
 226. Takuma Tsuda (bild 1) = 5 p
 227. Trish Van Devere (bild 1) = 5 p
 228. Carl Voss (bild 1) = 5 p
 229. Ivan Vicelich (bild 1) = 5 p
 230. Elizabeth Vargas (bild 1) = 5 p
 231. Marianne Westman (bild 1) = 5 p
 232. Yuji Yabu (bild 1) = 5 p
 233. Turi Widerøe (bild 1) = 5 p
 234. Agneta Wrangel (bild 1) = 5 p
 235. Betty Garrett (bild 1) = 5 p
 236. Marsha P. Johnson (bild 1) = 5 p
 237. Goshi Okubo (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 238. Naoto Sawai (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 239. Matti Semi (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 240. Robert Swenson (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 241. Hans Wilsdorf (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 242. Nod-sur-Seine (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 243. Davor Bernardić (bild 1) = 5 p
 244. Magnus Adlercreutz (bild 1) = 5 p
 245. Gerhard Waibel (bild 1) = 5 p
 246. Ivar Malmer (bild 1) = 5 p
 247. Knut Cassel (bild 1) = 5 p
 248. Albert Cassel (bild 1) = 5 p
 249. Yngve Norrvi (bild 1) = 5 p
 250. Willy Pelzner (bild 1) = 5 p
 251. Carl Libert Wallentin (bild 1) = 5 p
 252. Yingcheng (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 253. Pavane (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 254. Olof Andersson (spelman) (bild 1) = 5 p
 255. Kerstin Boulonger (bild 1) = 5 p
 256. Alexander Samuelson (bild 1) = 5 p
 257. Bror Hedemo (bild 1) = 5 p
 258. Carl Edvin Wighammar (bild 1) = 5 p
 259. Erik Winge (bild 1) = 5 p
 260. Olle Wahlström (bild 1) = 5 p
 261. Israel Lagerfelt (1874–1956) (bild 1) = 5 p
 262. Axel Bågenholm (bild 1) = 5 p
 263. Nils Gralén (bild 1) = 5 p
 264. Nils Niklasson (bild 1) = 5 p
 265. Hugo Bolander (bild 1) = 5 p
 266. Efraim Briem (bild 1) = 5 p
 267. Carl August Wicander (bild 1) = 5 p
 268. Ernst Dittmer (bild 1) = 5 p
 269. Gunnar Hedström (bild 1) = 5 p
 270. Gustaf Goldkuhl (bild 1) = 5 p
 271. Gustaf Dyrsch (bild 1) = 5 p
 272. Gösta Dohlman (bild 1) = 5 p
 273. Ivar Gustafsson (bild 1) = 5 p
 274. Ruggiero Giovannelli (bild 1) = 5 p
 275. Leszek Dunecki (bild 1) = 5 p
 276. Jacques Secrétin (bild 1) = 5 p
 277. Nobuhiko Hasegawa (bild 1) = 5 p
 278. Yoo Nam-Kyu (bild 1) = 5 p
 279. Helen Elliot (bild 1) = 5 p
 280. Diane Rowe (bild 1) = 5 p
 281. Johnny Leach (bild 1) = 5 p
 282. István Jónyer (bild 1) = 5 p
 283. Yang Young-Ja (bild 1) = 5 p
 284. Wilhelm Bergewing (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 285. Ouija-bräda (bild 1, liggande, robotlagad) = 5+5+5 = 15 p
 286. Prêt-à-porter (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 287. Maritim Plaza Tirana (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 288. Prescott Valley, Arizona (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 289. Royal Bafokeng Stadium (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 290. Ni Xialian (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 291. Mária Mednyánszky (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 292. Maharu Yoshimura (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 293. Liu Guoliang (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 294. Laur Franzon (bild 1) = 5 p
 295. Percy Kalling (bild 1) = 5 p
 296. Sigvald Troell (bild 1) = 5 p
 297. Sigurd Köhler (bild 1) = 5 p
 298. Antonia Göransson (bild 1) = 5 p
 299. Luke Freeman (bild 1) = 5 p
 300. Hans Ostelius (bild 1) = 5 p
 301. Ulph Hamilton (bild 1) = 5 p
 302. Carl Bergström (militär) (bild 1) = 5 p
 303. Borghild Askeland (bild 1) = 5 p
 304. Friedrich Mosler (bild 1) = 5 p
 305. Kaito Toba (bild 1) = 5 p
 306. Vilhelm Bardenfleth (bild 1) = 5 p
 307. Richard Overy (bild 1) = 5 p
 308. Georg Backer Berg (bild 1) = 5 p
 309. Emil Abrahamsen (bild 1) = 5 p
 310. Reidar Aulie (bild 1) = 5 p
 311. Gustav von Segebaden (bild 1) = 5 p
 312. Carl Gustaf Krokstedt (bild 1) = 5 p
 313. Björn Andreasson (bild 1) = 5 p
 314. Canyon Lake, Kalifornien (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 315. University of Victoria (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 316. Gaylord, Michigan (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 317. Gustaf von Segebaden (bild 1, egenuppladad) = 5+10 = 15 p
 318. Thulin Typ K (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 319. Erik Bratt (bild 1) = 5 p
 320. Manne Berggren (bild 1) = 5 p
 321. Lennart Ståhlfors (bild 1) = 5 p
 322. Philemon Dickerson (bild 1) = 5 p
 323. Ulf Christiernsson (bild 1) = 5 p
 324. Knut Hagrup (bild 1) = 5 p
 325. Curt Mileikowsky (bild 1) = 5 p
 326. Alvar Zacke (bild 1) = 5 p
 327. Carl-Johan Rundberg (bild 1) = 5 p
 328. Göran Ax (bild 1) = 5 p
 329. Vitbalans (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 330. Gannon University (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 331. Illahraun (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 332. Gösta Fraenckel (bildbyte) = 5 p
 333. Kill Bill (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 334. Slottet Mailberg (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 335. Bill Ivans (bild 1) = 5 p
 336. Anders Johan Andersson (bild 1) = 5 p
 337. Erik Wilkenson (bild 1) = 5 p
 338. Lennart Hemminger (bild 1) = 5 p
 339. Peter Riedel (bild 1) = 5 p
 340. Torvald Andersson (bild 1) = 5 p
 341. Sven Schönhult (bild 1) = 5 p
 342. Albert Lundman (bild 1) = 5 p
 343. Einar Lilie (bild 1) = 5 p
 344. Henning Malmström (bild 1) = 5 p
 345. Earl Thomas (bild 1) = 5 p
 346. Charlie Adams (bild 1) = 5 p
 347. Danny Abramowicz (bild 1) = 5 p
 348. David Anderson (bild 1) = 5 p
 349. Jason Avant (bild 1) = 5 p
 350. Sam Bradford (bild 1) = 5 p
 351. Buck Buchanan (bild 1) = 5 p
 352. Keion Crossen (bild 1) = 5 p
 353. Jack Christiansen (bild 1) = 5 p
 354. Jeff Demps (bild 1) = 5 p
 355. Bill Fincher (bild 1) = 5 p
 356. John Henry Johnson (bild 1) = 5 p
 357. Ryan Lilja (bild 1) = 5 p
 358. Tom Nalen (bild 1) = 5 p
 359. Martin Schempp (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 360. Civitaquana (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 361. Cuffy (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 362. Sam Aiken (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 363. Stacey Bailey (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 364. Alex Brown (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 365. Willie Gault (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 366. Brendan Schaub (bild 1) = 5 p
 367. Theodor Magnusson (bild 1) = 5 p
 368. Rudolf Kolm (bild 1) = 5 p
 369. Ragnar Melin (bild 1) = 5 p
 370. Vilhelm Julinder (bild 1) = 5 p
 371. Wiktor Lundberg (bild 1) = 5 p
 372. Thomas Lundquist (bild 1) = 5 p
 373. Knut Lindahl (bild 1) = 5 p
 374. Harald Victorin (bild 1) = 5 p
 375. Juan de la Cierva (bild 1) = 5 p
 376. Laroy Månsson (bild 1) = 5 p
 377. Einar Råberg (bild 1) = 5 p
 378. Douglas Ryding (bild 1) = 5 p
 379. Karl Edvard Peter (bild 1) = 5 p
 380. Sigfrid Sigland (bild 1) = 5 p
 381. Oscar Svensson (konservator) (bild 1) = 5 p
 382. Martin Odin (bild 1) = 5 p
 383. Folmer Hansen (bild 1) = 5 p
 384. Gustav-Adolph Clauson Kaas (bild 1) = 5 p
 385. Fale Burman (officer) (bild 1) = 5 p
 386. Lennart Wilkmar (bild 1) = 5 p
 387. Raoul Thörnblad (bild 1) = 5 p
 388. Eric Schörling (bild 1) = 5 p
 389. Carl Clemens Bücker (bild 1) = 5 p
 390. Frid Wänström (bild 1) = 5 p
 391. Karl-Erik Övgård (bild 1) = 5 p
 392. Gunnar Dellner (bild 1) = 5 p
 393. Lars Brising (bild 1) = 5 p
 394. Oscar Falkman (bild 1) = 5 p
 395. Erik Fagerholm (bild 1) = 5 p
 396. Hilding Slätis (bild 1) = 5 p
 397. Tryggve Holm (bild 1) = 5 p
 398. Oscar Jonsson (bild 1) = 5 p
 399. Josef Öberg (bild 1) = 5 p
 400. Oskar Person (bild 1) = 5 p
 401. Gunnar Schiller (läkare) (bild 1) = 5 p
 402. Georg Unné (bild 1) = 5 p
 403. Clas Sparre (bild 1) = 5 p
 404. Hjalmar Degerstedt (bild 1) = 5 p
 405. Axel Odelberg (läkare) (bild 1) = 5 p
 406. Hogan Wharton (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 407. Jean Batten (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 408. Victor Arfvidson (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 409. Olof Sandahl (bild 1) = 5 p
 410. Olof Larsén (bild 1) = 5 p
 411. Olof Hedelin (bild 1) = 5 p
 412. Margareta Strand (bild 1) = 5 p
 413. Märta Zetterquist (bild 1) = 5 p
 414. Niklas Göran (bild 1) = 5 p
 415. Paavo Kerovaara (bild 1) = 5 p
 416. Maja Sjöberg (bild 1) = 5 p
 417. Paul Kvick (bild 1) = 5 p
 418. Karin Ander (bild 1) = 5 p
 419. Lisa Holmström (bild 1) = 5 p
 420. Jörgen Zetterquist (bild 1) = 5 p
 421. Lisa Aurell (bild 1) = 5 p
 422. Sven Ekdahl (bild 1) = 5 p
 423. Liisa Chaudhuri (bild 1) = 5 p
 424. Svea Jansson (konstnär) (bild 1) = 5 p
 425. Levi Eismark (bild 1) = 5 p
 426. Ingemar Lööf (bild 1) = 5 p
 427. Lena Westerlund (bild 1) = 5 p
 428. Ingegerd Gärtner (bild 1) = 5 p
 429. Lena Cronqvist (bild 1) = 5 p
 430. Inga Almlöf-Holmström (bild 1) = 5 p
 431. Leif Nilsson (målare) (bild 1) = 5 p
 432. Kerstin Rågmark-Lindkvist (bild 1) = 5 p
 433. Rex Stuart-Beck (bild 1) = 5 p
 434. Herbert Walås (bild 1) = 5 p
 435. Roland Dufström (bild 1) = 5 p
 436. Helmer Forslund (bild 1) = 5 p
 437. Sten Jernberg (bild 1) = 5 p
 438. Herman Reijers (bild 1) = 5 p
 439. Peggy Nerman (bild 1) = 5 p
 440. Helge Frender (bild 1) = 5 p
 441. Stig Olson (bild 1) = 5 p
 442. Sven Frödin (bild 1) = 5 p
 443. Lasse Johnson (bild 1) = 5 p
 444. Janne Lundgren (bild 1) = 5 p
 445. Knut Olson (bild 1) = 5 p
 446. Kajsa Sandberg (bild 1) = 5 p
 447. Kerstin Högstrand (bild 1) = 5 p
 448. Kajsa Zetterquist (bild 1) = 5 p
 449. Hèléne Ander-Rådberg (bild 1) = 5 p
 450. Harald Widing (bild 1) = 5 p
 451. Harry Moberg (bild 1) = 5 p
 452. Hans Kajtorp (bild 1) = 5 p
 453. Sven Schützer-Branzén (bild 1) = 5 p
 454. Sven-Erik Skotte (bild 1) = 5 p
 455. Axel Hennix (bild 1) = 5 p
 456. Gertrud Bensow-Lööf (bild 1) = 5 p
 457. Ann-Marie Enlund (bild 1) = 5 p
 458. Evert Lundberg (bild 1) = 5 p
 459. Bernt Johansson (konstnär) (bild 1) = 5 p
 460. Eva Sköld (konstnär) (bild 1) = 5 p
 461. Curt Högberg (bild 1) = 5 p
 462. Gerd Göran (bild 1) = 5 p
 463. Ursula Ekberg (bild 1) = 5 p
 464. Eyvor Clewe (bild 1) = 5 p
 465. Tor Ivar Andersson (bild 1) = 5 p
 466. Gertrud Samén (bild 1) = 5 p
 467. Arne Thalén (bild 1) = 5 p
 468. Gunnel Frisell-Hallström (bild 1) = 5 p
 469. Road America (bild 1, liggande) = 10 p

Sofie Sigrinn, 210 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Helena Öberg (bild 1, egenuppladdad) = 5+10 = 15 p
 2. Egalias döttrar (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
 3. Leonardo från Quirm (bild 1, -ill.behov) = 5+5 = 10 p
 4. Jack (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
 5. Skjutsstation (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 6. Rymdpirat (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
 7. Bulleribock (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
 8. Ståpsalm (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
 9. Medan de sov (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
 10. Nordstjernan (kalender) (borttagning av mall) = 5 p
 11. The Occult: A History (bild 1, -ill.behov) = 5+5 = 10 p
 12. Aftonbladet inifrån (bild 1, -ill.behov) = 5+5 = 10 p
 13. Det du inte såg (bild 1, -ill.behov) = 5+5 = 10 p
 14. Dockan dansar, klockan slår (bild 1, -ill.behov) = 5+5 = 10 p
 15. Sarahs nyckel (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
 16. Kastanjeprinsessan (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p

Ulkl, 290 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Jordkrypning (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 2. Geofysik (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 3. Nollpunktsenergi (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 4. Kvantfluktuation (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 5. Lagen om massans bevarande (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 6. Dammexplosion (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 7. Reparation (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 8. Miljöfordon (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 9. Väderradar (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 10. Bylinje (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 11. Cementklinker (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 12. Pressgjutning (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 13. Cylinderblock (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 14. Radiosond (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 15. Oljegrus (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 16. Menföre (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 17. Checkpoint (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 18. Bilsurfing (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 19. Singelolycka (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 20. Kärrväg (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 21. Spökförare (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 22. Kvalitetskontroll (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 23. Heinrich Barkhausen (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 24. Sollentuna sjukhus (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 25. Sköndalsskogens naturreservat (bild 1, liggande, egenuppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 26. Hytera (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 27. Orange Moldova (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p

Zquid, 30 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Han hade seglat för om masten (bild 1, liggande) = 5 + 5 = 10 p
 2. I Spaniens månsken (bild 1) = 5 p
 3. Jungman Jansson (bild 1) = 5 p
 4. My Blue Heaven (sång) (bild 1) = 5 p
 5. Johan Broman (bild 1) = 5 p

Emojione1 1F31E.svg Kommentarer[redigera | redigera wikitext]

 1. ^ I tävlingen räknas filmer som bilder, eftersom en film ju består av en lång rad bilder. Det blir poäng oavsett om du lägger in bilden manuellt eller bilden visas via en faktamall eller dylikt.
 2. ^ Meningen är att undvika "taktiskt" skapande av bristfälliga artiklar som först senare får sin första illustration.
 3. ^ En liggande bild är bredare än den är hög. En stående bild är högre än den är bred.
 4. ^ Det kan vara din egen eller någon annans bild. Det kan till och med vara en bild som skapats utifrån en annan bildfil/filmfil på Commons – så länge din nya bild sparas under ett nytt namn.
 5. ^ I den här tävlingen räknas bonuspoäng vid inläggning av bild 1 i artikel med {{Ortsfakta WD}} – oavsett om åtgärdsmallen kvarstår – pga. otydlig information från mallmakaren om vad som saknas.

Tävlingshistorik[redigera | redigera wikitext]

Totalt antal fixade artiklar, per tävlingsupplaga
Bild 1, första liggande el. mallrens
(2010)
  
349
2011 (2)
  
736
2012 (3)
  
806
2013 (4)
  
309
2014 (5)
  
323
2015 (6)
  
307
7 (2015)
  
3430
8 (2015)
  
589
9 (2016)
  
479
10 (2016)
  
673
XI (2017)
  
432
XII (2017)
  
931
XIII (2018)
  
953
XIV (2018)
  
687
XV (2018)
  
1 180
XVI (2019)
  
685
XVII (2019)
  
976
XVIII (2019)
  
487
XIX (2020)
  
1 348
OBS! Den aktuella tävlingen noteras efter sju av sju tävlingsdagar.