Wikipedia:Veckans tävling/Illustreringsrace XXI

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Article orange.svg

Priser
 • Vinnarpris: Article orange.svg
 • Övriga tävlande, minst 200 poäng: Article purple.svg
 • Övriga tävlande, minst 100 poäng: Article brown.svg

Fotothek df roe-neg 0006711 006 Ein Mann spielt ein Sousaphon auf der Leipziger Herbstmesse 1954.jpg Tävlingen är slut!

Tävlingslogg
WG4 5926 (Markus Hännikäinen).jpg

Måndag: Tävlingen inleddes på morgonkvisten, efter att Sjunnesson varit på kyrkogården. Därefter vaknade fem andra illustra personer, och det blev rejält liv och rörelse. Fyra rosetter tjänades in redan dag 1. Varmt välkomna – allihop!

Skivsamlare viftade med klubban hela vägen till Australien och tog en tidig ledning. På andra plats hittade vi Nalle&Lisa, som satsade på den omvända taktiken, via en färd från söderhavet till isigare trakter, och höll avståndet bakåt mot den nordafrikanske Sjunnesson.

Fjärdeplacerade Ulkl plankade på, i akt och mening att undvika framtida problem. Den skridskoskicklige Haxpett fick också nöja sig med femte plats, tätt före EstrellaSuecia där det bar utför med fart.


Anne provoost-1449674343.jpg

Tisdag: Dag två fick vi en ny tävlande i och med Andersreilund – varmt välkommen! Totalt var fyra illustratörer i farten under dagen.

Andersreilund tog sig från Mölndal till Mölndal, vilket räckte för att ta över sjätteplatsen. Samtidigt klättrade EstrellaSuecia en placering, efter en karibisk utflykt. Ulkl försvarade sin egen fjärdeplats efter torkning medelst gödsling.

Skivsamlare tog med sig en kvick mittfältare på sin skiva, men kvällen blev sen och festandet tog på krafterna. Det utnyttjade Nalle&Lisa, som rullade boll och studerade nederländska hela vägen till första plats – snyggt jobbat!


Workers At Dusk, GEC, Chittagong.jpg

Onsdag: Tre av våra tävlande fick kameraproblem under onsdagen och befinner sig i depå. Resten hade dock full fart på utrustningen, och med totalt 248 fixade artiklar är vi snart ikapp flera tidigare tävlingsupplagor.

Ulkl började dagen på bygget och hamnade så småningom på andra sidan bergen – en rosett rikare. Även Sjunnesson styrde kosan över bergen (efter en förmiddag på slätten), alltmedan Skivsamlare var på konsert. Ledande Nalle&Lisa hade berg i sikte när dagsetappen från slättlandet var till ända.

Blir torsdagen ytterligare en bergsetapp? Det återstår att reda ut… :-)


Bangb256 129562a.jpg

Torsdag: Det var spridda skurar under torsdagen, med ett antal fordon i depå och fyra tävlande igång där ute. Och vi fick en ny tävlande – Per W. Varmt välkommen!

Per W tog fram sin gyllene penna och vassa nål och arbetade sig fram till femteplatsen. Lite längre fram reste Ulkl omkring i Bourgogne, på jakt efter avancemang. Sjunnesson läste en dagbok hela dagen lång, och får nog snart se upp för förföljarna. Nalle&Lisa hade dock trampat gaspedalen i botten och tog sig från de norska öarna till Bosporen i ett huj. Ledningen blev om möjligt ännu större än tidigare.

Nu har vi fixat 333 artiklar och passerat tre av de tidigare tävlingsupplagorna. Det går framåt…


ISS053-E-4927 - View of Earth.jpg

Fredag: Dag 5 bjöd på en ny tävlande i form av Deryni – varmt välkommen! Tyvärr var det en lite trög start, men högt över Röda havet kämpades det febrilt med att få igång raketmotorn.

Per W gick från prisutdelning till prisutdelning och stärke femteplatsen. Sjunnesson var ute i det röda regnet och hamnade till slut på Island. Ulkl åt frukost på slottet och hade en givande fredag, som avslutades på helt andra fält – och två placeringar närmare tävlingstoppen. Där regerade dock fortsatt Nalle&Lisa, denna dag med hjälp av piller och politiker.

Totalt har vi nu passerat fyra tävlingsupplagor, med ytterligare några i sikte. Och det är helg, så kanske händer det saker under lördagen. Kämpa på!


Gaflenz - Kirche (1).JPG

Lördag: Fyra illustratörer var igång under lördagen. Medan resten av gänget vilade sig inför slutspurten?

Per W skaffade sig en rosett, efter en gränsvärderande dagsutflykt i fördelningens tecken. Medan Ulkl försökte hitta vägen bland uppländska snår, seglade Sjunnesson förbi på sin resa från ett alpland och med astronomisk hjälp. Till täten var det dock långt. Ledande Nalle&Lisa hämtade hem många poäng mellan ett bergigt och ett något mindre bergigt land, och tycktes oövervinnerlig.

Med 452 fixade artiklar har vi passerat fem tidigare upplagor, och minst två ligger nu väldigt nära. Hur långt kommer vi att nå under söndagsetappen? Det vet vi om ett dygn – heja!


Anna Sutherland Bissell.png

Söndag: Vi hade sex motorer igång under söndagen – inklusive sent startande Allexim. Varmt välkommen! Två rosettgränser passerades, och totalt nådde tävlingen fram till 512 fixade artiklar, vilket placerar den på fjortonde plats.

Deryni fick aldrig igång sin raketmotor, men kämpade vidare utom tävlan. Kvar i depå hade vi även Haxpett, Andersreilund och EstrellaSuecia. Detta drog nykomlingen Allexim full nytta av, och efter en blixtrande framfart mellan USA och Tyskland erövrades en slutlig sjätteplats (samt en rosett). Per W räddade dock sin egen femteplats, efter en mycket sannolik resa från Sörmland.

Samtidigt åkte Skivsamlare skridsko ända till Paraguay, dock utan att kunna säkra avancemang. Kampen om tätpositionerna stod hård, och inte heller Ulkl (som var kvar i Norrtälje hela dagen) kunde köra om. Sjunnesson lyckades med nöd och näppe hålla kvar i andraplatsen, tack vare försänkningar i försäkringsbranschen. Om segern var det aldrig några oklarheter, och Nalle&Lisa kunde köra i mål helt ohotad, denna dag efter en resa från Norrbotten i korvett.

Stort tack för alla bidragen! Det blir en ny tävlingsupplaga vad det lider, och tills dess får ni ha det så bra (i andra tävlingar). Hoppas ni får nytta av kameran i sommar! SMirC-smile.svg


Athletics tracks finish line.jpg De tävlande har gått i mål!

Illustreringsrace XXI[redigera | redigera wikitext]

Dessa bilder saknar (i skrivande stund) artikel. Passar de i artiklar som saknar bild? Dessa bilder saknar (i skrivande stund) artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?
Dessa bilder saknar (i skrivande stund) artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Ja, en välillustrerad artikel blir antagligen mer lättförståelig och pedagogisk. Idag finns det många artiklar på Wikipedia som helt saknar bilder, vilket är synd. I den här tävlingen ska vi försöka se till att bildsätta så många artiklar som möjligt – innan veckan är slut!

Tävlingen har hållits 20 gånger tidigare: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2015, 2015, 2016, 2016, 2017, 2017, 2018, 2018, 2018, 2019, 2019, 2019, 2020 och 2020.

Senast illustrerade vi 683 artiklar (och totalt har vi fixat 15 505 artiklar). Hur många klarar vi av den här veckan?

Tävlingsfakta[redigera | redigera wikitext]

 • Tävlingsledare är Paracel63.
 • Ingen föranmälan behövs. Det är bara att lägga till ditt användarnamn i listan nedan (i alfabetisk ordning) när som helst under tävlingen.
 • Vinner gör den användare som har flest poäng söndagen den 11 april 2021 kl. 23:59:59 (svensk tid). Alla räknar sina poäng själva (men jag justerar vid behov).
 • Vinnaren kommer att erhålla Article orange.svg. Övriga deltagare med minst 200 poäng får Article purple.svg och övriga med minst 100 poäng Article brown.svg. Och glöm inte att alla bidrag är lika viktiga!

Poängräkning[redigera | redigera wikitext]

 • 5 poäng för infogande av den första bilden[a] i artikel som saknar bild. Du får poäng även om artikeln tidigare haft enkla kartor, diagram eller grafik (eller uppenbart felaktiga bilder: exempel) som enda bilder. Och i artiklar om personer får du poäng om din bild är den första på personen ifråga. Du får däremot inte poäng för illustrerande av artikel som du skapat under tävlingsveckan.[b] Däremot får du poäng för att illustrera alla andras nya artiklar. Även mallar och projektsidor kan dra nytta av en bild, så det blir även poäng vid ett sådant lämpligt förstaillustrerande (däremot inte poäng för alla artiklar som en sådan illustrerad mall kan tänkas ligga i).
 • (+) 5 poäng om din inlagda bild är i liggande format. Då ser artikeln snyggare ut i mobilläge.[c] Det gör att bilden ser bra ut även i mobilversionen av artikeln, ett format som numera har ganska många läsare. Du får 5 poäng även om din inlagda liggande bild inte är den första i artikeln, men lägg den gärna så "högt" du kan i artikeln.
 • + 5 poäng om du lagat en artikel som förstörts av den ondskefulla (men nödvändiga) roboten CommonsDelinker och därefter blivit bildlös och/eller fått felaktig bildtext.[d]
 • + 10 poäng om du själv har laddat upp bilden[e] till Commons med korrekt licensinformation under tävlingsveckan. En egenuppladdad bild kan givetvis användas som första bild i flera artiklar, och för varje gång delas extrapoängen ut.
 • + 5 poäng om bildtillägget gjort att artikeln tagits bort ur Illustrationsbehov, alltså att mallen samtidigt tagits bort ur artikeln.[f]
 • OBS! Om artikeln felaktigt varit mallad som Illustrationsbehov (= där finns redan minst en bild och ingen notering finns om att en särskild typ av bild saknas) får du ändå 5 poäng för att ta bort mallen men ingen 5-poängare för inläggning av bild.
 • Illustrerande med bot accepteras, men artiklarna måste även då listas på tävlingssidan – för översiktens skull. Och om vinnaren använt bot, kommer bästa icke-bot-användare att få ett särskilt pris.

Tävlingstips[redigera | redigera wikitext]

Kategorier och listor[redigera | redigera wikitext]

Dessutom kan man få en del tips från:

 1. Kategori:Illustrationsbehov

Tävlande[redigera | redigera wikitext]

nedanstående tävlande listas alfabetiskt och bidragen i löpordning, så hittar vi lättare
nedanstående rosetter är preliminärt utplacerade och kan senare bytas ut mot en mer meriterande rosett
Användarnamn, 45 p
 1. Exempelartikel (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 2. En annan artikel (bild 1, egenuppladdad, -ill.behov) = 5+10+5 = 20 p
 3. En tredje artikel (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 4. En fjärde artikel (första liggande) = 5 p

Allexim, 110 p Article brown.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Anna Sutherland Bissell, första fotot = 5 p
 2. Brooke Astor, första fotot = 5 p, liggande = 5 p; 5 + 5 = 10 p
 3. Hilary Rosen, första fotot = 5 p
 4. Ann Timothy, första fotot = 5 p, liggande = 5 p; 5 + 5 = 10 p
 5. Elizabeth Timothy, första fotot = 5 p
 6. Sybilla Masters, första fotot = 5 p
 7. Eliza Lucas Pinckney, första fotot = 5 p, liggande = 5 p; 5 + 5 = 10 p
 8. Christiana Burdett Campbell, första fotot = 5 p, liggande = 5 p; 5 + 5 = 10 p
 9. Eileen Ford, första fotot = 5 p, liggande = 5 p; 5 + 5 = 10 p
 10. Sonja Bernadotte, första fotot = 5 p
 11. Elisabeth Berenberg, första fotot = 5 p
 12. Caroline Bertuch, första fotot = 5 p, liggande = 5 p; 5 + 5 = 10 p
 13. Fromet Mendelssohn, första fotot = 5 p
 14. Henriette Lustig, första fotot = 5 p
 15. Helene Lohmann, första fotot = 5 p, liggande = 5 p; 5 + 5 = 10 p
 • Illustrationsbehovsmallen inlagd i 45 artiklar = 0 p

Andersreilund, 20 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Mölndals kontrakt, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 2. Fässbergs kontrakt, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p

Deryni, 0 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Expedition 53, infogande av artikellös bild och skapande av bildgalleri = 0 p

EstrellaSuecia, 20 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Hedda Berntsen, fixat misslyckad CommonsDelinker-redigering = 5 p
 2. Gurabo, Puerto Rico, första liggande, egenuppladdad = 15 p

Haxpett, 15 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Oskar Lang, första bild, egen nyuppladdad = 5 + 10 =15 p

Nalle&Lisa, 2 370 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Bora-Bora, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 2. Akamaru (ö), bild 1 = 5 p
 3. Aukena, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 4. Le Tampon, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 5. Saint-Pierre, Réunion, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 6. Arundel (ö), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 7. Floridaöarna, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 8. Guadalcanal, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 9. Shortland Islands, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 10. Tanambogo, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 11. Tikopia, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 12. Tulagi, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 13. Ismat Abasov, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 14. Olga Ahtinen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 15. John Albert, bild 1 = 5 p
 16. Jeanine Áñez, bild 1 = 5 p
 17. Arnór Sigurdsson, bild 1 = 5 p
 18. Pierre Bertran de Balanda, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 19. Abel Balbo, bild 1 = 5 p
 20. Vladimir Balthasar, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 21. Enis Bardhi, bild 1 = 5 p
 22. Sophie Bennett, bild 1 = 5 p
 23. Chris Bigras, bild 1 = 5 p
 24. Ibra Charles Blackwood, bild 1 = 5 p
 25. Rachel Bloznalis, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 26. Hubert Cecil Booth, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 27. Liam Brady, bild 1 = 5 p
 28. Roger D. Branigin, bild 1 = 5 p
 29. Michael Bridges, bild 1 = 5 p
 30. Andreas Bruce, bild 1 = 5 p
 31. Arthur Q. Bryan, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 32. Marcin Bułka, bild 1 = 5 p
 33. David Casa, bild 1 = 5 p
 34. Joseph Casey, bild 1 = 5 p
 35. Federico Chávez, bild 1 = 5 p
 36. Julia Chinn, bild 1 = 5 p
 37. Jo Cox, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 38. George N. Craig, bild 1 = 5 p
 39. Paula Teixeira da Cruz, bild 1 = 5 p
 40. Patrick Cutrone, bild 1 = 5 p
 41. Daniel Davis, bild 1 = 5 p
 42. Alfonso De Lucia, bild 1 = 5 p
 43. Dudley Digges, bild 1 = 5 p
 44. Olivia Taylor Dudley, bild 1 = 5 p
 45. Abby Elliott, bild 1 = 5 p
 46. Christian Engstrand, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 47. Ashley Carew, bild 1 = 5 p
 48. Ron Flowers, bild 1 = 5 p
 49. Sōta Fujii, bild 1 = 5 p
 50. Andrzej Gasiorowski, bild 1 = 5 p
 51. Violet Gibson, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 52. Néstor Gorosito, bild 1 = 5 p
 53. Michael Gough, bild 1 = 5 p
 54. Lewis Grabban, bild 1 = 5 p
 55. David Griffin, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 56. Ian Harding, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 57. Peter Holm, bild 1 = 5 p
 58. Elizabeth Howard, bild 1 = 5 p
 59. Carl Icahn, bild 1 = 5 p
 60. Katalin Karikó, bild 1 = 5 p
 61. Karin Karlsbro, bild 1 = 5 p
 62. Kim Do-Hoon, bild 1 = 5 p
 63. Sarah Knauss, bild 1 = 5 p
 64. Tariq Lamptey, bild 1 = 5 p
 65. William Larrabee (kongressledamot), bild 1 = 5 p
 66. Rafael Leão, bild 1 = 5 p
 67. Ahmad Shah Massoud, första porträtt = 5 p
 68. Maxwell Tylden Masters, bild 1 = 5 p
 69. Jean-Philippe Mateta, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 70. Enea Mihaj, bild 1 = 5 p
 71. King Moody, bild 1 = 5 p
 72. Jamal Musiala, bild 1 = 5 p
 73. Daiki Niwa, bild 1 = 5 p
 74. Eva Maria Pracht, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 75. Igor Protti, bild 1 = 5 p
 76. Branko Radivojevič, bild 1 = 5 p
 77. Arnaud Souquet, bild 1 = 5 p
 78. Otto August Strandman, bild 1 = 5 p
 79. Thorvald Eiriksson, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 80. Georg von Trapp, porträtt = 5 p
 81. Çağatay Ulusoy, bild 1 = 5 p
 82. İbrahim Üzülmez, bild 1 = 5 p
 83. Ricardo Matias Verón, bild 1 = 5 p
 84. Nicola Walker, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 85. Bob Wren, bild 1 = 5 p
 86. Zeng Qinghong, bild 1 = 5 p
 87. Jon Øigarden, bild 1 = 5 p
 88. Intschi, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 89. Ecône, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 90. Dorneck-Thierstein, bild 1 = 5 p
 91. Slottet Stainz, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 92. Oesterreichische Nationalbank, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 93. Döllach, bild 1 = 5 p
 94. Margareten, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 95. Seggauberg, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 96. Slottet Trautenfels, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 97. Trautenfels, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 98. Belgiens nationalbank, bild 1 = 5 p
 99. Joseph Maréchal, bild 1 = 5 p
 100. Piet van Aken, bild 1 = 5 p
 101. René de Clercq, bild 1 = 5 p
 102. Iwan Gilkin, bild 1 = 5 p
 103. Anne Provoost, bild 1 = 5 p
 104. Nolde, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 105. Lynge-Kronborgs härad, bild 1 = 5 p
 106. Lynge-Frederiksborgs härad, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 107. Køge Bugt Strandpark, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 108. Femø, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 109. Ålsgårde, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 110. Strynø, första liggande = 5 p
 111. Akerøya, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 112. Akkerhaugen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 113. Algrøyna, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 114. Aulifeltet, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 115. Aurlandsfjorden, bild 1 = 5 p
 116. Austfonna, första liggande = 5 p
 117. Barentsøya, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 118. Birkeland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 119. Blaker, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 120. Blommenholm, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 121. Bömmelfjorden, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 122. Dverberg, bild 1 = 5 p
 123. Eidsvåg, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 124. Enningdalsälven, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 125. Evje, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 126. Fagerhaug, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 127. Fevik, bild 1 = 5 p
 128. Fjellsjøkampen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 129. Fjellsrud, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 130. Fosser, bild 1 = 5 p
 131. Frogner, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 132. Gaula, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 133. Grimstadfjorden, bild 1 = 5 p
 134. Gråkallen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 135. Hafslund, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 136. Haga i Nes, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 137. Hagavik, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 138. Heiås, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 139. Hemnes, Akershus, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 140. Hosle, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 141. Hylkje, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 142. Håkvik, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 143. Jeløya, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 144. Jortveit, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 145. Jotunheimens nationalpark, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 146. Jøa, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 147. Kirkebygden, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 148. Kirkegrenda, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 149. Krokstadelva, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 150. Láhpoluoppal, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 151. Langevåg, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 152. Larkollen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 153. Leirsund, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 154. Lierbyen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 155. Ljørdalen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 156. Lomsdal-Visten nationalpark, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 157. Lundermoen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 158. Lyngdal, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 159. Løkenfeltet, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 160. Stridsgas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 161. Gänget och jag, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 162. P2P-nätverk, bild 1 = 5 p
 163. Kryptonyckel, bild 1 = 5 p
 164. Zjiguli, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 165. Gyllene tigern, bild 1 = 5 p
 166. Eugen Roth, bild 1 = 5 p
 167. Lingua franca, bild 1 = 5 p
 168. Klippa, du som brast för mig, bild 1 = 5 p
 169. Aikikai, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 170. Karolina Matilda av Holstein-Augustenburg, bild 1 = 5 p
 171. Pfalz (residens), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 172. Gösta Kihlgård, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 173. Filippo Baldinucci, bild 1 = 5 p
 174. McKim, Mead & White, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 175. Henrik I av Frankrike, bild 1 = 5 p
 176. Adolf II av Holstein, bild 1 = 5 p
 177. Johan av Pfalz, bild 1 = 5 p
 178. Ludvig I av Pfalz-Zweibrücken, bild 1 = 5 p
 179. Georg Johan I av Pfalz-Veldenz, bild 1 = 5 p
 180. Ruprecht av Pfalz-Veldenz, bild 1 = 5 p
 181. Ludvig II av Pfalz-Zweibrücken, bild 1 = 5 p
 182. Carl von Arenstorff, bild 1 = 5 p
 183. Kristina av Hessen, bild 1 = 5 p
 184. Ludvig VI av Hessen-Darmstadt, bild 1 = 5 p
 185. Georg av Holstein-Gottorp, bild 1 = 5 p
 186. Poniec, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 187. Kasimira Sobieski, bild 1 = 5 p
 188. Ulf Trotzig, bild 1 = 5 p
 189. Byzantion, bild 1 = 5 p
 190. Ardinex, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 191. Maura, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 192. Momoen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 193. Morgedal, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 194. Myklebost, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 195. Myre, Øksnes, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 196. Namsenfjorden, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 197. Nedre Sjodalsvatnet, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 198. Nesoddtangen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 199. Nordre Aker, bild 1 = 5 p
 200. Nordstrand, Oslo, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 201. Nykirke, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 202. Risøya, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 203. Sam Ermolenko, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 204. Billy Hamill, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 205. Ryan Villopoto, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 206. Don Whittington, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 207. Rotvoll, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 208. Ryggebyen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 209. Rykene, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 210. Rødberg, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 211. Saltnes, Norge, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 212. Sande, Vestfold, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 213. Sandvikselva, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 214. Segalstad bru, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 215. Siggerud, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 216. Sjusjøen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 217. Skaland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 218. Skjærhalden, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 219. Skogrand, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 220. Ruprecht II av Pfalz, bild 1 = 5 p
 221. Imi Lichtenfeld, bild 1 = 5 p
 222. Slaget vid Jüterbog, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 223. Rukhshana, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 224. Inger-Marie Ytterhorn, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 225. Skoppum, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 226. Skånevik, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 227. Slitu, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 228. Snarøya, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 229. Solbergelva, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 230. Sotra, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 231. Spikkestad, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 232. Stabekk, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 233. Steinberg (ort), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 234. Storebø, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 235. Storhaug, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 236. Strømmen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 237. Svinndal, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 238. Tanum (Bærum), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 239. Teigebyen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 240. Tennevoll, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 241. Tomter, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 242. Torget, Hurdals kommun, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 243. Tranby, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 244. Tyrifjorden, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 245. Tyristrand, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 246. Ullern, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 247. Uranienborg, Oslo, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 248. Vatne, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 249. Vestby, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 250. Vestre Aker, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 251. Vigeland, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 252. Vormsund, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 253. Vågåvatnet, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 254. Våler, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 255. Ålgård/Figgjo, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 256. Åros, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 257. Ås, Norge, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 258. Åsgrenda, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 259. Åsta, Norge, bild 1 = 5 p
 260. Østensjø, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 261. Zweeloo, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 262. Ysbrechtum, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 263. Westpoort, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 264. Westkapelle, bild 1 = 5 p
 265. Westerpark, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 266. De Baarsjes, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 267. Oud-Zuid, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 268. Slotervaart, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 269. Zeeburg, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 270. Max Carling, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 271. Mihail Roco, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 272. Adrien Blanchet, bild 1 = 5 p
 273. William Cunnington, bild 1 = 5 p
 274. Ludwig Curtius, bild 1 = 5 p
 275. Vasilij Grigorjev, bild 1 = 5 p
 276. Alexis Damour, bild 1 = 5 p
 277. Joseph Alfred Serret, bild 1 = 5 p
 278. Léon Lalanne, bild 1 = 5 p
 279. Frédéric de Lafresnaye, första porträtt = 5 p
 280. Johan Bøgh, bild 1 = 5 p
 281. Bastian Dahl, bild 1 = 5 p
 282. Samson Eitrem, bild 1 = 5 p
 283. Alf Guldberg, bild 1 = 5 p
 284. Ingebrigt Hagen, bild 1 = 5 p
 285. Tove Mohr, bild 1 = 5 p
 286. Asbjørn Nesheim, bild 1 = 5 p
 287. Jan Petersen (arkeolog), bild 1 = 5 p
 288. Jakob Schetelig, bild 1 = 5 p
 289. Ernst W. Selmer, bild 1 = 5 p
 290. Jonas Smitt, bild 1 = 5 p
 291. Stephan Tschudi-Madsen, bild 1 = 5 p
 292. Harald Wergeland, bild 1 = 5 p
 293. Poul Løvenørn (1751–1826), bild 1 = 5 p
 294. Adventure Galley, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 295. M/S Apollonia, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 296. M/S Enchantment of the Seas, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 297. M/S General Grot-Rowecki, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 298. M/V Godafoss, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 299. Gremjasjtjij-klass, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p


Per W, 225 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Guldpennan, första = 5 p
 2. Jan_Fridegård-priset, första = 5 p
 3. Ulf_Grenander, första, liggande = 10 p
 4. Bayes sats, första foto = 5 p
 5. Buffons nål, första foto = 5 p
 6. John_Landquists_pris, första foto (personen som gett priset sitt namn) = 5 p
 7. Guldpennan, första liggande = 5 p
 8. Centrala_gränsvärdessatsen, första, liggande = 10 p
 9. Tjebysjovs_olikhet, första foto = 5 p
 10. Bertrands_postulat, första foto = 5 p
 11. Tjebysjovpolynom, första foto = 5
 12. Betingad_sannolikhet, första, liggande = 10 p
 13. Fältarbete, första, liggande = 10 p
 14. Förlustaversion, första, liggande = 10 p
 15. Kumulativ_fördelningsfunktion, första = 5 p
 16. Stegsholmsviken, första foto, liggande, egen, illustrationsbehov = 25 p
 17. Räddningsstation_Ornö, första foto på stationen(tidigare fartyg på annan plats), liggande, egen= 20 p
 18. Lättinge, första foto, liggande, egen = 20 p
 19. Brevik,_Ornö, första foto, liggande, egen = 20 p
 20. Leptokurtisk fördelning, första foto, liggande = 10 p
 21. Wishartfördelning, första foto, liggande = 10 p
 22. Markovkedja, första = 5 p
 23. Händelse_(utfall), första = 5 p
 24. Utfallsrum, första = 5 p
 25. Satsen om total sannolikhet, första, liggande = 10 p

Sjunnesson, 485 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Johannes Volkelt (bild 1, liggande, -ill.behov) = 5+5+5 = 15 p
 2. Roy Cooper, bild 1, robotlagad = 5+5 = 10 p
 3. Engerwitzdorf, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 4. Engelhartszell, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 5. Eggerding, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 6. Edlbach, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 7. Desselbrunn, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 8. Bad Schallerbach bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 9. Grünburg, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 10. Bad Kreuzen, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 11. Aichkirchen, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 12. Feldkirchen an der Donau, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 13. Poissonfördelning, (bild 1) = 5 p
 14. Poissons konstant, (bild 1) = 5 p
 15. Poissonprocess, (bild 1) = 5 p
 16. Alvan Graham Clark bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 17. Carl Paul Goertz, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 18. Grafenegg, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 19. Gießhübl, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 20. Gramatneusiedl, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 21. Grimmenstein, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 22. Groß-Engersdorf, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 23. Gossendorf, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 24. Gabersdorf, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 25. Muhammad VI av Marocko, bild 1, robotlagad = 5+5 = 10 p
 26. Dragsholms kommun, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 27. Aich (kommun), bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 28. Aflenz Land, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 29. Allerheiligen im Mürztal, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 30. Altenberg an der Rax, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 31. Itamar Franco, bild 1, robotlagad = 5+5 = 10 p
 32. Amering, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 33. Apfelberg, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 34. Anger, Steiermark, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 35. Rutka Laskier, bild 1, robotlagad = 5+5 = 10 p
 36. Blodregn, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 37. Gampern, liggande = 5+5 = 10 p
 38. Frankenmarkt, liggande = 5+5 = 10 p
 39. Skeiða- og Gnúpverjahreppur, liggande = 5+5 = 10 p
 40. Akureyrarkaupstaður, liggande = 5+5 = 10 p
 41. Kaldrananeshreppur, liggande = 5+5 = 10 p
 42. Gaflenz, liggande = 5+5 = 10 p
 43. Gaspoltshofen, liggande = 5+5 = 10 p
 44. Stade Rennais FC, bild 1, liggande = 5+5 = 10 p
 45. Landkreis Altötting, liggande = 5+5 = 10 p
 46. Solon Irving Bailey, bild 1 = 5 p
 47. George William Hill, bild 1 = 5 p
 48. William Chauvenet, bild 1 = 5 p
 49. Seth Carlo Chandler, bild 1 = 5 p
 50. Lewis Boss, bild 1 = 5 p
 51. William Robert Brooks, bild 1 = 5 p
 52. John N. Stockwell, bild 1 = 5 p
 53. Gotthard Oswald Marbach bild 1, -ill.behov = 5+5 = 10 p

Skivsamlare, 440 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Markus Hännikäinen, bild 1 = 5 p
 2. Pericle Felici, bild 1 = 5 p
 3. John S. Fine, bild 1 = 5 p
 4. Günther Enderlein, bild 1 = 5 p
 5. Julie Ege, bild 1 = 5 p
 6. James B. Longley, bild 1 = 5 p
 7. Frederick C. Loofbourow, bild 1 = 5 p
 8. Miguel Macedo, bild 1 = 5 p
 9. Paul Manafort, bild 1 = 5 p
 10. Julia Magnusson, bild 1 = 5 p
 11. Joakim Mæhle, bild 1 = 5 p
 12. Conor Gallagher, bild 1 = 5 p
 13. Ralph F. Gates, bild 1 = 5 p
 14. J. Millard Tawes, bild 1 = 5 p
 15. Philip Michael Thomas, bild 1 = 5 p
 16. Callum Wilson, bild 1 = 5 p
 17. Earl W. Vincent, bild 1 = 5 p
 18. Graeme Sharp, bild 1 = 5 p
 19. Hans Thomas Lange Schaanning, bild 1 = 5 p
 20. Danny Syvret, bild 1 = 5 p
 21. William H. Swanson, bild 1 = 5 p
 22. Chris Mepham, bild 1 = 5 p
 23. Gordon McQueen, bild 1 = 5 p
 24. Steve McMahon, bild 1 = 5 p
 25. John McCuish, bild 1 = 5 p
 26. Paul Craig Roberts, bild 1 = 5 p
 27. Zé Sérgio, bild 1 = 5 p
 28. Yun Il-lok, bild 1 = 5 p
 29. Zaydou Youssouf, bild 1 = 5 p
 30. Ann Wolff, bild 1 = 5 p
 31. Emily Stang Sando, bild 1 = 5 p
 32. Kurt Kjellström, bild 1 = 5 p
 33. Alfredo Stroessner, bild 1 = 5 p
 34. Fredrik Svensson (ishockeyspelare), bild 1 = 5 p
 35. Embrik Strand, bild 1 = 5 p
 36. Jack Stacey, bild 1 = 5 p
 37. Sergio Vázquez, bild 1 = 5 p
 38. Carlos Vidal, bild 1 = 5 p
 39. Carlos Villanueva Rolland, bild 1 = 5 p
 40. Emil Torday, bild 1 = 5 p
 41. Tom Turesson, bild 1 = 5 p
 42. Ludwig Redtenbacher, bild 1 = 5 p
 43. Heida Reed, bild 1 = 5 p
 44. Sinjai Plengpanich, bild 1 = 5 p
 45. Fernando Peyroteo, bild 1 = 5 p
 46. Matthew Peca, bild 1 = 5 p
 47. Lassad Nouioui, bild 1 = 5 p
 48. Darwin Núñez, bild 1 = 5 p
 49. Robert B. Meyner, bild 1 = 5 p
 50. Josh Morrissey, bild 1 = 5 p
 51. King Moody, bild 1 = 5 p
 52. Pierre Howard, bild 1 = 5 p
 53. Mohammed Daoud Khan, bild 1 = 5 p
 54. James Brice, bild 1 = 5 p
 55. Paudie O'Connor, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 56. Hilary Wainwright, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 57. Takefusa Kubo, bild 1, - illbehov = 5 + 5 = 10 p
 58. Antoine Sibierski, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 59. Gyaltsen Norbu, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 60. Wilfrid Napier, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 61. Kep Enderby, bild 1, robotlagad, - illbehov = 5 + 5 + 5 = 15 p
 62. Stephen Appiah, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 63. Dahir Riyale Kahin, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 64. Cerro Bonete, bild 1, robotlagad, liggande = 5 + 5 + 5 = 15 p
 65. Tryne, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 66. Labelflash, bild 1 = 5 p
 67. Cocteau Twins, bild 1, liggande, egenuppladdad = 5 + 5 + 10 = 20 p
 68. Rolf Pettersson (lagidrottare), bild 1 = 5 p
 69. Gustaf Boivie, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 70. Nicanor Duarte Frutos, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p

Ulkl, 470 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Bräda, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 2. Brännved, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 3. Lunnare, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 4. Opus spicatum, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 5. Biomassa (ekonomi), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 6. Dia (måne), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 7. Euporie, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 8. Orthosie, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 9. Tarqeq (måne), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 10. Undvikningszon, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 11. Torkugn, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 12. Klädångare, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 13. Rowenta, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 14. Hårdgjord yta, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 15. Gröngödsling, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 16. Daglönare, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 17. Kornbod, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 18. Slättsjö, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 19. Dystrof sjö, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 20. Näringsrik sjö, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 21. Regnskugga, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 22. Ouroux-sur-Saône, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 23. Saint-Léger-lès-Paray, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 24. Saint-Martin-en-Bresse, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 25. Saint-Loup-de-Varennes, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 26. Chevagny-les-Chevrières, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 27. Chissey-lès-Mâcon, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 28. L'Abergement-Sainte-Colombe, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 29. Saint-Maurice-en-Rivière, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 30. Savigny-en-Revermont, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 31. Sampigny-lès-Maranges, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 32. Sigy-le-Châtel, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 33. Paris-l'Hôpital, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 34. Bissy-sous-Uxelles, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 35. Gigny-sur-Saône, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 36. Charette-Varennes, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 37. Baudrières, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 38. Saint-Bérain-sur-Dheune, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 39. Le Fay, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 40. La Loyère, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 41. Vaux-en-Pré, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 42. Boyer, Saône-et-Loire, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 43. Steningedalens naturreservat, första bild, liggande, egenuppladdad = 5 + 5 + 10 = 20 p
 44. Munkholmens naturreservat, första bild, liggande, egenuppladdad = 5 + 5 + 10 = 20 p
 45. Edeboviken, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p

Kommentarer[redigera | redigera wikitext]

 1. ^ I tävlingen räknas filmer som bilder, eftersom en film ju består av en lång rad bilder. Det blir poäng oavsett om du lägger in bilden manuellt eller bilden visas via en faktamall eller dylikt.
 2. ^ Meningen är att undvika "taktiskt" skapande av bristfälliga artiklar som först senare får sin första illustration.
 3. ^ En liggande bild är bredare än den är hög. En stående bild är högre än den är bred.
 4. ^ En faktaruta kan ibland visa bilder via koppling till Wikidata.
 5. ^ Det kan vara din egen eller någon annans bild. Det kan till och med vara en bild som skapats utifrån en annan bildfil/filmfil på Commons – så länge din nya bild sparas under ett nytt namn.
 6. ^ I den här tävlingen räknas bonuspoäng vid inläggning av bild 1 i artikel med {{Ortsfakta WD}} – oavsett om åtgärdsmallen kvarstår – pga. otydlig information från mallmakaren om vad som saknas.

Tävlingshistorik[redigera | redigera wikitext]

Totalt antal fixade artiklar, per tävlingsupplaga
Bild 1, första liggande el. mallrens
(2010)
  
349
2011 (2)
  
736
2012 (3)
  
806
2013 (4)
  
309
2014 (5)
  
323
2015 (6)
  
307
7 (2015)
  
3430
8 (2015)
  
589
9 (2016)
  
479
10 (2016)
  
673
XI (2017)
  
432
XII (2017)
  
931
XIII (2018)
  
953
XIV (2018)
  
687
XV (2018)
  
1 180
XVI (2019)
  
685
XVII (2019)
  
976
XVIII (2019)
  
487
XIX (2020)
  
1 348
XX (2020)
  
683
XXI (2021)
  
512
OBS! Den aktuella tävlingen noteras efter sju av sju tävlingsdagar.