Wikipedia:Veckans tävling/Illustreringsrace XXIII

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Article orange.svg

Priser
 • Vinnarpris: Article orange.svg
 • Övriga tävlande, minst 150 poäng: Article purple.svg
 • Övriga tävlande, minst 100 poäng: Article brown.svg

Fotothek df roe-neg 0006711 006 Ein Mann spielt ein Sousaphon auf der Leipziger Herbstmesse 1954.jpg Tävlingen är i mål!

Tävlingslogg

ליאל עבדה.jpg

Måndag: Tävlingen körde igång på allvar klockan 01:59, när Skivsamlare anlände med en skotsk israel. Under dagen anslöt även Historiker, Nalle&Lisa, Nordelch, Sjunnesson och Ulkl till startfältet – alla med rosett redan dag ett! Varmt välkomna!

Skivsamlares tidiga ledning höll hela måndagen, som avslutades med en spökskrivare. Strax bakom hittade vi Nalle&Lisa, som rest omkring i de låga länderna. Samtidigt hade trean Historiker rest till Irland.

Fjärdeplatsens Ulkl var på luxemburgsk visit, medan Nordelch klättrade i kanadensiska och mexikanska berg. Fältet avslutades med Sjunnesson, som tog sina franska vinflaskor ända till Hitlers gamla sommarstugeland.


Arbetarfastigheter i Annedal, S4021365.jpg

Tisdag: Andra tävlingsdagen bjöd på två nykomlingar – Ricjac och Andersreilund. Varmt välkomna! Alla åtta tävlande var i farten, så det hände saker där ute…

Andersreilund rörde sig mellan Annedal och Linnégatan. Samtidigt hittade Ricjac en aktris och grävde i marken. Medan Nordelch höll sig kvar uppe i bergen, körde Sjunnesson om via en resa från Tyskland till Norge. Ulkl tuffade vidare mellan de luxemburgska småstäderna.

Historiker var kvar på den gröna ön, utan att kunna avancera, och Skivsamlare tog med sig skådis ut på den ukrainska vischan. Detta lämnade fältet fritt för Nalle&Lisa, som tackade och tog emot, och friskade upp minnet tillsammans med en jordisk familjefader.


Halmstad-Golfklubb.jpg

Onsdag: Även under onsdagen fick vi två nya deltagare – Katti98 och OJH. Varmt välkomna! Sju tävlande var i farten, och en rosettgräns passerades.

OJH inledde lite mjukt med en ökyrka. Samtidigt tog sig Katti98 upp på sjunde plats, efter en framgångsrik golfrunda och en resa till kusten. Sjunnesson navigerade fel mellan Bayern och stöveln, så Nordelch kunde köra om efter en dagsutflykt från doktorns höjder till glaciärernas land.

Denna dag reste Historiker från kanalen till en udde i öster. Det räckte föga mot Skivsamlare, som hade professorshjälp under vistelsen i Marocko. Ledningen var dock fortfarande i händerna på en Nalle&Lisa som denna dag lärde garbokopian hur man trakterar nationalsången.


Amiga Workbench 1.3 UK diskette.jpg

Torsdag: Även under torsdagen fick vi en ny tävlande, nu i form av Myohmy671 – varmt välkommen! Fem tävlande var i farten.

Myohmy671 inledde tävlandet med ett besök på systemet och avslutade dagen med ett annat, med en niondeplats som resultat. Under tiden körde Sjunnesson från Västmanland, in i grannlänet och upp på femte plats. Nordelch höll dock koll på förföljarna från sin underjordiska och blöta belägenhet.

Under tiden färdades Historiker längs med kanalen och ut på udden. På andra håll fick Nalle&Lisa ett utbrott och avancerade i rena ilskan ända till låglandet; ledningen utökades samtidigt med besked.


Szombathely episcopal palace 01.jpg

Fredag: Femte tävlingsdagen blev rätt lugn – relativt sett. Vi fick ändå en massa bidrag från de fem deltagare som fått fram kamerorna.

Myohmy671 avancerade till åttonde plats, efter en resa från normkritik till ett bolag med en hund. Längre fram körde Sjunnesson upp sig till fjärde plats, genom att ta med sig sin vas ut i markerna. Historiker tog sig samtidigt från udde till udde.

Skivsamlare trampade på 2006 års gas och åkte ända tillbaka till förra årtusendet. Detta var dock fel recept, och Nalle&Lisa kunde därmed dryga ut ledningen via en tur till affären därute i plattlandet.


Kvaloysletta kvaloya tromso.JPG

Lördag: Lördagen bjöd på ytterligare en tävlande – Allexim. Varmt välkommen! Totalt sju deltagare var i farten under dagen.

Allexim körde från förorten ut till ön. OJH lyckades dock hålla sig undan, tack vare Michael Jackson och en fransos med skandalös koppling. Samtidigt körde Ulkl upp sig en placering, efter en färd från sydväst rakt norröver. Även Nordelch avancerade, via dopp i två kalla sjöar.

Historiker gjorde en ny satsning, fortfarande med udden riktad uppåt. Skivsamlare höll dock undan, med hjälp av amerikanska och italienska veteranbilar. Ingen rådde dock på Nalle&Lisa, som tutade på nere i sydöst.

Nu är det bara söndagen kvar. Får vi se fler nykomlingar? Förändringar i toppen? Det återstår att se.


WTM tony 0084.jpg

Söndag: Sex illustratörer var igång under söndagen, och vi fick en ny rosettinnehavare.

Allexim fortsatte färden uppe i norr, medan både OJH och Ricjac avancerade i fältet. Den ena omkörningen inkluderade förklaringar av gulliga ollar, den andra trettonfaldiga mödrarrymdresa.

Lite längre fram trampade även Sjunnesson på gasen och tog sig i ett nafs från Sydasien till Sønderjylland. Samtidigt lärde sig Historiker mer om Guden närbelägen skola – också det på ett poängvinnande sätt. Vår ledare Nalle&Lisa hade också en bra dag och utökade ledningen efter besök på en konsertscen och en smula egenmedicinering. Grattis till en välförtjänt seger!

Tack för alla trevliga bidrag, i en tävling där vi totalt fixade 784 artiklar (nionde bäst genom tiderna). Hoppas vi syns i kommande tävlingar. SMirC-smile.svg


Illustreringsrace XXIII[redigera | redigera wikitext]

Dessa bilder saknar (i skrivande stund) artikel. Passar de i artiklar som saknar bild? Dessa bilder saknar (i skrivande stund) artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?
Dessa bilder saknar (i skrivande stund) artikel. Passar de i artiklar som saknar bild?

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Ja, en välillustrerad artikel blir antagligen mer lättförståelig och pedagogisk. Idag finns det många artiklar på Wikipedia som helt saknar bilder, vilket är synd. I den här tävlingen ska vi försöka se till att bildsätta så många artiklar som möjligt – innan veckan är slut!

Tävlingen har hållits 22 gånger tidigare: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2015, 2015, 2016, 2016, 2017, 2017, 2018, 2018, 2018, 2019, 2019, 2019, 2020, 2020, 2021 och 2021.

Senast illustrerade vi 877 artiklar (och totalt har vi fixat 16 894 artiklar). Hur många klarar vi av den här veckan?

Tävlingsfakta[redigera | redigera wikitext]

 • Tävlingsledare är Paracel63.
 • Ingen föranmälan behövs. Det är bara att lägga till ditt användarnamn i listan nedan (i alfabetisk ordning) när som helst under tävlingen.
 • Vinner gör den användare som har flest poäng söndagen den 17 oktober 2021 kl. 23:59:59 (svensk tid). Alla räknar sina poäng själva (men jag justerar vid behov).
 • Vinnaren kommer att erhålla Article orange.svg. Övriga deltagare med minst 150 poäng får Article purple.svg och övriga med minst 100 poäng Article brown.svg. Och glöm inte att alla bidrag är lika viktiga!

Poängräkning[redigera | redigera wikitext]

 • 5 poäng för infogande av den första bilden[a] i artikel som saknar bild. Du får poäng även om artikeln tidigare haft enkla kartor, diagram eller grafik (eller uppenbart felaktiga bilder: exempel) som enda bilder. Och i artiklar om personer får du poäng om din bild är den första på personen ifråga. Du får däremot inte poäng för illustrerande av artikel som du skapat under tävlingsveckan.[b] Däremot får du poäng för att illustrera alla andras nya artiklar. Även mallar och projektsidor kan dra nytta av en bild, så det blir även poäng vid ett sådant lämpligt förstaillustrerande (däremot inte poäng för alla artiklar som en sådan illustrerad mall kan tänkas ligga i).
 • (+) 5 poäng om din inlagda bild är i liggande format. Då ser artikeln snyggare ut i mobilläge.[c] Det gör att bilden ser bra ut även i mobilversionen av artikeln, ett format som numera har ganska många läsare. Du får 5 poäng även om din inlagda liggande bild inte är den första i artikeln, men lägg den gärna så "högt" du kan i artikeln.
 • + 5 poäng om du lagat en artikel som förstörts av den ondskefulla (men nödvändiga) roboten CommonsDelinker och därefter blivit bildlös och/eller fått felaktig bildtext.[d]
 • + 10 poäng om du själv har laddat upp bilden[e] till Commons med korrekt licensinformation under tävlingsveckan. En egenuppladdad bild kan givetvis användas som första bild i flera artiklar, och för varje gång delas extrapoängen ut.
 • + 5 poäng om bildtillägget gjort att artikeln tagits bort ur Illustrationsbehov, alltså att mallen samtidigt tagits bort ur artikeln.[f]
 • OBS! Om artikeln felaktigt varit mallad som Illustrationsbehov (= där finns redan minst en bild och ingen notering finns om att en särskild typ av bild saknas) får du ändå 5 poäng för att ta bort mallen men ingen 5-poängare för inläggning av bild.
 • Illustrerande med bot accepteras, men artiklarna måste även då listas på tävlingssidan – för översiktens skull. Och om vinnaren använt bot, kommer bästa icke-bot-användare att få ett särskilt pris.

Tävlingstips[redigera | redigera wikitext]

Kategorier och listor[redigera | redigera wikitext]

Dessutom kan man få en del tips från:

 1. Kategori:Illustrationsbehov

Tävlande[redigera | redigera wikitext]

nedanstående tävlande listas alfabetiskt och bidragen i löpordning, så hittar vi lättare
nedanstående rosetter är preliminärt utplacerade och kan senare bytas ut mot en mer meriterande rosett
Användarnamn, 45 p
 1. Exempelartikel (bild 1, robotlagad) = 5+5 = 10 p
 2. En annan artikel (bild 1, egenuppladdad, -ill.behov) = 5+10+5 = 20 p
 3. En tredje artikel (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 4. En fjärde artikel (första liggande) = 5 p

Allexim, 40 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Kvaløysletta, första fotot, liggande = 5 + 5 = 10 p
 2. Lyngseidet, första fotot, liggande = 5 + 5 = 10 p
 3. Stjernøya, första fotot, liggande = 5 + 5 = 10 p
 4. Sørøya, första fotot, liggande = 5 + 5 = 10 p

Andersreilund, 10 p[redigera | redigera wikitext]

 1. Annedals distrikt, första fotot = 5 p
 2. Linnéstaden (stadsdelsnämndsområde), första fotot = 5 p

Historiker, 1 195 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Annalong, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 2. Annaclone, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 3. Annahilt, (bild 1) = 5 p
 4. Ardglass, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 5. Ballygowan, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 6. Ballykinler, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 7. Ballynahinch, Down, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 8. Ballywalter, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 9. Banbridge, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 10. Bryansford, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 11. Carryduff, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 12. Castlewellan, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 13. Comber, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 14. Crawfordsburn, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 15. Crossgar, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 16. Donaghcloney, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 17. Dromara, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 18. Dromore (ort i Storbritannien, Nordirland, Banbridge District), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 19. Dundonald, Nordirland, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 20. Drumbo, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 21. Dundrum (ort i Storbritannien), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 22. Greyabbey, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 23. Hillsborough, Down, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 24. Hilltown, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 25. Holywood, (bild 1) = 5 p
 26. Kilkeel, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 27. Killough, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 28. Killyleagh, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 29. Leitrim, Down, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 30. Loughbrickland, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 31. Magheralin, (bild 1) = 5 p
 32. Millisle, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 33. Moira, Nordirland, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 34. Portaferry, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 35. Portavogie, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 36. Rathfriland, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 37. Saintfield, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 38. Scarva, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 39. Strangford, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 40. Waringstown, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 41. Armagh, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 42. Belleek (ort i Storbritannien, lat 54,17, long -6,48), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 43. Camlough, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 44. Crossmaglen, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 45. Darkley, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 46. Derrymacash, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 47. Forkill, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 48. Keady, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 49. Loughgall, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 50. Lurgan, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 51. Mullaghbane, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 52. Tandragee, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 53. Dungeness (udde), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 54. Baggy Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 55. Berry Head (udde i Storbritannien), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 56. Bill of Portland, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 57. Bolt Tail, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 58. Bran Point (udde), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 59. Colne Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 60. Dizzard Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 61. Dodman Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 62. Flamborough Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 63. Foreland, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 64. Foreness Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 65. Gibraltar Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 66. Gribbin Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 67. Gwennap Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 68. Hartland Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 69. Hurlstone Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 70. Kelsey Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 71. Lowestoft Ness, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 72. Morte Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 73. Mount Batten Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 74. Orcombe Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 75. Orford Ness (udde), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 76. Peninnis Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 77. Penlee Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 78. Pentire Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 79. Prawle Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 80. Rame Head (udde), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 81. Redcliff Point (udde i Storbritannien), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 82. Saint Alban's Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 83. Sand Point, England, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 84. Sandbanks, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 85. Sharpness Point, (bild 1) = 5 p
 86. Sharkham Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 87. St Anthony Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 88. St. Bees Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 89. Start Point (udde), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 90. Straight Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 91. Trevose Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 92. White Nothe, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 93. Winterton Ness, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 94. Wirral (halvö), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 95. Zennor Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 96. Zone Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 97. Breaksea Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 98. Carmel Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 99. Cemaes Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 100. Little Ormes Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 101. Penarth Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 102. Sker Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 103. St Davids Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 104. Strumble Head, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 105. Trewent Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 106. Trwyn Du, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 107. Ardlamont Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 108. Ardmore Point (udde i Storbritannien, Skottland, Argyll and Bute, lat 55,68, long -6,02), (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 109. Ardnave Point, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 110. Arnamul Stack, (bild 1, liggande) = 5+5 = 10 p
 111. Wilhelm Bousset, (bild 1, -illustrationsbehov) = 5+5 = 10 p
 112. Karl Theodor Gaedertz, (bild 1, -illustrationsbehov) = 5+5 = 10 p
 113. Elof Lindälvs gymnasium, (bild 1, liggande, -illustrationsbehov, uppladdad) = 5+5+5+10 = 25 p
 114. Project (restaurang), (bild 1, liggande, uppladdad) = 5+5+10 = 20 p
 115. Getebergsäng, (bild 1, liggande, -illustrationsbehov, uppladdad) = 5+5+5+10 = 25 p
 116. Ågrenska, (-illustrationsbehov – hade redan bilder) = 5 p
 117. Buråsskolan, (bild 1, liggande, uppladdad) = 5+5+10 = 20 p

Katti98, 100 p Article brown.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Halmstad GK, bild 1, egenuppladdad, liggande = 5+10+5 = 20 p
 2. Hotel Tylösand, bild 1, egenuppladdad, liggande = 5+10+5 = 20 p
 3. Villshärad, bild 1, egenuppladdad, liggande = 5+10+5 = 20 p
 4. Villshärad_(nordöstra_delen), bild 1, egenuppladdad, liggande = 5+10+5 = 20 p
 5. Hardy Strid, bild 1, egenuppladdad, liggande = 5+10+5 = 20 p

Myohmy671, 100 p Article brown.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. AmigaOS, första bilden, 5p
 2. Arvika flygplats, första bilden, liggande format, tog bort ill.behov-mall , 5+5 +5= 15p
 3. Eda glasmuseum, första bilden, liggande format, tog bort ill.behov-mall , 5+5 +5= 15p
 4. Binära talsystemet, första bild, liggande format, 5+5 = 10p
 5. Queer, första bild, liggande format, 5+5 = 10p
 6. ILGA-Europe, första bild, liggande format, 5+5 = 10p
 7. QX Förlag AB, första bild, liggande format, 5+5 = 10p
 8. Ecce Homo (utställning), första bild, liggande, 5+5 = 10p
 9. Karin Dreijer Andersson, liggande, 5 p
 10. Silence Records, första, liggande, 5+5 = 10 p

Nalle&Lisa, 3 075 p Article orange.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Hulst, första bild, liggande = 10 p
 2. Huizen, första bild, liggande = 10 p
 3. Houten, första bild, liggande = 10 p
 4. Hoogezand-Sappemeer, första bild, liggande = 10 p
 5. Hoogeveen, första bild, liggande = 10 p
 6. Hollands Kroon, första bild, liggande = 10 p
 7. Hilvarenbeek, första bild, liggande = 10 p
 8. Hillegom, första bild, liggande = 10 p
 9. Heythuysen, första bild = 5 p
 10. Heusden, första bild, liggande = 10 p
 11. Heumen, första bild = 5 p
 12. Het Bildt, första bild, liggande = 10 p
 13. Hengelo, första bild, liggande = 10 p
 14. Hendrik-Ido-Ambacht, första bild, liggande = 10 p
 15. Helmond, första bild, liggande = 10 p
 16. Hellevoetsluis, första bild, liggande = 10 p
 17. Helden, första bild, liggande = 10 p
 18. Heiloo, första bild, liggande = 10 p
 19. Heeze-Leende, första bild, liggande = 10 p
 20. Heerlen, första bild, liggande = 10 p
 21. Heerhugowaard, första bild, liggande = 10 p
 22. Heerenveen, första bild, liggande = 10 p
 23. Heerde, första bild, liggande = 10 p
 24. Heemstede, första bild, liggande = 10 p
 25. Heemskerk, första bild, liggande = 10 p
 26. Heel, första bild, liggande = 10 p
 27. Harenkarspel, första bild, liggande = 10 p
 28. Hardinxveld-Giessendam, första bild = 5 p
 29. Hardenberg, Overijssel, första bild, liggande = 10 p
 30. Halderberge, första bild, liggande = 10 p
 31. Haarlemmermeer, första bild = 5 p
 32. Haarlemmerliede en Spaarnwoude, första bild, liggande = 10 p
 33. Haaren, första bild, liggande = 10 p
 34. Firaxis Games, första bild, liggande = 10 p
 35. Napaiader, första bild = 5 p
 36. Larry King Live, första bild, liggande = 10 p
 37. Zilog Z8, första bild, liggande = 10 p
 38. Zilog Z8000, första bild, liggande = 10 p
 39. Huldra, första bild, liggande = 10 p
 40. Men in Black, första bild, liggande = 10 p
 41. Tyndareos, första bild, liggande = 10 p
 42. Tezcatlipoca, första bild, liggande = 10 p
 43. Ruben (Bibeln), första bild = 5 p]], första bild, liggande = 10 p
 44. Aktinoider, första bild, liggande = 10 p
 45. Wolfgang Paul, första bild = 5 p
 46. Gulpen-Wittem, första bild, liggande = 10 p
 47. Gulp, första bild, liggande = 10 p
 48. Grootegast, första bild, liggande = 10 p
 49. Groesbeek, första bild, liggande = 10 p
 50. 's-Gravendeel, första bild, liggande = 10 p
 51. Grave (kommun), första bild, liggande = 10 p
 52. Graft-De Rijp, första bild = 5 p
 53. Gorinchem, första bild, liggande = 10 p
 54. PCMCIA, första bild, liggande = 10 p
 55. Otto Krumpen, första bild, liggande = 10 p
 56. Duamutef, första bild, liggande = 10 p
 57. Faidra, första bild, liggande = 10 p
 58. Kukulcán, första bild, liggande = 10 p
 59. Lea, första bild = 5 p
 60. Hayao Kawabe, första bild = 5 p
 61. Sergi Canós, första bild = 5 p
 62. Kalle Kauppi, första bild = 5 p
 63. Grégoire Kayibanda, första bild = 5 p
 64. Hanna Karhinen, första bild = 5 p
 65. Samuel Kalu, första bild = 5 p
 66. Bruno Kalniņš, första bild = 5 p
 67. Fred Kabotie, första bild = 5 p
 68. Roque Júnior, första bild = 5 p
 69. Ivan Murray Johnston, första bild = 5 p
 70. Violet Jessop, första bild = 5 p
 71. Jens Jeremies, första bild = 5 p
 72. Sylvie Kinigi, första bild = 5 p
 73. Ko Yong-hui, första bild = 5 p
 74. Hiroyuki Kobayashi, första bild = 5 p
 75. Ari Koponen, första bild, liggande = 10 p
 76. Fahri Korutürk, första bild = 5 p
 77. Jari Koskela, första bild = 5 p
 78. Jouni Kotiaho, första bild = 5 p
 79. Paulla Dove Jennings, första bild = 5 p
 80. Sakiko Ikeda, första bild = 5 p
 81. Konstantinos Tsimikas, första bild = 5 p
 82. Jegor Tjinachov, första bild = 5 p
 83. Roger Thompson, första bild = 5 p
 84. Henry Thomas, första bild = 5 p
 85. Brandon Lee, första bild, botlagad = 10 p
 86. Lei Jun, första bild = 5 p
 87. Jonathan Leko, första bild = 5 p
 88. Heikki Vestman, första bild = 5 p
 89. Connor Knapp, första bild, liggande = 10 p
 90. Sean Longstaff, första bild = 5 p
 91. Patti LuPone, första bild, liggande = 10 p
 92. Lü Buwei, första bild = 5 p
 93. Quenten Martinus, första bild = 5 p
 94. Pat Mastroianni, första bild = 5 p
 95. Kosuke Matsuda, första bild = 5 p
 96. Daiki Matsuoka, första bild = 5 p
 97. Julianna Rose Mauriello, första bild, liggande = 10 p
 98. Frederic McLaughlin, första bild = 5 p
 99. Teden Mengi, första bild = 5 p
 100. Khalid al-Mihdhar, första bild, liggande = 10 p
 101. Minamoto no Yoshihira, första bild = 5 p
 102. Anthony-Maria Browne, 2:e viscount Montague, första bild = 5 p
 103. André Luiz Moreira, första bild = 5 p
 104. Mary Mouser, första bild = 5 p
 105. Masashi Nakayama, första bild, liggande = 10 p
 106. Yasuko Namba, första bild = 5 p
 107. Ibrahim Nasir, första bild = 5 p
 108. Domitien Ndayizeye, första bild, liggande = 10 p
 109. Timo Nieminen, första bild, liggande = 10 p
 110. Tetsuya Nomura, första bild = 5 p
 111. Bill Nunn, första bild = 5 p
 112. Bernhard Oelreich, första bild = 5 p
 113. Charles von Oelreich, första bild, liggande = 10 p
 114. Roland Penrose, första porträtt = 5 p
 115. Cláudio Christovam de Pinho, första bild = 5 p
 116. Ingrid Pitt, första porträtt, liggande = 10 p
 117. Volker Prechtel, första bild = 5 p
 118. Zhao Gao, första bild = 5 p
 119. Max Wright, första bild, liggande = 10 p
 120. Karin Albihn, första bild, liggande = 10 p
 121. Matt Anderson, första bild = 5 p
 122. Gunnar W. Andersson, första bild, liggande = 10 p
 123. Mihai Băcescu, första bild, liggande = 10 p
 124. Roger Byrne, första bild, liggande = 10 p
 125. Diego Carlos, första bild = 5 p
 126. Edgar Henri Cuepper, första bild, liggande = 10 p
 127. Horace Donisthorpe, första bild, liggande = 10 p
 128. Nick Ebert, första bild = 5 p
 129. Brian Edwards, första bild = 5 p
 130. Jonathan Gilbert, första bild = 5 p
 131. Sri Satya Narayan Goenka, första bild, liggande = 10 p
 132. David Watson (fotbollsspelare), första bild, liggande = 10 p
 133. Đorđe Vujadinović, första bild, liggande = 10 p
 134. Torkild Strandberg, första bild = 5 p
 135. Solomon kaDinuzulu, första bild = 5 p
 136. Dan Snyder, porträtt, första bild = 5 p
 137. Emile Smith Rowe, första bild, liggande = 10 p
 138. Giovanni Simeone, första bild, liggande = 10 p
 139. Shola Shoretire, första bild = 5 p
 140. Runme Shaw, första bild, robotlagad = 10 p
 141. Moritz Seider, första bild = 5 p
 142. William Schaus, första bild = 5 p
 143. Pape Matar Sarr, första bild = 5 p
 144. Sangye Yeshi, första bild = 5 p
 145. Tatsuya Sakai, första bild = 5 p
 146. Percy Rojas, första bild, liggande = 10 p
 147. Kasey Rogers, första bild = 5 p
 148. Jonathan Racine, första bild = 5 p
 149. Julián Herranz Casado, första bild = 5 p
 150. Dan Houser, första bild = 5 p
 151. Sam Houser, första bild = 5 p
 152. Jana-Gana-Mana, första bild, liggande video = 10 p
 153. Limniskt utbrott, första bild, liggande, robotlagad = 15 p
 154. Gooise Meren, första bild, liggande = 10 p
 155. Goirle, första bild, liggande = 10 p
 156. Goeree-Overflakkee, första bild, liggande = 10 p
 157. Giessenlanden, första bild, liggande = 10 p
 158. Gennep, första bild, liggande = 10 p
 159. Geleen, första bild, liggande = 10 p
 160. Geldrop-Mierlo, första bild, liggande = 10 p
 161. Geldermalsen, första bild, liggande = 10 p
 162. Gaasterlân-Sleat, första bild, liggande = 10 p
 163. Franekeradeel, första bild, liggande = 10 p
 164. Ferwerderadiel, första bild, liggande = 10 p
 165. Ermelo, första bild = 5 p
 166. Epe, första bild, liggande = 10 p
 167. Enkhuizen, första bild, liggande = 10 p
 168. Elburg, första bild, liggande = 10 p
 169. Eijsden-Margraten, första bild, liggande = 10 p
 170. Eijsden, första bild, liggande = 10 p
 171. Eersel, första bild, liggande = 10 p
 172. Eemnes, första bild, liggande = 10 p
 173. Ede, Nederländerna, första bild, liggande = 10 p
 174. Edam-Volendam, första bild, liggande = 10 p
 175. Duiven, första bild, liggande = 10 p
 176. Druten, första bild, liggande = 10 p
 177. Dronten, första bild, liggande = 10 p
 178. Driebergen-Rijsenburg, första bild, liggande = 10 p
 179. Doorn, första bild, liggande = 10 p
 180. Dongeradeel, första bild, liggande = 10 p
 181. Villa Bouchina, första bild, liggande = 10 p
 182. Doetinchem, första bild, liggande = 10 p
 183. Doesburg, första bild, liggande = 10 p
 184. Dirksland, första bild = 5 p
 185. Dinkelland, första bild, liggande = 10 p
 186. Deventer, första bild, liggande = 10 p
 187. Delfzijl, första bild, liggande = 10 p
 188. De Wolden, första bild, liggande = 10 p
 189. De Ronde Venen, första bild, liggande = 10 p
 190. De Fryske Marren, första bild, liggande = 10 p
 191. De Bilt, första bild, liggande = 10 p
 192. Dalfsen, första bild, liggande = 10 p
 193. Köpberoende, första bild, liggande = 10 p
 194. Träblåsinstrument, första bild = 5 p
 195. Sumeriska kungalistan, första bild =5 p
 196. Bunschoten, första bild, liggande = 10 p
 197. Buren, första bild, liggande = 10 p
 198. Bussum, första bild, liggande = 10 p
 199. Capelle aan den IJssel, första bild, liggande = 10 p
 200. Cranendonck, första bild, liggande = 10 p
 201. Cromstrijen, första bild = 5 p
 202. Cuijk, första bild, liggande = 10 p
 203. Culemborg, första bild, liggande = 10 p
 204. Hunsel, första bild, liggande = 10 p
 205. IJsselstein, första bild, liggande = 10 p
 206. Jacobswoude, första bild, liggande = 10 p
 207. Kaag en Braassem, första bild, liggande = 10 p
 208. Kapelle, första bild, liggande = 10 p
 209. Kessel, Nederländerna, första bild, liggande = 10 p
 210. Koggenland, första bild, liggande = 10 p
 211. Kollumerland en Nieuwkruisland, första bild, liggande = 10 p
 212. Korendijk, första bild, liggande = 10 p
 213. Koudekerke, första bild, liggande = 10 p
 214. Krimpen aan den IJssel, första bild = 5 p
 215. Krimpenerwaard, första bild, liggande = 10 p
 216. Tholen, första bild, liggande = 10 p
 217. Thorn, Nederländerna, första bild, liggande = 10 p
 218. Tiel, första bild, liggande = 10 p
 219. Tubbergen, första bild = 5 p
 220. Twenterand, första bild, liggande = 10 p
 221. Tynaarlo, första bild, liggande = 10 p
 222. Tytsjerksteradiel, första bild, liggande = 10 p
 223. Ubbergen, första bild, liggande = 10 p
 224. Uden, första bild, liggande = 10 p
 225. Uitgeest, första bild, liggande = 10 p
 226. Utrechtse Heuvelrug, första bild, liggande = 10 p
 227. Fida M. Hassnain, första bild, liggande = 10 p
 228. Vaals, första bild, liggande = 10 p
 229. Valkenburg, första bild, liggande = 10 p
 230. Valkenswaard, första bild, liggande = 10 p
 231. Veenendaal, första bild, liggande = 10 p
 232. Veere, första bild, liggande = 10 p
 233. Veghel, första bild, liggande = 10 p
 234. Veldhoven, första bild, liggande = 10 p
 235. Velsen, första bild, liggande = 10 p
 236. Venhuizen, första bild, liggande = 10 p
 237. Venray, första bild, liggande = 10 p
 238. Vianen, första bild, liggande = 10 p
 239. Vijfheerenlanden, första bild, liggande = 10 p
 240. Vlaardingen, första bild, liggande = 10 p
 241. Vlissingen, första bild, liggande = 10 p
 242. Vlist, första bild, liggande = 10 p
 243. Voerendaal, första bild, liggande = 10 p
 244. Voorhout, första bild, liggande = 10 p
 245. Voorschoten, första bild, liggande = 10 p
 246. Voorst, första bild, liggande = 10 p
 247. Vrouwenpolder, första bild, liggande = 10 p
 248. Vught, första bild, liggande = 10 p
 249. Waadhoeke, första bild, liggande = 10 p
 250. Waalre, första bild, liggande = 10 p
 251. Waalwijk, första bild, liggande = 10 p
 252. Waddinxveen, första bild, liggande = 10 p
 253. Wageningen, första bild, liggande = 10 p
 254. Warmond, första bild, liggande = 10 p
 255. Wassenaar, första bild, liggande = 10 p
 256. Wateringen, första bild, liggande = 10 p
 257. Waterland, första bild, liggande = 10 p
 258. Bleckblåsinstrument, första bild, liggande = 10 p
 259. Zwijndrecht, Nederländerna, första bild, liggande = 10 p
 260. Zwartewaterland, första bild, liggande = 10 p
 261. Zuidplas, första bild = 5 p
 262. Zoeterwoude, första bild, liggande = 10 p
 263. Zoetermeer, första bild, liggande = 10 p
 264. Zijpe, första bild, liggande = 10 p
 265. Zevenhuizen-Moerkapelle, första bild, liggande = 10 p
 266. Zevenaar, första bild = 5 p
 267. Zeewolde, första bild, liggande = 10 p
 268. Zederik, första bild, liggande = 10 p
 269. Wymbritseradiel, första bild, liggande = 10 p
 270. Woudrichem, första bild, liggande = 10 p
 271. Woudenberg, första bild, liggande = 10 p
 272. Wognum, första bild, liggande = 10 p
 273. Woerden, första bild, liggande = 10 p
 274. Woensdrecht, första bild, liggande = 10 p
 275. Winterswijk, första bild, liggande = 10 p
 276. Wijdemeren, första bild, liggande = 10 p
 277. Wijchen, första bild, liggande = 10 p
 278. Wieringermeer, första bild, liggande = 10 p
 279. Wieringen, första bild, liggande = 10 p
 280. Westvoorne, första bild = 5 p
 281. Wierden, första bild, liggande = 10 p
 282. Weststellingwerf, första bild, liggande = 10 p
 283. Westland, första bild, liggande = 10 p
 284. Westerwolde, första bild, liggande = 10 p
 285. Westervoort, första bild, liggande = 10 p
 286. Westerveld, första bild, liggande = 10 p
 287. West Maas en Waal, första bild, liggande = 10 p
 288. Wervershoof, första bild, liggande = 10 p
 289. Werkendam, första bild, liggande = 10 p
 290. Weesp, första bild, liggande = 10 p
 291. Weert, första bild, liggande = 10 p
 292. Bowery Ballroom, första bild, liggande = 10 p
 293. Antietam National Battlefield, första bild, liggande = 10 p
 294. United States Agency for International Development, första bild, liggande = 10 p
 295. Loyola Marymount University, första bild, liggande = 10 p
 296. Lawrence Berkeley National Laboratory, första bild, liggande = 10 p
 297. Hohokam Pima nationalmonument, första bild, liggande = 10 p
 298. Franklin D. Roosevelt East River Drive, första bild = 5 p
 299. Boston Latin School, första bild, liggande = 10 p
 300. Concordia University, Seward, första bild, liggande = 10 p
 301. Cornell College, första bild, liggande = 10 p
 302. Eastern Kentucky University, första bild, liggande = 10 p
 303. Evergreen Valley College, första bild, liggande = 10 p
 304. Lehigh University  , första bild = 5 p
 305. University of Cincinnati, första bild, liggande = 10 p
 306. University of Hawaii, första bild = 5 p
 307. University of Washington, första bild, liggande = 10 p
 308. Wagner College, första bild, liggande = 10 p
 309. Jasper Francis Cropsey , första bild = 5 p
 310. Leon Dabo, första bild, liggande = 10 p
 311. Richard Estes, första bild, liggande = 10 p
 312. Ray Johnson, första bild, liggande = 10 p
 313. M65 (jacka), första bild, liggande = 10 p
 314. John Andrew Young, första bild = 5 p
 315. Henry Wynkoop, första bild = 5 p
 316. William L. Smith, första bild = 5 p
 317. William C. Plunkett, första bild = 5 p
 318. Gerald Jennings, första bild = 5 p
 319. Daniel Huger, första bild = 5 p
 320. John Eisenhower, första bild = 5 p
 321. Josephus Daniels, första bild = 5 p
 322. Harry Browne, första bild = 5 p
 323. City University, London, första bild, liggande = 10 p
 324. Hochschule für Musik und Theater Hamburg, första bild, liggande = 10 p
 325. Medicinska universitetet i Lublin, första bild, liggande = 10 p
 326. ESME Sudria, första bild, liggande = 10 p
 327. Arts et Métiers ParisTech, första bild, liggande = 10 p
 328. France AEROTECH, första bild, liggande = 10 p
 329. Østre Borgerdyd, första bild, liggande = 10 p
 330. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, första bild, liggande = 10 p
 331. Norges handelshøyskole, första bild, liggande = 10 p
 332. Andhra University College of Engineering, första bild, liggande = 10 p
 333. Birla Institute of Technology, första bild, liggande = 10 p
 334. Chulalongkornuniversitetet, första bild, liggande = 10 p
 335. Fudanuniversitetet, första bild, liggande = 10 p
 336. Gallaudet University, första bild = 5 p
 337. Gifus universitet, första bild = 5 p
 338. Kinas akademi för samhällsvetenskaper, första bild, liggande = 10 p
 339. Makedonska universitetet, första bild, liggande = 10 p
 340. Marlboro College, första bild, liggande = 10 p
 341. Max-Reinhardt-Schule, första bild, liggande = 10 p
 342. Nightingale School of Nursing, första bild, liggande = 10 p
 343. Robert College, första bild, liggande = 10 p
 344. Royal College Colombo, första bild, liggande = 10 p
 345. Ryukyus universitet, första bild, liggande = 10 p
 346. Mount Holyoke College, första bild, liggande = 10 p
 347. Wellesley College, första bild, liggande = 10 p
 348. Sheridan High School, första bild, liggande = 10 p
 349. Technische Universität Hamburg, första bild = 5 p
 350. Keiouniversitetet, första bild, liggande = 10 p
 351. University of Colombo, första bild, liggande = 10 p
 352. Virginia Polytechnic Institute and State University, första bild, liggande = 10 p
 353. Västra Ungerns universitet, första bild, liggande = 10 p
 354. Mnevis, första bild = 5 p
 355. Xenix, första bild, liggande = 10 p
 356. 28 dagar senare, första bild = 5 p
 357. Dawn of the Dead, första bild, liggande = 10 p
 358. Ra-Harakhte, första bild = 5 p
 359. Resident Evil (film), första bild, liggande = 10 p
 360. Piracetam, första bild, liggande = 10 p

Nordelch, 290 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Waddington Range, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 2. Waputik Mountains, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 3. The Ramparts, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 4. Skagit Range, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 5. Canadian Border Peak, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 6. Ball Range, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 7. Selkirk Mountains, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 8. Torngat Mountains, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 9. Toano Range, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 10. Bighorn Mountains, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 11. Cordillera Neo-Volcánica, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 12. Sierra de la Giganta, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 13. Sierra La Laguna, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 14. Sierra Zapaliname, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 15. Coast Mountains, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 16. Cordillera Urubamba, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 17. Livingstonebergen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 18. Itombwe, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 19. Kristallbergen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 20. Nimbamassivet, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 21. Bvumbabergen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 22. Pamiro-Alaj, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 23. Cody Caves, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 24. Flourmill Volcanoes, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 25. Eve Cone, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 26. Alouette Lake, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 27. Alta Lake, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 28. Atlin Lake, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 29. Azouzetta Lake, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p

OJH, 155 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Irländska kyrkan, första bild utöver logo, liggande = 5 + 5 = 10 p
 2. Michael Jackson (kyrkoman), första bild = 5 p
 3. Wicklow (grevskap), första bild utöver karta, liggande = 5 + 5 = 10 p
 4. Wicklow, första bild, liggande = 5 + 5 = 10 p
 5. Jean Thibaudin, första bild, tar bort Mall Illustrationsbehov = 5 + 5 = 10 p
 6. Julia Ducournau, tar bort Mall Illustrationsbehov = 5 p
 7. Declaration of Indulgence, första bild, tar bort Mall Illustrationsbehov = 5 + 5 = 10 p
 8. Nidstång, första bild, tar bort Mall Illustrationsbehov = 5 + 5 = 10 p
 9. Sundbybergsbanan, första bild, liggande, tar bort Mall Illustrationsbehov = 5 + 5 + 5 = 15 p
 10. Antipatros, tar bort Mall illustrationsbehov = 5 p
 11. Olderfjord, första bild, liggande, men Mall Illustrationsbehov kvarstår = 5 + 5 + 0 = 10 p
 12. Bråvalla, första bild, liggande, egen bild, tar bort Mall Illustrationsbehov = 5 + 5 + 10 + 5 = 25 p
 13. Campus US, första bild, liggande, tar bort Mall Illustrationsbehov = 5 + 5 + 5 = 15 p
 14. Gull-Olle, egen bild, tar bort Mall Illustrationsbehov = 10 + 5 = 15 p

Ricjac, 190 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Mary McCormack, första bild = 5 p
 2. W.G. Snuffy Walden, första bild = 5 p
 3. Raymond Benson, första bild = 5 p
 4. Scott Lawrence, första bild = 5 p
 5. Jessica Capshaw, första bild = 5 p
 6. Adelheid av Schaumburg-Lippe, första bild = 5 p
 7. Anna Eleonora av Hessen-Darmstadt, första bild = 5 p
 8. Nurumassage, första bild = 5 p
 9. Ludvig VII av Hessen-Darmstadt, första bild = 5 p
 10. Massgrav, första bild, liggande = 10 p
 11. Sofia Eleonora av Sachsen, första bild = 5 p
 12. Huset Spanheim, första bild, liggande = 10 p
 13. Johannes Parricida, första bild = 5 p
 14. Otto, hertig av Österrike, första bild = 5 p
 15. Frans I av Lothringen, första bild = 5 p
 16. Peter Ferdinand av Österrike, första bild = 5 p
 17. Isabella av Bayern (1863–1924), första bild = 5 p
 18. Kristina av Hessen-Rheinfels-Rotenburg, första bild = 5 p
 19. Albanyfloden, första bild, liggande = 10 p
 20. Severn River (Hudson Bay), första bild, liggande = 10 p
 21. Rymdimperiet, första bild, liggande = 10 p
 22. Pend-d'Oreille River, första bild, liggande = 10 p
 23. Ladispoli, första bild, liggande = 10 p
 24. Star Trek: The Animated Series, första bild, liggande = 10 p
 25. Star Trek Generations, första bild, liggande = 10 p
 26. Star Trek: Deep Space Nine, första bild, liggande = 10 p
 27. Star Trek: Voyager, första bild, liggande = 10 p

Sjunnesson, 305 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Côte de Beaune, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 2. Col du Lautaret, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 3. Egentliga Frankrike, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 4. Navarra, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 5. Dauphiné, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 6. Landkreis Regen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 7. Landkreis Ansbach, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 8. Landkreis Aichach-Friedberg, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 9. Landkreis Amberg-Sulzbach, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 10. Landkreis Augsburg, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 11. Landkreis Berchtesgadener Land, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 12. Volpriehausen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 13. Hittfeld, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 14. Rhubodach, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 15. Territoire de Belfort, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 16. Naturlandskap, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 17. Dur-Kurigalzu, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 18. Østlandet, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 19. Landkreis Bad Kissingen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 20. Landkreis Cham, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 21. Molise, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 22. Älvhyttan, bild 1, liggande, egenuppladdad = 5 + 5 + 10 = 20 p
 23. Odensbacken, bild 1, liggande, egenuppladdad = 5 + 5 + 10 = 20 p
 24. Vas (provins), bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 25. Adács, bild 1 = 5 p
 26. Marche, liggande = 5 + 5 = 10 p
 27. Sindh, liggande = 5 + 5 = 10 p
 28. Kerteminde kommun, liggande = 5 + 5 = 10 p
 29. Haderslevs kommun, liggande = 5 + 5 = 10 p

Skivsamlare, 1 115 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Liel Abada, bild 1 = 5 p
 2. Ben Holmstrom, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 3. Liam O'Brien, bild 1 = 5 p
 4. Buddy O'Connor, bild 1 = 5 p
 5. Yutaro Oda, bild 1 = 5 p
 6. Yoshizumi Ogawa, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 7. Daiki Ogawa, bild 1 = 5 p
 8. Petter Olsen, bild 1 = 5 p
 9. Dara O'Shea, bild 1 = 5 p
 10. Amadou Onana, bild 1 = 5 p
 11. Willi Plett, bild 1 = 5 p
 12. Jocelyn Pook, bild 1 = 5 p
 13. Kamil Piroš, bild 1 = 5 p
 14. Kamil Piątkowski, bild 1 = 5 p
 15. Darko Pančev, bild 1 = 5 p
 16. Brian Lawton, bild 1 = 5 p
 17. Antti Lindtman, bild 1 = 5 p
 18. Konrad Tallroth, bild 1 = 5 p
 19. Riikka Purra, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 20. Juha Pylväs, bild 1 = 5 p
 21. Barbara Pyle, bild 1 = 5 p
 22. Magnus Söderberg, bild 1 = 5 p
 23. Folke Rogard, bild 1, - illbehov = 5 + 5 = 10 p
 24. Williot Swedberg, bild 1 = 5 p
 25. Jordan Stevens, bild 1 = 5 p
 26. Brandon Tanev, bild 1 = 5 p
 27. Daniil Tarasov, bild 1 = 5 p
 28. Clas Tott, bild 1 = 5 p
 29. Muhammad Zafrullah Khan, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 30. Tajar Zavalani, bild 1 = 5 p
 31. Zhao Leji, bild 1 = 5 p
 32. Margarita Xhepa, bild 1 = 5 p
 33. Akio Yoshida, bild 1 = 5 p
 34. Viktor Wärnick, bild 1, - illbehov = 5 + 5 = 10 p
 35. Elin Landström, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 36. Mika Raatikainen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 37. Bella Thorne, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 38. Jenna Simula, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 39. Tatsuma Yoshida, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 40. Emmy Worm-Müller, bild 1 = 5 p
 41. Colin Long (ishockeyspelare), bild 1 = 5 p
 42. Ádám Lang, bild 1 = 5 p
 43. Gunnar Landelius, bild 1 = 5 p
 44. Kurt Lück, bild 1 = 5 p
 45. Riek Machar, bild 1 = 5 p
 46. Marcel Hossa, bild 1 = 5 p
 47. Miklós Horthy, bild 1 = 5 p
 48. Conor Hourihane, bild 1 = 5 p
 49. Peter Magnusson (komiker), bild 1 = 5 p (inlagd på Wikidata)
 50. Emlyn Hughes, bild 1 = 5 p
 51. Will Huffer, bild 1 = 5 p
 52. Erkki Huurtamo, bild 1 = 5 p
 53. Lennart Hellman, bild 1 = 5 p
 54. Simon Hedlund, bild 1 = 5 p
 55. Spencer Martin, bild 1 = 5 p
 56. John Marino, bild 1 = 5 p
 57. Ko Itakura, bild 1 = 5 p
 58. Fridtjof Mjøen, bild 1 = 5 p
 59. Kai Häfner, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 60. Waleed ash-Shehri, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 61. Lawson Crouse, bild 1 = 5 p
 62. Raúl Vicente Amarilla, bild 1 = 5 p
 63. Loïs Diony, bild 1 = 5 p
 64. Marcus Davidsson, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 65. Josh Currie, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 66. Sébastien Debs, bild 1 = 5 p
 67. Kerstin Andræ, bild 1 = 5 p
 68. Ludvig Annerstedt, bild 1 = 5 p
 69. Anders Gustaf von Düben, bild 1 = 5 p
 70. Åge Ellingsen, bild 1 = 5 p
 71. Baek Hee-Na, bild 1 = 5 p
 72. Jonas Eidevall, bild 1 = 5 p
 73. Gustaf Persson Banér, bild 1 = 5 p
 74. Marty Barry, bild 1 = 5 p
 75. Don Beaupre, bild 1 = 5 p
 76. Lisa Foiles, bild 1 = 5 p
 77. Adam Friberg, bild 1 = 5 p
 78. Adolfo Gaich, bild 1 = 5 p
 79. Ida Gabrielsson, bild 1 = 5 p
 80. Félix Gaillard, bild 1 = 5 p
 81. Conor Garland, bild 1 = 5 p
 82. Frédérick Gaudreau, bild 1 = 5 p
 83. Ragnar Berg, bild 1 = 5 p
 84. Fredrik Nikolas Berg, bild 1 = 5 p
 85. Wilhelm Bergling, bild 1 = 5 p
 86. Kimiko Glenn, bild 1 = 5 p
 87. Caroline Goodall, bild 1 = 5 p
 88. Lina Hagelbäck, bild 1 = 5 p
 89. Teuvo Hakkarainen, bild 1 = 5 p
 90. Jean-Marc Bosman, bild 1 = 5 p
 91. Christian Kåsastul, bild 1 = 5 p
 92. James Cox Chambers, bild 1 = 5 p
 93. Albert Bourla, bild 1 = 5 p
 94. Paul Brown (politiker), bild 1 = 5 p
 95. Bertil Bäckvall, bild 1 = 5 p
 96. Hayley Carter, bild 1 = 5 p
 97. Harry Chamberlin, bild 1 = 5 p
 98. Federico Chávez, bild 1 = 5 p
 99. Peter Anvin, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 100. Paul Dolan, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 101. Paul Drux, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 102. Wail ash-Shehri, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 103. Ametist Azordegan, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 104. Zezeh Barbosa, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 105. Anders Fredrik Beckman, bild 1, - illbehov = 5 + 5 = 10 p
 106. Thylane Blondeau, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 107. Viktor Gísli Hallgrímsson, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 108. Alexis Borges, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 109. Chen Boda, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 110. Christopher Wollter, bild 1 = 5 p
 111. Von Ryans express, bild 1 = 5 p
 112. Valvomo, bild 1 = 5 p
 113. Li Hongzhi, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 114. Vepryk, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 115. Frances Fox Piven, bild 1 = 5 p
 116. Borgaro Torinese, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 117. Pathum Thani, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 118. Harro Schulze-Boysen, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 119. Fredrik Karlström, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 120. Miroslav Ilić, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 121. North Downs, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 122. Laurent-Désiré Kabila, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 123. Erik Hugo Tryggelin, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p (Inlagd på Wikidata)
 124. Ali Bagautinov, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 125. Nasser al-Mohammed al-Ahmed al-Sabah, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 126. Khoy, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 127. Sergej Slonimskij, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 128. Deen Castronovo, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 129. Kasba Tadla, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 130. Orangeburg, South Carolina, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 131. Shar-e Kord, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 132. Ariane av Nederländerna, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 133. Mamie Phipps Clark, bild 1 = 5 p
 134. Kenneth Bancroft Clark, bild 1, robotlagad = 5 + 5 = 10 p
 135. Sidi Bennour, bild 1, liggande, robotlagad = 5 + 5 + 5 = 15 p
 136. Kanadas Grand Prix 2006, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 137. Kanadas Grand Prix 1988, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 138. Kanadas Grand Prix 1995, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 139. Kanadas Grand Prix 1996, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 140. Kanadas Grand Prix 1999, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 141. Indianapolis Grand Prix 1952, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 142. Indianapolis Grand Prix 1953, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 143. Indianapolis Grand Prix 1954, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 144. Indianapolis Grand Prix 1955, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 145. Indianapolis Grand Prix 1957, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 146. Sam Hanks, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 147. Bill Vukovich, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 148. Grand Prix 1922, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 149. Tunis Grand Prix, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 150. Grand Prix 1914, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 151. Italiens Grand Prix 1953, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 152. Nederländernas Grand Prix 1953, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 153. Grand Prix 1923, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 154. Grand Prix 1924, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 155. Grand Prix 1927, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 156. Grand Prix 1931, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 157. Per Victor Widengren, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 158. Grand Prix 1934, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 159. Italiens Grand Prix 1950, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p

Ulkl, 280 p Article purple.svg[redigera | redigera wikitext]

 1. Mamer, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 2. Putscheid, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 3. Blees, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 4. Bastendorf, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 5. Clemency, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 6. Ermsdorf, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 7. Eppeldorf, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 8. Nommern, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 9. Steinsel, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 10. Aspelt, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 11. Hellange, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 12. Saeul, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 13. Useldange, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 14. Waldbillig, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 15. Wormeldange, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 16. Consthum, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 17. Tuntange, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 18. Hosingen, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 19. Mertert, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 20. Larochette, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 21. Vichten, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 22. Mersch, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 23. Käerjeng, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 24. Bascharage, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 25. Woltz, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 26. Reckange, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 27. Préizerdaul, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p
 28. Reimberg, bild 1, liggande = 5 + 5 = 10 p

Kommentarer[redigera | redigera wikitext]

 1. ^ I tävlingen räknas filmer som bilder, eftersom en film ju består av en lång rad bilder. Det blir poäng oavsett om du lägger in bilden manuellt eller bilden visas via en faktamall eller dylikt.
 2. ^ Meningen är att undvika "taktiskt" skapande av bristfälliga artiklar som först senare får sin första illustration.
 3. ^ En liggande bild är bredare än den är hög. En stående bild är högre än den är bred.
 4. ^ En faktaruta kan ibland visa bilder via koppling till Wikidata.
 5. ^ Det kan vara din egen eller någon annans bild. Det kan till och med vara en bild som skapats utifrån en annan bildfil/filmfil på Commons – så länge din nya bild sparas under ett nytt namn.
 6. ^ I den här tävlingen räknas bonuspoäng vid inläggning av bild 1 i artikel med {{Ortsfakta WD}} – oavsett om åtgärdsmallen kvarstår – pga. otydlig information från mallmakaren om vad som saknas.

Tävlingshistorik[redigera | redigera wikitext]

Totalt antal fixade artiklar, per tävlingsupplaga
Bild 1, första liggande el. mallrens
(2010)
  
349
2011 (2)
  
736
2012 (3)
  
806
2013 (4)
  
309
2014 (5)
  
323
2015 (6)
  
307
7 (2015)
  
3430
8 (2015)
  
589
9 (2016)
  
479
10 (2016)
  
673
XI (2017)
  
432
XII (2017)
  
931
XIII (2018)
  
953
XIV (2018)
  
687
XV (2018)
  
1 180
XVI (2019)
  
685
XVII (2019)
  
976
XVIII (2019)
  
487
XIX (2020)
  
1 348
XX (2020)
  
683
XXI (2021)
  
512
XXII (2021)
  
877
XXIII (2021)
  
784
OBS! Den aktuella tävlingen noteras efter sju av sju tävlingsdagar.