Wikipediadiskussion:Öppet innehåll

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Bör skrivas om till en allmänt hållen artikel, inte bara handla om öppet innehållWikipedia. Den fjättrade ankan 23 december 2003 kl.03.04 (CET)

Just den här texten bör kanske flyttas till Wikipedia:Öppet inehåll. \Mike 26 juli 2004 kl.09.44 (CEST)
Jag har kategoriserat ett antal Wikipedia:...-sidor för att kunna hitta dem när man behöver dem. Särskilt sidorna för redigering måste man lätt kunna hitta. Det visar sig att det finns en uppsjö sådana Wikipedia-sidor och flera täcker delvis samma saker. Kanske plats för en översyn? Det är svårt att söka efter Wikipedia-sidor via sökfunktionen så jag har bara hittat dessa genom att de länkat till varandra. Kanske det finns en central sida till alla wikipedia:...-sidor, men den har jag i så fall inte hittat. Wikipedia:Portalen täcker några men inte alla. Kategorifunktionen är ett utmärkt redskap eftersom den skapar kataloger med automatik. Manuella listor all ära (där kan man ju skriva mer förklarande text) men de måste ju underhållas och vara aktuella och användbara. //Åke Persson 26 juli 2004 kl.10.37 (CEST)
Hoppsan, jag ser att Portalen är under utveckling. den kanske blir riktigt användbar. //Åke Persson 26 juli 2004 kl.10.55 (CEST)

"Du får INTE Lämna in en kopierad artikel som hemuppgift och hävda att du skrivit den. Det får man ju naturligtvis göra under förutsättning att man faktiskt har skrivit den, oavsett vilken licens man ger ut den under. /Laserpekare 14 maj 2005 kl.12.56 (CEST)

Borde man inte se till så innehållet i den här artikeln inkorporeras i Wikipedia:Upphovsrätt? Sen kan man kanske ta bort den här sidan. /Habj 5 juli 2005 kl.15.04 (CEST)

Numera anser jag att man inte ska radera sidor i namnrymden Wikipedia bara för att de är gamla. De ska antingen museummärkas eller göras om till en omdirigering. Jag tror att Wikipedia:GNU FDL är den sida som ligger närmast, så jag föreslår helt enkelt att sidan infogas där. // habj 4 augusti 2007 kl. 19.11 (CEST)[svara]