Användare:Haurism

Från Wikipedia

Haurism -

Det är en tro som låter en vara sig själv. I Haurism så finns det inga religioner och det enda som finns är Humanism. I hopp och tro, så räknas denna tro som en Religion, för den utspelar sig med andra religioner och tolkningar. Vi som tror, vi tror på övernaturliga krafter, en dimension av kristen andlighet. Guds mysterium och hans kärlek. Jesus vår herre till gud, ville visa oss vägen, som vi missunnade han, och korsfäste han. Varför gud inte rädda jesus var för han hade ett evigt liv redan. Han var guds son. Hans syfte var vi på jorden skulle ha ett evigt liv. Somliga hävdar att livet fortsätter efter döden att vi som andar följer våran väg om vi vill födas på nytt eller få en evig vila. I teorin, när det gäller att föddas på nytt, somliga hävdar att de har hamnat i fel kroppar, och en del ser andar. När man föds på nytt glömmer man vilken man har varit, men man minns att man har varit någon.

Vi som tror på Haurism vi tro på fadern är våran gud och våran moder är solen och jorden, men i tron så är luften vi andas,marken och land vi ser gudskapelser precis som vi, men det är bortom vårat förstånd att se och höra Gud. Men vi tolkar himlen och vinden som en del av han som en innerlig samvaro, tills slut ingår vi en andlig enhet med han. Där avgörs våran skäla vandring, vart vi skall hamna. Inom olika religioner tror vi inte på dess lagar, varken heller på profeter som får uppenbarelser,men vi tror på att de fanns och skapade religonerna som vi har idag. Inom dess ramar så tror vi mer på det var en trend på den tiden att skapa något för folk skulle ha något att tro på. För ingen inom detta 1900-talet eller början av 2000-talet har haft en uppenbarelse med Gud, eller sett Messia åter kommit. Vi Haurismer tror på humära rättigheter, om man har gjort något dumt så ska man straffas. Vi tror på makt, och den har alltid funnits. För någon måste leda flocken, inom alla grupper så finns det en ledare, även inom djurvärden som mäniskovärlden. Inom våran art så tillhör vi samma familj om man tittar sig själv under fotsulan och i handflatan så är vi vita, därför hör vi alla människor ihop, som på löven på guds träd som lyfts upp ur hednamörkres förbannelse, därför är en del människor onda. Och inom denna tro är det något vi vill man skall få bukt på för vi är en enda mänsklighet. Inom det skall kvinna ha samma rättigheter som en man har till en kvinnan. d.v.s att få hela världen ening med varann. Inom denna religion blir alla religion fria. Och ingen behöver följa någon, bara på tron att det finns en gud över oss, som ser oss och alla våra handlingar.


Efter som denna tro skall fungera, så måste alla religoner förstå varann.

Efter som alla är troende så får alla tillbe sina cermonier på dess plats i historien allt började och dess vetenskap. För det är blått en folktro, så som folk som tillbe trolldom, mytelogi och traditioner(högtider).

Denna tro är en personlig tro jag har, och de som vill vara anhängare får gärna vara med. Det är bara den personliga individen som tror på denna tro om man har samma uppfattning.