Användare:Pax

Från Wikipedia
Wikipedia:Babel
sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
fi-2 Tämä käyttäjä osaa suomea kohtalaisesti.

Välkommen till Pax användarsida.

På grund av att jag är oroad över storebrorstendenserna i samhället så vill jag vara återhållsam med att lämna ut för mycket av mina personalia. Så mycket kan jag dock avslöja att jag är en 40-talist som är bosatt i Sverige. Ursprungligen kommer jag från svenskbygderna i Finland. Som person betraktas jag som lugn och sansad. Jag har varit verksam på svenskspråkiga Wikipedia sedan 2005. Dessförinnan var jag några år verksam på uppslagsverket Susning.nu.

Med anledning av att jag har gått i pension, så är jag numera bara en periodisk bidragsgivare här på svenskspråkiga Wikipedia. Under sommarhalvåret ägnar jag all min tid, åt allt mellan himmel och jord, vid min sommarstuga. När höstvädret börjar kännas mindre angenämt tar jag mitt pick och pack och återvänder till min bostad i urban miljö. Under vinterhalvåret ägnar jag mig åt kulturella aktiviteter, varav ett är att skriva för den fria encyklopedin Wikipedia när andan faller på.

Detta är en Wikipedia-användarsida / This is a Wikipedia user page

If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated, and that the user this page belongs to may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at http://sv.wikipedia.org/wiki/Användare:Pax

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation