Användare:Riggwelter

Från Wikipedia
OBS! Om du skickar mig ett mail via Wikipedias mailfunktion kommer jag att föra över det till och svara på min diskussionssida.
Wikipedia:Babel
sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
da-1 Denne bruger har et grundlæggende kendskab til dansk.
no-1 Denne brukeren kan litt norsk.
lv-1 Šis lietotājs latviešu valodu zina pamatlīmenī.

Hej! Jag heter Mattias och upptäckte Wikipedia under sommaren 2005, med min första redigering 14 augusti det året. Jag har sedan dess bidragit till lite av varje, alltefter vad mitt intresse just för närvarande råkar vara inriktat på. Förhoppningsvis blir det bra... men fördelen med Wikipedia är ju att det finns andra som korrigerar det som eventuellt blir fel. Hittar du mitt användarnamn på någon annan sida som inte är wikirelaterad är det inte jag. Det finns alltså fler Riggwelter i cyberrymden, men jag håller mig uteslutande i Wikimediavärlden med mitt användarnamn. I augusti 2020 konstaterade jag, med häpnad, att jag varit aktiv på Wikipedia i 15 år, med den erfarenhet och de gråa hår det nu kanske innebär... men varje gång jag loggar in hittar jag något nytt. Wikipedia är en fantastisk resurs och man upphör aldrig att imponeras av alla frivilliga insatser!

Wiki-åtaganden/-förtroenden

Jag är en av ett antal möppudýr[1] på svenskspråkiga Wikipedia, där vi gemensamt ägnar oss åt städarbeten och andra vaktmästarsysslor. Jag är administratör och byråkrat på svenskspråkiga Wikivoyage, den fria reseguiden som alltså även har en svenskspråkig version. Jag ingår i gruppen Wikimedia Volunteer Response Team, ett antal frivilliga medarbetare som hanterar Wikimedias olika kontaktadresser för e-post.

VRT-komihåg

Undersidor

Referenser

  1. ^ Takk fyrir hugmyndina, Jóna Þórunn!