Användare:Tricky

Från Wikipedia
sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.

På grund av ökad satsning på löpningen och en intensiv period på jobbet med mycket övertid har min aktivitetsnivå på Wikipedia gått ner till nära noll. Återkommer förhoppningsvis under hösten.

DJ Tricky var mitt artistnamn som diskjockey på det glada åttiotalet, och har sedan hängt med som användarnamn på diverse internetsajter – ofta förkortat till enbart Tricky. Jag är numera systemutvecklare och jobbar mestadels med e-handelslösningar. Den mesta av programmeringen görs i Java och Javascript, tidigare även i Perl, ABAP och (för en evighet sen) DataFlex. Jag började löpträna 2008, och sprang året därpå Stockholm Marathon på 4:30. I år siktar jag på att komma under 4:00. På semestern brukar jag även segla ett par veckor tillsammans med min bror. Mina intressen innefattar också film och teater – under Göteborgs filmfestival går en hel del av mina surt förvärvade pengar och flextimmar åt. Jag är en hardcore-fan av Liftarens guide till galaxen, framför allt den engelska original-radioserien The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, och jag vet alltid var min handduk är.

Jag är en flitig användare av Wikipedia sedan länge. Sedan hösten 2009 även flitig redigerare, brukar framför allt ägna mig åt städning (klottersanering, wikifiering, stavningskontroll etc). Gillar också att pilla med mallar. Kontakta mig gärna om du behöver hjälp med en mall.

Mina bidrag på svenskspråkiga Wikipedia

Lite motivation till mig själv för att inte fastna här alltför länge