Användardiskussion:Neggan

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia
Användarinformation Välkommen till svenskspråkiga Wikipedia, Neggan!

Wikipedia är en wiki där alla kan redigera fritt. Tillsammans hjälps vi användare åt att med denna teknik skapa ett fritt uppslagsverk för alla. Utgå från att andra menar väl; oftast är tillsägelser och råd välmenande även om de kan låta korthuggna. Om du behöver hjälp, tveka inte att kontakta en fadder. Du kan också placera ut mallen {{hjälp}} på en sida så hamnar sidan i en hjälpkategori som uppmärksammas. Ha tålamod med att dina ändringar kan återställas av andra användare, men alla versioner sparas så inget försvinner permanent.

Vi hoppas att du kommer trivas här, läs gärna hela denna mall för att få en snabbkurs i hur Wikipedia fungerar. Än en gång, välkommen!

Användbara länkar: nybörjarkurs · frågor och svar · var djärv! · sandlådan
Pelare Wikipedias grundprinciper
Livboj Tips för nybörjare
  • Det gör inget om det blir fel.
    Äldre versioner sparas alltid och artiklarna går lätt att återställa.
  • Berätta lite om dig själv!
    Du kan skriva om dig själv på din användarsida. Att berätta om dina kunskaper och din erfarenhet ger ofta mer trovärdighet till dina ändringar. Du behöver naturligtvis inte avslöja någon personlig information. Läs mer om användarsidor här!
  • Respektera upphovsrätten!
    Lägg inte upp upphovsrättsskyddat material! Du kan ladda upp eget material under en fri licens eller välja media från det fria biblioteket Wikimedia Commons. Läs mer om att använda/ladda upp media här!
  • Signera diskussionsinlägg
    diskussionssidor (som den här). Signera dina inlägg med fyra tilde (~~~~), så kommer ditt användarnamn automatiskt synas med tid och datum. Redigeringar av artiklar ska dock inte signeras. Radera inte information från diskussionssidor – arkivera i stället på en undersida!
Skräpkorg Om du hittar skräp
  • Ibland skapas skräpartiklar. Genom att skriva {{radera|motivering}} längst upp på artikeln, uppmärksammas den av administratörer.
  • Klotter är enkelt att återställa. Gå till historik-fliken och ”spara över” med en korrekt version.

torvindusEt tu, Brute? 22 april 2009 kl. 23.18 (CEST)[svara]